Burun estetiği hakkında bilgi isteyen , olmayı düşünen ve korkanlar buraya bakın.

KBB doktoruna ameliyat olma iyi çünkü uzmanlık alanları burun,fonsiyonel sıkıntın olduğunda en iyi halledecek olanlarda kendileri,doktoruna güvenmende çok güzel bence,sonuç evet güzel olacak canım,gelişmeleri paylaşırsan sevincine ortak olurum,dediğin gibi sadece sabırlı olmak lazım,çünkü süreç inen ağır ilerliyor,insan çok heycanlanıyor,burunla yatıp burunla kalkıyorsun :))))

paylaşırım tabiki inşallah herşey istediğim gibi olur ilerler

İzmir de Cemil Tugay hakkında olumlu olumsuz bilgisi olan arkadaşlar lütfen bana ulaşın..

evet canım maalesef kemerli ve hafif ucu da düşük (

Selamlar bu haziranda tatile geldiğimde ameliyat olmak istiyorum.. İstediğim tarzda yapabilecek bir doktor tam anlamıyla bulamadım denebilir.. Olabildiğince küçük ve kavisli burun yapabilecek bir doktor tavsiyeniz var mı? Yardımcı olursanız sevinirim zamanım çok kısıtlı

merhaba canım
ben burun ameliyatı olalı 4 ay olacak yakında.istanbulda salih emre üregen,kapalı teknikle yaptı burnumu.ağrı olmuyor onu söyleyebilirim.ikinci gün gezintiye çıkabildim.burnumun üzerinde plastiğe benzeyen bir alçı vardı çok küçüktü ve ten rengi,göze çarpmıyor.morluk,sadece göz altlarımda hafif oldu ve 4.gün sarımsı bir şekil aldı,bir haftanın sonunda iyice geçti.8.gün tamponum ve o plastik alçı alındı.canım hiç acımadı bunlar alınırken.tam birinci haftada işe başladım,herkes şaşırdı ödem veya morarmalarımın olmamasına:)kıslar için için kıskandı:)))
alçının altındanda anlıyordum şekli biraz,çok güzel...alçı alınınca daha mutlu oldum,ucu zaten çok şık bir biçimde hafif ve doğal kalkık görünüyordu...üst kısımlarında çok hafif kavisli,düzgün görüntüsü çok etkileyiciydi:)sadece kaş arama yakın kısım biraz yüksek gibi gelmişti başta dr bey şişlik olduğunu söylemişti;1.ayın sonu gibi orada iyice indi ve şimdi 4.ay çok güzel ve aşırı mutluyum.salih emre bey sağolsun çok iyi iş çıkarttı...tavsiye ederim...

selam sukutun cigligi..ameliyata kesin karar vermekle en önemli aşamayı katetmişsin bence şimdiden hayırlı olsun:)ama en zor seçim yapacak kişiyi seçmek tabii:)ben 4 ay önce salih emre beye estetik oldum burundan...senin gibi fındık burun takıntım vardı yüzümle çok uyumsuzdu burnum.dr a ilk gittiğimde ufacık ucu hafif kalkık be üstü hafif kavisli istediğimi söylemiştim.yüzümde bazı ölçümler yaptı,sonra fotolarımı çekti ve söylediğim özelliklerin yüzümle uyumuna göre yeni bir burun çizdi o anda bana ve kendimi tanıyamadım o fotoda,süperdi.şimdi o foto halen bende var ve burnuşumun şuanki hali hemen hemen aynısı oldu:)küçük ama yüzümle uyumlu,ucu Avrupayi doğal bir kalkıklıkta ve kaş arasına doğru olan eğimde tam istediğim gibi..eğer halen kararsızsan bir git görüş derim dr beylede.bende senin gibiydim kafam karma karışık olmuştu araştırmaktan ve bir gün gittim işte o ölçümler,beklentiler konuşuldu ve kararımı verdim.Allah a şükür salih emre beye ulaşmışım ve herşey çok yolundafiyatda çok uygundu ben olduğumda...
istiyosan ara bir görüş,benim arkadaşım olduğunu da söyle gidersen muayeneye:)adım didem öztürk buarada..hadi bakalım kolay gelsin:)asistanının teli,05333009170(ben gece gündüz arayıp bişeyler danışıp duruyordum laf aramızda:))

ameliyatımın ikinci günü dışarı çıkmaya başladım,plastik alçı ve üstü bandajlı(etrafta öyle gezen çok insan var artık,herkes dönüp bakmıyor istanbulda:)ama alçının altından ucuna bayılıp dr umun adını soran iki kişi oldu alış veriş merkezi tuvalet sırasında beklerken:)))biz kadınlardan korkulur valla:)8.gün bandaj ve alçı alındı ve sadece küçük bir bant yapıştırdı o da banyoda kendiliğinden çıkıyor.3.gün banyo yaptım.şişmedim sadece biraz göz altım morardı o da 5.gün tamamen geçti...plastikten alçı alınınca 8.gün işe başladım,hiç sorun olmadı,herşeyden memnun kaldım ve şimdiye kadar beklemek,korkmak anlamsızmış anladım...
plastik cerrahi uzmanı salih emre üregen kapalı yöntemle yaptı.ağrım veya kanamam kesinlikle olmadı.ailem çok şaşırdı yüzüm gözüm şişmeden kaliteli bir şekilde iyileştiğim için...öncesinde çok korkmuşlardı canım yanar diye ama olmadı...bende iyiki yaptırmışım diyenlerdenim arkadaşlar:)hepinize bol şans....

slm burda sizin gibi cesaretli estetik yaptıran kızlar görünce bende hevesleniyorum
ama gerçek şu ki korkağın tekiyim :18:
benim burnum büyük değil,hatta fındık burun bile derler,
burun deliklerim çok kibar,burnum geniş değil dar,
ama küçükken basketbol toğu çarpmıştı sanırım ondan dolayı
hafif bir eğrilik oluşmuş nefes almamı etkiliyor bazen,
tam bilmiyorum ama törpüleme diye bir yöntem varmış,
ondan yaptırsam hem profilim daha güzel olur
hemde rahat nefes alabilirmiyim.
fikirlerinizi almak istiyorum.

canım profilden bakınca burun kötü görünüyorsa kesinlikle yaptır derim. ben de 1 ay önce ameliyat oldum. ve törpüleme yöntemi kullanıldı. 1 haftada hiç bir sıkıntın kalmıyor canım korkulacak bir şey yok . artık istediğim yönden profil verebiliyorum herşeyden önemlisi rahat nefes alacaksın. sağlık için korkunu yenmen lazım lazım.

ay ayy ınsallah narkozda ya bayılmazsam dıye bıle korkuyorum artık yasım 18 bıde

:)) alemsin valla. narkozu kim yemişte bayılmamış ama ben narkozda bayılmadım narkoz öncesi ameliyat kapısına girmeden önce bir sakinleştirici yaptılar açılan damardan ve ameliyata girdiğimi bile hatırlamadım. yani orası ben de hep eksik kalmıştır canım.

Doktorumu bulmuştum kesin karar da vermiştim ama yinede araştırmakta fayda var bilgilendirme için tşk ederim tatlım Bu arada fotoğraflarınıda görebilirmiyim rica etsem=)

ayyy çok ne güzel istediğn buruna kavuşmuşnnn

ameliyattan sonra kan kusma oluo mu bnde olcam çocukluk hayalim aynen ama kusmaktan korkuyorm burun da kapalı olcak nefessiz kalnır resmen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…