burun ameliyatından sonra yapmamız gereken uygulamalar.

Morluk ve aşırı şişlikler 10 günde tamamen geçiyo. Eğer atel çıktıktan sonraki şeklini beğenirsen yani burnun çok şiş yapmadiysa rahatca gezebilirsin. Çoğu arkadaşın öyle oldu sanırım. Ama bazen de atel çıkınca orantısız şişlikler nedeniyle yamuk vs görünebiliyo benim gibi. Daha fazla vakit gerekiyo düzgünleşmesi için. Doktorun iyiyse ikincisine ihtiyaç olma ihtimali çok az. Bazı drlar krem veriyo arnica sanırım.

Morluklar icin benim kullandigim ilac NELSONS CREAM . bi zamanlar gittigidiyorda gormustum.

Kızlar bu kremin içeriğine baktim, Nelson's Arnicare adı, lakin içeriği Arnica Kremle aynı. Türkiyeden Arnica yı almanız yeterli yani. Benim bildiğim Lasolin diye mi morluk jeli vardı, o kullanılabilir mi acaba?

Kızlar bu kremin içeriğine baktim, Nelson's Arnicare adı, lakin içeriği Arnica Kremle aynı. Türkiyeden Arnica yı almanız yeterli yani. Benim bildiğim Lasolin diye mi morluk jeli vardı, o kullanılabilir mi acaba?

ameliyat sonrası her saat başı 15 er dakika buz kompleksi uygularsanız kesinlikle hiç bir morluk kalmaz. benim morluklarım ilk hafta kayboldu. 14. günümde dışarı çıktım ve ne ödem kalmıştı yüzümde ne morluk. en büyük etken buzdu

Merhaba, nasıl oldun? Aradan bir sene geçmiş kemerin üzerindeki o çıkıntın indi mi? Bende de var aynısı cevap verirsen çok memnun olurum.

nereyle çok uğraştıysa doktor orası şişiyor morarıyor daha çok.. karşı odadaki kızın burnundaki bir kemik anormal olarak alnına yapışmış gibiymiş doktoru öyle söylemiş mesela o kızın kaşlarının arasında yusyuvarlak bir şiş vardı bende hiç öyle bir şey yok daha çok kenar kısımlarımda var şişlik ordan da çok kemik çıkarmış doktorum zaten

Çok mutlu olduumm:) İnşallah bizde de bu durum geçerlidir.. Benim eski burnumda kemerimin bulunduğu yer canımı sıkan yer, hala aynı şekilde sert ve kemik varmış almayı unutmuş gibi duruyor. Özellikle de profilden. Bende elime çözelti içinde verilen kemiklere bakıyorum burnuma bakıyorum bunlar bu burundan çıktıysa bu kalanlar ne diye merak ediyorum. Birde kemerli burunları olupta ameliyattan gayet muntazam çıkanlar var, onlarda niye şişlik olmuyor bilmem, doktorları başka yöntem mi uyguluyor acaba? Bu arada sen ne zaman ameliyat oldun? Seninde yeni galiba.

evet 2sinde oldum benim de seninki gibi kemerli bir burnum vardı işte tam o orta kısmım ağrıyor kenarlardan masaj yapılırken fark ettim.. atel çıktı ama ben göremedim burnumu saf gibi ne telefon götürdüm ne makine götürdüm çekilsin diye annem gördü çok şiş diyor bilmiyorum belki bende de vardır o sert şişlik

ödemlerin tamamen inmesi 6 ayı bulur ama ilk 15 günde şekli şemali varsa problem belli edeer kendini.

Oo senin daha yeniii :) Nasılda merakla geciyordur o alçılı ve bantlı gunlerin, ben bantımı evde çıkarmıştım iki saat kucağımda aynayla oturmuştum :)) İlk çıktığı zaman çok guzeldi tabi ondan da olabilir :) O ağrı bende de vardı ama sende kalan birşey inşallah olmaz.

Morluklar icin en iyi krem su anda arnica diye biliyorum ben de

Ameliyat sonrasi sislikler ve morluklar 10 gunde geciyor. Bu sebeple kolay kolay farkedilmez. Atel cikinca burun ucu biraz kalkik olur ama zamanda odem iner ve seklini almaya baslar. Ameliyat sonrasi insanlar bana sende bi degisiklik var ama ne diye soruyorlardi. Cunku doktorum cok dogal ve guzel bir burun yapti. Cene ameliyati ile ikisini ayni anda oldum. Radikal bi degisiklik olmustu benimki. 1,5 yil oldu ameliyat olali. Simdi cok mutluyum. Iyiki aneliyat oldum. Kendime guvenim geldi, kismetim acildi :)) ama tabii dogru doktor sart. Zira burada husrana ugrayanlari da cok okudum.

böylesine köklü değişikten sonra değişikliği anlamamaları çok ilginçmiş. okulda beni tanımayıp hayırlı olsun diyen arkadşlar vardı yeni öğretmen sanıpta.

evet daha çok taze inşAllah sıkıntı olmaz o kadar meraklıyım ki yan dönüp nasıl duruyorum diye bakmalar falan bantlarla ne kadar anlayacaksam :)) "hirudoid forte jel" yazdı bana doktorum benimkiler morluk değildi resmen kapkara olmuştu geçti hızlıca zaten minnacık sıkınca 2göze de yetiyor 40g kaç gündür kullanıyorum hafiften azalmış.. kızlar bu arada cildinizi nasıl temizliyorsunuz tuhaflaştı iyice yıkamadığım için bir taraf yağlandı bir taraf kupkuru kaldı bastırarak silmeye çalışsam derimi çekiyor burnumdan korkuyorum hemen

Aynı ben :)) Hepimiz aynı şeyleri yapıyoruz galiba :) Ben bantlar çıkana kar temizleyememiştm, acele de etmek istemedim çünkü çok hassastı yuzumun heryeri, muhtemelen seninde oyledir. Bntların çıktığı gun normalde yuz temizleme jeli kullanıyor olmama rağmen daha doğru olur gibi geldiği için beyaz kalıp sabun almıştım ve onunla elimi köpürtüp köpüğünü burnuma sürerek temizlemiştim, sonuç, 3-4 gunde duzeldi, ama diğer arkadaşlardan daha mı gec daha mı erken onu bilmiyorum. Peeling kullananlar ve memnun kalanlarıda hatırlıyorum forumda.

zaten burada birilerinin yazılarını okudukça kendim yazmışım gibi hissediyorum doğru cidden aynı olaylar aynı düşünceler :) yaşım henüz küçük olduğundan evimde dolu dolu makyaj malzemesi yok en azından kapatıcı ve arındırıcı türünde bugün gittim almaya kadın caydırdı resmen dur geçer zarar verirsin diyerek şimdilik ellemeyeyim o zaman o kadar hızlı düzelecekse cildim :)

22 gun oldu, eski kemerimin olduğu yer aynı ölçülerde duruyor.. Unutmuş olamaz diyorum mantıken ama yerleştirdiği kemiklerin kayması vb birşey söz konusu olabilir mi acaba?

doktoruna kemerde neden değişiklik göremiyorum diye sorsana canım. kemer aynı ölçülerde duruyorsa bu kadar eziyeti sadece burun ucunu kaldırmak için mi çektin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…