- Konu Sahibi guzelderya
-
öncelikle gecmiş olsun canım.hiç merak etme benimde biri yana biri yukarı dogru genişti cok kısa bır surede duzeldi.sabırla bekle her sey yoluna gırıyor
Evet canım benimde bir diğerine göre küçük dr gecer dedi ama bir türlü geçmedi.
Benimde burnumun ucundaki kıkırdak içeride eğri elliyince sola doğru eğri olduğunu anlıyorum zaten dıştanda bariz gözüküyor.:enbuyukkk:
büyük delik olana dokunuca sert içindede bişi var sivilce deil ama onun gibi sanki sert bişi var ne olabilirki???
cnm benım de sag burun kanadım yukarı cekık we 17.gunumdeyım suan,sende nasıl oldu ne zmn gectı tecrubelerını benımle paylasırmısın kalıcı olmasından cok korkuorum(
ayrıca benim burnum çok kısa geliyor şişlik indikçe uzar diyenler oldu bekliyorum...sanki dümdüz kavissiz kalkık kısa bir şey ooofff beklemek ne zormuş....
al benden de o kadar..kısa ve aşırı kalkık bir burun:))
o kadar kısalmış ki bıyık mesafesi uzun duruyo..alçıdandır.ödemdendir diyorlar..bakalım artık:))
cnm benım de sag burun kanadım yukarı cekık we 17.gunumdeyım suan,sende nasıl oldu ne zmn gectı tecrubelerını benımle paylasırmısın kalıcı olmasından cok korkuorum(
Arkadaşlar,
Rnoplasti sonrası burun delklerimen biri büyük diğeri ise küçük oldu? Benimle aynı sornu yaşamış oln var mıdır?Doktoruma sordum "geçer" dedi.Ama bana geçecek gibi gelmiyo burun ucumda şişlik yok çünkü..1no2:
ayni sorun bendede var ..ve o yüzden burnumdan fazla nefes alamiyorum..
malesef benim kızımdada hemen hemen aynıydı...burun deliklerine dokunulmamış ve burun deliğinin biri yukarda asılı kalmıştı...burnunu iç duvarı gözüküyordu..bu hiç bir zaman düzelmez tekrar ameliyat ettirdik..burun deliği eşit oldu...küçücük bir burun deliğine kavuştu....
Herkesin mi sağında problem olur aynen benimde sağ burun deliğim sanki yamuk duruyo eşit değiller tabi ilk zamana göre çok daha iyi inş düzelir geçmiş olsunarkadaşlar ben ameliyat olalı 49 gün oldu ancak burun deliklerimde asimetri var ve sağ tarafta yamuk bir görüntü var , ilk ayda burunsırtımda kemere benzeyen bir şekil vardı o geçti , bu asimetride geçermi tecrübesi olanlar yazabilirmi acaba ?
teşekkürler cnm bekliyorum umarım böyle kalmaz düzelen biri varsa lütfen yazsınHerkesin
Herkesin mi sağında problem olur aynen benimde sağ burun deliğim sanki yamuk duruyo eşit değiller tabi ilk zamana göre çok daha iyi inş düzelir geçmiş olsun
Him anladım canım sanırım beklemekten başka cagremiz yok tesekkuederim ederim alakan için inan okadar ihtiyacım var ki cevaplarabenimde ameliyat olalı 2 ay oldu sağ tarafımda diğer tarafa doğru bi orantısızlık var yandan hokka gibi ama onden sağ tarafım yanı urun deliğim değişik doktor zamanla oturcak dedi bekliyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?