- Konu Sahibi dagcicegi33
-
doktoruna kemerde neden değişiklik göremiyorum diye sorsana canım. kemer aynı ölçülerde duruyorsa bu kadar eziyeti sadece burun ucunu kaldırmak için mi çektin?
zaten burada birilerinin yazılarını okudukça kendim yazmışım gibi hissediyorum doğru cidden aynı olaylar aynı düşünceler :) yaşım henüz küçük olduğundan evimde dolu dolu makyaj malzemesi yok en azından kapatıcı ve arındırıcı türünde bugün gittim almaya kadın caydırdı resmen dur geçer zarar verirsin diyerek şimdilik ellemeyeyim o zaman o kadar hızlı düzelecekse cildim :)
Sorma ya! Aynı şeyi düşünüyorum sürekli ama bu kadar olamaz.. Bugun konuştum altı aya kadar her halukarda bekleyeceğiz ama yorum yapmak için hala erken diyor biraz uzak pazartesi gideceğim yanına. Ben ameliyat sonrası başka bir komplikasyon oluştu ondan yeniledi diye düşünüyorum. Bilmiyorum belki mantıksız belki mantıklı..
pazartesi görsün o zaman. peki ailen etraındakiler herkes mi kemer konusunda seninle hemfikir.hani belki senin beklentin yüksektir sana öyle geliyodur. doktorun kimdi bu arada?
Eşime göre eskiden de guzeldi ne gerek vardı :) Arkadaşlarım benimle hemfikir neden hala kemer var diyorlar, fotoğraf eklemiştim albüme bir bak istersen, ekleyeyim. Doktoru da özelden atarım şimdi.
Eşime göre eskiden de guzeldi ne gerek vardı :) Arkadaşlarım benimle hemfikir neden hala kemer var diyorlar, fotoğraf eklemiştim albüme bir bak istersen, ekleyeyim. Doktoru da özelden atarım şimdi.
baktım canım. burun sırtını törpüleyebilirdi biraz daha.ameliyata girmissin o kadar neden eksik iş yapmış anlamadım ben de. keşke doktor seçimini daha iyi yapsaymışsın.sıkıntını doktorunla paylaş canım.
canım merhaba bende merak ettm burnunu benmde burun ucu olmuştu hafif kemerli
doktorunuda merak ettm ben ankarada oldum sen
Ameliyattan Kac gün sonra dusa girdinz kızlar
Ameliyattan Kac gün sonra dusa girdinz kızlar
nouvellelune kemer demiştin ya canım benim epey vardı şimdiki burnumda da o kısım tamamen yok olmuş değil ekledim seni acaba aynı mıyız diye merak ediyorum :) böyle minnacık bi çıkıntı var belki de ödemdir bilmiyorum ama memnunum eskiye nazaran çook değişti :)[/QUOTE
Aa cok cok sevindim azaldigina :) Darisi basima insallah, varmi senin fotograflarin? Tamam bitanem kabul ederim simdi bakarsin.
Canim benim eklerim simdi bakarsin, de umuda mesajla gonderirim birazdan. Benim 17 sinde bir ay olacak hatta oldu sayilir, senin ne kadar oldu? Simdi nasil?
eve geldiğin zaman bile girebilirsin vücut konusunda sınırlama yok ama ben hala yüzümü yıkayabilmiş değilim ayın 2sinde oldum doktorum izin vermedi bantlarım var zaten şu an :) saçlarını da birinin yardımıyla yıkayabilirsin duştan çıkınca annem lavaboda kuaförler gibi saçımı yıkıyor sağ olsun biraz zor oluyor ama olsun.. bazıları demiş "normal yıkan atelinin üstüne çıkınca makine tut, kurut" doktoruma sordum hayır yapamazsın dedi canım aklında olsun
Gecmis olsn öncelikle benimde 4.Günüm bugun vucudmu yıkıyormda saclarımı ellwmwdim bitlencemm artıkkk :) geriye dogru atele gelmeden yıkıcam bakalım becerebilcekmiyim
canım yakınlarda kuaför varsa gidip orda yıkat. ben öyle yapmıştım. çok rahat olmuştu.
canım yakınlarda kuaför varsa gidip orda yıkat. ben öyle yapmıştım. çok rahat olmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?