- Konu Sahibi dagcicegi33
-
bir şey daha sorucam geçen salı ameliyat oldum ve yarın doktora gidicem kaşlarımı aldırmam problem olur mu pek de dışarı çıkmak istemiyorum((
ben geçen hafta oldum ama aklma takıldı kış geldiğinde nezle lduğumuzda bu sertlik ve hissizlik problem oluyor mu ya da nefes tıkanıklığı sorun yapıyor mu?
bende sinüzit ve alerji var ..kışın paso nezle grip gezdim ama sorun olmadı..burun silerken zorluk yaşamıyoruz..o hissizlik şu açıdan kötü ..bişey çarpsa elin dahi feci zonklama yapıyor..burnunu koruduktan sonra hissizliği anlamazsın bile..ömür boyu dikkat etmek lazım burna..Allah yardımcımız olsun
üçüncü haftamda almışştım ben kaşlarımı..tabi yavaşça cımbızla alacaksan alabilirsin..bıyıkları 3 haftadan önce tavsiye etmem canım..geçmiş olsun:)
üçüncü haftamda almışştım ben kaşlarımı..tabi yavaşça cımbızla alacaksan alabilirsin..bıyıkları 3 haftadan önce tavsiye etmem canım..geçmiş olsun:)
dağçiçeği senin burun ameliyatından baya geçmiştir. ya benim kaşımın arasında bi şişlik var kemerin üst kısmı yani kemer alındı şimdi ordaki kemikmidir diye korkuyorm ödemmidir kemikmidir sende veya yakınlarında öyle bi durum oldumuçok tereddütteyimde
Merhaba arkadaslar,
Siteyi henuz nasil kullanacagimi bilmiyorum. Ben ogretmenim ve onumuzdeki subat tatilinde burun ameliyati olmayi dusunuyorum. Bu kisa surede ameliyat oldugumda 2 hafta icerisinde morluklar tamamen geciyor mu? Sizce yeterli olur mu bu sure? Onumuzdeki haftalarda doktorlarla gidip yuzyuze gorusecegim. Simdi internetten biraz doktorlar hakkinda on arastirma yapiyorum. Bazi albumlere bakmak istedim ama site buna izin vermiyor.
ameliyat oldum 2.günüm bugün. Okyanus suyunu kullanmaya başlıyor muyuz hemen? Bi de benim burun deliğim tıka basa dolu Nasıl tamponsa ohangi araya sıkacam okyanus suyunu bilemedim [/QUOT
bu ne telaş böyle sanki okyanus suyuna şartlanmış ta narkozdan uyanır uyanmaz okyanus suyu diye sayıklamış gibisin canım:))
burundaki tamponlar çıkarlsın..hatta sonrasında bikaç gün geçsin öyle kullan derim ben..çok geçmiş olsun:))
dağçiçeği senin burun ameliyatından baya geçmiştir. ya benim kaşımın arasında bi şişlik var kemerin üst kısmı yani kemer alındı şimdi ordaki kemikmidir diye korkuyorm ödemmidir kemikmidir sende veya yakınlarında öyle bi durum oldumuçok tereddütteyimde
ilk etapta göz mesafesi farklı gelir tabi..bu çok doğal
Merhaba arkadaşlar, bende sitede çok yeniyim hatta ilk mesajımı yazıyorum.Burun ameliyatımın bugun 4.günü ve kendimi çok kötü hissediyorum.ençokta tamponlar çıkarken canım yanacakmı onu düşünüyorum ve tabi ortaya çıkan sonuçtan memnun kalacakmıyım.Birsürü sorular var kafamda işte.
ben de aynı sıkıntıdayım kemik miymiş ödem mi? bi de senin de ilk zamanlar gözlerin ayrık duruo muyduu(
benim arkadaşımın babası kbb onun hocası osman karaaslan yaptı ama her şeyimle arkadaşımın babası ilgilendi, genel olarak memnunum o dedıgım hafif yamukluk dışında çocukluk burnuma cok benzıyor benım burnum 14 yaşlarında falan bozuldu ondan önceki haline benziyor şu andaaçıkçası alışamadım yadırgıyorum ister istemez bant takmayacaktı doktor, ben bu ne takma burun falan dedim taktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?