burun ameliyatından sonra yapmamız gereken uygulamalar.

Dur canım daha çok yeni 7 gün olmuş inecek tabi olmuş arkadaşlarda eminim benim yazdığımı onaylayacaktır.Sıkma canını yani o domuz diyenlere de pes doğrusu

Şuan banada ole diolar amelyat olalı 18gün oldu.Burnum kalkık ve palyonca burnu gibi ucuu şiş.. bu Gecicekk deıl mıı senin gectimi Lütfenn yardım ett

kızlar merhaba sıze bı sey sormak ıstıyorum ben gecen gun cok hasta oldum bogazlarım cok kotuydu dr gıttım
dr k b bogazıma baktı burnumun ıcıne aletle baktı bana dedıkı senın burnunda egrılık var ıcte sen amelyat olmalısın dedı
ama goruntumde bı sey yok ara sıra hafıf bı sızı oluyo sızce ne yapmalıyım
sol kemık bıraz kaymıs bende bakınca goırdum
sımdıden tesekurler cevap ıcın

selam...bence hemen karar verme tek doktorla .bi yere daha git derim ben.

Kizlar bende gecen sene ameliyat oldum ingilterede. Morluklar daha baslamadan gecti hic agrimda olmadi. Doktorum daha dogrusu bana bakan hemsire ameliyata girmeden once bi krem onerdi. Beni ameliyata hazirlarken hasta bakicilari , ben esimi apar topar eczaneye gonderdim bana o ilaci alsin diye. Ameliyat sonrasinda buz felanda kullanmadim hemsire goz ve burun cevreme o ilaci guzelce surdu. ilacin diger ozelligi de agrilarida yok etmesi. Kesinikle estetik ameliyat olacak arkadaslara tavsiye ederim. Hatta benim gozumun alti surekli mordu. bunu goz alttindada kullaniyorum haftada bi kac kere, gozalti morluklarimda yok artik.

biri göz altı morlukları mı dedi:)) özelden ilacın ismini yazarmısın

buz kompresi olayı canımı cok sıkıyor, can yakmıyor mu o soguk soguk? nasıl koycam bilmiyorum

birinci foto eski ikincisi yeni halim..
4 ayım bitti.çok memnunum.ameliyat olacaklar iyi bir doktor bulsun ve ona bıraksın derim ben

Son düzenleyen: Moderatör:
benim bugün 4. günüm morluklar pembe renk oldu ama hala geçmedi.
arnica sürüyorum ve buz yapıyorum sürekli ama bir t
ürlü geçmiyr...çok bunladım eve hapsolmaktan

ya dün ben ağladım ve ağlarken dikiş koptu kendimi sıktım , bir kaç damla kan geldi dr mi aradım bişey olmaz dedi ama korkuyorum,bugun 16.gunum sizin yorumlarınız neler?

burun içinde kabuklanmalar oluyor özelliklede yaz ayında.direk müdhale etmeyin kanayablir...mutlaka iyi bir nemlendirici kullanın .. kulak çubuğuyla sürün..aile hekimine bile yazdırabilirsiniz burun için kullanacağınız merhemi..

benim 6.ayım öyle burun içinde kabuklanmalar hiç olmadı bnm ve 6.ayımdayım burun ucum hala sert bu normal mi acaba

benim 6.ayım öyle burun içinde kabuklanmalar hiç olmadı bnm ve 6.ayımdayım burun ucum hala sert bu normal mi acaba

1 senede yumuşuyor diyen de var tabi..benim burun kanatları falan epey bir yumuşadı....sadece parmak ucuyla bastırınca sertlik ve hissizlik var en uçta....küçük bi alan tabi.çok önemsemedim.

1 senede yumuşuyor diyen de var tabi..benim burun kanatları falan epey bir yumuşadı....sadece parmak ucuyla bastırınca sertlik ve hissizlik var en uçta....küçük bi alan tabi.çok önemsemedim.

ben geçen hafta oldum ama aklma takıldı kış geldiğinde nezle lduğumuzda bu sertlik ve hissizlik problem oluyor mu ya da nefes tıkanıklığı sorun yapıyor mu?

bir şey daha sorucam geçen salı ameliyat oldum ve yarın doktora gidicem kaşlarımı aldırmam problem olur mu pek de dışarı çıkmak istemiyorum ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…