burun ameliyatından sonra yapmamız gereken uygulamalar.

bir şey daha sorucam geçen salı ameliyat oldum ve yarın doktora gidicem kaşlarımı aldırmam problem olur mu pek de dışarı çıkmak istemiyorum ((

üçüncü haftamda almışştım ben kaşlarımı..tabi yavaşça cımbızla alacaksan alabilirsin..bıyıkları 3 haftadan önce tavsiye etmem canım..geçmiş olsun:)

ben geçen hafta oldum ama aklma takıldı kış geldiğinde nezle lduğumuzda bu sertlik ve hissizlik problem oluyor mu ya da nefes tıkanıklığı sorun yapıyor mu?

bende sinüzit ve alerji var ..kışın paso nezle grip gezdim ama sorun olmadı..burun silerken zorluk yaşamıyoruz..o hissizlik şu açıdan kötü ..bişey çarpsa elin dahi feci zonklama yapıyor..burnunu koruduktan sonra hissizliği anlamazsın bile..ömür boyu dikkat etmek lazım burna..Allah yardımcımız olsun

üçüncü haftamda almışştım ben kaşlarımı..tabi yavaşça cımbızla alacaksan alabilirsin..bıyıkları 3 haftadan önce tavsiye etmem canım..geçmiş olsun:)

çoooook teşekkür ederim canım gerçekten :))

Ben hem kaş hem bıyık 5. gün aldım kızlar. Hem cımbız hem ip kullandım. Hiçbir şey olmuyor. Korkmayın.

Son düzenleme:
dağçiçeği senin burun ameliyatından baya geçmiştir. ya benim kaşımın arasında bi şişlik var kemerin üst kısmı yani kemer alındı şimdi ordaki kemikmidir diye korkuyorm ödemmidir kemikmidir sende veya yakınlarında öyle bi durum oldumu çok tereddütteyimde

ameliyat oldum 2.günüm bugün. Okyanus suyunu kullanmaya başlıyor muyuz hemen? Bi de benim burun deliğim tıka basa dolu Nasıl tamponsa o hangi araya sıkacam okyanus suyunu bilemedim

Merhaba arkadaslar,
Siteyi henuz nasil kullanacagimi bilmiyorum. Ben ogretmenim ve onumuzdeki subat tatilinde burun ameliyati olmayi dusunuyorum. Bu kisa surede ameliyat oldugumda 2 hafta icerisinde morluklar tamamen geciyor mu? Sizce yeterli olur mu bu sure? Onumuzdeki haftalarda doktorlarla gidip yuzyuze gorusecegim. Simdi internetten biraz doktorlar hakkinda on arastirma yapiyorum. Bazi albumlere bakmak istedim ama site buna izin vermiyor.

ne kadar zaan oldu ki aeliyat olalı?
elleyince çok mu sert bi de..o kadar çaıklmış burun dikilmiş..kemik bırakmazlar diye tahmin ediyorum canım

canım ben de ameliyatımı ara tatilde yaptım..ama bir hafta öncesinden rapor alıp 3 haftaya çıkardım zamanı..sonrasında da bir hafta daha aldım çünlü yüzüm gözüm düzelişti ama sesimi kullanamıyordum..4 hafta sonunda bomba gibi başladım derslere..idarecinle konuşabilrsin canım.2 haftaya işinin başına dönersin tabi ama öemlerin olur..toz toprak derken rahatsızlık veriri canım

ben de aynı sıkıntıdayım kemik miymiş ödem mi? bi de senin de ilk zamanlar gözlerin ayrık duruo muyduu (

ameliyat olalı 18 gün oldu morluklarım tamamen geçti ama şişlikler duruyor geçmesi de zaman alırmış.. burnumun şeklinden memnunum ama benim farklı bir sorunum oldu burnumun üstünde kemere denk gelen iki yan kısımda tırnak izi gibi hafif ezilme gibi çöküntü oluştu dr'a gittim önemli değil geçer dedi.. masaj yapıyorum her gün umarım geçer..

Merhaba arkadaşlar, bende sitede çok yeniyim hatta ilk mesajımı yazıyorum.Burun ameliyatımın bugun 4.günü ve kendimi çok kötü hissediyorum.ençokta tamponlar çıkarken canım yanacakmı onu düşünüyorum ve tabi ortaya çıkan sonuçtan memnun kalacakmıyım.Birsürü sorular var kafamda işte.

Korkmana hiç gerek yok tampon can acıtan bir şey değil
Can'ın çok yanmıyor tabi bi hassasiyet olduğundan bir ahh diyorsunuz oda olsun artık:)

selendir merhaba bende osman beye burun ameliyatı olmayı düşünüyorum memnunmusun burnundan ameliyat nasıl geçti daha sonrası çok ağrın oluyor mu ?şu an burnun nasıl çok kararsızım nefes alamıyorum sürekli genzimden konuşuyomuşum gibi korkuda var tabi yaşadıklarını anlatırmısın birde hangi hastanede oldun yaşam hastanesinde mi?

gozler ayrik durmuyor bence burnun arasi torpuleniyor ya ilk haline gore herkezde ayrilmis gibi geliyor avatar gibi

kızlaar bnde burun ameliyatı olmayı çok istiyorm tak etti artk ama çevremdeki insanlardan çekiniyorm öyle herkesn bilmesni istemiyorum o yzden bu kdar morluk ve şişliklerle dolu zamanı nasıl atlatrm kmseye görünmeden bilemiyorum . 3 gün sonra muayneye gtcem 1ay sonra da ameliyat olcam . ama çok korkuyorm burada memnun olan da var olmayanda .2. bi ameliyat olmak istemiyorum ve özellikle morluklar çok gözümü korkutuyo morlukların çabuk geçmesi için bi krem falan veriolar mı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…