kesinlikle...
keşke daha önce yaptırsaymışım. ama işte maddiyat önemli....
düğün fotolarımda yan profil poz vermemiştim.
tekrardan gelinlik giyip foto mu çektirsem ne :)))
Sevgili kızlar ben 15 yaşından beri burun ameliyatı hayaliyle yatıp kalkan bir kızdım. Burnum çok olmasa da eğriydi . Ve ben mutlu değildim.
Etrafımdaki fındık burunlu kızları gördükçe depresyona giriyordum. Yaşımın gelmesini bekledim , geldi geçti ama babamı ikna edemedim.
Ta ki düne kadar.
Burnun güzel , gerek yok çok acı çekersin , şekli yamuk olur , tamponlar çıkarken çok acıtır , ağrıdan uyuyamazsın , yüzün morarır diyenlere inat.
Şu an 2.günümdeyim . Ameliyata güle oynaya girdim doktorum mükemmel bir doktor . 2 saat sürdü. Ben çıktıktan 20 dakika sonra ayıldım kendime geldim. Hemen ayaklandım. Ne burnum ağrıyor şu an ne başım ağrıyor , ne bir morluk var mükemmel bir ameliyat geçirdim.
Doktoruma yatıp kalkıp şükrediyorum.
Hiçte korktuğumuz gibi değilmiş. Dün ameliyat oldum bu sabahta tamponlarım çıktı . Çıkarken birazcık acıdı ama abartılacak gibi değil kan alınması gibi bir acı.
Şu an burnum alçıda sargılı gayet iyiyim. Birazcık görebiliyorum şeklini çok memnunum. 6 gün sonra alçım çıkacak. Yüzümde hiç morarma yok.
Allahıma şükür
Ben 5 sene bekledim muradıma erdim , sorularınız varsa cevaplayabilirim. Doktorum Ankara'da M.Ruşen Kapucu. Mükemmel bir doktor işini çok iyi biliyor . Anneminde göğüs ameliyatını yapmıştı o da çok memnun.
Darısı herkesin başına inşallah. Alçıdan çıktıktan sonra 1 ay içinde resim yükleyeceğim eski-yeni hallerini.
Düşünenler varsa önerebileceğim bir doktor
İnsan resmen foroğraf çektiremiyo hele ki yan profilim kötüdür benim kendime güvenim resmen yerde bu haayatımı olumsuz yönde etkiliyohahaha inanmıyorum ya aynen ben de öyle yapacağım çünkü :) bir de ben cinslik yapıp stüdyo foto çektirmemiştim komik geliyordu çünkü şampanya kadehleri vs fazla demode bulmuştum ama bi baktım görümceminkine annem annem dünyanın fotosopu yapılmış kıza ben tanıyamadım heheheheh :)) sanırım yaptıracağım bir de güzel bir gelinlik kiraladık mıydı tammmmaaaam benim gelinliğimi bir ihtiyaç sahibine vermiştik ,saklama huyu yok zaten
yumusaksa bi sorun olabilir kontrole gittiginde doktoruna soyle mutlaka. Sisliklerin icin sabirla beklemelisin.Doktorunun adini yazabilirsin herkes yaziyor doktor adi yazildi diye uyari olur mu ya ama eger tahmin ettigim isimse ben de o doktorla ilgili bisey yazmistim kuzenim olmustu o doktora ameliyat memnun degil su an onu yazmistim ceza alip 3 gun girememistim ne hikmetse :) belki ayni doktordan bahsetmiyo olabilriz ama doktorunun adini yazabilirsin o sekilde uyari verilemez hepimiz yaziyoruz yardimci olmak icin amac o zaten :)[/QUOTE
canım kemeri düzeltildi benim yani o bölge biraz yumuşak gibiydi ama doktorum şiş olduğunu söyledi masaj yaptıkça düzelcekmiş benim şişliklerim çok fazla oldu hatta doktorum ilk defa bi hastam bu kadar morardı ve şişti dedi.. ama yavaş yavaş geçiyo daha iyi olcak inşallahh.. doktor ismine gelince uyarı geldi o doktor ismini vermeme konusunda.. nedenini bilmiyorum ama kısıtlanmış olabilir galiba bazı doktorlar bunu yapıyomuş gizlilik konusunda...ismi tam yazamıyorum ama baş harflerini verdim ünlü bir doktor zaten çok kalabalık oluyo memnun olmayan pek duymadım bu foruma katılmadan önce ama foruma katıldıktan sonra onunda burda ismini ve yorumları görememek beni biraz endişelendirdi o yüzden tereddütte kaldım doğru seçimmi yaptım diye..
Geçmiş olsun tatlım bi resim koyabilir misin çok merak ettim.
hahaha inanmıyorum ya aynen ben de öyle yapacağım çünkü :) bir de ben cinslik yapıp stüdyo foto çektirmemiştim komik geliyordu çünkü şampanya kadehleri vs fazla demode bulmuştum ama bi baktım görümceminkine annem annem dünyanın fotosopu yapılmış kıza ben tanıyamadım heheheheh :)) sanırım yaptıracağım bir de güzel bir gelinlik kiraladık mıydı tammmmaaaam benim gelinliğimi bir ihtiyaç sahibine vermiştik ,saklama huyu yok zaten
yumusaksa bi sorun olabilir kontrole gittiginde doktoruna soyle mutlaka. Sisliklerin icin sabirla beklemelisin.Doktorunun adini yazabilirsin herkes yaziyor doktor adi yazildi diye uyari olur mu ya ama eger tahmin ettigim isimse ben de o doktorla ilgili bisey yazmistim kuzenim olmustu o doktora ameliyat memnun degil su an onu yazmistim ceza alip 3 gun girememistim ne hikmetse :) belki ayni doktordan bahsetmiyo olabilriz ama doktorunun adini yazabilirsin o sekilde uyari verilemez hepimiz yaziyoruz yardimci olmak icin amac o zaten :)[/QUOTE
canım kemeri düzeltildi benim yani o bölge biraz yumuşak gibiydi ama doktorum şiş olduğunu söyledi masaj yaptıkça düzelcekmiş benim şişliklerim çok fazla oldu hatta doktorum ilk defa bi hastam bu kadar morardı ve şişti dedi.. ama yavaş yavaş geçiyo daha iyi olcak inşallahh.. doktor ismine gelince uyarı geldi o doktor ismini vermeme konusunda.. nedenini bilmiyorum ama kısıtlanmış olabilir galiba bazı doktorlar bunu yapıyomuş gizlilik konusunda...ismi tam yazamıyorum ama baş harflerini verdim ünlü bir doktor zaten çok kalabalık oluyo memnun olmayan pek duymadım bu foruma katılmadan önce ama foruma katıldıktan sonra onunda burda ismini ve yorumları görememek beni biraz endişelendirdi o yüzden tereddütte kaldım doğru seçimmi yaptım diye..
O zaman biraz bekle bakalim sisler indikce gecer insallah belki sislerdendir kontrollere gittikce gosterirsin doktoruna. Evet canim ayni doktordan bahsediyomusuz bu sitede adinin kullanilmasini istemiyomus ben olumsuz bisey yazmistim kuzenim ve yengem kendisine ameliyat olmustu ilk 8 ay hersey yolundaydi sonradan cok degisti burunlari memnun degillerdi onu belirttim bir kac gun foruma giremedim ceza aldim :) pek hastasini gormedim ben onlarda yurtdisinda yasadiklari icin tv de gorup olmuslardi yeni degil tabi bi kac sene once kuzenim duzelttirdi burnunu baska bir doktora ama o doktoru pek tanimam hastalarini gormedm kuzenimle yengem disinda 2 kisi gordum onlarda memnun kalmamisti ama bu demek degilki butun hastalari oyle cogu doktoru bilirim ama senin doktorunun pek hastasini gormedim ismini baska turlu duymadim acikcasi ama korkma kotu olacak diye daha yeni seninki sis olmasi falan cok normal sisler indikce burun oturur 1 sene beklemen lazim
Sevgili kızlar ben 15 yaşından beri burun ameliyatı hayaliyle yatıp kalkan bir kızdım. Burnum çok olmasa da eğriydi . Ve ben mutlu değildim.
Etrafımdaki fındık burunlu kızları gördükçe depresyona giriyordum. Yaşımın gelmesini bekledim , geldi geçti ama babamı ikna edemedim.
Ta ki düne kadar.
Burnun güzel , gerek yok çok acı çekersin , şekli yamuk olur , tamponlar çıkarken çok acıtır , ağrıdan uyuyamazsın , yüzün morarır diyenlere inat.
Şu an 2.günümdeyim . Ameliyata güle oynaya girdim doktorum mükemmel bir doktor . 2 saat sürdü. Ben çıktıktan 20 dakika sonra ayıldım kendime geldim. Hemen ayaklandım. Ne burnum ağrıyor şu an ne başım ağrıyor , ne bir morluk var mükemmel bir ameliyat geçirdim.
Doktoruma yatıp kalkıp şükrediyorum.
Hiçte korktuğumuz gibi değilmiş. Dün ameliyat oldum bu sabahta tamponlarım çıktı . Çıkarken birazcık acıdı ama abartılacak gibi değil kan alınması gibi bir acı.
Şu an burnum alçıda sargılı gayet iyiyim. Birazcık görebiliyorum şeklini çok memnunum. 6 gün sonra alçım çıkacak. Yüzümde hiç morarma yok.
Allahıma şükür
Ben 5 sene bekledim muradıma erdim , sorularınız varsa cevaplayabilirim. Doktorum Ankara'da M.Ruşen Kapucu. Mükemmel bir doktor işini çok iyi biliyor . Anneminde göğüs ameliyatını yapmıştı o da çok memnun.
Darısı herkesin başına inşallah. Alçıdan çıktıktan sonra 1 ay içinde resim yükleyeceğim eski-yeni hallerini.
Düşünenler varsa önerebileceğim bir doktor
Burun estetiği olmak istiyorum , fakat yeni kara verebildim. Doktor doktor gezmek yerine öncesi de burdan araştırma yapmak daha kolay gibi geldi ama çok fazla doktor var ve herkes memnun doğru doktoru bulmak yada neye göre seçim yapıyorsunuz. Benim bilgim yok bu konularda doktor seçimi yaparken neye bakmalıyım acaba burun burunu tutmaz çünkü herkesin tipi farklı standart bir burunda istemiyorum.
İnsan resmen foroğraf çektiremiyo hele ki yan profilim kötüdür benim kendime güvenim resmen yerde bu haayatımı olumsuz yönde etkiliyo
:)) kan aldırınca bayılıyorsan tamponlar çıkarken zorlanabilirsin ama geri kalan kısmında hiçbir sorun yok günlük yaşantına devam ediyorsun .
Bugün denedim morlukları makyajla kapatabildim 1 hafta oldu.
Bugün bide alçım çıktı sadece bant var artık burnumun üstünde şekli daha çok belli oluyor
3 hafta sonrasında hiçbir şey kalmayacak inşallahh.
Sende eğer çok istiyorsan hiç durma yaptır derim
Ameliyattan ve sonrasında surecten hic kormayın.. Ben de sonrası değil, ama ameliyattan çok korkuyordum. Fakat ameliyat günü geldiğinde ne öncesinde ne sonrasında tabii ki Doktorum Abdulkadir Goksel sayesinde hiç sıkıntı yaşamadım. Morluk bile oluşmadı diyebilirim... Ameliyat sonrasında hayal kırıklığı yaşamamanın tek çaresi doğru doktor seçimi. Dr. Abdulkadir Goksel ge gitmenizi gönül rahatlıgıyla tavsiye ederim.
Saglıklı & Mutlu Gunler...
Göksel bey de ameliyattan sonra yüze uyguladığı soğuk maske sayesinde şişlik öyle denildiği gibi olmuyor,morluk içinde bir hap vermişti göksel bey ameliyat öncesi ve sonrasında içiyorsun benim olduğum zamanda böyle bir hap yoktu ancak 3 ay önce bir arkadaşım Göksel Bey e burun estetiği oldu o hap kullanmıştı,ve yüzünde öyle morlukta olmadı:)süreç çok rahat geçti,
ben araştırmaktan artık midem bulanmaya başladı ama sonuç %70 doktor &30 şans işi bence
hastaneye yattım diyelim ameliyata girerken kalpten gider miyim ve ameliyat sırasında bayıltma nasıl oluyo ya bayılmassam diri diri öyle bir saçmalık olmaz heralde ama aklımı çeliyo bu düşünceler ameliyattan sonra o tampon nasıl çıkacak burnum çok kalkık ve delikleri büyük mü olacak offff
Maskeyi herkese uyguluyor, oldukça faydalı bir uyguluma..Ancak morluk için ben hap vs herhangi birsey de kullanmadım.. Yine de morarmadı:) Bunu kastetmiştim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?