kızlar bu sabah burnumun fotolarını çektim yandan ve önden
benim burnum önden bildiğiniz eğri ya fotolarda farkettim yani yüzümün bir tarafına doğru daha yamuk çok üzüldüm
daha önce estetikte olmadım ki doğal hali öyle ne yapacağım ben
estetik olmak istiyorum
estetkle bu durum düzelir mi yüzümün tam ortasında bir burun haline getirmeyi başarabilir mi doktor lütfen biri fikir yazsın çok kötüyüm ben :26:
Tabiki halledilir ne burunlari duzeltiyorlar hic uzme kendini sadece cok iyi arastir acele etme. Kardesimin burnu baya buyuk ve biraz egriydi su an hicbir sorun yok halledilebilir yani:)
Sonunda ameliyat tarihimi aldimmm :) suan hic bir korkum yok ama gun yaklastikca eminim heyecan saricak beni :)))
En cok korktugum sey narkoz ve ignesi cunku igneden korkum var.. Cesaret. Bana Bol Bol cesaret lazim, siz nasil cesaret topladiniz kizlar???
kızlar şişli etfal ya da okmeydanındaki hastanedeki doktorlara ameliyat olan var mı ?
1 aydır okuyorum burayı,şu an okulum var haliyle bende hazirandan sonra olacağım ameliyatı yalnız iyi isimler hep 3-4 ay sonraya tarih veriyorlarmış okuduğum kadarı ile bu çok can sıkıcı benim yazın 2-3 aylık tatilimde halletmem gerekiyor bu işi
yakup avşarı eledim fiyattan ötürü emre ilhan için 6 bin lira deniyordu ama tarih sıkıntı geriye tevfik sözen ve abdülkadir bey kalıyor acaba bu isimlerden yakın tarihte randevü alan ameliyat tarihi belirleyen oldu mu çok ileri bir tarihe erteleme söz konusu mu bu doktorlarda
@nomoderno canım en yakın tarihe Tevfik hoca gun verebilir bence.Fiyatta digerlerine göre uygun Livde 5000tl. İstersen mail at Tevfik hocaya elinden geleni yapacaktır.
tevfiksozen@gmail.com
teşekkür ederim kendisiyle iletişime geçiyorum hemen fiyat da gerçekten uygunmuş liv müthiş bir hastane forumda yaptığı burunlara bakıyorum gayet güzel işler çıkarıyor kendisi,sağol canım yardımın için
1 aydır okuyorum burayı,şu an okulum var haliyle bende hazirandan sonra olacağım ameliyatı yalnız iyi isimler hep 3-4 ay sonraya tarih veriyorlarmış okuduğum kadarı ile bu çok can sıkıcı benim yazın 2-3 aylık tatilimde halletmem gerekiyor bu işi
yakup avşarı eledim fiyattan ötürü emre ilhan için 6 bin lira deniyordu ama tarih sıkıntı geriye tevfik sözen ve abdülkadir bey kalıyor acaba bu isimlerden yakın tarihte randevü alan ameliyat tarihi belirleyen oldu mu çok ileri bir tarihe erteleme söz konusu mu bu doktorlarda
kızlar bu sabah burnumun fotolarını çektim yandan ve önden
benim burnum önden bildiğiniz eğri ya fotolarda farkettim yani yüzümün bir tarafına doğru daha yamuk çok üzüldüm
daha önce estetikte olmadım ki doğal hali öyle ne yapacağım ben
estetik olmak istiyorum
estetkle bu durum düzelir mi yüzümün tam ortasında bir burun haline getirmeyi başarabilir mi doktor lütfen biri fikir yazsın çok kötüyüm ben :26:
ne tevfik sözen bıraktım araştırmadık ne veli aslan ne tamer yavaş...3000 tl de duydum 12000 tlde.yalnız bu handikap bitmiyor:))forum forum gezdim..fakat şunu anlayamadım...kim gerçekten iyi...sadece doğal yandan düzgün görünen bi burun istiyorum...size sorayım kızlar ama gerçekten ben bu konuda yaralıyım..bi kaç yıl önce diş yaptırdım eski dişim eğri büyrüydü ama benimdi yeni dişlerime ağladım hala kabullenemedim..ben en küçüğünü en kalkığını istemiyorum sadece beni benden etmesin istiyorum ...bu minval üzerine bu adam doğaldan yanadır dediğiniz doktor var ise yalvarırım bana yazın...çok sağolun...
Ben 13 mart 2013 de revize burun estetiği oldum.1 ay geçmesine rağmen ve hala şişlerim olmasına rağmen herkes çok doğal ve güzel olduğunu söylemekte. Vee bende kendimi çok mutlu hissetmekteyim.
Hep diyorum bu tarz ameliyatlar bir kere olunmalı .Doktorum Abdülkadir GÖKSEL beye keşke daha önce rastlamış olsaydım.Revize ameliyatlar hep daha zordur. Ama ben sadece 1 hafta evimdeydim.1 hafta sonra işime dönebildim.
Eki Görüntüle 688619 Eki Görüntüle 688620 Eki Görüntüle 688621 Eki Görüntüle 688622
Aşağıda ameliyat olmadan önce ve hemen sonrasındakileri koydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?