Burun estetiği hakkında bilgi isteyen , olmayı düşünen ve korkanlar buraya bakın.

Snmcmre. Ben de çok korkuyodum bundan, boğulurum ben diyodum :)) çok şükür midem bile bulanmadı. Hiç kusmadım. Ameliyattan 6 saat önce yeme içmeyi bırakmıştım. Onun mu faydası oldu bünyeyle mi ilgili bilmiyorum.

bende profilimden nefret ediyorum foto çektirmiyorumameliyat olmaya karar verdim siz kime olmuştunuz hangi şehirde

olabilir canım yeterki aç kalayımda kusmayım valla çok kötü bşy olsa gerek :)

benim 3. sınıfta bir kaza sonucu burnum kırıldı ve şekli hiç eskisi gibi olmadı. kemer ve burun ucu düşüklüğü oluştu kısacası berbat bi görüntü. 3. sınıftan beri bu ameliyatın hayaliyle yaşıyorum ve annem bu yaz yaptıralım dedi. o laftan sonra beni bi korku aldı. ya sorunlar oluşursa ya ameliyattan sonra darbe alırsam ve burnum bozulursa diye. ayrıca doktor da seçemiyorum çok kötüyüm istanbulda yapmak istiyorum ameliyatı ama hala kesin bişey yok off

Bende 5. sınıfta bi arkadaşımla carpistim veee burnum yamuldu nefes almakta güçlük cekiyorum ama ameliyattan çok korkuyorum tampon olayı daha çok gözümü korkutuyor ne kadar açıyor acaba bide benim camim mutis az çok kararsızım

Konu sahibesi olarak konumu çok boşlamışım bunu fark ettim
Söz vermiştim burnumun resminide iyileşince koyacağım diye onu da unutmuşum kusuruma bakmayıınnn

Saçım başım dağınık onun da kusuruna bakmayın

İşte burnum 18 Ocak 2013te ameliyat oldum,05 Haziran 2013te şu an bu halde

onceki halinide koysaydınız daha iyi anlayabirdik ama suan güzel görunuyor

Arkadaşlar çok acil .... !
Prof. Dr. Halis ünlü hakkında bilgi sahibi olan ya da ameliyat olan var mı aranızda ¿
çok önemli lütfen

bende düsünüorum ama birazcik cesaret lazim birde iyi doktor

arkadaşlar ameliyat olalı 4 gün oluyor. dikiş yerinde gerginlik hissediyorum bepanthen sürsem nasıl olur ? bu arada o kadar saçma şiştim ki morarmam sıfır ama şişlikler gözlerimden çeneme doğru indi. tam bir sincapa benzedim

canım amelıyatın 5hazıran degılmıydı erken mı oldun? nasılsın şimdılık agrın sızın çok oldu mu? benımde çok az kaldı amelıyata çok korkuyom ama ya.en kısa zamanda resımlerını beklıyom

selam canım. 5 haziranda sabah 7.30 da girdim ameliyata bugünü 4. gün kabul ediyorum ben böyle durumlarda sinir bozucu şekilde soğukkanlı oluyorum. sanki herhangi bir bölüme muayene olacak gibi gittim, hazırlandık sedyeyle almaya geldiler falan. sanki kan vermeye gider gibi sakindim. uyanma odasında şunu hatırlıyorum hemşire "hadi tatlım nefes al " diyordu.gözümü açtım yanımda da bi amca vardı hadi amca nefes alsana diye bişey çıktı ağzımdan. bilmem doğru bilmem rüya orayı çözemeyeceğim. gözümü odada açtım uykudan uyanmış gibiydim şükür hiçbir zorluk olmadı. inşallah şekil olarak da problem çıkmaz. bandajlar çıkınca foto paylaşırım inşallah. seni takip ediyor olacağım :)

çok doğal olmuuuş söylemesen hiç anlaşılmaz estetik olduğu :) bnde ameliyat günümü aldım 10 gn sonra inşallah senn gbi doğal bi burnum olr :)

bnde 18 haziranda oluorum ameliyat sonrası nasıl oldu morluk şişlik drumun ne of çok merak ediorum bn nasıl olcam :d

bnde 18 haziranda oluorum ameliyat sonrası nasıl oldu morluk şişlik drumun ne of çok merak ediorum bn nasıl olcam :d

ya herkesin farklı oluyor sanırım. ben de gram morluk yok ama şişlik.. o da hemşirenin buz kompresini yanlış tarif etmesinden sanıyorum. sadece alnına koy yeter dedi. mantıken gözlerime de koymam gerekiyordu. gözlerime 1 gün geç başladık buza. 2. gün gözlerim ciddi anlamda şişti. akşama doğru rahatladı. ama git gide aşağı iniyorlar. alnımdan başladı şu an çenemde. öyle komik ki bütün dişlerim çekilmiş gibi çenem şiş dudaklarım küçücük. kardeşlerimin dilinde hamster mı olmadım sincap mı korkuyorum bu şişlikler daha ne kadar aşağı inebilir? göğüslerimde kalsa bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…