burun ameliyatından sonra yapmamız gereken uygulamalar.

yesin yesin bişi olmaz bn ameliyattan çıktıktan 4-5 saat sora pizza yedim

kızlar benim burnumda 20. günde falan hafif bir tümsek oluştu elime geliyor acaba normal mı şişlik midir çünkü önceden hiç bir şey yoktu cok belli değil yandan çekilen fotoğraflarda dikkatle baktığımda belli oluyor?sizce geçer mi?orada ufacak çok çok kucuk bir sivilce var onun etkisi var mı dicem de pek sanmıyorum.

benim de öyle üstelik 5 ay oldu hala geçmedi. doktor ödem var diyor ama biraz biraz küçülse anlayacağım. öyle kalacak diye korkuyorum. doktor burun eski haline dönmek ister demişti. ondan çıkıntı olur demişti. ama masajla da gideceğini söylemişti. henüz bir değişiklik yok

Merhaba bende subatin 10 da yurtdisindan istanbula geldim ve karingerme ameliyati, minik bel yani liposuction
ve burun ameliyati oldum... doktorumdan cok memnunum.
hersey yolunda gitti , tampon cikarma olayi da cok fena degildi, daha 19 gün oldu morluluklar kalmadi
sislik her gün daha da azaliyor, tek sorun burundeliklerimde daha öncede bir asymetrie vardi, ve simdi
burun ucu kaldirilidikdan sonra daha da cok ortaya cikti, burun deliklerim farkli... cok belli olmasada
görünüyor doktorum sislik indikce oda minimale inecek dedi.. bunu umuyorum cünki bir ameliyat daha olmak istemiyorum...
bu tarz bisey yasayan varmi aranizda... cok merak ediyorum ...

selam kızlar! ben pazartesi oldum ameliyatımı dün de tamponlar alındı. tamponları alırken acımadı.. ilk alındığında bir taraftan biraz daha az da olsa gayet iyi nefes alıyordum. 1 saat sonra tıkanmaya başladı bugünse tampon varmış gibi tıkalı doktorumu aradım iki kere bugün normal diyo ama ben yine de endişeliyim okyanus suyu fln da hiç bir işe yaramadı.. tecrübeli olanlar nolur yardım edin

ağızdan nefes almaya devam etmen gerekiyor.burnunuçok zorlama.alçı alınsın sonra yavaş yavaş açılır..meraklanma boş yere..çpk doğal:)

geçmiş olsun...burun zamanla inecek..öyle tanyeli burnu gibi kalmayacak yani delikleri taa karşıdan ben burdayım demeyecek..normal bir görüntü oluşturacak..aynı sorunu ben de yaşadım bir ayda geçti

Ayy ben de burnuma tanyeli burnu gibi diyodum ilk haftalar, demek ki aklin yolu birmis :)

Bu arada tikanikliklar yavas yavas aciliyo, hemen endiselenme :) benim 1 ay oldu, hala grip gibi hafif tikali oluyorum, halime sukrediyorum :) insan nefes almanin, her bir organinin kiymetini anliyo bu surecte..

yardımmmmm! kızlarrrr! benim alçım bugün çıktı burnuma yandan bakınca şok oldum kaşlarımın ortasından burun ucu kıvrımına kdr kemer gibi bir şişlik var tamam şişlik o tabiki doktor öyle bırakacak değil ya; ama ya geçmezse kemiğin üstü nasıl okdr şişer ki:S
bir de yayvan duruyo burun bi geniş bi acaip.. normal mi bunlar nolursunuz yardım edin!

tatlımm hepsi normall bunların hemen hemen herkeste olan şeyler..benimde ilk alçım çıktığında felaketti..elektrik direği diyordumm sakin ol masajın falan varsa yap günden güne indiğini göreceksin..

tatlımm hepsi normall bunların hemen hemen herkeste olan şeyler..benimde ilk alçım çıktığında felaketti..elektrik direği diyordumm sakin ol masajın falan varsa yap günden güne indiğini göreceksin..

oh iyi bari:) çok teşekkürler canım... masaj vermedi bana doktorum.. bantlar var şuan belki onları çıkarınca verir. yaparım ben herşeyi yaparım insin bir an önce yeter ki:)

oh iyi bari:) çok teşekkürler canım... masaj vermedi bana doktorum.. bantlar var şuan belki onları çıkarınca verir. yaparım ben herşeyi yaparım insin bir an önce yeter ki:)

benim de burnumun üstü hala öyle ya.45 gün geçti burun ucum o yüzden çukurmuş gibi duruyo üst kemikte yüksekte,bastırınca aşağıya iniyo burun ucuyla aynı seviyeye geliyo.doktor ödem oluşmuş dedi eğer geçmezse alırız dedi.hergün aynaya bakıyorum ve çok moralim bozuluyoç

yaaa inşallah öyle kalmaz canım ya o kadar ameliyat oluyoruz , narkozlar, nefes sorunları, bir sürü sıkıntı bir daha çekmek istemiyor insan aynı şeyleri çok korkuyorum

Bayanlar sakin endiselenmeyin, en zor iyilesen organ burun, sürec cok uzun, düsünün bu kadar sene hep o memnun olmadiginiz bir burunla yasadiniz, biaz daha sabredin, senelerce sabrettiniz, birazdaha sabredin, isin en zor kismini atlattiniz, ameliyati, zaman her seyi cözecektir, düsünmeden hayatiniza devam edin, burnunuzun her gün daha da güzellesecegi düsüncesiyle... :) cok güzel bir duygu, her baktiginda o burnun daha da güzellestigini görmek :) sabir sabir sabir

kızlar ameliyat olalı 4 gün oldu.3gün tamponlarım alındı. ancak hiç nefes alamaıyorum temizlemek için ne yapıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…