inşallah öyle olur gün yaklaştıkça heyecan basıyor ama sonucu düşündükçe mutlu oluyorum sanırım biraz sabretmem gerekiyor birde nefes alma sorunum var konka lar varmış burnumda kbb doktoruna ameliyat olucam doktoruma çok güveniyorum inşallah herşey iyi olur :))
KBB doktoruna ameliyat olma iyi çünkü uzmanlık alanları burun,fonsiyonel sıkıntın olduğunda en iyi halledecek olanlarda kendileri,doktoruna güvenmende çok güzel bence,sonuç evet güzel olacak canım,gelişmeleri paylaşırsan sevincine ortak olurum,dediğin gibi sadece sabırlı olmak lazım,çünkü süreç inen ağır ilerliyor,insan çok heycanlanıyor,burunla yatıp burunla kalkıyorsun :))))
anladım canım. ilk ameliyatım dediğim gibi kapalı oldu ve çökme yaptığından burnum kemerli oldu. kemerli olan kısım törpilendi ve burun ucumda düştüğünden içerisindeki kıkırdakla kuvvetlendirip kaldırıldı bir daha düşme yapmaması için.senin burnun nasıl kemer ya da düşme var mı canım? ben de buradaki bilgiler doğrultusunda karar verdimve sonuçtan çok memnunum.
oofff çok kararsızım abartılacak bi şekilsizlik yok burnumda ööle büyükte değildir ama
nedense kafaya taktım ama ya çektiğim acı vs çok olursa
hem konu sahibi arkadaşımız bi ay sonra foto eklicem filan demiş
o kadar çok mu zaman alıyo normal yaşama dönmemiz
ben 1ay evde yatamam malesef yada burnumda bişiler varken insan içine çıkamam nasıl olacak yaa
Selamlar bu haziranda tatile geldiğimde ameliyat olmak istiyorum.. İstediğim tarzda yapabilecek bir doktor tam anlamıyla bulamadım denebilir.. Olabildiğince küçük ve kavisli burun yapabilecek bir doktor tavsiyeniz var mı? Yardımcı olursanız sevinirim zamanım çok kısıtlı
ben 5. günü alçımla dışarı çıkmaya başladım :) şu andaa da bandajla çıkıyorum.göz bir süre sonra burnunda bi sargı olmasına alışıyo zaten, öyle gezmeyi yadırgamıyorsun :) normal yaşama hemen dönülüyor. ladypenny nin de dediği gibi korkulacak bi şey değil gerçekten, olmak isteyenler korkup da hiç ertelemesin.benim 10. günüm çok mutluyum iyi ki yaptırmışım diyorum
slm burda sizin gibi cesaretli estetik yaptıran kızlar görünce bende hevesleniyorum
ama gerçek şu ki korkağın tekiyim :18:
benim burnum büyük değil,hatta fındık burun bile derler,
burun deliklerim çok kibar,burnum geniş değil dar,
ama küçükken basketbol toğu çarpmıştı sanırım ondan dolayı
hafif bir eğrilik oluşmuş nefes almamı etkiliyor bazen,
tam bilmiyorum ama törpüleme diye bir yöntem varmış,
ondan yaptırsam hem profilim daha güzel olur
hemde rahat nefes alabilirmiyim.
fikirlerinizi almak istiyorum.
ya bende 5 hazıranda ameliyat olucam ve gercekten cok korkuyorum napıcam bılemıyorum
ay ayy ınsallah narkozda ya bayılmazsam dıye bıle korkuyorum artık yasım 18 bıde
selam sukutun cigligi..ameliyata kesin karar vermekle en önemli aşamayı katetmişsin bence şimdiden hayırlı olsun:)ama en zor seçim yapacak kişiyi seçmek tabii:)ben 4 ay önce salih emre beye estetik oldum burundan...senin gibi fındık burun takıntım vardı yüzümle çok uyumsuzdu burnum.dr a ilk gittiğimde ufacık ucu hafif kalkık be üstü hafif kavisli istediğimi söylemiştim.yüzümde bazı ölçümler yaptı,sonra fotolarımı çekti ve söylediğim özelliklerin yüzümle uyumuna göre yeni bir burun çizdi o anda bana ve kendimi tanıyamadım o fotoda,süperdi.şimdi o foto halen bende var ve burnuşumun şuanki hali hemen hemen aynısı oldu:)küçük ama yüzümle uyumlu,ucu Avrupayi doğal bir kalkıklıkta ve kaş arasına doğru olan eğimde tam istediğim gibi..eğer halen kararsızsan bir git görüş derim dr beylede.bende senin gibiydim kafam karma karışık olmuştu araştırmaktan ve bir gün gittim işte o ölçümler,beklentiler konuşuldu ve kararımı verdim.Allah a şükür salih emre beye ulaşmışım ve herşey çok yolundafiyatda çok uygundu ben olduğumda...
istiyosan ara bir görüş,benim arkadaşım olduğunu da söyle gidersen muayeneye:)adım didem öztürk buarada..hadi bakalım kolay gelsin:)asistanının teli,05333009170(ben gece gündüz arayıp bişeyler danışıp duruyordum laf aramızda:))
ayyy çok ne güzel istediğn buruna kavuşmuşnnnSevgili kızlar ben 15 yaşından beri burun ameliyatı hayaliyle yatıp kalkan bir kızdım. Burnum çok olmasa da eğriydi . Ve ben mutlu değildim.
Etrafımdaki fındık burunlu kızları gördükçe depresyona giriyordum. Yaşımın gelmesini bekledim , geldi geçti ama babamı ikna edemedim.
Ta ki düne kadar.
Burnun güzel , gerek yok çok acı çekersin , şekli yamuk olur , tamponlar çıkarken çok acıtır , ağrıdan uyuyamazsın , yüzün morarır diyenlere inat.
Şu an 2.günümdeyim . Ameliyata güle oynaya girdim doktorum mükemmel bir doktor . 2 saat sürdü. Ben çıktıktan 20 dakika sonra ayıldım kendime geldim. Hemen ayaklandım. Ne burnum ağrıyor şu an ne başım ağrıyor , ne bir morluk var mükemmel bir ameliyat geçirdim.
Doktoruma yatıp kalkıp şükrediyorum.
Hiçte korktuğumuz gibi değilmiş. Dün ameliyat oldum bu sabahta tamponlarım çıktı . Çıkarken birazcık acıdı ama abartılacak gibi değil kan alınması gibi bir acı.
Şu an burnum alçıda sargılı gayet iyiyim. Birazcık görebiliyorum şeklini çok memnunum. 6 gün sonra alçım çıkacak. Yüzümde hiç morarma yok.
Allahıma şükür
Ben 5 sene bekledim muradıma erdim , sorularınız varsa cevaplayabilirim. Doktorum Ankara'da M.Ruşen Kapucu. Mükemmel bir doktor işini çok iyi biliyor . Anneminde göğüs ameliyatını yapmıştı o da çok memnun.
Darısı herkesin başına inşallah. Alçıdan çıktıktan sonra 1 ay içinde resim yükleyeceğim eski-yeni hallerini.
Düşünenler varsa önerebileceğim bir doktor
ya bende 5 hazıranda ameliyat olucam ve gercekten cok korkuyorum napıcam bılemıyorum
ameliyattan sonra kan kusma oluo mu bnde olcam çocukluk hayalim aynen ama kusmaktan korkuyorm burun da kapalı olcak nefessiz kalnır resmen :)Sevgili kızlar ben 15 yaşından beri burun ameliyatı hayaliyle yatıp kalkan bir kızdım. Burnum çok olmasa da eğriydi . Ve ben mutlu değildim.
Etrafımdaki fındık burunlu kızları gördükçe depresyona giriyordum. Yaşımın gelmesini bekledim , geldi geçti ama babamı ikna edemedim.
Ta ki düne kadar.
Burnun güzel , gerek yok çok acı çekersin , şekli yamuk olur , tamponlar çıkarken çok acıtır , ağrıdan uyuyamazsın , yüzün morarır diyenlere inat.
Şu an 2.günümdeyim . Ameliyata güle oynaya girdim doktorum mükemmel bir doktor . 2 saat sürdü. Ben çıktıktan 20 dakika sonra ayıldım kendime geldim. Hemen ayaklandım. Ne burnum ağrıyor şu an ne başım ağrıyor , ne bir morluk var mükemmel bir ameliyat geçirdim.
Doktoruma yatıp kalkıp şükrediyorum.
Hiçte korktuğumuz gibi değilmiş. Dün ameliyat oldum bu sabahta tamponlarım çıktı . Çıkarken birazcık acıdı ama abartılacak gibi değil kan alınması gibi bir acı.
Şu an burnum alçıda sargılı gayet iyiyim. Birazcık görebiliyorum şeklini çok memnunum. 6 gün sonra alçım çıkacak. Yüzümde hiç morarma yok.
Allahıma şükür
Ben 5 sene bekledim muradıma erdim , sorularınız varsa cevaplayabilirim. Doktorum Ankara'da M.Ruşen Kapucu. Mükemmel bir doktor işini çok iyi biliyor . Anneminde göğüs ameliyatını yapmıştı o da çok memnun.
Darısı herkesin başına inşallah. Alçıdan çıktıktan sonra 1 ay içinde resim yükleyeceğim eski-yeni hallerini.
Düşünenler varsa önerebileceğim bir doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?