- Konu Sahibi dagcicegi33
-
dağçiçeği bantlarım açıldığından beri ağlıyorum,burnum çok büyük yandan aynı pinokyo,önden bir tuhaf,şiştir tamam biliyorum ama,bu kadar da büyük olmaması lazım,hayatım karardı,çooookk üzgünüm
hadi yaa. ama ara ara insan şekil değiştirmek istiyor yaaa. sürekli sırt üstü yatmak gerçekten zor. bir de uykudayken insan kendini çok fazla kontrol edemeyebiliyor. allah sonumuz hayır etsin.
ilgilendiğin için teşekkür ederim,bu kadar da şiş olmaz diye düşünüyorum,şişlikler insede burun büyük işte,şekli güzel kocaaaaa bir burun,ben ümit filize oldum.izmirde
hadi yaa. ama ara ara insan şekil değiştirmek istiyor yaaa. sürekli sırt üstü yatmak gerçekten zor. bir de uykudayken insan kendini çok fazla kontrol edemeyebiliyor. allah sonumuz hayır etsin.
bak sana şöyle söyleyim: benim dudaklarım o kadar şişti ki dudak zarı, tam dudaklarımın şeklinde kalıp gibi soyuldu. sanki dudağımın üstüne bir şey yapıştırmış da onu çıkartıyor gibi hissettim :) bi de çenemde şişlik çok oldu. burnumdaki bantlar çıktığında da yamuk bi burnum vardı. meğer o şişliklerden öyle görünüyormuş. ödemler eşit yayılmadığı için bir yerde toplanabiliyorlarmış. yani senin yaşadığın sorunu hemen hemen hepimiz yaşadık.
öyle kolay kolay etkileneceğini sanmıyorum burnun. çünkü yan yattığında da burun üzerine bastırarak yatmıyorsun sonuçta. benim doktorum ilk günden beri yan yatabilirsin dedi. sorun olmadı o konuda
bak sana şöyle söyleyim: benim dudaklarım o kadar şişti ki dudak zarı, tam dudaklarımın şeklinde kalıp gibi soyuldu. sanki dudağımın üstüne bir şey yapıştırmış da onu çıkartıyor gibi hissettim :) bi de çenemde şişlik çok oldu. burnumdaki bantlar çıktığında da yamuk bi burnum vardı. meğer o şişliklerden öyle görünüyormuş. ödemler eşit yayılmadığı için bir yerde toplanabiliyorlarmış. yani senin yaşadığın sorunu hemen hemen hepimiz yaşadık.
burnumun üzerindeki pütür pütür görünümden nasıl kurtulacağımı bulamadım hala..fikri olan varsa acil yardım istiyorum((
burnumun üzerindeki pütür pütür görünümden nasıl kurtulacağımı bulamadım hala..fikri olan varsa acil yardım istiyorum((
ahh ah anyı dertten bende muzdarıbımilk zamanlar resmen derı degıstırdım yuzum ınanılmaz sekılde soyuldu burnumda dahil neysekı o baya bi azaldı ama şuan benımde burnum pütür pütür temızleme jelıyle yıkıyorum tonıkle sılıyorum hatta peelıng yapmaya calısıyorum ama nafile hala aynı. bide bu yetmemıs gıbı siyah noktalar olusmaya basladı her banyoda acab burnumu keselesem bısey olur mu dıe dusunuyorum sonra vazgecıyorum
yaa bir de bir kaşınıyor ki burun arkadaşlar..hem yağlı hem pütür pütür hem kaşnıyo(
bu arada iyi de bir haberim var..şekli şemali büyük ölçüde ortaya çıktı..hoş duruyo..şu burun direklerinin iç tarafındaki -kan pıhtıları mı dikiş mi ne anlamadım- yaraya benzeyen şey kaybolsa dışarı çıkıcam:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?