Burun estetiği hakkında bilgi isteyen , olmayı düşünen ve korkanlar buraya bakın.

merhaba ameliyat öncesi ve sonrası neler yaşadın neler hissettin anlatır mısın?

benim ameliyatım 2 kere farklı nedenlerden dolayı ertelendi en son gittiğimde bile gene bi engel cıkacakmıs gibi zannettim.Sonuc olarak ameliyata girdim ve uyandığımda da aca olamadım mı dedim.direk elimi burnuma götürdüm hatta :) ilk 3 gece uyku konusunda problem cektim ilaclarla kontrol altına alınacak bi bas agrım oldu.cok zorlanmadım acıkcası 4. g
n tampon cıktı normala döndüm diyebilirim.ocak 11 de ameliyat oldum.hala şişlerim var mı ?var.bundan sonrası sabır :)

ben mayista düsünüyorum ama korkudan aklim gidiyor. Korkum ameliyat degil, ameliyattan sonra yüzüme yakismamasi yada daha beter durmasi:S cok istiyorum ameliyati ama bu korkum beni mahvediyor

ben mayista düsünüyorum ama korkudan aklim gidiyor. Korkum ameliyat degil, ameliyattan sonra yüzüme yakismamasi yada daha beter durmasi:S cok istiyorum ameliyati ama bu korkum beni mahvediyor

burnundan ne derece şikayetcisin bence o çok önemli. burnunda zaten cok bir problem yoksa hiç olma. Ama 'olucam yapılsın ne kadar kötü olabilir ki ? şuan ki halinden güzel olur' diyorsan bence ol

benim burnum kemerli yüzüme yakışmıyo ameliyat olupta güzel bir buruna sahip olursam inşallah yeni bir hayata başlıcam mutlu olucam psikolojim düzelcek hayırlısı olursa inşallah ameliyat korkutuyo beni sonrası değil ameliyattan uyanamazsam nasıl olucak falan filan bir sürü şey işte ama ruhen ii olucam girerken sonra başka bir ben ..

aynen benim de öyle düsüncem, yüz gercekten degisiyor, simdiye kadar baktigim resimlerde yüzde hep bir degisim vardi, elbette güzel bir degisim büyük bir cogunlugunda, ama ben ya o sanssiz olanlardan olursam, yakismazsa diyorum kendi kendime...benim burnum kemerli, nefes alma sorunum da var zaten. ayrica yüzüm burnuma göre kücük. ama bilmiyorum, kendimi aynada yadirgarim sonradan diyorum ya öff ne zormus

bence rahat olmalısın sonucta isteyerek bir ameliyata giriyorsun.Ya uyanamazsam diyorsun , uyanamazsan da o bi sebep olacak.Yani olacak olan hersey olur .

hangi doktoru düşünüyorsun.Doktor seçimini iyi yapmalısın bence

düsünecek biseyi de kalmadi aslinda, yaklasik 14 yasimdan beri düsünüyorum:) gercekten rahatsiz ediyor beni, olsun bitsin istiyorum artik

aslında korkacak endişelenecek birşey yok,çünkü narkoz alıp derin uykudayken burnunda işlemler oluyor ve uyandığında herşey bitmiş oluyor.
sonrası tamponlar alınana kadar tedirgin oluyor insan,onda da korkulacak birşey yok,
ben iki kere burun estetiği oldum.hEM ESTETİK KAYGIM VARDI HEM DE nefes alamıyordum deviasyon vardı.
İlk doktorda başarılı bir sonuç elde edemedim.Sonra ikinci ameliyatımı Abdülkadir GÖKSEL E oldum.Kendisi kbb uzmanı.Sonuçtan çok memnunum,bir sene oldu,ne çökme meydana geldi ne de nefes almakta problem yaşıyorum .Herşey gayet düzgün.Hala kontroller için doktoruma ziyarete gidiyorum.Ameliyat olmadan öncede beni çok rahatlattı çünkü ikinci ameliyattı ve gene aynı sorunlar yaşayacağımı sanıp endişeleniyordum.Doğru doktor ile herşey istediğiniz gibi oluyor,

Sevgiler,

burun estetıgı sayfalarını adım adım takıp edıyorum..ben de yıllardr amelyat olma hayalıyle yanıp tutusuyorum ve nıhayet sartlarım olust ve ınslah yaza amelıyat olucam; fakat gelın gorun kı en zor asama doktr karar asamasındayım..sızlerden bu konuda fıkır ıstyorumm.burdan yaotgım arastrmalar netıcesınde emre ılhan,barıs cakır,muhamet dılber ve cem payaslı bende one cıkan ısımler oldu..sızler bu konuda bana hangısını onerrsınız gerekcesyle yazarsanız cok memnun olurum.. doktr karar asaması cok zormus herkese kolaylıklar dılıyorum..

muhammet dılberın yaptgı burnları gercekten cok begendım yarın arıcam gorusme ucretlı mı merak edıyorm?

emre ılhan,cem payaslı,barıs cakır ve de muhammet dılber sızce hangısıne karar vermelıyım bayanlaaaar yardım????

bu doktrolardan hangısıne karar vermelıyım? bu yazdgım doktrolara amelıyat olan varsa ve bılgıler paylasrsa cok memnun olucaam...herkese karar asaamsında kolaylıklar dılıyorum..

ben de ameliyat olucam kesinlikle fethi orak araştırıyorum ama burdan okuduğum kadarıyla muhammet dilber ve fatih dağdelen var yaptığı işler ii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…