Burun estetiği hakkında bilgi isteyen , olmayı düşünen ve korkanlar buraya bakın.

kesinlikle...
keşke daha önce yaptırsaymışım. ama işte maddiyat önemli....
düğün fotolarımda yan profil poz vermemiştim.
tekrardan gelinlik giyip foto mu çektirsem ne :)))

hahaha inanmıyorum ya aynen ben de öyle yapacağım çünkü :) bir de ben cinslik yapıp stüdyo foto çektirmemiştim komik geliyordu çünkü şampanya kadehleri vs fazla demode bulmuştum ama bi baktım görümceminkine annem annem dünyanın fotosopu yapılmış kıza ben tanıyamadım heheheheh :)) sanırım yaptıracağım bir de güzel bir gelinlik kiraladık mıydı tammmmaaaam benim gelinliğimi bir ihtiyaç sahibine vermiştik ,saklama huyu yok zaten

geçmiş olsun darısı başımıza :)

İnsan resmen foroğraf çektiremiyo hele ki yan profilim kötüdür benim kendime güvenim resmen yerde bu haayatımı olumsuz yönde etkiliyo

Geçmiş olsun tatlım bi resim koyabilir misin çok merak ettim.

shafak tşk ederim canım hala çok şiş duruyo ve hala mosmor biraz şişliklerim insin resim koycam..senle aynı doktorda olmuşuz burnuşun ne alemde senin şişlikler inmiştir artık esralorin bikaç ay önce olduğunu söylemişti..

:))benim gelinliğim bana olmaz artık 2 katına çktım çünkü :)
ben çok isterim çektirmek ama eşim kesin istemez :)

Burun estetiği olmak istiyorum , fakat yeni kara verebildim. Doktor doktor gezmek yerine öncesi de burdan araştırma yapmak daha kolay gibi geldi ama çok fazla doktor var ve herkes memnun doğru doktoru bulmak yada neye göre seçim yapıyorsunuz. Benim bilgim yok bu konularda doktor seçimi yaparken neye bakmalıyım acaba burun burunu tutmaz çünkü herkesin tipi farklı standart bir burunda istemiyorum.

bana biraz reklam gibi geldi ama neyse.. doğruysa da allah razı olsun.

ben araştırmaktan artık midem bulanmaya başladı ama sonuç %70 doktor &30 şans işi bence

İnsan resmen foroğraf çektiremiyo hele ki yan profilim kötüdür benim kendime güvenim resmen yerde bu haayatımı olumsuz yönde etkiliyo

tatlım bende amelyat olmadan önce ön profilimi sevmiyodum oldum şimdide yan profilden resim çektiremiyorum. 2. ameliyattan sonra her yönden çektirebilicem inş:)

Ameliyattan ve sonrasında surecten hic kormayın.. Ben de sonrası değil, ama ameliyattan çok korkuyordum. Fakat ameliyat günü geldiğinde ne öncesinde ne sonrasında tabii ki Doktorum Abdulkadir Goksel sayesinde hiç sıkıntı yaşamadım. Morluk bile oluşmadı diyebilirim... Ameliyat sonrasında hayal kırıklığı yaşamamanın tek çaresi doğru doktor seçimi. Dr. Abdulkadir Goksel ge gitmenizi gönül rahatlıgıyla tavsiye ederim.

Saglıklı & Mutlu Gunler...

merhaba bende olmak istiyorum acaba doktorunu söyler misin ve hangi hastane e tabi bide fiyatı eklersen çok sevinirim. fındık burnunda mutlu günler yaşa

Göksel bey de ameliyattan sonra yüze uyguladığı soğuk maske sayesinde şişlik öyle denildiği gibi olmuyor,morluk içinde bir hap vermişti göksel bey ameliyat öncesi ve sonrasında içiyorsun benim olduğum zamanda böyle bir hap yoktu ancak 3 ay önce bir arkadaşım Göksel Bey e burun estetiği oldu o hap kullanmıştı,ve yüzünde öyle morlukta olmadı:)süreç çok rahat geçti,

Maskeyi herkese uyguluyor, oldukça faydalı bir uyguluma..Ancak morluk için ben hap vs herhangi birsey de kullanmadım.. Yine de morarmadı:) Bunu kastetmiştim...

ben araştırmaktan artık midem bulanmaya başladı ama sonuç %70 doktor &30 şans işi bence

Ben daha araştırmada yeniyim ama cidden çok doktor var, yorumları okudukça insanın kafası daha da karışıyor,kim neye göre kime göre iyi ben doğal burun istiyorum tek istediğim bu kimse anlamasın ama burnumdaki Kemer'de yok olsun, çok mu şey istiyorum acaba :)

hastaneye yattım diyelim ameliyata girerken kalpten gider miyim ve ameliyat sırasında bayıltma nasıl oluyo ya bayılmassam diri diri öyle bir saçmalık olmaz heralde ama aklımı çeliyo bu düşünceler ameliyattan sonra o tampon nasıl çıkacak burnum çok kalkık ve delikleri büyük mü olacak offff

Ameliyat oncesi sakinleştirici veriyorlar... Ameliyathaneye gidene kadar uyumuş olursun.. Panik yapma. Ameliyathane de narkoz vericekler. Ameliyat esnasında birşey hisseden hiç duymadık, sen de hissetmeyeceksin :) Ben ameliyat sonrası çok çabuk uyanmıştım. Bitti mi dedim ilk olarak çünkü ne agrım ne sızım vardı, ameliyat oldum mu acaba diye dusunmustum : Uykudan uyanıyor gibiydim.. boşuna kendini korkutma ltf..

Tampon konusuna gelince oyle eskiden anlatıldığı gibi beynine kadar uzanan kocaman tampon diye birşey yok, hava kanallı kucucuk silikonlar koyuluyor. Hava kanalları sayesinde nefes alabiliyorsun... Çıkarırken hiç canın yanmayacak.

Burunun deliklerinin kucuk, buyuk ,kalkık olması ilk olarak doktorun ile ameliyat oncesi gorusmelerine ve sonrasında da ameliyat esnasında doktorunun ellerine kalmış... Yani sana ilk gosterilen fotograf gibi olmayabilir... Burada doktor seciminin onemi ortaya çıkıyor. Ben Dr. Abdulkadir Goksel e ameliyat olmuştum. Gonul rahatlıgıyla oneririm.

Rino Istanbul- 216 302 00 69 dan randevu alabilirsin.

Maskeyi herkese uyguluyor, oldukça faydalı bir uyguluma..Ancak morluk için ben hap vs herhangi birsey de kullanmadım.. Yine de morarmadı:) Bunu kastetmiştim...

hımm ben de hap vs kullanmadım buz maskesini uygulamaya çalıştım,benim ki revizyon olduğu çin biraz morluk oldu ama ilk ameliyatımla kıyaslarsan olmadı bile sayılır,hem doktorun eline bağlı hem de hastanın cilt yapısına bağlı:)

Ben dr.hüseyin güner'e burun ameliyatı oldum.başkentte yaşıyorum ama araştırmalarım bana doğru tercihin istanbul 'da olduğunu gösterdi ve dr.hüseyin güner'e muayene olmak için yola çıktım.muayeneye gittiğim ilk andan ameliyat sonrasına kadar içinde bulunduğum ortam ,doktordan çalışanlara kadar insanların size yansıttığı güleryüz ve pozitif enerji,doğru yerde olduğumu zaten kanıtlar nitelikteydi.bir estetik cerrah herşeyden önce ameliyat sonrasında size vereceği memnuniyet garantisini ilk andan itibaren hastasına hissettirebilmelidir. Dr.hüseyin güner bunu hastasına daha ilk andan yansıtabilen belkide tek cerrah.en basiti muayenenin ücretsiz olması kalitesini ve bir şeyleri başardığının göstergesi tabi dediğim gibi bu en basiti.yaşamak lazım..en önemlisi beni ankaradan istanbula götüren dr.hüseyin güner'in kullandığı teknolojidir.kaba eğri burnumla zaten dr.hüseyin güner'den başkası başa çıkamazdı.burun derisini lazerle inceltebilmesi,kemiğe lazerle müdahale edebilmesi zaten ameliyatın başarısının garantisidir..ezberleri bozan burun estetiğinin kitabını yeniden yazan dr.hüseyin güner sayesinde ben ameliyat sonrasında tek bir ağrı kesici bile almadım evet tek bir ağrı kesici bile almadım. Ne ağrı, ne şişlik dediğim gibi ameliyat olup olmadığımı bile anlayamadım uyandığımda..bazı şeyler buranın doğru yer olduğunu kanıtlıyor demiştim şunuda eklemeliyim benim istanbul'a ameliyat için gittiğimde kalacak bir yerim yoktu ama mükemmel bir estetik cerrah olan dr.hüseyin güner herşeyden önce mükemmel bir insandı ve benim hastanede kalmamı ve rahat edebilmem için her türlü imkanı bana sağladı.zaten öyle istirahat etmenize de gerek yok ameliyattan bir kaç saat sonra yemeğimi yedim ve taburcu olabilecek duruma geldim.ameliyattan sonra uyandığımda burnumdan nefes alabiliyordum.ne ağrım vardı ,ne şişlik, ne morluk..unutmayın yapacağınız tek bir hata yani yanlış cerrah seçimi sizi ömür boyu duyacağınız bir pişmanlık duygusuna götürecektir..ben bunları yaşamaktan çok korkuyordum ve bu yüzden dr.hüseyin güner'e gittim ve şimdi ona ve ekibine minnettarım ve sonsuz şükranlarımı sunuyorum hepsine.tekrarlıyorum benim burnum normalden çok daha eğri ve çok kabaydı..bu yazıyı okuyan ve şikayetlerinin benimkinden daha az olduğunu düşündüğüm sizlere diyorum ki; burnunuzu istediğiniz görünüme sokmak dr.hüseyin güner için çok kolay, sadece her zaman yaptığı klasik bir iştir.dr.hüseyin güner'in kullandığı teknoloji dünyada sayılı cerrahların elindedir.lütfen, sizlere ömür boyu pişmalık yaşatacak işlere imza atmayın ve yalan yanlış bilgilerle gözünü para bürümüş estetik cerrahlara kendinizi emanet etmeyin.saygılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…