- Konu Sahibi dagcicegi33
-
kızlar hepinize gemiş olsun önceikle benim yakın arkadaşım dün old ameliyat 4 saat sürdü dudaklarla biroldu şimdide yanındayım burnu kanıyo bizde evam olduk bide tutturdu pizza yicem diye morluğu hiç yok ama yüzü şiş tabi daha 24 saat bile olmadı ameliyattan çıkalı pizza yemesinde bi sorun varmı peki?
kızlar benim burnumda 20. günde falan hafif bir tümsek oluştu elime geliyor acaba normal mı şişlik midir çünkü önceden hiç bir şey yoktu cok belli değil yandan çekilen fotoğraflarda dikkatle baktığımda belli oluyor?sizce geçer mi?orada ufacak çok çok kucuk bir sivilce var onun etkisi var mı dicem de pek sanmıyorum.[/QU
geçer geçer:)daha çok yeni bazı yerler iniyor bazı yerlerde ödem kalıyor çünkü..
kızlar benim burnumda 20. günde falan hafif bir tümsek oluştu elime geliyor acaba normal mı şişlik midir çünkü önceden hiç bir şey yoktu cok belli değil yandan çekilen fotoğraflarda dikkatle baktığımda belli oluyor?sizce geçer mi?orada ufacak çok çok kucuk bir sivilce var onun etkisi var mı dicem de pek sanmıyorum.
selam kızlar! ben pazartesi oldum ameliyatımı dün de tamponlar alındı. tamponları alırken acımadı.. ilk alındığında bir taraftan biraz daha az da olsa gayet iyi nefes alıyordum. 1 saat sonra tıkanmaya başladı bugünse tampon varmış gibi tıkalıdoktorumu aradım iki kere bugün normal diyo ama ben yine de endişeliyim okyanus suyu fln da hiç bir işe yaramadı.. tecrübeli olanlar nolur yardım edin
Merhaba bende subatin 10 da yurtdisindan istanbula geldim ve karingerme ameliyati, minik bel yani liposuction
ve burun ameliyati oldum... doktorumdan cok memnunum.
hersey yolunda gitti , tampon cikarma olayi da cok fena degildi, daha 19 gün oldu morluluklar kalmadi
sislik her gün daha da azaliyor, tek sorun burundeliklerimde daha öncede bir asymetrie vardi, ve simdi
burun ucu kaldirilidikdan sonra daha da cok ortaya cikti, burun deliklerim farkli... cok belli olmasada
görünüyordoktorum sislik indikce oda minimale inecek dedi.. bunu umuyorum cünki bir ameliyat daha olmak istemiyorum...
bu tarz bisey yasayan varmi aranizda... cok merak ediyorum ...
yardımmmmm! kızlarrrr! benim alçım bugün çıktı burnuma yandan bakınca şok oldum kaşlarımın ortasından burun ucu kıvrımına kdr kemer gibi bir şişlik var tamam şişlik o tabiki doktor öyle bırakacak değil ya; ama ya geçmezse kemiğin üstü nasıl okdr şişer ki:S
bir de yayvan duruyo burun bi geniş bi acaip.. normal mi bunlar nolursunuz yardım edin!
tatlımm hepsi normall bunların hemen hemen herkeste olan şeyler..benimde ilk alçım çıktığında felaketti..elektrik direği diyordummsakin ol masajın falan varsa yap günden güne indiğini göreceksin..
oh iyi bari:) çok teşekkürler canım... masaj vermedi bana doktorum.. bantlar var şuan belki onları çıkarınca verir. yaparım ben herşeyi yaparım insin bir an önce yeter ki:)
benim de burnumun üstü hala öyle ya.45 gün geçti burun ucum o yüzden çukurmuş gibi duruyo üst kemikte yüksekte,bastırınca aşağıya iniyo burun ucuyla aynı seviyeye geliyo.doktor ödem oluşmuş dedi eğer geçmezse alırız dedi.hergün aynaya bakıyorum ve çok moralim bozuluyoç
kızlar ameliyat olalı 4 gün oldu.3gün tamponlarım alındı. ancak hiç nefes alamaıyorum temizlemek için ne yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?