- 2 Haziran 2010
- 389
- 92
- 318
- Konu Sahibi dagcicegi33
-
arkadaşlar bugün 9.günüm ama bu akşam 3,4 defa oldu hapşırıyorum normal mi? sorun olur mu?? lütfen yardım edin!!
Normal, birşey olmaz. Sadece hapşurtacak şeylerden uzak durmaya çalışırsan daha iyi olur.
arkadaşlar bugün 9.günüm ama bu akşam 3,4 defa oldu hapşırıyorum normal mi? sorun olur mu?? lütfen yardım edin!!
Normal inan forumun çogunluğu küçük zaten ama en doğrusu sizlerin yaptığı erken yaşta yaptırıp kurtuluyorsunuz.. Boylelikle fotoğraf arşivinizde guzel olacak :) Malasef bencede kaldı, artık yapacak birşey yok, altı ay sonra torpulettiriim olur biter. Guzel tarafından bakıyorum en azından ucu kalkmış oldu :) İnce derininde sıkıntısı bu değil mi? Her turlü kusur görünür ve hatayı olduğu gibi gösterir. Olsun seninki en azından yaraymış gecer gider.
ameliyattan sonra ben herkesten farklı olarak 2 gün hastanedeydim 2.gece gıdıklandım doktorum sakın hapşırma demişti hemşire ablacım sağ olsun hemencecik iğne yapmıştı geçirdik o günü 10.günümde dikişlerim alınırken ay ben hapşırcam dedim doktoruma hapşır hapşır bir şey olmaz dedi :) tampon dediğin bantlar mı bu arada?
kalın olunca da ameliyatta sorun oluyormuş herhalde şekil açısından :) valla doğru diyorsun ben de üniversiteye gitmeden halledeyim dedim çünkü burun çook değiştiriyor gerçekten insanı :)
Kalin derililerde sisliklerin inmesi cok gec oluyor, bu benim bildigim. Benim sekil sikintimi deri tipine yorma canim, benimki orta imis. Bu doktorumun soyledigiydi, hatta bu tip burunlarda basari orani yuksektir dedi ama sonuc ortada :)
Sorma ya! Aynı şeyi düşünüyorum sürekli ama bu kadar olamaz.. Bugun konuştum altı aya kadar her halukarda bekleyeceğiz ama yorum yapmak için hala erken diyor biraz uzak pazartesi gideceğim yanına. Ben ameliyat sonrası başka bir komplikasyon oluştu ondan yeniledi diye düşünüyorum. Bilmiyorum belki mantıksız belki mantıklı..
kalın olunca da ameliyatta sorun oluyormuş herhalde şekil açısından :) valla doğru diyorsun ben de üniversiteye gitmeden halledeyim dedim çünkü burun çook değiştiriyor gerçekten insanı :)
Eki Görüntüle 755296
merhaba arkadaşlar.
Ben ameliyat olalı 25 gün oldu.Ama hala ağlıyorum.Resim eklemeye çalışıyorum ama umarım basarılı olur.Forumda yeniyim.IRISE adlı bir kullanıcı vardı forumda sanırım artık gırmiyor.Burnum onu andırıyor gibi.Kendimden aynalardan nefret eder oldum.İnsan içine cıkmak istemiyorum.Yan profili çok önemsemiyorum ama önden canavar gibiyim değil mi?Lütfen bir yorum yapın.
Eki Görüntüle 755296
merhaba arkadaşlar.
Ben ameliyat olalı 25 gün oldu.Ama hala ağlıyorum.Resim eklemeye çalışıyorum ama umarım basarılı olur.Forumda yeniyim.IRISE adlı bir kullanıcı vardı forumda sanırım artık gırmiyor.Burnum onu andırıyor gibi.Kendimden aynalardan nefret eder oldum.İnsan içine cıkmak istemiyorum.Yan profili çok önemsemiyorum ama önden canavar gibiyim değil mi?Lütfen bir yorum yapın.
yarın alçım çıkıyooo çok heycanlıyımmm şuan burnum çok uzun duruo öyle kalmaz demi(
haklısın ama öyle görünce insan korkuyo :)) asıl dikişler acıyomu onu söyle :)Canım alçı varken elbette öyle durucak :))))) alçıdan hiç korkma hiç ne acı var ne bişi oh mis alçın alınıcak burnunun şekli asıl ozaman kaba olarak gözükücek :)
haklısın ama öyle görünce insan korkuyo :)) asıl dikişler acıyomu onu söyle :)
Güzel soruSana şimdi cesaret vermek lazım acıyor dersem olmaz
Şaka bi yana , dikişlerini tamponla birlikte alıcaklar . birazcıcık acıyor o da tampon acısı. dikişlerde hiçbişi yok anlamazsın bile:)))))
sadece sakin sakin otur doktorunun ellerine bırak kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?