Burun estetiği hakkında bilgi isteyen , olmayı düşünen ve korkanlar buraya bakın.

Canım doktorun inecek diyorsa kesin iner. Bence telaş etme. İlk bir ay kalkık duruyor zaten.

valla bende alçı varken evet burnum daha kalkıktı dr um alçı çıkınca bu kadar kalkık olmayacak dedi,sonra alçı çıktı biraz daha normale döndü ama burnun kendi formunu bulması için en az altı ay max bir sene geçmesi gerekiyor,sabır yani sıkma canını

Geçmiş olsun arkadaşım.. Başarılı geçmesine sevindim.. Banada fotoğraflarını atabilmen mümkün mü?

Ben 13 mart 2013 de revize burun estetiği oldum.1 ay geçmesine rağmen ve hala şişlerim olmasına rağmen herkes çok doğal ve güzel olduğunu söylemekte. Vee bende kendimi çok mutlu hissetmekteyim.

Hep diyorum bu tarz ameliyatlar bir kere olunmalı .Doktorum Abdülkadir GÖKSEL beye keşke daha önce rastlamış olsaydım.Revize ameliyatlar hep daha zordur. Ama ben sadece 1 hafta evimdeydim.1 hafta sonra işime dönebildim.

Aşağıda ameliyat olmadan önce ve hemen sonrasındakileri koydum.

bende ameliyat olmak istiyorum ama sonrasindaki surecten korkuyorum.cok agri oluyormu

korkucak bişiy değilmiş ufak tefek sızılar dışında hiçbir acı çekmedim
yıllar önce olduğum deviasyon ameliyatında biraz zorlanmıştım estetikte hiç zorlanmadım çok şükür

ne tevfik sözen bıraktım araştırmadık ne veli aslan ne tamer yavaş...3000 tl de duydum 12000 tlde.yalnız bu handikap bitmiyor:))forum forum gezdim..fakat şunu anlayamadım...kim gerçekten iyi...sadece doğal yandan düzgün görünen bi burun istiyorum...size sorayım kızlar ama gerçekten ben bu konuda yaralıyım..bi kaç yıl önce diş yaptırdım eski dişim eğri büyrüydü ama benimdi yeni dişlerime ağladım hala kabullenemedim..ben en küçüğünü en kalkığını istemiyorum sadece beni benden etmesin istiyorum ...bu minval üzerine bu adam doğaldan yanadır dediğiniz doktor var ise yalvarırım bana yazın...çok sağolun...

Öncelikle İyi akşamlar,

Kafanızın karışması çok doğal,çünkü herkes memnun olduğu doktoru haliyle forumda paylaşıyor.Ben de öyle paylaşacağım sizinle.
Ben iki kere burun estetiği oldum maalesef.İlkini olduktan sonra iki ayda burnum gövde kısmından çökmeye başladı.Sonra ilkinden tam sekiz ay sonra tekrar burun estetiği olmak zorunda kaldım.Çünkü ilk doktorum aynı zamanda deviasyonumuda almamış.Nefes almamda da problem vardı hem de şekli istediğim gibi olmamıştı.İkinci doktorum kbb uzmanıydı.Çok detaylı araştırdım ( ilk ameliyat başarısız olunca ) sonra geçen sene mart ayında ameliyatımı oldum.Sonuçtan çok memnunum,doğal yüzüme yakışan yüzüme uyumlu bir burnum var.
Nefes almamda da problem yok çok şükür.İsmi Op Dr Abdülkadir Göksel,gerçekten doğal yüzünüze uyumlu burunlar yapıyor,Göksel bey in forumdaki grubunda yapmış olduğu burunlara bakın hiçbiri birbirne benzemiyor,

Sevgiler,

Esra161980 hiç korkma acısı ağrısı olan bi ameliyat değil.iki gün ağzından nefes alıyosun sadece. Bittiğinde de umarım tediğin gibi olur. Cesaretin için tebrikler :)

arkadaşım merhabalar--ameliyat oldum-3 hafta oldu.ve hiçte büyüttüğüm gibi olmadı-bilseydim bu zamana kadar olurdum-1 hafta sonra işime bile döndüm..ama şuan burnum şiş..burnum kırılmadan yapıldığı için ameliyattan sonra çok sorun yaşamadım..top ve yapmacık bir burun istemedim.bu yüzden doktorum kemeri aldı-ve biraz havaya kaldırdı..çok araştırdım.ama iyiki araştırmışım ve doktorum ömer buhsemi bulmuşum..ayrıca benim sol tarafımda kemik kayması olduğu için kbb uzmanıda girdi.erbil bey ..oda süper bir doktor.estetik olduğum belli bile olmuyor-okadar dogal olduki.kimseye estetik oldum demiyorum..sol tarafımda kemik kayması ve et vardı-onu aldırdım diyorum:)))sadece yakın arkadaşlarım çok fark olduğunu söylüyor....konur hastanesine-ömer beye ve erbile beye iyiki rastlamışım..:)))

arkadaşım merhabalar-ben yıllardır bir karmaşadaydım.forum forum gezdim doktor doktor gezdim.ailem karşı çıktı eşim karşı çıktı..ama 1 yıl önce doktorum ömer buhsemi buldum.ve 1 yıl sonunda karar verdim ve 11 nisanda ameliyat oldum..dr.zaten ilk gittiğimde senin çok büyük bir operasyona gerek yok-ben dogal burun yapıyorum..burnunu kökten kırmadan kemeri alacağız ve birazda havaya kaldıracağım dedi..ve annemlere haber vermeden -----ameliyat günü aldım..eşimde daha sonra razı oldu ve 11 nisanda ameliyat oldum ve 23 nisanda işime döndüm..eğer bursadaysan ömer beye bir ulaş...mükemmel biri..bende ayrıca burnumun sol tarafı kapalıymış-kbb uzmanıda girdi..ve şimdi kimse anlamıyor bile estetik olduğumu:)) eğer istersen doktorun asistanının ismini verebilirim.görüşmeden para almıyorlar diğerleri gibi

Son düzenleme:
bende ameliyat olmak istiyorum ama sonrasindaki surecten korkuyorum.cok agri oluyormu

ben yıllarca ne çektim..ve sonunda oldum..hiç ağrım yok..ama doktorunu dikkatli seç -çok önemli..ve ben çok memnun kaldım..doktorumdan.3.haftam ağrım sızım yok.

sanem ben bursada konur hastanesinde ömer buhseme oldum.3.haftam.istanbula gitmeden bir onla görüş..hemde hemen kırıp söyle böyle burun yaparım demiyor..ben de dini açıdan teredütteydim.yıllardır da komplex yapmıştım..ama sağolsun çok sorunsuz-dogal bir şekilde kırmadan kemeri aldı.konur hastanesinde ömer buhsemi şiddetle tavsiye ederim..ben 1 yıl gittim geldim..hatta bana çok istikrarlı bir hastasın diyede espri yapmıştı..istanbula boşuna gitme hiç..ben 1 gece hastanede yattım..yani ilk gün okadarda gülüş cümbüş olmuyorsun.tabi..ben perşembe 3 te ameliyat oldum.gece 2-3 kase kan kustum..sonra rahatladım..şuandada çok iyiyim allaha şükür..

Ben de olmayı düşünüyorum canım,inş. senin dediğin gibi kolay geçer..

Ben de olmak istiyorum ama kızım 4 yaşında aceba benden korkup çekinir mi diye düşünmek kendimi alamıyorum

gecmis olsun diycem ama olalali baya olmus. fotografini yukleyebilirmisin? bide ne kadara ameliyat oldunuz?

merhaba arkadaşlar. ben 15 mayısda randevuya gideceğim. ameliyat tarihim henüz belli bile değil ama sormak istediğim ameliyatım muhtemelen sıcak havalara denk gelecek. hadi gündüz klimayla serinleriz de gece terlerim falan alçıya bir şey olursa? bir de ameliyattan 10 gün sonra işe dönmeliyim hava sıcak olunca burun şişiyormuş diye duydum doğru mudur? işe gelip giderken sonuçta evden çıkacağım ve sıcağa maruz kalacağım malum izmir sıcağı. güneşten de korunmalı bir süre deniyor. güneş kremi işimi görmez mi yoksa direk şapka mı kullanmalıyım? aydınlatın beni lütfen sizin tecrübelerinize göre ameliyatı kışa doğru da sarkıtabilirim..

evt gönderirim-şuan biraz şiş..ama nasıl göndereceğim.. onu bilmiyorumm..mail verirsen atarım:)) sendemi olmayı düşünüyorsun??

Kusura bakma canım yeni gördüm msjını.. Forumda yeni olduğum için haliyle nereyi nasıl takip edeceğimi tam olarak bilemiyorum:)
Evet nasip olursa Haziran ayında olmaya kararlıyım.. Fotoğraf olmadanda yazılanlarla karar verebilmek çok güç:) Doktor konusunda da tabi sizlerin yardım ve desteğiyle kesin olarak buradan bulup karar vericem son 1 ayım kaldı Mail Adresim: Lovely.sila@hotmail.com tşk ederim. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…