ay ben de babamın beni mor mor şiş görüp gidip doktoru morartmasından korkuyorum :))
hayal_perisi ben de ne olmuştu biliyormusun ilk ameliyatımda ilk 3 ay içindeydi,burnumun gövde kısmında elime birşeyler geliyordu kıkırdak gibi,ben yandan aynaya baktığımda hafif kemer oluşmuştu.Çevremde herkese soruyordum bu geçer mi diye geçer demişlerdi ama meğersem çökme diye tabir edilen şey başıma gelmiş bir kere daha burun ameliyatı oldum canım,
ama senin ki farklı birşey hiç duymadığım birşey,doktorun doğal vir süreç diyorsa bekle bakalım canım,umarım hiç sorun olmadan bu bekleme sürecin geçer,
ben burun estetiği olmuş herkesin sorunsuz mutlu bir süreç geçirmesini hep diliyorum çünkü ameliyat kolay değil,hem maddi hem manevi insanı etkileyen bir durum,
ben dusunuyrm sıte cok yardımcı oluyor bıde resımlerı gorebılsem :S neyse 25 kere yazınca gorucem ınsallah :) bıkac doktor var onların baslıklarını okucammm
sizin adınıza üzüldüm.ikinci ameliyat oldum demişsiniz nasıl peki şimdi burnunuz?umarım çok güzel bir burna sahip olmuşsunuzdur dediğiniz gibi maddi manevi bir çok zorluk çekiyoruz bari bu zorluklara değse ve hepimiz iyi sonuçlar alsak.
canım çok güzel bir burnun olacak ben şahsen buna inanıyorum,çünkü burda araştırma yaptın,doktoruna güveniyorsun ,ne istediğini biliyorsun eee bunların sonucu zaten istenilen hedef olur.
yok hiç endişelenmesin annen sonuçta estetik ameliyat,korkulacak birşey yok,evet sargın oluyor narkoz etkisiyle yarı baygın olabiliyorsun ama iki saat için gayet normal durumuna dönüyorsun,silikonlu ise tamponlar o zaman daha da rahat olursun,
annende sen de hiç merak etmeyin sonuç güzel olacak:)
Söylediklerin o kadar güzel ki resmen moralim yerine geliyo aynen ya kendimden eminim güzel olucak inşallah sonrası mükemmel burun yeni bir hayat Allahıma şükürler olsun
benim kız 14 aylık bende olmayı düşünüyorum,ama bu tarz risklerden korkuyorum :26:
Arkadaşlar benim merak ettiğim bir husus var. Benim burnumda nefes alma sorunum var. Aynı zamanda estetik açıdan da beğenmiyorum. Estetik ameliyatını gerçekleştiren estetik cerrah doktorlar, nefes alamama sorununa yönelik de müdahale ediyorlar mı yoksa böyle bir durumda ameliyata hem estetik cerrah hem de KBB uzmanı mı giriyor.
Arkadaşlar benim merak ettiğim bir husus var. Benim burnumda nefes alma sorunum var. Aynı zamanda estetik açıdan da beğenmiyorum. Estetik ameliyatını gerçekleştiren estetik cerrah doktorlar, nefes alamama sorununa yönelik de müdahale ediyorlar mı yoksa böyle bir durumda ameliyata hem estetik cerrah hem de KBB uzmanı mı giriyor.
Arkadaşlar şu anda ameliyatın 17. günümdeyim ama baya kalkık bi burnum varo kadar ki üst dudağım yukarı çekiyo.
ben doğal kavissiz ve kalık olmayan burunlardan hoşlanıyorum. Doktorum inecek diyor ama ben sabırsızlanıyorum.
Burunda yaklaşık kaç gün sonra inme oluyo acaba? :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?