- Konu Sahibi dagcicegi33
-
ılık suya kulak çöpünü batır, incitmeden yavaş yavaş temizlemeye çalış
3gün sandalyede uyumamız gerekiyormuş birde
arkadaslar benim ameliyatim iki ayi gecti ve halen burnum tikali......
deniz suyunu halen kullaniyorum... güzel oluyor, aliskanlik yapti vallahi:)
onu yapıyorum ancak hiç bi faydası olmadı tamamen tıkalı içine zaman düzelicek acaba? bazıları deniz suyu kullanıyormuş ama bana doktorum kullan demedi sakıncası olur mu acaba?
aşama aşama gidebiliriz..ilk aşama ameliyatta hissettiklerimiz:)
bana serum takmak için gelen acemi hemşire yüzünden kolumda 4 ayrı damar murdar oldu..içim geçti tabi bayılır gibi oldum..yukarı ameliyathaneye çıkınca herkes korkmuş ama ben nip-tuck filminde hissettim kendimi ...sanki maceraya atlayacakmışım gibi:)) sonrasında vücudum uyuştu dedim..artık başlayacaklar galiba dedim..mırıldanmaya başladım uyuşmaya başladım diye..meğer 2.5 saat geçmiş gitmiş..benim ameliyat bitmiş:) güzel bir tecrübeydi yaa..üzerinde harıl hurur çalışıyorlar sen hiçbirşey hissetmiyorsun.:)
ya kızlar doktorum bana burnunun içini tuzlu suyla temizle dedi.Tuzlu suyu direk burnumamı çekicem yada bir bezi tuzlu suyla ıslatıp öylemi içini silicem.Yardımcı olursaız çok sevinirim.
ürktümmm hehehe[/QUO
korkacak bişey yok..hissetmiyosun bile..
ya kızlar doktorum bana burnunun içini tuzlu suyla temizle dedi.Tuzlu suyu direk burnumamı çekicem yada bir bezi tuzlu suyla ıslatıp öylemi içini silicem.Yardımcı olursaız çok sevinirim.
kızlar tek tek okumaya çalıştım bi kaç gün öncesinde ama bugün alçı ve bandaj çıkınca okuduğum herşeyi unuttum :)) ya burnum çok yağlı ve pis ne yapmalıyım sizce dokunmaya korkuorum yaa nolur yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?