allahım başka bir şey istesem olacakmış :) az önce doktoruma mail attım randevumun erkene çekilme ihtimali var mıdır diye. adam bu saatte cevapladı 12 mayıs pazara alındı görüşmem
Benimde dudağımda uçuk çıktığı için bir hafta ertelenmişti ameliyatım benimde üniversite hastanesi olmasına rağmen özel odada kaldım hemşireye ve doktora yakın odayı verdiler düğme vardı basınca geliyorlardı hemen eşim yanımda kaldı ama benim midemde sorun var zaten çok midem bulandı istifra ettim sürekli hemşireler çok ilgiliydi bana mide bulantısı için ilaç veridiler serum taktılar çok sık wcye gittim hemşire anestezinin etkisini idrarla atarsın demişti sonra bulantım geçti çağırdım rahat edemiyorum diye serumu da çıkardılar bi de kesinlikle bence buz jellerden alın şiddetle öneririm hemşire söyledi göz için özel olarak göz bandı gibi olanı da var büyük rahatlık:)
mrb kızlar... bu açık burun estetiği kapalı burun estetiği ne oluyor??? hangi yöntemler sakıncalı nelere dikkat etmeliyim?? bana yardımcı olurmusunuz...
Kızlar bende bugün ameliyat tarihimi almaya gideceğim ama şöyle birsorun var, daha önce menisküs ameliyatı olacağım sırada tam ameliyahaneye götürüleceğim zaman başka bir odada ameliyat edilen birini gördüm ve ameliyathaneden kaçtım olmadım:18: Şimdi acaba tekrar kaçarmıyım diye düşünmüyor değilim.Acaba beni ameliyathaneye sokmadan narkoz verebilirlermi:26: Offf bu ameliyathane bana çok soğuk geliyor
doktorumun ameliyatı yaptığı hastane o kadar güzeldi ki ev ortamı gibiydi. ameliyat yerini hiç görmedim ben. ameliyat kapısında sakinleştirici gibi bir şey verdiler ve hiç bir şey hatırlamadım. hatta ayıldığımda doktoruma ben sizi neden görmedim sizi bekliyordum falan diye sorular sordum. meğer konuşmuşum bile ama hiç hatırlamıyorum o kafaylaameliyata girerken de o yüzden ne korku ne de heyecan vardı. umarım sizin olacağınız hastane ya da doktorunuz bu şekilde yapar da siz de rahat rahat ameliyata girersiniz.
Var mi yazin yaptiran ??
mrb kızlar... bu açık burun estetiği kapalı burun estetiği ne oluyor??? hangi yöntemler sakıncalı nelere dikkat etmeliyim?? bana yardımcı olurmusunuz...
canım burun için estetik mi düşünüyorsun yoksa burun içi sağlık problemleri mi yaşıyorsun? bu önemli bir nokta . ben de 19 gün önce revizyon (düzeltme ) ameliyatı oldum. ilk ameliyatım kapalı ameliyattı çünkü sadece sağlık problemim vardı. ancak bu sağlık problemini çözerken aynı zamanda burnun çökme yapmaması açısından estetik de bir arada olması gerekiyormuş.:26: maalesef ilk ameliyatımı devlet hastanesinde olduğumdan bu konuda bilinçlendirilmedim.yoksa bu hatayı yapmazdım .
2. ameliyatımı özelde yaptırdım ve açık ameliyat oldu.19 gün olmasına rağmen sonuçtan çok memnunum.nefes alma problemim giderildi.bir de kapalı ameliyattan sonra belirginleşen kemik ve burun ucu düşme gibi şekil bozukluğum ortadan kalktı çok şükür
merhaba arkadaşım...ben ağustos 2010 da burun estetiği oldum,ameliyatım kapalı teknikle yapıldı.Ben oldum,sonra arkadaşım,kuzenlerim derken aynı dr a 5,6 kişi birden değişik zamanlarda ameliyat olduk:))kendim olmadan önce çok fazla araştırmış,bilgi edinmiştim zaten bir de kendim yaşayıp,çevremdekileri birebir görünce artık neredeyse burun konusunda konferans verebilecek haldeyim
Nefes sorunuysa kapalı yapılabilir,estetik düzeltme için açık ameliyat olmalı fikri benim gördüğüm ve yaşadığıma göre tamamen yanlış.Benim etrafımda dr umun yaptığı herkes kapalı oldu ve hem nefes darlıklarımız düzeldi hem de şekiller hokka mübarek
Benim o kadar değildi de kuzenimin burnu bildiğiniz karadenizli burnu kadar kemerliydi valla dr bey kapalı ile düzeltti onu da nefes almasıda süper oldu ayrıca..övünmek gibi olmasın bence bu biraz benim doktorumun mahareti,neden diyceksin...
Ben araştırmalarım sırasında kapalı olma kararımı verince öncesinde 2 cerrahla daha görüştüm.Bi tanesi kapalı önermedi,diğeride benim burnumun kapalı ile kesinlikle düzelmeyeceğini söyledi...Şimdi şimdi anlıyorum ki aslında sorum benim burnumda değil kapalıyı uygulamayı bilmeyen o cerrahtaymış.Ama benim dr'um bal gibide yaptı işte kapalıyla...
Ameliyat sonrası şişmiyorsun öyle balon gibi,morarmıyorsun dayak yemiş gibiAğrım olmadı,açık olmadığı için dikiş izi yok,tam istediğim şekil ve nefes almaya kavuştum. 2,5 yıl oldu nerdeyse şekli bikere bile değişmedi ucu halen ilk günkü oranda istediğim kadar kalkık ve en önemlisi çoooook doğal duruyo valla...
bilmem yardımcı olabildim mi?
Var mi yazin yaptiran ??
canım cevabın için teşekkürler... hem sağlık problemim için hemde şeklinden memnun olmadığım için estetik düşünüyorum. Kışa yaptırmayı planlıyorum ama elle tutulur bilgim yok o yüzden nelere dikkat etmem gerektiği hakkında sizden yardımlarınızı bekliyorum..
Ooo maşallah canım ne güzel ama ben acayip tırsıyorum bu ayın 15'ine ameliyat tarihini aldım.Korkumdan bahsettim beni ameliyathaneye girmeden bayıltırmısınız dedim oda anesteziciyle konuşurum dedi.Ajandasında kaçabilir diye not aldı:18::18::18:
kızlar merhaba bende 13 mayıs pazartesi burun ameliyatı olacağım bir anda karar verdim desem yeridir nasıl cesaretimi topladım bilmiyorum değişik bi heyecan var içimde 10 gün rapor alıyorum 10 gün sonra işe dönebilirmiyim ne dersiniz ameliyatı geçirenler bişeyler söyleyebilir mi
hayırlı olsun canım,ben de hemen karar verip ameliyat olmuştum,10 günlük rapor yeterli,zaten tüm süreç on gün içersinde başlayıp gelişip sona eriyor,işe de dönebilirsin,hiç meraklanma:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?