burun ameliyatından sonra yapmamız gereken uygulamalar.

Siddetle tavsiye ediyorum, tonimer diye burnun icine uyguluyorsun, bütün tikanikligi aliyor, burunun icine nem veriyor ve de kurumus kan pihtilarini disari atmasini sagliyor.

belki yazılmıştır ama... ameliyattan sonra sizi zorlayacak ağırlıklar kaldırmamanız iyi olacaktır mesela çocuk kucaklayıp kaldırmak gibi bi yerde okumuştum. ( en kötüsü eğer kabızsanız tuvalet korkulu rüyanız oluyo )

arkadaslar benim ameliyatim iki ayi gecti ve halen burnum tikali......
deniz suyunu halen kullaniyorum... güzel oluyor, aliskanlik yapti vallahi:)

arkadaslar benim ameliyatim iki ayi gecti ve halen burnum tikali......
deniz suyunu halen kullaniyorum... güzel oluyor, aliskanlik yapti vallahi:)

benim de ameliyatımın üzerinde 50 gün geçti ama hala bir taraftan rahat nefes alamıyorum, tam açılma olmamış, yarın tekrar küçük bir operasyon geçireceğim

onu yapıyorum ancak hiç bi faydası olmadı tamamen tıkalı içi ne zaman düzelicek acaba? bazıları deniz suyu kullanıyormuş ama bana doktorum kullan demedi sakıncası olur mu acaba?

3gün sandalyede uyumamız gerekiyormuş birde

abbeyroad ; canım tatlı bağdem yağını dene istersen bende denemeye başlıyacağım şimdi. kardeşimde burnundan ameliyat oldu onun doktoruda bağdem yağı vermiş hiç bir zararıda yok.

mrsvalaquenta ; sandalyeye gerek yok ben boyun yastığı aldım ohhh valla yattığım yastığın üstüne koyuyorum ve hiç zorlanmadan güzelce uyuyorum. hatta ameliyatın 3.günü yan yatmaya başladım farkında olmadan. tek zararı onunda hangi yöne yatarsan o tarafın şişiyor olması.

ameliyat olali yaklasik 1 ay 3 hafta oluyor ve ben gayat yatagimda serile serile uyuyorum, yan, yüz üstü vs... zaten 1 ay sonra o basta olan tikanliklik cok cabuk bir sekilde düzelir, ben ilk 3 hafta zorluk cektim, uykuda asagiya kaydigim anda burnum tikaniyor ve bana öyle bir rahatsizlik veriyordu ki uykumdan uyaniyor burnumun tikanikligini giderme geregi duyuyordum, ama o 3-4 haftayi atlattiktan sonra birsey olmuyor, hersey düzeliyor, sadece biraz sabir gerekli

şu anda tek sorun darbe almamamız gerekiyor. okulda çocuklar top oynarken ödüm patlıyor top bana gelecek diye. allahım kazadan beladan korusun. bişey olursa kıkırdak yetersiz gelir düzeltemeyiz de ...çok dikkatli olmalıyız çook...

ürktümmm hehehe

ya kızlar doktorum bana burnunun içini tuzlu suyla temizle dedi.Tuzlu suyu direk burnumamı çekicem yada bir bezi tuzlu suyla ıslatıp öylemi içini silicem.Yardımcı olursaız çok sevinirim.

ya kızlar doktorum bana burnunun içini tuzlu suyla temizle dedi.Tuzlu suyu direk burnumamı çekicem yada bir bezi tuzlu suyla ıslatıp öylemi içini silicem.Yardımcı olursaız çok sevinirim.

eczanelerde okyanus suyu satılıyor canım, onu pamuklu çubuğa püskürtüp burun içi duvarlarına değdirerek çevireceksin burnunun içinde:)

kızlar tek tek okumaya çalıştım bi kaç gün öncesinde ama bugün alçı ve bandaj çıkınca okuduğum herşeyi unuttum :)) ya burnum çok yağlı ve pis ne yapmalıyım sizce dokunmaya korkuorum yaa nolur yardım edin

o Yag bantların yagıı canım... burnuna tekrar bant koymadıysa yuzunu yıkayabilirsın korkma. burnuna elledıkce acısıı gecıo. korkmaaa yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…