Burun estetiği hakkında bilgi isteyen , olmayı düşünen ve korkanlar buraya bakın.

bilmiyorum yarın 2 hafta doluyor ameliyat olalı ama hala şiş burnum hep böylemi kalcak diye endişeliyim benim burnum azcık kemerliydi onu aldırdım şuan elimi o bölgeye vurduğumda altı boş parmağım içine gircekmiş gibi geliyo sprey konusuna gelince ameliyattan 1 hafta sonra alçılarım alındı üstüne bant yapıştırıldı ve bu bantlar 1 hafta kalcak 1 hafta sonrasında duş alınırken çıkarmamı söyledi sonrasında sprey kullanımına başlıcakmışım..galiba yaraların iyileşmesi açısından...şuan sprey kullanmamama rağmen hafiften nefes almaya başladım ama benim nefes problemim daha önce hiç yoktu inş sprey kullanımına başlarsam düzelcek

şubat 20 de ameliyat oldum nefes problemim azaldı ama 6 aya anca düzene girer dedi benim dr.
şişlikler 6 ayda ineceği için nefeste o zaman düzelecekmiş.

Arnavut mrb.burnun cok cok iyi olmuş :) ben de izmirdeyim hatta kent bana cok yakın ama doktorum Cüneyt özek nerede ameliyat yapar onu henüz konuşmadık,tomografi çektirdim sadee bu hafta sonu konusucaz.sen de cektrmiş miydin?ben ondan bile korkan bir insanım :) ay ne güzel sen erdin muradına darısı bizlerin başına :) Yusuf Yusuf :)

çok çok sağol cnm
tomo çektirdim cnm hiç korkma hiç anlamıcan bile ameliyatı da sonrasını da:)

burun ameliyatı sonrasında nasıl bir masaj yapılıyor günde kaç defa ve kaç dakika bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

Emre Ilhana amelıyat olan arkadaslar :)

Ors, burnunun sisi hemen gecmez 1 2 senede anca oturuyor burun ama en kaba sisligi 3 ayda geciyor ondan sora sabirla bekleyeceksin acele etme derin kalinsa daha fazla beklemen gerekiyor:) parmagim girecek gibi oluyor demissin yumusak mi orasi cokmus gibi mi anlamadim eger oyleyse sorun var demektir doktoruna goster mutlaka. Canim ben emre ilhana ameliyat oldum ve ameliyat oldugum gunden itibaren tonimer sprey kullandim burun ici kurumasin diye cok da rahat ettim ama senin doktorun oyle dediyse doktorunu dinle tabi bantlarin cikinca kullanmaya baslarsin hangi spreyi verdiyse :) cok gecmis olsun.

Osge,ben emre ilhana ameliyat oldum kalin derili olmama ragmen sonuc mukemmel cok zarif oldu burnum kesinlikle korkma ameliyattan agri sizi yok zaten :) sana da simdiden cook gecmis olsun :)

parmağımı vurduğumda altı yumuşak acaba kemeri alındı orası boşda o yüzdenmi anlamadımki:) doktorum F.D gerçi burda ismini tam yazamıyorum uyarı geliyo..inşallah bi orun yaşamam tek çare sonucu sabırla beklemek

burun ameliyatı sonrasında nasıl bir masaj yapılıyor günde kaç defa ve kaç dakika bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

Merhaba
ameliyat sonrası aklına geldikçe burun kemiğinin üzerinden aşağıya ve yanlara doğru masaj yapıyorsun. bu şişlik için yardımcı oluyor. ne kadar cok yaparsan o kadar iyi diye biliyorum.

yumusaksa bi sorun olabilir kontrole gittiginde doktoruna soyle mutlaka. Sisliklerin icin sabirla beklemelisin.Doktorunun adini yazabilirsin herkes yaziyor doktor adi yazildi diye uyari olur mu ya ama eger tahmin ettigim isimse ben de o doktorla ilgili bisey yazmistim kuzenim olmustu o doktora ameliyat memnun degil su an onu yazmistim ceza alip 3 gun girememistim ne hikmetse :) belki ayni doktordan bahsetmiyo olabilriz ama doktorunun adini yazabilirsin o sekilde uyari verilemez hepimiz yaziyoruz yardimci olmak icin amac o zaten :)

Geçmiş olsun tatlım bi resim koyabilir misin çok merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…