Burun estetiği hakkında bilgi isteyen , olmayı düşünen ve korkanlar buraya bakın.

neden bu kadar olumsuz düşünüyosun içime kurt düştü benimde şimdi merak ediyorum bakalım nasıl olacak

merhaba arkadaşlar....

Narkoz korkum var ölmekten korkuyorum diyordum yaa :) ama yaşıyorum burdayım....
İşin ilginç tarafı hiç korkmadan gittim hastaneye.
Her ihtimale karşın sakinleştirici yaptılar ameliyattan 10 dk önce.
Ameliyathaneye girdiğimde isyan şarkısı çalıyordu aman Allah'ım ne moral verici bi şarkı dedim. Sedyeyle beni taşıyan adam güldü artık kaçamazsın buraya kadar geldin dedi gülüştük falan. sonra bir hemşire geldi elimin üstüne iğneyi batırdı benim canım acıdı tabi elimi çektim...hadi bakalım kim kime yencek dedi. sonrasını hatırlamıyorum :)
Ameliyat 5 saat sürmüş.
2 de girdim 7 de bitmiş 7:30 da uyandım... hiç ağrım sızım olmadı çok şükür.
ama ertesi gün gözlerim çok morardı.
şuan burnum gayet doğal kimse anlamıyor bile.
daha afilli bişey olsun isterdim ama bu da güzel...
20 şubatta oldum ameliyatımı hala şişliklerim var.
sırt üstü yatamadm çok zorladım kendimi ama gece uyurken yan döndm hep. şuan işe başladım ztn hiç yatamıyorum geceleri de yan yatıyorum dr burnunda şekil bozukluğu olmaz ama ödemlerin eşit dağılmaz dedi.
İşte benden haberler böyle :)

çok geçmişşş olsunnnn nasılsın işe başlamışsın bi sürü soru var kafamda ilki narkozu ağızdan mı verdiler yoksa iğneyle mi resmen uyyosun dimi ameliyat sırasında ayılma şansın yok.ameliyatın neden 5 saat sürdü törpü falan yapıldı mı fotoğrafın yok mu maiil adresi versem atar mısın?hangi doktora olmuştun ve sana toplam ne kadar ücrete maloldu hastane masrafları falan kaç günde işinin başına döndün kanaman oldu mu nefes alabildin mi?yüzün değişti mi?nasıl hissettin?

sağol cnm...
ağızdan değil el üstünden iğne ile verdiler.
hiç ayılma durumu olmadı dr nun seslenmesiyle uyandım... öyle bir uyku ki hiç birşeyi hissetmiyorsun zaten.. korkulcak hiçbirşey yokmuş gerçekten.
5 saat sürdü çünkü ilk 3 saati içteki kemik eğriliği için sürmüş 2 saatte estetik operasyon dokularım çok hassasmış. o yüzden biraz doktorlar uğraşmış. törpü oldu ever.
işyerinde foto yok ama istersen özelden face vereyim ekle.
benim özel sağlık sigortam var kemik eğriliğine hiç para vermedim ama estetiğe 2800 verdim.
izmir çiğli kent hastanesinde kamil kılıç ta ameliyat oldum.
14 gün rapor verdiler.
sonrasında işe döndüm. kanamam ağrım sızım hiç olmadı tamponlar çıkarken acı kanama olmadı. nefes sorunum var ama ödemler geçince düzelecekmiş. yüzüm değişti ilk başta çok yadırgadım ama sonrasında gözüm alıştı...

çok çok geçmiş olsun canım içine sindiyse ne güzel mutlusundur.benim facebook adresim yok ben mailimi yazayım evden varsa atarsın resmini :)
zeynep_ayhan80@hotmail.com çok merak ediyorumm

çok geçmiş olsun cnm ne kadar güzel ameliyatını yaptırdın ve bitti tekrar çok geçmiş olsun..ben de çok narkozdan korkuyorum inş bende güzel bi şekilde atlatırım ama ben daha doktor seçme aşamasındayım ve bu dönemde gerçekten zormuş.karar veremiyorum ama bir an önce karar vermem lazım.sen kime yaptırdın acaba?yardımcı olurmusun cnm çok sevinirim.aslında fotografınıda merak ediyorum sakıncası yoksa mailime yollarmısın adresim :aysegulcoskun3@hotmail.com

cnm cvp yazarsan inanılmaz mutlu olurum çünkü gerçekten yardıma ihtiyacım var ve kafam çok karıştı doktor konusunda..

önce kararını kesin ver kendinden emin ol ve korkma bence bende narkozdan korkuyodum ama şu an geçti insanlar ne kadar zor ameliyatlara giriyolar tabi bu işte basit değil tabiki kafanı çok doktorla karıştırma sana ii gelen biriyle başla randevunu al ve git

ben ilk gittiğim doktora yaptırdım araştırıp kafamı karıştırmak istemedim.
ben izmirde yaşıyorum
özel kent hastanesi kamil kılıç bey yaptı estetik ameliyatımı

Son düzenleme:
bu doktrolardan hangısıne karar vermelıyım? bu yazdgım doktrolara amelıyat olan varsa ve bılgıler paylasrsa cok memnun olucaam...herkese karar asaamsında kolaylıklar dılıyorum..

merhaba hala doktor seçimi yapamadın mı bilmiyorum ama ben emre ilhana oldum inanılmazda mutluyum hatta 2 arkadaşım daha oldu kendisine cok mutlular sunu söylemeliyim kararın emre ilhan dışında birisi olursa eger seçim yapmadan önce emre ilhanlada mutlaka görüşmelisin

arkadaşlar cuma günü prof.dr. fethi orak gittim 20 ağustos ta ameliyat sırası ancak buldummm oluyorum başka doktor aramıcam 3000 euro ,istedi hastane masrafları dahil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…