her doktorun yaptğı ameliyatta morarma olmuyor ama :) benim yüzüm hiç morarmadı
merhaba ameliyat öncesi ve sonrası neler yaşadın neler hissettin anlatır mısın?
ben mayista düsünüyorum ama korkudan aklim gidiyor. Korkum ameliyat degil, ameliyattan sonra yüzüme yakismamasi yada daha beter durmasi:S cok istiyorum ameliyati ama bu korkum beni mahvediyor
benim burnum kemerli yüzüme yakışmıyo ameliyat olupta güzel bir buruna sahip olursam inşallah yeni bir hayata başlıcam mutlu olucam psikolojim düzelcek hayırlısı olursa inşallah ameliyat korkutuyo beni sonrası değil ameliyattan uyanamazsam nasıl olucak falan filan bir sürü şey işte ama ruhen ii olucam girerken sonra başka bir ben ..
aynen benim de öyle düsüncem, yüz gercekten degisiyor, simdiye kadar baktigim resimlerde yüzde hep bir degisim vardi, elbette güzel bir degisim büyük bir cogunlugunda, ama ben ya o sanssiz olanlardan olursam, yakismazsa diyorum kendi kendime...benim burnum kemerli, nefes alma sorunum da var zaten. ayrica yüzüm burnuma göre kücük. ama bilmiyorum, kendimi aynada yadirgarim sonradan diyorum ya öff ne zormus
Necdet Ucar ve Muhammed Dilber arasinda kaldim acikcasi, ama daha necdet beyden yana sanki tercihim.....
muhammet dılberın yaptgı burnları gercekten cok begendım yarın arıcam gorusme ucretlı mı merak edıyorm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?