- Konu Sahibi dagcicegi33
-
Dağçiçeği sanırım sende öğretmensin yorumlardan takip ettiğim kadarıyla. ben yarın ameliyat olacam okullar açılana kadar baya yol almış olurum demi?
Yeni üyeyim. 25 mesajı doldurmak gerekiyormuş fotolara bakmak için
kızlar ilk aylar burun çok çabuk kuruma yapıyormuş aman eksik etmeyin spreyi(benimki sterimar) hem spreyin ucuyla kurulukları da açabilirsiniz silemiyoruz sonuçta burnumuzu.. tampon varken bir burun deliğim kanla tıkalıydı iyi sıkamadım onu o tamponum çok pis çıktı bir süre sonra o da tıkanıyor haliyle iyi sıkamazsanız.. aynı zamanda suyu bol bol için doktorum sürekli uyarıyor içeyim diye :) bu arada dikiş kadar lanet bir şey yok hani bir acıya benzetemem onu bir de burnumdaki yaradan bahsetmiştim derim ince olunca şansıma öyle oldu doktorum onu kesip dikiş attı 5tane bir de bana sorun 5 mi 55 midaha az iz kalması için yapıldı bir de onları aldırmak düşününce bile daralıyorum
canım benim 1.5 yıl oldu hala burun içi kuruyor sürekli...burun dışında innaılmaz yağlanma olur ne yapsanız boş..bikaç ay yağlı parlak burunla gezeceksiniz mecbuuur:) 5 dikiş mi o da ne? ben dikiş sayısını bilmiyorum ama burun direğinde 5 dikiş fazla değilmi yahu
Ben ameliyat olalı 2 gün oldu. Burnumun ucu feci şiş. Burun deliklerim küçücükte deliklere müdahale olmadı ama 3 kat büyümüş delikler
slm kızlar forumda yeniyim. ameliyatımı 1 hafta önce oldum. ameliyat düşüncesi çok korkutuyordu beni özellikle o ameliyathane nasıl giricem ben korkusu ama inmeden önce yapıyorlar bir sakinleştirici iğne kafa bi dünya oluyor.ameliyathaneye nasıl girdiğimi bile hatırlamıyorum. tek hatırladığım beni uyandırdıkları an. uyanın diyorlar bense bitti mi ne çabuk diyorum oysaki ameliyatım 4 saat sürmüş :))asıl korkmam gerekense ameliyat sonrasıymış. kanım geç pıhtılaştığı ve sulu olduğu için morarma ve şişme çok oldu malesef. içindeki silikonlarda 1 hafta kaldı. doktorum bugün çıkardı alçı ve silikonu. burnum fazla şiş ama buna rağmen sevdim :)) şişlikler elbet inecek. asıl iş şimdi başlıyor iyi korumak gerekmiş,kıkırdağım çok inceymiş.yahu yürürken bile korkuyorum bişey olacak diye ne acayip bir hismiş bu :))
çok geçmiş olsun canım. ameliytın stendartların üzerinde olmuş gerçekten de ağrın sızın azaldı mı ne durumdasın?
15 gün içinde ne morluk kalır ne şişlik merak etme canım. herey geride kalacak:))
çok saol cnm,ameliyattan sonra ağrım olmadı hiç ama işte silikonların uzun kalması canımı sıktı. çocukken darbe almışım sanırım içten kemiğim baya bir kötü durumdaymış,bu da doktoru baya bi uğraştırmış. şu an her şey normal,şişlikler iner zamanla,haftaya da diğer bantlarım alınacak. burnuma dokunmaya bile korkuyorum :)) ben de öğretmenim okullar açılana kadar geçer inşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?