burun ameliyatından sonra yapmamız gereken uygulamalar.

Dağçiçeği sanırım sende öğretmensin yorumlardan takip ettiğim kadarıyla. ben yarın ameliyat olacam okullar açılana kadar baya yol almış olurum demi?

canım ben ara tailde ameliyat oldum. okuldan bir hafta önce ve bir hafta sonra rapor kullandım. tabi o zaman kıştı. benim okul da inanılmaz soğuktu. üşütürüm hapşırırım grip olurum diye uzun tuttum. yoksa 15. GÜNDE DOĞUM GÜNÜMDÜ.fıstık gibi çıktım dışarı göz kaçaştırdım. rahat rahat iyileşirsin cnım merak etme

kızlar ilk aylar burun çok çabuk kuruma yapıyormuş aman eksik etmeyin spreyi(benimki sterimar) hem spreyin ucuyla kurulukları da açabilirsiniz silemiyoruz sonuçta burnumuzu.. tampon varken bir burun deliğim kanla tıkalıydı iyi sıkamadım onu o tamponum çok pis çıktı bir süre sonra o da tıkanıyor haliyle iyi sıkamazsanız.. aynı zamanda suyu bol bol için doktorum sürekli uyarıyor içeyim diye :) bu arada dikiş kadar lanet bir şey yok hani bir acıya benzetemem onu bir de burnumdaki yaradan bahsetmiştim derim ince olunca şansıma öyle oldu doktorum onu kesip dikiş attı 5tane bir de bana sorun 5 mi 55 mi daha az iz kalması için yapıldı bir de onları aldırmak düşününce bile daralıyorum

canım benim 1.5 yıl oldu hala burun içi kuruyor sürekli...burun dışında innaılmaz yağlanma olur ne yapsanız boş..bikaç ay yağlı parlak burunla gezeceksiniz mecbuuur:) 5 dikiş mi o da ne? ben dikiş sayısını bilmiyorum ama burun direğinde 5 dikiş fazla değilmi yahu

jel var ya onu sürüyorum şimdi de güzel nemleniyor ama o kadar ay sürebilir miyim bilmiyorum burun sırtımda var o dikişler yara olunca mecburen yapıldı enteresan bir durum benimki maalesef çok ender bir şeymiş benim gibi olanları araştırdık da başarılı sonuç almışlar çok şükür :)

merhaba.benim ameliyattan sonra bugün dördüncü günüm burnumun kanatları eskisinden büyük gibi duruyor şişme burun kanatlarında da olur mu?fazlasıyla demoralize oldum.:/

Merhaba arkadaşlar. Herkese geçiş olsun öncelikle. Ben de ameliyat olalı bugün tam bir hafta oldu. Diğer arkadaşların dediği gibi burnumun ucu çok fazla şiş. Sanki hiç inmeyecekmiş gibi geliyor. Ama bu iş birazda sabır işi galiba ben de iyi şeyler düşünerek sabırla beklemeye çalışıyorum.

slm kızlar forumda yeniyim. ameliyatımı 1 hafta önce oldum. ameliyat düşüncesi çok korkutuyordu beni özellikle o ameliyathane nasıl giricem ben korkusu ama inmeden önce yapıyorlar bir sakinleştirici iğne kafa bi dünya oluyor.ameliyathaneye nasıl girdiğimi bile hatırlamıyorum. tek hatırladığım beni uyandırdıkları an. uyanın diyorlar bense bitti mi ne çabuk diyorum oysaki ameliyatım 4 saat sürmüş :))asıl korkmam gerekense ameliyat sonrasıymış. kanım geç pıhtılaştığı ve sulu olduğu için morarma ve şişme çok oldu malesef. içindeki silikonlarda 1 hafta kaldı. doktorum bugün çıkardı alçı ve silikonu. burnum fazla şiş ama buna rağmen sevdim :)) şişlikler elbet inecek. asıl iş şimdi başlıyor iyi korumak gerekmiş,kıkırdağım çok inceymiş.yahu yürürken bile korkuyorum bişey olacak diye ne acayip bir hismiş bu :))

çok geçmiş olsun canım. ameliytın stendartların üzerinde olmuş gerçekten de ağrın sızın azaldı mı ne durumdasın?
15 gün içinde ne morluk kalır ne şişlik merak etme canım. herey geride kalacak:))

çok saol cnm,ameliyattan sonra ağrım olmadı hiç ama işte silikonların uzun kalması canımı sıktı. çocukken darbe almışım sanırım içten kemiğim baya bir kötü durumdaymış,bu da doktoru baya bi uğraştırmış. şu an her şey normal,şişlikler iner zamanla,haftaya da diğer bantlarım alınacak. burnuma dokunmaya bile korkuyorum :)) ben de öğretmenim okullar açılana kadar geçer inşallah :))

merak etme Allahın izniyle geçer canım. ben ara tatile sıkıştırmıştım sen rahat rahat yazı geçirirsin...şişlerin ödemlerin çok olursa buz gibi suyla yıla yüzünü canım. silikonlar 1 gün bile mahvediyor dayanmışsın 1 hafta demekki güçlü bir bünyen var.güzel fotolarını bekliyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…