burun dolgusu yaptırdım (resimli)

ayrıca genel anesteziyle mi oluyor bilen varsa bilgilendirebilir mi?

öncelikle ağrı sızı olayı yok denebilir. dudak dolgusundan daha az acı ağrı olduğunu biliyorum. anestezi falan yok basit bir dolgu işlemi :34: normalde uyuşturucu krem uygulanabiliyor ben ona bile gerek duymadım aşı olmaktan daha az acısı var diyebilirim:52:

evet çeneyede yapılıyor. hatta forumdan bir arkadaş vardı o da mehmet beye yaptırmıştı şahsi olarak tanışmadım ama forumdan tanıyorum. gayet memnundu

canım konunu yeni gördüm benimde burnum kemerli acayip rahatsız oluyorum.konunu okuyunca kalbim yerinden çıkıcak gibi oldu çok heyecanlandım:16:acaba ne kadar bi fiyat ödedin öğrenebilirmiyim.birde resmini göremedim nereden bakabilirim acaba

canım konunu yeni gördüm benimde burnum kemerli acayip rahatsız oluyorum.konunu okuyunca kalbim yerinden çıkıcak gibi oldu çok heyecanlandım:16:acaba ne kadar bi fiyat ödedin öğrenebilirmiyim.birde resmini göremedim nereden bakabilirim acaba

özelden mesaj attım resimlerde profilimde burun dolgusu albümümde mevcut :)

Arkadaslar oyle cook asırı sorunlu bı burnum yok hatta ucu cok kibar.. Burun dolgusu ya da iple estetik dusunuyorum. Yaptiranlar var mı ? dolgu ne kadar sure gidiyor ve fiyat nedir?

kızlar burnumdaki kemerden rahatsız oluyordum fakat estetik ameliyatta olamazdım. sonra dolgu işini keşfettim.ankarada uzun bi arayıştan sonra doktorumun önceki işlerinide inceleyip kararımı verdim. 1 dk gibi bi sürede de yeni bi burnum oldu. şişme morarma falanda yok. .benim oldukça kemerliydi heleki kemer problemi az olup ucu düşük olanlar estetik ameliyat olmuş gibi duruyo inanamadım görünce:16: isteyen albümümden resimlere bakabilir herkes görebildiği için buraya koymak istemedim. artık yan dönükken fotoğraf çekmeye çalıştıklarında kaçmıycam :52:
kime oldun ameliyati ?

Fiyati ozelden mesaj atarmisin ben ameliyt oldum burundan fakat sirtini cok oymus orayi doldurtmak istiyorum bu arada yapiyor mu ameliyt olanlara acil yazarsan ankara olmasi iyi surekli gidip geliyorum

kızlar banada fiyatını msj atarmısınız :52: ama kemer yok bende sadece hafiften sağa doğru yamuk:1: ve burun deliğinin biri küçük, ailem hariç dikkatli bakmayan farketmiyo fakat beni çok rahatsız ediyo bende düşünüyorum.

Merhaba bende cumartesi adanada yaptiracagim cok ama cok tedirginim aciyacak diye bi sürü igne giriyor acimazmi :'(

Back
X