iyi cesaret vallahi burun değilde geniz ameliyatını olacağını sölemek :) e peki ameliyattan sonra anlaşılmayacakmı burun estetiği olduğun?
Ganızde sorunum var, zaten amelıyat alacaktım estetik supriz olacak sonucları paylasırım artık:)amelıyat korkusunu gecıyorum annemden korkuyorum
Ameliyatımı oldum alçılarım var 5-6 saat sürmüş tamponlarım alındı (tampon almak tam dert) hafif şişiklerim var alçılarım alınmasada kendimi şimdiden çok güzel hissediyorum hehe
dileyen olursa fotolarımıda koyabilirim kızlar çok süperim özgüvenim doruklarda hemen noluyor bilmiyorumda neyse
http://www.kadinlarkulubu.com/burun-estetigi/495338-larosw-burun-estetigi-ameliyat.html
canım bu konuya 2 tane koydum şimdilik :)
larosw ben de merakla seni bekliyordum mehmet sezgine ameliyat olacağını söylediğinden beri,çok geçmiş olsun.kemik kırıldığı için normal olarak baya şişlik,morluk olmuş tabi.umarım alçının altından da çok güzel bir burun çıkar.bu bana da mehmet beye olmam için cesaret verecek
ben Mehmet Sezginden asla ve asla pişman olmadım. işini iyi yaptığına eminim ki hala alçılı olmama rağmen söylüyorum.
herşeyden önce sizi korkutmadan motive etmesi evet gerçekten çok iyiydi :)
ücrettende doktorumdanda hastane ve çalışanlarındanda hepsindende memnundum darısı tüm diğer düşünenlere :)=
ben ankarada yaşıyorum.hastaneyi arayıp sekreterle görüşmüştüm,kendisi mehmet beyin pek revizyon yapmadığını söylemişti,numaramı bıraktığım halde geri dönüş yapılmadıaçıkçası hayal kırıklığına uğradım. sen bu konu hakkında bişey biliyormusun?mehmet bey revizyon yapıyormu yapmıyormu falan
cnm mehmet bey estetisyen kbb uzmanı sanırım senin sorununa yatkın olan ama kbblerde iddalı burun çıkarmadıkları gerçek (benim gördüklerim)
dilersen senin için konuşurum yarın mehmet hocamın yanına gideceğim? ok derse sana cep numarasını vereyim?
çok çok mutlu oldum senin adına canımm :) yeni burnuşunun fotolarını bekliyoruz sabırsızlıkla.. darısı benim başıma artık..
ben de 18 gün sonra oluyorum ilk başlarda daha çok korkuyodum ama gitgide alıştırıyorum kendimi bu psikolojiye,narkozdan çok korkuyodum ama artık ondan da korkmamaya başladım ameliyat sonrası deneyimlerini paylaşan arkadaşlar sağolsun rahatlatıyolar bi nebze,bi de sonucta ne kadar acı cekebılırsın?ceksen de bi ömür boyu hokka gibi bı burunla gezıceksın bunu düşününce rahatlıyorum[/QUameliyat sonrasında buradan bilgilerimizi paylaşalım ozaman sen kime olucaksın?
ben de 18 gün sonra oluyorum ilk başlarda daha çok korkuyodum ama gitgide alıştırıyorum kendimi bu psikolojiye,narkozdan çok korkuyodum ama artık ondan da korkmamaya başladım ameliyat sonrası deneyimlerini paylaşan arkadaşlar sağolsun rahatlatıyolar bi nebze,bi de sonucta ne kadar acı cekebılırsın?ceksen de bi ömür boyu hokka gibi bı burunla gezıceksın bunu düşününce rahatlıyorum[/QUameliyat sonrasında buradan bilgilerimizi paylaşalım ozaman sen kime olucaksın?
benim 10 günüm kaldı kızlar korku heyecan stres geliyo gidiyo,bazen çok rahat oluyorum bazen stresten uyuyamıyorum nedense ameliyat sonrası acıdan falan pek korkmuyorum tek derdim ameliyat öncesi.tahliller için 3 saat önce gidicem hastaneye o 3 saat bana 3 asır olucak gibi :S bi de narkozdan da korkuyorum aslında,2 arkadaşım daha önceden yaptırdı bu ameliyatı birinin ameliyathane deneyimi hiç hoş değil,narkozdan uyanırken bi kenara koymuşlar kızı tek başına gözünü açmış başında kimse de yokmuş yüzüm yanıyodu resmen buzlardan elimle kaldırmaya çalıştım hemşire geldi bağırdı falan diye anlatmıştı bunları düşündükçe tırsıyorum uyanırken yanımda biri olsun istiyorum :S ameliyattan sonra bilgilendiririm canım ben de ama tabı bu kadar detaylı olur mu bılmeminş sıkıntısız agrısız sızısız morluksuz atlatırız hepımız
benim 10 günüm kaldı kızlar korku heyecan stres geliyo gidiyo,bazen çok rahat oluyorum bazen stresten uyuyamıyorum nedense ameliyat sonrası acıdan falan pek korkmuyorum tek derdim ameliyat öncesi.tahliller için 3 saat önce gidicem hastaneye o 3 saat bana 3 asır olucak gibi :S bi de narkozdan da korkuyorum aslında,2 arkadaşım daha önceden yaptırdı bu ameliyatı birinin ameliyathane deneyimi hiç hoş değil,narkozdan uyanırken bi kenara koymuşlar kızı tek başına gözünü açmış başında kimse de yokmuş yüzüm yanıyodu resmen buzlardan elimle kaldırmaya çalıştım hemşire geldi bağırdı falan diye anlatmıştı bunları düşündükçe tırsıyorum uyanırken yanımda biri olsun istiyorum :S ameliyattan sonra bilgilendiririm canım ben de ama tabı bu kadar detaylı olur mu bılmeminş sıkıntısız agrısız sızısız morluksuz atlatırız hepımız
korkmayalım canım.. herşeyi oluruna ve zamana bırakmak en iyisi.. benim tahlillerim ameliyat günü yapılcak..öğlen yani.. aynı günde ameliyat olucamm. herşey bi günde bitmiş olcak yani :) hatta ve hatta hastaneye gitmeden 5 saat önce istediğimi yiyip içebilicem.. öle çok aç karna gitmeyeceğim. ben aç kaldımmı tansiyonum fırlıyoda azcık :) senin gününde epey azalmış çok yaklaşmış canım.. o güne kadar gez dolaş vakit buldukça gününü gün et :)zaman akıp gider bölece.. ben öle yapmaya çalışıyorum.. hayırlısı ikimiz içinde
sağol ya bunu öğrendiğim çok iyi oldu : D iyice tırsmaya başladım :/
korkmayalım canım.. herşeyi oluruna ve zamana bırakmak en iyisi.. benim tahlillerim ameliyat günü yapılcak..öğlen yani.. aynı günde ameliyat olucamm. herşey bi günde bitmiş olcak yani :) hatta ve hatta hastaneye gitmeden 5 saat önce istediğimi yiyip içebilicem.. öle çok aç karna gitmeyeceğim. ben aç kaldımmı tansiyonum fırlıyoda azcık :) senin gününde epey azalmış çok yaklaşmış canım.. o güne kadar gez dolaş vakit buldukça gününü gün et :)zaman akıp gider bölece.. ben öle yapmaya çalışıyorum.. hayırlısı ikimiz içinde
ya bana gece 12den sonra bişey yemiceksin dedi doktor ben de açlığa gelemıyorum cok sıkıntı olcak benım ıcın cok gergın ve de sınırlı oluyorum ac oldgumdasenın ıyıymıs yanı gratella benım de amelıyattan 3 saat once hastanede olmam gerekıyomus bi günde bitçek gitçek.korku arada geliyo arada gidiyo bazen o kadar rahat oluyorum kı aman nolcak tırt yanı dıyorum bazen de kalpten gidicekmısım gıbı oluyo 10 gün kaldı hayırlısıyla atlatalım ikimiz de inş canım *]
damarı bulup oraya bır ıgne takıyorlar.ve onun uzerınde bazı aparatlar oluyor.serum ve verılmesı gereken dıger ılacları oradan verıyorlar.her seferınde damar bulmak ıcın canın acımamıs oluyor boylece.yanı damarına sadece ıgne ucu batırılmıs oluyor .boru degıl.onu taktıktan sonra acı hıssetmıyorsun .hatta bı sure sonra onun orda oldugunu unutuyorsun bıle :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?