Canım doktorun inecek diyorsa kesin iner. Bence telaş etme. İlk bir ay kalkık duruyor zaten.
arkadaşlar merhabalar .sonunda ameliyatımı oldum ve bugün 4.günüm.dün tamponlarım çıktı.alçı var sargım var.doktorum ömer buhseme ve erbil beye çok teşekkür etmek istiyorum.umarım şeklide güzel olmuştur.hiç korktuğum gibi olmadı.ilk kbb uzmanı girdi.burnumun sol tarafı çok sorunluymuş-kıkırdak-konko-et varmış ..dr.hepsini temizlemiş.sonrada estetik cerrahı kemik kırmadan törpü ile kemeri aldı.sonunda ben bile inanamıyorum..ama güvendiğiniz bir dr.ve hastane olursa çok ta korktuğunuz gibi olmuyormuş.ameliyatın etkisiyle sadece biraz halsizim o kadar
bende ameliyat olmak istiyorum ama sonrasindaki surecten korkuyorum.cok agri oluyormu
Burnum 11.gün sonunda gayett iyii sargısızz şiş yok ve morluk yokk
ne tevfik sözen bıraktım araştırmadık ne veli aslan ne tamer yavaş...3000 tl de duydum 12000 tlde.yalnız bu handikap bitmiyor:))forum forum gezdim..fakat şunu anlayamadım...kim gerçekten iyi...sadece doğal yandan düzgün görünen bi burun istiyorum...size sorayım kızlar ama gerçekten ben bu konuda yaralıyım..bi kaç yıl önce diş yaptırdım eski dişim eğri büyrüydü ama benimdi yeni dişlerime ağladım hala kabullenemedim..ben en küçüğünü en kalkığını istemiyorum sadece beni benden etmesin istiyorum ...bu minval üzerine bu adam doğaldan yanadır dediğiniz doktor var ise yalvarırım bana yazın...çok sağolun...
Esra161980 hiç korkma acısı ağrısı olan bi ameliyat değil.iki gün ağzından nefes alıyosun sadece. Bittiğinde de umarım tediğin gibi olur. Cesaretin için tebrikler :)
Geçmiş olsun arkadaşım.. Başarılı geçmesine sevindim.. Banada fotoğraflarını atabilmen mümkün mü?
ne tevfik sözen bıraktım araştırmadık ne veli aslan ne tamer yavaş...3000 tl de duydum 12000 tlde.yalnız bu handikap bitmiyor:))forum forum gezdim..fakat şunu anlayamadım...kim gerçekten iyi...sadece doğal yandan düzgün görünen bi burun istiyorum...size sorayım kızlar ama gerçekten ben bu konuda yaralıyım..bi kaç yıl önce diş yaptırdım eski dişim eğri büyrüydü ama benimdi yeni dişlerime ağladım hala kabullenemedim..ben en küçüğünü en kalkığını istemiyorum sadece beni benden etmesin istiyorum ...bu minval üzerine bu adam doğaldan yanadır dediğiniz doktor var ise yalvarırım bana yazın...çok sağolun...
bende ameliyat olmak istiyorum ama sonrasindaki surecten korkuyorum.cok agri oluyormu
sanem doktor konusunda kararlımısın?
Yani isim yapmış bir doktor ,ancak bir arkadaşım hiç memnun kalmadı,sen bir doktorla daha görüş istersen zaten fiat ortalama canım,
sabah ameliyat olur akşam bursaya dönebilirsin,ve burun estetiği konusunda ki endişelerini gayet iyi anlıyorum,hem dini durumu var hem de insanın kendini beğenmemesi,şöyle düşün ki burun ve diğer görsel uzuvlarımız genetik yani bizim seçimimiz maalesef değil bu nedenle insanın kendini daha iyi ve daha güzel hissetmeye ihtiyacı var.seni gayet iyi anlıyorum ben de fotograf çektiriken profilden olmasın diye çabalardım çünkü güzel çıkmazdı çok ciddi kompleks haline getirmemiştim ama hep aklımdaydı bu nedenle olduğuma en azından ikinci burun esteteğimnden sonra pişman olmadım,doktor konusunda yanlız tekrar araştır derim ben en azından bir doktora daha muayne ol ve görüş canım
fethi orak a giden arkadaşın neden memnun kalmamlışş ben çok takıyorum hiç beğenmediğimden
Evet yaklaşık 1 ay sürüyor şişlik çok sorun değilde o göz altındaki morluklar varya 1 ay geçmiyor.
Ben çıkıyorum burnumda alçıyla dışarıya
Zaten okul tatilim var 2 ay o esnada yaptırayım dedim.
Canım emin ol hiç acımıyor hemde hiç ağrı falan olmuyor yani
alçıya
zaten burun ameliyat esnasında burun alçıya alınıyor o esnada tamponda takılıyor,iki gün sonra tampon çıkartılıyor,pansuman tamponlar çıkana kadar burun ucuna yerleştirilen gazlı bez,onu değiştiriyorsun gün içinde.sonrasında tamponlar çıkartıldıktan sonra Göksel Bey hafif ıslak pamuğu burnun içiersine yerleştir diye gün içersinde o kadar.Bir hafta sonrada alçı çıkartılyor ve rahatlıyorsun,evde oturmak zorunda değilsin hareketlerini kısıtlayan bir durum olmuyor yanii
Evet yaklaşık 1 ay sürüyor şişlik çok sorun değilde o göz altındaki morluklar varya 1 ay geçmiyor.
Ben çıkıyorum burnumda alçıyla dışarıya
Zaten okul tatilim var 2 ay o esnada yaptırayım dedim.
Canım emin ol hiç acımıyor hemde hiç ağrı falan olmuyor yani
evt gönderirim-şuan biraz şiş..ama nasıl göndereceğim.. onu bilmiyorumm..mail verirsen atarım:)) sendemi olmayı düşünüyorsun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?