- 17 Mayıs 2010
- 231
- 26
- 318
teşekkürler canım..
ama dr vs çok etkili ha bide destek olacak kişiler..
şuan malesef sölediğim hiç kimse onay vermedi buna sevinmelimiyim üzülmelimiyim bilmiyorum[/
canım profilden bakınca burun kötü görünüyorsa kesinlikle yaptır derim. ben de 1 ay önce ameliyat oldum. ve törpüleme yöntemi kullanıldı. 1 haftada hiç bir sıkıntın kalmıyor canım korkulacak bir şey yok . artık istediğim yönden profil verebiliyorumherşeyden önemlisi rahat nefes alacaksın. sağlık için korkunu yenmen lazım lazım.
olabilir canım yeterki aç kalayımda kusmayım valla çok kötü bşy olsa gerek :)Snmcmre. Ben de çok korkuyodum bundan, boğulurum ben diyodum :)) çok şükür midem bile bulanmadı. Hiç kusmadım. Ameliyattan 6 saat önce yeme içmeyi bırakmıştım. Onun mu faydası oldu bünyeyle mi ilgili bilmiyorum.
Konu sahibesi olarak konumu çok boşlamışım bunu fark ettim
Söz vermiştim burnumun resminide iyileşince koyacağım diye onu da unutmuşum kusuruma bakmayıınnn
Saçım başım dağınık onun da kusuruna bakmayın
İşte burnum 18 Ocak 2013te ameliyat oldum,05 Haziran 2013te şu an bu halde
Eki Görüntüle 729112
Söz vermiştim burnumun resminide iyileşince koyacağım diye onu da unutmuşum kusuruma bakmayıınnn
Eki Görüntüle 729112
arkadaşlar ameliyat olalı 4 gün oluyor. dikiş yerinde gerginlik hissediyorum bepanthen sürsem nasıl olur ? bu arada o kadar saçma şiştim ki morarmam sıfır ama şişlikler gözlerimden çeneme doğru indi. tam bir sincapa benzedim
canım amelıyatın 5hazıran degılmıydı erken mı oldun? nasılsın şimdılık agrın sızın çok oldu mu? benımde çok az kaldı amelıyata çok korkuyom ama ya.en kısa zamanda resımlerını beklıyom
Eki Görüntüle 729112
selam canım. 5 haziranda sabah 7.30 da girdim ameliyata bugünü 4. gün kabul ediyorumben böyle durumlarda sinir bozucu şekilde soğukkanlı oluyorum. sanki herhangi bir bölüme muayene olacak gibi gittim, hazırlandık sedyeyle almaya geldiler falan. sanki kan vermeye gider gibi sakindim. uyanma odasında şunu hatırlıyorum hemşire "hadi tatlım nefes al " diyordu.gözümü açtım yanımda da bi amca vardı hadi amca nefes alsana diye bişey çıktı ağzımdan. bilmem doğru bilmem rüya orayı çözemeyeceğim. gözümü odada açtım uykudan uyanmış gibiydim şükür hiçbir zorluk olmadı. inşallah şekil olarak da problem çıkmaz. bandajlar çıkınca foto paylaşırım inşallah. seni takip ediyor olacağım :)
bnde 18 haziranda oluorum ameliyat sonrası nasıl oldu morluk şişlik drumun ne of çok merak ediorum bn nasıl olcam :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?