burun estetiği ameliyatı geçirenler ameliyattan sonra

Ganızde sorunum var, zaten amelıyat alacaktım estetik supriz olacak sonucları paylasırım artık:)amelıyat korkusunu gecıyorum annemden korkuyorum

sabırsızlıkla bekliyorum canım sonuçları. umarım herşey güzel gider ve istediğimiz burunlara kavuşuruz.. artık burdanda bol bol profil resmi veriririz :) benim tam bir ayım kaldı. senin ne kadar kaldı ameliyata canım?

çok çok mutlu oldum senin adına canımm :) yeni burnuşunun fotolarını bekliyoruz sabırsızlıkla.. darısı benim başıma artık..

ben Mehmet Sezginden asla ve asla pişman olmadım. işini iyi yaptığına eminim ki hala alçılı olmama rağmen söylüyorum.
herşeyden önce sizi korkutmadan motive etmesi evet gerçekten çok iyiydi :)
ücrettende doktorumdanda hastane ve çalışanlarındanda hepsindende memnundum darısı tüm diğer düşünenlere :)=

ben ankarada yaşıyorum.hastaneyi arayıp sekreterle görüşmüştüm,kendisi mehmet beyin pek revizyon yapmadığını söylemişti,numaramı bıraktığım halde geri dönüş yapılmadı açıkçası hayal kırıklığına uğradım. sen bu konu hakkında bişey biliyormusun?mehmet bey revizyon yapıyormu yapmıyormu falan

cnm mehmet bey estetisyen kbb uzmanı sanırım senin sorununa yatkın olan ama kbblerde iddalı burun çıkarmadıkları gerçek (benim gördüklerim)
dilersen senin için konuşurum yarın mehmet hocamın yanına gideceğim? ok derse sana cep numarasını vereyim?

çok iyi olur larosw

damarı bulup oraya bır ıgne takıyorlar.ve onun uzerınde bazı aparatlar oluyor.serum ve verılmesı gereken dıger ılacları oradan verıyorlar.her seferınde damar bulmak ıcın canın acımamıs oluyor boylece.yanı damarına sadece ıgne ucu batırılmıs oluyor .boru degıl.onu taktıktan sonra acı hıssetmıyorsun .hatta bı sure sonra onun orda oldugunu unutuyorsun bıle :))

sağol ya bunu öğrendiğim çok iyi oldu : D iyice tırsmaya başladım :/

çok teşekkür ederim acam,boru falan diyince bi an korktum hatta korkularıma bir yenisi eklendi bunlar küçük şeyler takılmamak lazım dıye dusunuyorum bılgılendırdgın ıcın tesekkur ederım

Selam kızlar,

Ben ameliyat olalı sanırım 7 sene oluyor. Yurtdışında (Almanya'da) yaptırttım ve çok memnun kaldım. Benim nefes alma konusunda da sıkıntım vardı,
kulak-burun-boğaz doktorum bakıp, nefes alabilmem için burnumun biraz kaldırılması ve burun deliklerimin açılması gerektiğini söyledi (çok küçük ve dar burun deliklerim vardı).
kemerimden de kurtulmak istiyordum. biraz araştırma yapıp iyi bir doktor buldum. bir kaç arkadaşım ve tanıdıklarım bir doktorda yaptırmıştı. ben de onda randevu alıp, biraz bilgi aldım. bana nasıl bir burun istediğimi sorduğunda kemerimden kurtulmak istediğimi ve gerisi ona bıraktığımı söyledi, ki en sağlıklısı bu bence. adam her yüz tipine göre belirli bir burun tipini öneriyor. bana aynen şunu dedi 'ameliyattan sonra insanlar anlamayacaklar, kilo mu verdin, yeni saç modelin mi var' diye soracaklar dedi ve gerçekten öyle oldu. ameliyattan sonra insan biraz, narkozun etkisinden, etrafında olup bitenlerden birşeyler anlamıyor. ama acı gibi şeyleri pek hatırlamıyorum. baya bir zaman geçti aradan ama annem ile 'keşke önceden yaptırsaydık' demiştik o zamanlar. çok kolay bir ameliyat. yüzünüz şiş oluyor ve bir müddet sıvı yiyeceklerle beslenme mecburiyetinde kalıyorsunuz.
ilk sargım değiştirilmek için çıkartıldığında şok oldum: domuz burnum vardı! ama bu normal, iniyor sonradan. bir de destekler vardı bende burnum içinde. onlar bir kaç hafta kalıyor, daha sonra çıkartılıyor. çıkarınca onları bir oksijen rüzgarı beyninize vuruyor :) ilk aynaya baktığımda şunu düşünmüştüm: gözlerim ne kadar büyük görünüyor !
yani doktoru iyi araştırın ve aynı doktorda burun estetiği ameliyatı yaptırmış birilerinden bilgi alın. gerçekten ben böyle acı falan hissettiğimi hatırlamıyorum. he, bende fazla morarma da olmadı. ama aynı doktorda yaptıran başka bir arkadaşımın morlukları daha fazlaydı. bir de burun şekli konusunda şunu belirteyim: ben doktora bıraktım. güzel bir burnu olan arkadaşım aynı doktora gidip, hokka burun yaptırttı kendine, ki doktor her yüz tipine uygun olmayan bir burun şekli olduğunu söylemişti bana. o arkadaşım çok pişman ve doktordan memnun olmadığını söyledi. aynaya bakınca kendini beğenmediğini ve nerdeyse depresyona gireceğine söyledi. yani burun şekil konusunda doktora danışın ve ünlülerin yada başkaların burunlarının aynısını istiyorum fikrini atın kafanızdan. eşim, ki o zaman evli değildik, bu ameliyatın estetik kısmına karşı idi, sadece sağlık kısmını onaylıyordu, çok değişmeni istemiyorum diyerek. ama o da sonucu beğendi, belli olmuyor fazla diyor. gerçekten babam dahil, yakın çevremdekiler pek farkı anlamadı gibi. kemerin gitmiş ama zaten burnun çirkin değildi dedi çoğu. ama ben mutluyum. aynaya bakınca bir yabancıyı görmüyorum, gördüğüöm şekil beni mutlu ediyor, çünkü doğal duruyor. çoğu insan burnumu şuan beğeniyor çünkü doğal durduğundan. ha, bu arada dudaklarım kalın olduğu için onlar daha da göze çarptı, dayım ve anneannem 'dudağını da mı şişirdin' diye sordu. yani burnunuzdaki bu değişim yüzünüzün şeklini de etkiliyor, benim gözlerim ve özellikle dudaklarım öne çıktı. yani bu tür bilgiyi de paylaşmak önemli diye düşünüyorum.

herkese şimdiden geçmiş olsun :) korkulcak birşey yok :) ama herşeyin başı iyi bir araştırma ve bilgi edinme (doktorun ameliyat ettiği tanıdıklarınızın burunlarına kesin bir göz atın!)

umarım isteyen herkes istediği buruna sorun yaşamadan kavuşur :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…