Burun estetiği hakkında bilgi isteyen , olmayı düşünen ve korkanlar buraya bakın.

Kızlar çok acill .... Nazmi Bayçın'ın hastası var mı aranızda? Burun ameliyatı için gitçem randevu alıyorum tavsiye eden çok duydum ama aranızda varsa yazsın lütfen. 5500 lira fiyat verdi uygun gördüm. Bakalm inş. güzel bir buruna kavuşçam :))
 

çok teşekkürler arkadaşım...ilgilenmişsin sağol..ameliyat olmuş biri olarak sana bir sorumdaha olacak..haziranda olsam ameliyatı çok sorun olurmu bana..sıcaktan çok etkilenirmiyim?
 
çok teşekkürler arkadaşım...ilgilenmişsin sağol..ameliyat olmuş biri olarak sana bir sorumdaha olacak..haziranda olsam ameliyatı çok sorun olurmu bana..sıcaktan çok etkilenirmiyim?

yok canım etkilenmezsin ben ilk buun estetiğimi temmuzda olmuştum,hiç endişlenme,süreç aynen işliyor sıkıntı yok:
 
arkadaşlar ben bu ayın 17si gibi ameliyat olmayı düşünüyorum. üniversite öğrencisiyim, bahsettiğiniz gibi morluklar 1 ay civarı sürüyorsa ne yapayım sizce bunun bir çözümü yok mu :18:
 
arkadaşlar ben bu ayın 17si gibi ameliyat olmayı düşünüyorum. üniversite öğrencisiyim, bahsettiğiniz gibi morluklar 1 ay civarı sürüyorsa ne yapayım sizce bunun bir çözümü yok mu :18:

Hayir 1 ay civari surmuyor morluklar kim soyledi onu:) kisiye gore degisiyor hic morarmayabilirsin de :) 3 gunde de gecebilir 1 haftada da gecebilir ama daha uzun surmez kesinlikle. Arnica krem var onu suruyorsun goz altina yanaklarina morluklarin daha cabuk gecmesine yardimci oluyor doktorunuz verir zaten
 
merak ettiğim refakatçiye çok iş düşüyor mu ? yani hastanede 1 gece geçirecek olursak yalnız idare edemez miyiz? böyle durumlarda yalnız olmak her zaman tercihimdir çünkü yanımda biri olduğu zaman nazlanasım geliyor bir de ameliyattan önce neleri yapmamızı öneriyorlar? sigara bırakılması, ilaç kullanılmaması vs.. örneğin yirmilik dişimin çekilmesi gerek onun için de antibiyotik kullandırıyorlar. son olarak sonda takılıyor mu :)
 
el cevap lütfen :26:

Canım sondaj kesinlikle takmazlar ayağa kalkıp istediğini yapabilirsin ameliyat öncesi sigara içme derler hızmam varsa bir ay önceden çıkar derler refakatçinin önemi kişiye göre değişir ben refakatçım olmasa yapamazdım anesteziden dolayı midem çok bulandı istifra ettim burnum zorlandı eşim sürekli yanımdaydı akşam geç çıktım yemek saati geçmişti eşim bişeyler aldı hazırladı bi de en önemlisi buz gerçi bizim odada bi düğme vardı basınca hemen hasta bakıcı geliyordu buz getiriyordu :)
 
arkadaşlar ben bu ayın 17si gibi ameliyat olmayı düşünüyorum. üniversite öğrencisiyim, bahsettiğiniz gibi morluklar 1 ay civarı sürüyorsa ne yapayım sizce bunun bir çözümü yok mu :18:

Şîmdiden geçmiş olsun diyeyim. Morluk ve şişlikler 1 haftaya kadar geçiyor.hatta hiç morarma olmadan bu süreci aşan hastalara şahit oldum.morluk için doktorumun (Emre İlhan) önerdiği krem gerçekten işe yarıyor.tavsiye ederim.
 

Canım hastaneye göre değiir bence.ben ameliyatımı Lİv hospitol de oldum.yok böle bir hizmet.tek başıma git tek başına dön o derece yani.yanımda eşim kalmıştı sma gerek görmediği için koltuğunda uyudu erkenden.çünkü hemşireler çok tatlı ve ilgilerine bayıldık.çok cana yakınlar.nasıl sabah oldu anlayamadım.
Ameliyat öncesi yapılmadı gerekenleri doktorumun hemşiresi herşeyi anlatmıştı bize. 8 saat aç kalmak gerekiyor sadece. Antibiyotik de sorun değildir sanırım.çünkü ameliyat öncesi boğaz rnfekdiyonu geçirdim bu yüzden ameliyatım bile 1 hafta sonraya ertelendi.boğazda bakteri varken ameliyat sonradı bir risk yaşanmaması açıdından bu önemliydi.hayırlısı böyleymiş ve şusn 16 günüm hiç bir sıkıntı yaşamdım çok şükür.
Sonda takılmıyor cnm. Narkozun etkisi geçer geçmez wc çıkabiliyorsun))
 
Benim de hiç bulantım olmadı. İlk ayağa kaktığımda da baş dönmem olmsmkştı çok şükür.tek başıma tüm ihtiyaçlarımı giderdim.siz nerde ameliyst olcaksınız?

cvpların için çok teşekkürler. izmirde olacağım =) ama daha doktorla ilk görüşmemiz 15 mayısta ameliyat kimbilir hangi bahara :26:
 

Benimde dudağımda uçuk çıktığı için bir hafta ertelenmişti ameliyatım benimde üniversite hastanesi olmasına rağmen özel odada kaldım hemşireye ve doktora yakın odayı verdiler düğme vardı basınca geliyorlardı hemen eşim yanımda kaldı ama benim midemde sorun var zaten çok midem bulandı istifra ettim sürekli hemşireler çok ilgiliydi bana mide bulantısı için ilaç veridiler serum taktılar çok sık wcye gittim hemşire anestezinin etkisini idrarla atarsın demişti sonra bulantım geçti çağırdım rahat edemiyorum diye serumu da çıkardılar bi de kesinlikle bence buz jellerden alın şiddetle öneririm hemşire söyledi göz için özel olarak göz bandı gibi olanı da var büyük rahatlık:)
 

Gecmis olsun cok. Buz jeller dediginiz nedir acaba? Plastik poset gibi seyin icinde dolaba atip moraran yerimize koydugumuz buz torbalar mi? Goz seklinde olani eczanelerde satiliyor mudur?
 
Gecmis olsun cok. Buz jeller dediginiz nedir acaba? Plastik poset gibi seyin icinde dolaba atip moraran yerimize koydugumuz buz torbalar mi? Goz seklinde olani eczanelerde satiliyor mudur?

Eczanede satılıyor canım iki çeşidi var göz bandı gibi olan aynı gece taktığımız göz bantları gibi arkadan lastikli oluyo bi de düz var buz jeli bi poşet gibi bişeyin içinde jel gibi buz istediğin şekli alıyo çok zor oluyo normal buz koymak hastanede doktor eldivenlerinin içine buz koyuyorlar göze göre ayarlıyorlar ama ben rahat edemedim çok tedirgin oldum burnuma çarpmasın düşmesin diye ama diğeri jel gibi hem buz kadar rahatsız etmiyo soğukluğu jel olduğu için hemşire söyledi bize de eşim hemen hastanenin eczanesinden aldı geldi evde de kullanırsın sonra zaten tanesi 3 lira gibi bişey iki tane aldık birini dolaba koyuyorduk diğeri dururken sonra değiştiriyorduk bi de bence tamponda önemli ben tamponumu da kendim aldım doktorum delikli silikonlu tamponlar var onlardan aldırdı bana rahat ettim nefes alabiliyordum çıkarırken de anlamadım normal doktorların taktığı tamponlar çıkarırken acıyormuş hatta sargı bezi diye duydum
 
Ağrı genelde 1 haftada geçiyormuş doktorum Nazmi Bayçın ile görüşmüştüm o da öyle deyince ameliyata karar verdim. forumda bazılarının daha uzun ve sorunlu geçmiş çünkü korkmuştum. neden oluyor acaba? aranızda operasyon sonrası sorun yaşayan varmı
 

kararın hayırlı olsun canım. ya şu milletin işi nasıl rast gidiyor arkadaş. ben nisanda randevu aldım teee 15 mayısa. sabır
 
kararın hayırlı olsun canım. ya şu milletin işi nasıl rast gidiyor arkadaş. ben nisanda randevu aldım teee 15 mayısa. sabır


allahım başka bir şey istesem olacakmış :) az önce doktoruma mail attım randevumun erkene çekilme ihtimali var mıdır diye. adam bu saatte cevapladı 12 mayıs pazara alındı görüşmem
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…