- Konu Sahibi dagcicegi33
-
sana güveniyorrumm cnaım teşekkür ederimm bakalım yarın büyük gün :))
Burun ameliyatı sabır işi yaa, burnundaki alçıdan sonra Doktorun burnuna bakabilirsin lafına karşılık yok sağol demelisin yoksa kafayı yersin Çok fazla şiş ve oturmamış bir burunla karşılaşıyor insan.sen birde tamponların cıkıcagı gecesinde heycanı gör.. Hadi Allah yardımcın olsun canım öpüyorum :* :)))
epruu alçı varken de tuzlu su sıkıyor muydun?
hepsi yarın cıkıyo canım evet öyle yapıyım yoksa hiç sabır gösterceğimi sanmıyorum :)
Tabiki kesinlikle.. doktorun verdiği kremde var deri için ..Önce kulak çöpü ve temiz suyla orası temizledim ,tuzlu suyu sıkıp , kremimi sürdüm.ameliyat olduğum günden itibaren hep yaptım.Tampon çıktıktan sonrada sadece tuzlu suya devam ettim :) ..burun deliklerinden itibaren kesinlkle temiz olması gerekk sağlığınız için :)
İçeri kulak çöpü girmiyor ki.Hep kabuk bağlamış.Bir de fena oluyor insan yahu.
owww benimki ayrı ayrı çıkmıştıda öyle sandım
Yarın burda yorumlarını beklicem heycanla hadi bakalım bende heycan yaptım :)))))
içine sokma dıştan temizlemeye çalış çok fazla içeri sokma :S
Hiç temizlemedende gidebilirsin doktorunun yanına. Bir arkadaşım öyle gitti. Bukez doktor kazıdı orayı .acı çekti yani :S
sen zorlanıyorsan yapma canımmm.. yapabilecek birisi varsa ona yaptırmaya calıs . oda olmuyorsa boşver..sadece tuzlu suyu sık kremini sür dışarıya
Dr bana tuzlu su vermedi teramisin verdi onu sürüyorum.Nefes alabiliyorum ama şimdi de küçük çocuklar gibi burnum akıyor fış fış.
arkadaşımada vermedi fakat o gitti aldı ve kullandı. Burnunu sen temizleyemediğin için o temizleme görevini yapıyor. Akıntı olur tabi akması iyi birşey :) . Tuzlu suyu mutlaka almalısın.. kullanmalısın
Burnumun içi dikişli ve acıyor.Tuzlu suyu nasıl sıkacağım bilemedim.Acımıyor mu püskürtünce?
Canım Tuzlu suyu sıkman gerek genzine kaçınca acıyor sadece :S ama kaçması iyii.. önce sık denemelik sonra burnuna sık.
benim daha 2haftam dolmadı tecrübem olmadan buraları çok okudum daha 25gün çok taze oturur zamanla canavar gibi demişsin ama normal yani herkesinki aynı olacak diye bir şey yok sonuçta sana yakıştırdı ki doktorun böyle yaptı :) rahat ol bekle yandan güzel gözüküyor önden fotonu da büyütemedim tam olarak seçilmiyor öncesi sonrası başlığa at bence daha çok yorum yapar çok tecrübeli bayanlar mevcut :) inşAllah gönlündeki gibi olur her şey
Ben Çarşamba günü ameliyat olacam. Çok korkuyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
hiiiç korkma en ağrısız ameliyatlardan biridir diyebilirim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?