Burun estetiği hakkında bilgi isteyen , olmayı düşünen ve korkanlar buraya bakın.

1 aydır okuyorum burayı,şu an okulum var haliyle bende hazirandan sonra olacağım ameliyatı yalnız iyi isimler hep 3-4 ay sonraya tarih veriyorlarmış okuduğum kadarı ile bu çok can sıkıcı benim yazın 2-3 aylık tatilimde halletmem gerekiyor bu işi

yakup avşarı eledim fiyattan ötürü emre ilhan için 6 bin lira deniyordu ama tarih sıkıntı geriye tevfik sözen ve abdülkadir bey kalıyor acaba bu isimlerden yakın tarihte randevü alan ameliyat tarihi belirleyen oldu mu çok ileri bir tarihe erteleme söz konusu mu bu doktorlarda

kızlar bu sabah burnumun fotolarını çektim yandan ve önden
benim burnum önden bildiğiniz eğri ya fotolarda farkettim yani yüzümün bir tarafına doğru daha yamuk çok üzüldüm

daha önce estetikte olmadım ki doğal hali öyle ne yapacağım ben
estetik olmak istiyorum
estetkle bu durum düzelir mi yüzümün tam ortasında bir burun haline getirmeyi başarabilir mi doktor lütfen biri fikir yazsın çok kötüyüm ben :26:

Tabiki halledilir ne burunlari duzeltiyorlar hic uzme kendini sadece cok iyi arastir acele etme. Kardesimin burnu baya buyuk ve biraz egriydi su an hicbir sorun yok halledilebilir yani:)

Tabiki halledilir ne burunlari duzeltiyorlar hic uzme kendini sadece cok iyi arastir acele etme. Kardesimin burnu baya buyuk ve biraz egriydi su an hicbir sorun yok halledilebilir yani:)

halledilir canm, zaten bu tarz sorunlar burun estetiğinin temelini oluşturuyor,doğru bir doktorla güzel başarılı sonuçlar elde edersin,
ben kendi estetiğimden çok memnunum:)

Son düzenleme:
Sonunda ameliyat tarihimi aldimmm :) suan hic bir korkum yok ama gun yaklastikca eminim heyecan saricak beni :)))
En cok korktugum sey narkoz ve ignesi cunku igneden korkum var.. Cesaret. Bana Bol Bol cesaret lazim, siz nasil cesaret topladiniz kizlar???

Doktorun destegi cok onemli ben en buyuk cesareti doktorundan aldim :)

ben komple burnumu değiştirmek istemiyorum kemiğe falan dokundurtmuycam burun ucu kısmında fazla kıkırdak var onu aldırcam tabi doktorun düşüncesi de önemli benim için bunun için 5 bin 10 bin lira para vermek istemiyorum.

@nomoderno canım en yakın tarihe Tevfik hoca gun verebilir bence.Fiyatta digerlerine göre uygun Livde 5000tl. İstersen mail at Tevfik hocaya elinden geleni yapacaktır.
tevfiksozen@gmail.com

@nomoderno canım en yakın tarihe Tevfik hoca gun verebilir bence.Fiyatta digerlerine göre uygun Livde 5000tl. İstersen mail at Tevfik hocaya elinden geleni yapacaktır.
tevfiksozen@gmail.com

teşekkür ederim kendisiyle iletişime geçiyorum hemen fiyat da gerçekten uygunmuş liv müthiş bir hastane forumda yaptığı burunlara bakıyorum gayet güzel işler çıkarıyor kendisi,sağol canım yardımın için

@nomoderno rica ederim canım hakkında hayırlısı olsun . Gelişmelerden bizleri de haberdar etmeyi unutma:)

slm nomoderno, benim bir arkadaşım bu hafta Göksel bey ile ameliyat gününü netleştirdiler haftaya cuma olacak,istersen bir ara asistanıyla görüş,ben Göksel bey e revizyon oldum sonuçtandan gayet memnunum,bir sene oldu,hem doğal hem yüzüme yakışan hem de nefes alabildiğim bir burnum var:)
Kesinlikle doktorumu herkese tavsiye ederim,

Cnm Abdulkadir bey kisa sure icinde ameliyat gunu verir. Ben 1 hafta sonraya almistim. Profilimden resimletime bak istersen. 1 yil once ve simdi resimlerimi eklemistim gecen ay. Hem burun hem de cene ameliyati oldum gecen yil. Iyilesme surecinden de cok memnun kaldim, yeni halimden de. Gorusmeni tavsiye ederim. Ikisiyle de gorusup secimini yapabilirsin. Aklinda kalmasin bence.

Cnm benim oncesi ve sonrasi fotolarima bak bence nasil degisim oluyor :) ha bu arada kikirdaktan burun yaratiyorlar resmen doktorlar :) benim doktorum Abdulkadir Goksel. Kendisini tavsiye ederim. Gidip bir gorus bence :)

Dogal burun istiyorsan kesinlikle doktorum Abdulkadir Goksel'i oneririm size. Profilimden resimletime bakin isterseniz. Burnumun cok dogal oldugunu dusunuyorum. Zaten beni yeni taniyanlar ben soylemeden ameliyat oldugumu anlamiyorlar. Bu da beni cok mutlu ediyor. Kendisini gercekten tek gecerim... Hep bilindik kalkik burunlar yerine yuze yakisan dogal burunlar yapiyor doktor bey.

Cok guzel olmus burnun canim. Sislikletin indikce daha da guzel olacak. Ben de Abdulkadir Goksel beyin sansli hastasiyim ve burnimdan cok memnunum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…