Burun estetiği hakkında bilgi isteyen , olmayı düşünen ve korkanlar buraya bakın.

Merhaba ben de olmak istiyorum ameliyat İzmir deyim. Alerji sorunu var bende korkuyorum burnum kaşınırsa ameliyattan sonra diye.burnunu silebildin mi? Ya da ne zaman rahat rahat hareket ettirebildin burnunu:))

Tabiki yavas yavas silebilirsinuz bastirmadan sorun olmaz. Burunda uyusukluk oluyor 1 2 ay kadar ama rahatsiz edici bisey degil uc kisminda oluyor biraz:)

öncelikle geçmiş olsun. yazdıklarını okudum ancak sanki biraz abartılı bir övgü gibi geldi bana. çünkü ameliyattan çıktın. ve hiç morarma yok,ağrı sızı yok. bu mümkün değil. burunda onca işlem yapılacak ve ameliyat olmamış gibi rahat olacaksın. neyse umarım öyle hissetmiş olabilirsin. ancak bu ameliyatı düşününleri bence yanlış yönlendiriyorsun. morrama ve şişliklerin olmaması mümkün değil. mantığa ters. burun ameliyatında morarma olur. akıntı olur. bir müddet burun içerisindeki kanallar akıntıtadan tıkanacağı için nefes alma da problem olur. ve tam şişliklerin geçmesi verilen şekle kavuşması için 6 ay gibi bir süre gerekir. bunu hangi doktora sorarsanız sorun. ama öyle sihirli değnekle dokuulmuş gibi bir ameliyat kimse hayal etmesin :) ( bu arada tekrar geçmiş olsun)

3000 euro istedi benden fethi bey 20 ağustosta yer buldum tek korkum narkozdan sonra uyanıp uyanamama durumu ve morarmalar bir de burun düşmesi diye bey var bbilen var mıı

ben de rinoplasti oldum. morarma çok çok azdı, sadece sol gözümün altında ince bir morluk vardı. bi rakun eyes olmadı yani. şişlik oldu ama bazılarının göz altı göz üstü torba torba şişiyor benımki öyle değildi yüzümde genel bi tombişlik vardı. tamponsuz ameliyat olduğum için burnumdan ilk günden itibaren nefes aldım. ama ara ara tıkanma tabii ki oldu. ağrı gerçekten sıfır. sızı ise nadiren ön dişlerimdeydi. ameliyat sonuçta, sihirli değnek değmiş gibi gözümü açtım fındık burnuma kavuştum durumu değil. ama korkup kaçacak kadar ağır bir ameliyat da değil. her şey bünye ve doktora bağlı.

bende 7 martta ameliyat oldum.doktorum necdet uçar,ağrı sızı yok denecek kadar azdı
sadece ilk 1 hafta başımda ağırlık hissi,ışıkta gözlerimde sulanma oluyordu
morluklarım oldu geçiyor yavaş yavaş sağ tarafımda 5-6 cm lik bir morluk kaldı sol tarafta geçti gibi
15 gün sırt üstü yattım her ihtimale karşı
25 yaşındayım keşke önceden olsaydım diyorum özellikle düğünden önce olsaydım
kısmet bugüneymiş
korkacak bişiy yok silikon tampon kullanılıyor artık sünger kadar acıtmıyor duymuyorsun bile
hepimize geçmiş olsun

gözler de aşırı morarma oluyor mu?

Merhaba Sanem,

Morarma kişinin tenine göre değişiyor. Eğer cildin hassas ise morarma oluyor. bende oldu. ama morluklarım 1 hafta - 10 gün gibi bir sürede geçti. Tabiiki insan her gün kalktığında aynı mor yüzü görünce acaba hiç geçmeyecekmi diye düşünüyor ama 4-5 günden sonra çok hızlı iyileşiyor.
Bir de eğer kemiğe değil kıkırdağa işlem yapılıyorsa morarma olmuyor. bi arkadaşım oldu benden sonra. oradan biliyorum. Sıkıntı max 10 gün sürüyor. Sonrası sonuç başarılı olduğunda mutlu oluyor ve o günleri hemen unutuyorsun. ben ameliyat olalı 1 yıl oluyor. şekli her geçen gün daha da güzel oluyor cnm. Ben tavsiye ederim kesinlikle. Doktoruna karar vermediysen benim doktorumla bi görüş istersen. Yüze göre burun yapmakta üstüne yoktur diyebilirim. çok örneklerini gördüm. Op. Dr. Abdülkadir Göksel. Profilimden resimlerime bakabilirsin :)

Ameliyat sonrasi olusan morluklar en gec 3-4 gun de geciyor..ama ben de hic morarma sislik olmamisti:) biraz cilt yapisiyla sanirim biraz da doktorunuz ile ilgili bir durum..Dr.Abdulkadir Goksel e ameliyat olmustum, ameliyat sonrasi donemde hic bir rahatsizlik yasamadim...

Ben ameliyatımı Nazmi Bayçın'a oldum. ameliyattan 3-4 saat sonra ayağa kalkıyorsunuz ilk günlerde zonklama ağrı oluor ama sonrasında pek birşey kalmıyor 1 hafta da kalıpla geziyorsunuz o kadar :) biraz da şişlik. tamamen şeklinin oturması 6 ayı alırmış ben de onu bekliyorum tam olarak :)

mrb kızlar bende 11 gün önce oldum morarma ve şişlikler hala duruyor ve hala hiç nefes alamıyorum henüz spreyde kullanmıyorum bantlar çıktıktan sonra sprey kullanmaya başlaycam amilat olan arkadaşlar sizin de aynı sorun var mı yoksa bendemi var bir anormallik

merhaba kızlar ben de dün muayene oldum prof.dr Cüneyt Özek'e.net konuşabilmek için önce benden burun tomografisi istedi.yarın onu çektirip önümüzdeki hafta sonu görüşmeye gidicem.öncelikle bu doktoru çok araştırdım,kafamda başka isimler de oldu ama tanışır tanışmaz diğerlerine gitmeyi düşünmediğimi farkettim.önce bana küçük bir test yaptı karsısına oturttu.ve burnum biraz hafada nefes almamı söyledi.burnumun sol kanadı nefes alınca kemiğe yapışıyordu diğernde öyle belirginlik yoktu.solda yamukluk ve kıkırdak eksikliği var dedi.sizce ameliyat olmalı mıyım dedim şart dedi.zaten nefes sorunum var,annem bu sorunumdan cok korktuğu için ameliyat olmamı istiyordu zaten.ondan güç alınca ben de yanaştım yoksa burnumu beğenmememe rağmen yuvarlanıp gidiyordum.böylelikle doktorun onayını da alınca az biraz sevindim.pek keyfii olmuycak sonuçta.:)

öyle işte kıkırdak da eklemesi gerekecekmiş.ama önce tomografiyi görmek istedi.çok ilgili esprili işinin ehli bir görüntüsü vardı ben de eşim de sevdik.umarım memnuniyetimiz hep böyle olur.inş hersey yolunda gider.sadece cok heyecanlıyım!:))

ha bu arada ben de anestezi olayından cok korkuyorum.yakın zamanda doğum yaptım ama o epiduraldi.ama sanki bir noktadan sonra bilincimin kapandığını hissetmiştim bebeğim geldikten sonra acaba diyorum dikiş yapılırken aneztezi de verdiler mi?:) yani bi film vardı ya anestezi diye.adam her acıyı yasıyordu ama hareket edemiyordu.uffffffffffffffffffffffffffff

Son düzenleme:

Morarma ve sislikler kisiye gore degisiyor onu kafaniza takmayin bi kac gune gecer onlar. Ama sprey neden kullanmiyorsunuz? Ben ameliyattan ciktiktan 2 3 saat sonra basladim kullanmaya 2 saat de bir sikmak gerekiyor tonimer sprey doktorunuza sordunuz mu? Sprey kullansaniz rahatlarsiniz ondan tikaniklik vardir

Peki arkadaşlar burun düşmesi nedir anlatabilir misiniz yani insan 1 kere ameliyat olmak istiyo defalarca değil..

Selam kısssslarrrrr:) yarınkı tahlıllerımden sonra bı sorun cıkmazsa ınsallah cuma gunu Emre İlhana amelıyatım var:) Heyecan dorukta:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…