Burun estetiği hakkında bilgi isteyen , olmayı düşünen ve korkanlar buraya bakın.

eğer varsa beni ekleyebilir mi? fotoğraflarınızı görmek istiyorum.özelden msj atamıyorum yeni üye olduğum için,yardmcı olursanız çok sevinirim

Super fikir keske benimkilerde o bölgede kalsa hiç kıpırdamasa Senin ameliyatın biteli çok olmuş artık sargn bantn filan çıkmıştır tahminim, ne durumdasın, nasılsın? Benim 3. gunum aynı tarif ettiklerini üstüne birde yoğun bi morlukla birlikte yaşıyorum. Nasıl görünecegim konusu kafamda tam bir muamma Fotoğraf koyacakmısın?

merhaba! 2temmuzda ameliyatım var bu salı da kontrole gideceğim sizden isteğim "mutlaka şunları konuş ameliyat olmadan" dediğiniz aklınıza gelen şeyler varsa nolur paylaşabilir misiniz çevremde bana yardım edebilecek kimse yok

kızlar bugün okmeydanı hast. de kbb uzmanı ile görüştüm, sadece burnun kenarlarındaki yağ dokusu alınacak 2,000 - 25000 arası dedi. devlet hastanesine göre bu fiyat biraz fazla değil mi? devlet hast de yaptıran var mı hiç? ve ne kadara?

Ben de korkanlardanım,deli gibi hem de ya narkozdan uyanamazsam diye, 18 yaşımda ameliyat masasından kalktım,yaş oldu 23 hala vazgeçmedim:)) neyi bekliyorum bilmiyorum.

Bnde istiyrum ameliyat olmak ama sddtli agri olur diye ccok korkuyruum

Agri hiic olmadi bende cnm. Yeni teknokoji ile ce isinin ehli bi doktorla kesinlikle cok daha iyi geciyor ameliyat sonrasi. Doktorum Abdulkadir Goksel minoset vermisti agri kesici olarak. 1 tane bile almadim. Hic korkmana gerek yok. Tabii dogru doktor secimi cook onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…