Burun estetiği hakkında bilgi isteyen , olmayı düşünen ve korkanlar buraya bakın.

çarşamba günü 11 de hastanede olcam 14 de deviasyon ve rinopliasti ameliyatına gircem. sadece genel anestezi korkum var ya uyanamazsam ya kalp ritmim bozulupta ölürsem offfff offffff

merhaba kızlar,

bende cumartesi günü Ayaz Aslanov ile görüşmeye gittim. Kendisi epey ilgiliydi resimleri çekti olabilecek burnu gösterdi 17 mart amliyat günü aldım. Emin olamadım hafta sonu tekrar gideceğim belkide yüzüme yakışan farklı bir burun olabilir tek tek bunları soracağım okudukça baktıkça gerçekten kafam çok karışıyor.
Ayaz beye daha önceden ameliyat olan var mı ?

çarşamba günü 11 de hastanede olcam 14 de deviasyon ve rinopliasti ameliyatına gircem. sadece genel anestezi korkum var ya uyanamazsam ya kalp ritmim bozulupta ölürsem offfff offffff

Canım artık teknikler o kadr geliştiki nedne krkuyorsu hiçbir sebep yok.. İçn rahat olsun herşey güzel olur korkma sen..

teşekkürler..bekliyorum..

sanemcim selam.. Arkadaşımla konuştum bugün. Fethi beyin karakteri ve insanlığı konusunda çok güzel şeyler söyledii çok yardımsever olduğundan bahsetti. Ancak kendisi estetik cerrahide uzun yılar çalışmş. Her estetik cerrah her konuda iyi olamıyor dedi. Ona göre burun operasyonlarında çok başarılı değilmş. Tabiki çok memnun olan hastalarıda oluyomş ancak bu oran yarı yarıya dedi. Sen tabii yne en doğrusuna kendin karar verirsin ancak ben forumdada baktım senden sonr bizim arkadaşın dedikleriyle örtüşen yorumlar gördüm. Sen yine de kendi kararını kendin verirsin cnm.. Şmdiden geçmş olsun..

%50 şansım var demek ki ii olma konusunda ben bir muayene olayım başka doktor da yok ii olan var mı benim bilmediğim konusunda uzman ameliyattan kalkamamam gibi durum da mı oluyor korktum şimdi

%50 şansım var demek ki ii olma konusunda ben bir muayene olayım başka doktor da yok ii olan var mı benim bilmediğim konusunda uzman ameliyattan kalkamamam gibi durum da mı oluyor korktum şimdi

ya ameliyattan kalkamaman gibi bir şey neden olsun saçmalama. Sadece her ameliyatı iyi yapan doktor olamaz. Bazıları bazı konularda öne çıkar. Benim kızımda olmuştu mesela bizim ailede çok doktor var bir kalp damar cerrahı kuzenimin arkadaşı vardı onun marmara üniverstesnden arkadaşı. 2 hafta oldu daha yani. bunu demek istedim sadece burun da birşeye benzemez biliyosun hn göğüs olsa karın olsa gizlersinde burun işte..

her doktorun yaptğı ameliyatta morarma olmuyor ama :) benim yüzüm hiç morarmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…