burun ameliyatından sonra yapmamız gereken uygulamalar.

Aa cok cok sevindim azaldigina :) Darisi basima insallah, varmi senin fotograflarin? Tamam bitanem kabul ederim simdi bakarsin.[/QUOTE]

sizlerden çok çok küçükmüşüm meğer :) çok doğal duruyor bence ama kalmış gibi cidden benimki öyle değil bir de burnumun üstünde yara var derim çok inceymiş altına doku eklenince gerilmiş yara olmuş daha atel varken.. o bir iyileşsin ben de atmayı düşünüyorum albüme[/QUOTE]

Normal inan forumun çogunluğu küçük zaten ama en doğrusu sizlerin yaptığı erken yaşta yaptırıp kurtuluyorsunuz.. Boylelikle fotoğraf arşivinizde guzel olacak :) Malasef bencede kaldı, artık yapacak birşey yok, altı ay sonra torpulettiriim olur biter. Guzel tarafından bakıyorum en azından ucu kalkmış oldu :) İnce derininde sıkıntısı bu değil mi? Her turlü kusur görünür ve hatayı olduğu gibi gösterir. Olsun seninki en azından yaraymış gecer gider.

arkadaşlar bugün 9.günüm ama bu akşam 3,4 defa oldu hapşırıyorum normal mi? sorun olur mu?? lütfen yardım edin!!

ameliyattan sonra ben herkesten farklı olarak 2 gün hastanedeydim 2.gece gıdıklandım doktorum sakın hapşırma demişti hemşire ablacım sağ olsun hemencecik iğne yapmıştı geçirdik o günü 10.günümde dikişlerim alınırken ay ben hapşırcam dedim doktoruma hapşır hapşır bir şey olmaz dedi :) tampon dediğin bantlar mı bu arada?

kalın olunca da ameliyatta sorun oluyormuş herhalde şekil açısından :) valla doğru diyorsun ben de üniversiteye gitmeden halledeyim dedim çünkü burun çook değiştiriyor gerçekten insanı :)

evt sadece üstünde içindekiler temizlendi

kalın olunca da ameliyatta sorun oluyormuş herhalde şekil açısından :) valla doğru diyorsun ben de üniversiteye gitmeden halledeyim dedim çünkü burun çook değiştiriyor gerçekten insanı :)

Kalin derililerde sisliklerin inmesi cok gec oluyor, bu benim bildigim. Benim sekil sikintimi deri tipine yorma canim, benimki orta imis. Bu doktorumun soyledigiydi, hatta bu tip burunlarda basari orani yuksektir dedi ama sonuc ortada :)

Kalin derililerde sisliklerin inmesi cok gec oluyor, bu benim bildigim. Benim sekil sikintimi deri tipine yorma canim, benimki orta imis. Bu doktorumun soyledigiydi, hatta bu tip burunlarda basari orani yuksektir dedi ama sonuc ortada :)

ortada bir şey yok öyle deme yahu doğal duruyor kemer kalmış sadece neler neler gördüm keşke ilk haliyle kalsaydı dedirten :) ufak bir revizyonla gönlündeki gibi olur biliyorsun yeter ki sağlıklı olsun burunlarımız :)

Eminmsn kemer olduguna forumda okumustum kemerin oldugu yerde ödem oluşmuş birinde ödem de olabilir

Lindsay ve tc35; kızlar çok teşekkür ederim, bana moral verdiniz :)) Keşke sizlerin dediği gibi olsa, ne kadar mutlu olurum anlatamam.. Bugun farkettim ama bir taraf daha kötü duruyor bir taraf daha iyi gibi artık, tabi yinede muntazam bir burun olmayacak bu kesinlikle belli, kendimi kandırmamalıyım.. İnşallah hiçbirinizin başına gelmez,inşallah! Belki bir iki fotoğraf daha eklerim birazdan, bakalım benim gördüğüm değişikliği sizde görecekmisiniz?

merhaba arkadaşlar.

Ben ameliyat olalı 25 gün oldu.Ama hala ağlıyorum.Resim eklemeye çalışıyorum ama umarım basarılı olur.Forumda yeniyim.IRISE adlı bir kullanıcı vardı forumda sanırım artık gırmiyor.Burnum onu andırıyor gibi.Kendimden aynalardan nefret eder oldum.İnsan içine cıkmak istemiyorum.Yan profili çok önemsemiyorum ama önden canavar gibiyim değil mi?Lütfen bir yorum yapın.

Eklentiler

• $mv1.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 139
  • $mv2.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 124
Son düzenleme:

Doktora göre şişler inecek 3 ay sonraki ziyarette ona teşekkür edicem.Masajlarımıda yapmalıymışım.Bu burun düzelir mi ne olur?

benim daha 2haftam dolmadı tecrübem olmadan buraları çok okudum daha 25gün çok taze oturur zamanla canavar gibi demişsin ama normal yani herkesinki aynı olacak diye bir şey yok sonuçta sana yakıştırdı ki doktorun böyle yaptı :) rahat ol bekle yandan güzel gözüküyor önden fotonu da büyütemedim tam olarak seçilmiyor öncesi sonrası başlığa at bence daha çok yorum yapar çok tecrübeli bayanlar mevcut :) inşAllah gönlündeki gibi olur her şey

yarın alçım çıkıyooo çok heycanlıyımmm şuan burnum çok uzun duruo öyle kalmaz demi (

Ben olduğunca burnuma dokunmamaya çalıştım ama kesinlikle temizlenmesi gerek yani sivilcelenmeler yağlanmalar oluyor fakat onu pekde önemsemedim tam oturunca sivilceninde caresine bakarsınız öncelik kanamalar için temizlik kesinlkle şart durduk durmadık akıntı oluyor bunun içinde temizlik şart..!! birde ameliyat olalı 1 ay 1 hafta oldu, hala TUZLU SUyu sıkıyorum. Onu hiç bırakmayın 2-3 ay .

yarın alçım çıkıyooo çok heycanlıyımmm şuan burnum çok uzun duruo öyle kalmaz demi (

Canım alçı varken elbette öyle durucak :))))) alçıdan hiç korkma hiç ne acı var ne bişi oh mis alçın alınıcak burnunun şekli asıl ozaman kaba olarak gözükücek :)

Canım alçı varken elbette öyle durucak :))))) alçıdan hiç korkma hiç ne acı var ne bişi oh mis alçın alınıcak burnunun şekli asıl ozaman kaba olarak gözükücek :)
haklısın ama öyle görünce insan korkuyo :)) asıl dikişler acıyomu onu söyle :)

haklısın ama öyle görünce insan korkuyo :)) asıl dikişler acıyomu onu söyle :)

Güzel soru Sana şimdi cesaret vermek lazım acıyor dersem olmaz
Şaka bi yana , dikişlerini tamponla birlikte alıcaklar . birazcıcık acıyor o da tampon acısı. dikişlerde hiçbişi yok anlamazsın bile:)))))
sadece sakin sakin otur doktorunun ellerine bırak kendini

sana güveniyorrumm cnaım teşekkür ederimm bakalım yarın büyük gün :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…