- Konu Sahibi EstetikEditor
-
mefee şimdi nasıl hissediyorsun ağrın sızın oluyor mu ya da nefes alabilyor musun rahatça.Ben ameliyattan kısa bir süre sonra memlekete dönecem o aşamada sorun yaşar mıyım sence 12 gün kalıcam ameliyattan sonra istanbulda
revizyonu bilmiyorum canım...emre bey kadar yoğun değil sanırım...benim Abdülkadir Bey'i tercih etmemdeki en önemli neden doğallığa önem veriyor olması. yaptığı tüm burunlar doğal görünüyor. birde aldığığım referansalar cidden çok iyiydi.şuana kadar da doktorumdan çok memnunum. eli hafifmiş ben beyaz tenli olmama rağmen çok fazla morarma şişme olmadı.
ağrı sızı yok canım. 12 gün yeterli bence...burnumun üstünde kalıp var şuan 8. günüm...p.tesi günü randevum var...o çıkınca rahatlicam sanırım biraz daha
nefes alamıyorum rahatça hep ağızdan alıyorum şuan. bide Abdülkadir Bey silikondan sonra küçük pamukları koy ıslatarak kurumasın ucu dedi onlar biraz rahatsız edici ama gayet iyiyim canım. sorun yaşamazsın bence merak etme:81:
inşallah canım dediğin gibi sorun yaşamam umarım.Sen bu sekiz gün boyunca evden dışarı çıkmadın değil mi evde olup dinlenmek mi gerek yani alışverişe çıkamam mı orada olduğum süreçte
ben sadece dr kontrolü dışında hiç dışarı çıkmadım. daha çok görüntüden dolayı çıkmadım ama yüzümdeki bandajlar morluklar, şişliklerden dolayı
sen istersen çıkabilirsin tabi 4.5. günden sonra ama kendini yormadan tabii
sağol mefee nasıl bir süreçten geçeceğimi anlıyorum sayende
arkadaşlar lutfen cvpppp(((((((((( bıde cok pahalı yaa (
arkadaşlar abdülkadir göksel e amelıyat olan varmı?? ben gıtmıstım ona burnumu cızdı ama pekguzel olmadı sankı yanı oldukca doğal tamam dğal olsun ama bu hıc bellı degıl bıraz yapıosam madem az guzel olsun hos gorunsun yanı.. kararsız kaldım kızlar varmı tavsıye edebılcenız doktor?? bırz kaldırsam burun delıgın gorunur dıo ama kalkık olup burun delıgı gorunmeyen cok kısı var.
o zaman da burun ucu top gibi duruyor sanki.Ben yine de doğal duran burundan yanayım.Çok da kesimlmiş biçilmiş minicik duran bir burun gerçekçi gelmiyor insanın gözüne.Benim bildiğim Abdülkadir bey burnun doğal ve yüze yakışan tarzda olmasına önem veriyor ki doğrusu da bu sanırım.
merhaba arkadaşlar
herşey yolunda çok sağolun...c.tesi sabah ameliyatımı oldum...pzartesi de kontrole gittim.silikonları çıkardı Abdülkadir Bey. şuan tampon var burnumda p.tesi öğleden sonra kontrole gidicem yine herhalde tampon falan çıkacak.
burnumdaki tampon çıkınca resim koyarım, biliyorum merak ettiğinizi
ben ameliyatımı central hospitalda oldum. zaten sabah oluyosun akşam üstü çıkıyosun. sabah gördüğüm suratsız hemşire dışında ben olumsuz birşey görmedim.. yani memoriala 1000 tl fazla vermeye değecek bir durum yok bence.
Kimsenin moralini bozmak istemiyorum ama ben son zamanlar da burnumu beğenmemeye başladım. Burnumun ucu şekilsizleşti keşke bi kavis hafif bi kalkıklık olsaydı.. Böyle kalır mı düzelir mi bilmiyorum ama daha güzel bir buruna sahip olup çevremdekilerden ne güzel bir burnun var demelerini beklerdim.. Annem önce ki burnun çok sorunlu değildi keşke olmasaydın demeye başladı yani bu demek oluyor ki dışarıdan bakıldığında artık güzel duran bir burnum yok. Şuan silikon taktırmadığım için pişmanlık duymaya başladım..
canım anlamadım ben silikon takıp taktırmamak hastanın insiyatifinde mi? Hem sonucu etkliyo mu silikon?Ayrıca 6. aya kadar dert etmemelisin şekli değişir diyorlar.
Canım profiline koydugun resinde çok güzel görünüyor burnun bence biraz kuruntu yapıyorsun. Bence yüzüne uyumlu olup olmaması önemli. Sen ameliyat olduğu belli olan bir burun mu istemiştin?
O resim 1.5 aylıkken çekilmişti o kalkıklığı çok hoşuma gidiyordu burun ucumdaki kıkırdaklar belli olmuyordu şuan o kıkırdaklar belli oluyor neden böyle oldu bilmiyorum düzeleceğini sanmıyorum ama aster in dediği gibi 6. aya kadar şekli değişebilir umarım değişir ilk başlar da çok beğeniyordum burnumu.. Tabi ki yüze uyumlu olması çok önemli Göksel beyle çene proteziyle ilgili konuşmuştuk çene ameliyatı olsaydım burnum yüzüme daha iyi uyum sağlayacaktı. Şuan bişiyler eksik gbi geliyor umarım bu benim kuruntu yapmamdan kaynaklı bir durumdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?