burun ameliyatından sonra yapmamız gereken uygulamalar.

sana güveniyorrumm cnaım teşekkür ederimm bakalım yarın büyük gün :))

Burun ameliyatı sabır işi yaa, burnundaki alçıdan sonra Doktorun burnuna bakabilirsin lafına karşılık yok sağol demelisin yoksa kafayı yersin Çok fazla şiş ve oturmamış bir burunla karşılaşıyor insan.sen birde tamponların cıkıcagı gecesinde heycanı gör.. Hadi Allah yardımcın olsun canım öpüyorum :* :)))

hepsi yarın cıkıyo canım evet öyle yapıyım yoksa hiç sabır gösterceğimi sanmıyorum :)

epruu alçı varken de tuzlu su sıkıyor muydun?

Tabiki kesinlikle.. doktorun verdiği kremde var deri için ..Önce kulak çöpü ve temiz suyla orası temizledim ,tuzlu suyu sıkıp , kremimi sürdüm.ameliyat olduğum günden itibaren hep yaptım.Tampon çıktıktan sonrada sadece tuzlu suya devam ettim :) ..burun deliklerinden itibaren kesinlkle temiz olması gerekk sağlığınız için :)

İçeri kulak çöpü girmiyor ki.Hep kabuk bağlamış.Bir de fena oluyor insan yahu.

İçeri kulak çöpü girmiyor ki.Hep kabuk bağlamış.Bir de fena oluyor insan yahu.

içine sokma dıştan temizlemeye çalış çok fazla içeri sokma :S
Hiç temizlemedende gidebilirsin doktorunun yanına. Bir arkadaşım öyle gitti. Bukez doktor kazıdı orayı .acı çekti yani :S
sen zorlanıyorsan yapma canımmm.. yapabilecek birisi varsa ona yaptırmaya calıs . oda olmuyorsa boşver..sadece tuzlu suyu sık kremini sür dışarıya

Dr bana tuzlu su vermedi teramisin verdi onu sürüyorum.Nefes alabiliyorum ama şimdi de küçük çocuklar gibi burnum akıyor fış fış.

Dr bana tuzlu su vermedi teramisin verdi onu sürüyorum.Nefes alabiliyorum ama şimdi de küçük çocuklar gibi burnum akıyor fış fış.

arkadaşımada vermedi fakat o gitti aldı ve kullandı. Burnunu sen temizleyemediğin için o temizleme görevini yapıyor. Akıntı olur tabi akması iyi birşey :) . Tuzlu suyu mutlaka almalısın.. kullanmalısın

arkadaşımada vermedi fakat o gitti aldı ve kullandı. Burnunu sen temizleyemediğin için o temizleme görevini yapıyor. Akıntı olur tabi akması iyi birşey :) . Tuzlu suyu mutlaka almalısın.. kullanmalısın

Burnumun içi dikişli ve acıyor.Tuzlu suyu nasıl sıkacağım bilemedim.Acımıyor mu püskürtünce?

Canım cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.Evet yani yandan bakınca bana da hoş gelmeye başladı ama doktorada söyledim yandan bakış benim için çokta önemli değil.Ön profil daha önemli diye.Burnum önden bakınca ucu çok kötü geliyor şişler var diyorlar inince neye döner ne kadar zaman dayanabilirim bilmiyorum.dışarı bant takıp çıkıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…