Öncelikle İyi akşamlar,
Kafanızın karışması çok doğal,çünkü herkes memnun olduğu doktoru haliyle forumda paylaşıyor.Ben de öyle paylaşacağım sizinle.
Ben iki kere burun estetiği oldum maalesef.İlkini olduktan sonra iki ayda burnum gövde kısmından çökmeye başladı.Sonra ilkinden tam sekiz ay sonra tekrar burun estetiği olmak zorunda kaldım.Çünkü ilk doktorum aynı zamanda deviasyonumuda almamış.Nefes almamda da problem vardı hem de şekli istediğim gibi olmamıştı.İkinci doktorum kbb uzmanıydı.Çok detaylı araştırdım ( ilk ameliyat başarısız olunca ) sonra geçen sene mart ayında ameliyatımı oldum.Sonuçtan çok memnunum,doğal yüzüme yakışan yüzüme uyumlu bir burnum var.
Nefes almamda da problem yok çok şükür.İsmi Op Dr Abdülkadir Göksel,gerçekten doğal yüzünüze uyumlu burunlar yapıyor,Göksel bey in forumdaki grubunda yapmış olduğu burunlara bakın hiçbiri birbirne benzemiyor,
Sevgiler,
çok teşekkürler arkadaşım...ilgilenmişsin sağol..ameliyat olmuş biri olarak sana bir sorumdaha olacak..haziranda olsam ameliyatı çok sorun olurmu bana..sıcaktan çok etkilenirmiyim?
arkadaşlar ben bu ayın 17si gibi ameliyat olmayı düşünüyorum. üniversite öğrencisiyim, bahsettiğiniz gibi morluklar 1 ay civarı sürüyorsa ne yapayım sizce bunun bir çözümü yok mu:18:
el cevap lütfen :26:
Benim yanımda refakatçim yoktu bir sorun yasamadım narkozun kötü etkisini yasamadım bulantım olmadı..
arkadaşlar ben bu ayın 17si gibi ameliyat olmayı düşünüyorum. üniversite öğrencisiyim, bahsettiğiniz gibi morluklar 1 ay civarı sürüyorsa ne yapayım sizce bunun bir çözümü yok mu:18:
merak ettiğim refakatçiye çok iş düşüyor mu ? yani hastanede 1 gece geçirecek olursak yalnız idare edemez miyiz? böyle durumlarda yalnız olmak her zaman tercihimdir çünkü yanımda biri olduğu zaman nazlanasım geliyorbir de ameliyattan önce neleri yapmamızı öneriyorlar? sigara bırakılması, ilaç kullanılmaması vs.. örneğin yirmilik dişimin çekilmesi gerek onun için de antibiyotik kullandırıyorlar. son olarak sonda takılıyor mu :)
maşallah canım inşallah bizim de böyle kolay olur .
Benim de hiç bulantım olmadı. İlk ayağa kaktığımda da baş dönmem olmsmkştı çok şükür.tek başıma tüm ihtiyaçlarımı giderdim.siz nerde ameliyst olcaksınız?
Canım hastaneye göre değiir bence.ben ameliyatımı Lİv hospitol de oldum.yok böle bir hizmet.tek başıma git tek başına dön o derece yani.yanımda eşim kalmıştı sma gerek görmediği için koltuğunda uyudu erkenden.çünkü hemşireler çok tatlı ve ilgilerine bayıldık.çok cana yakınlar.nasıl sabah oldu anlayamadım.
Ameliyat öncesi yapılmadı gerekenleri doktorumun hemşiresi herşeyi anlatmıştı bize. 8 saat aç kalmak gerekiyor sadece. Antibiyotik de sorun değildir sanırım.çünkü ameliyat öncesi boğaz rnfekdiyonu geçirdim bu yüzden ameliyatım bile 1 hafta sonraya ertelendi.boğazda bakteri varken ameliyat sonradı bir risk yaşanmaması açıdından bu önemliydi.hayırlısı böyleymiş ve şusn 16 günüm hiç bir sıkıntı yaşamdım çok şükür.
Sonda takılmıyor cnm. Narkozun etkisi geçer geçmez wc çıkabiliyorsun))
Benimde dudağımda uçuk çıktığı için bir hafta ertelenmişti ameliyatım benimde üniversite hastanesi olmasına rağmen özel odada kaldım hemşireye ve doktora yakın odayı verdiler düğme vardı basınca geliyorlardı hemen eşim yanımda kaldı ama benim midemde sorun var zaten çok midem bulandı istifra ettim sürekli hemşireler çok ilgiliydi bana mide bulantısı için ilaç veridiler serum taktılar çok sık wcye gittim hemşire anestezinin etkisini idrarla atarsın demişti sonra bulantım geçti çağırdım rahat edemiyorum diye serumu da çıkardılar bi de kesinlikle bence buz jellerden alın şiddetle öneririm hemşire söyledi göz için özel olarak göz bandı gibi olanı da var büyük rahatlık:)
Gecmis olsun cok. Buz jeller dediginiz nedir acaba? Plastik poset gibi seyin icinde dolaba atip moraran yerimize koydugumuz buz torbalar mi? Goz seklinde olani eczanelerde satiliyor mudur?
Ağrı genelde 1 haftada geçiyormuş doktorum Nazmi Bayçın ile görüşmüştüm o da öyle deyince ameliyata karar verdim. forumda bazılarının daha uzun ve sorunlu geçmiş çünkü korkmuştum. neden oluyor acaba? aranızda operasyon sonrası sorun yaşayan varmı
kararın hayırlı olsun canım. ya şu milletin işi nasıl rast gidiyor arkadaş. ben nisanda randevu aldım teee 15 mayısa. sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?