Elbetteki verebilirsin cnm esma Şimşek kuyumcukente gelin ayakkabı tasarımcısı dersin buarada cook ama çoook t ederim inşallah daha güzeli sanada nasip olsun en dogalindan hemdesüper süper süper, muhteşem olmuş canım, aynından bende istiyorum, aynı doğallıkta,güzelliktekocaman bir maşallah, bir tane de önden görebilir miyiz?
gittiğimde tarif edebilmek için adını verebilir miyim canım?
Bu arada şimdi kaç gün geçti op üzerinden? Hiç şişlik filan yok maşallah ya. Ay kaçtır bakıyorum doyamadım.Elbetteki verebilirsin cnm esma Şimşek kuyumcukente gelin ayakkabı tasarımcısı dersin buarada cook ama çoook t ederim inşallah daha güzeli sanada nasip olsun en dogalindan hemde
Aaa yakinmisiz beklerim o zaman bi gün kristal şok no 304 deyim esma Şimşek gelin ayakkabı mağazam var beklerim ben ayin 31 inde ameliyat oldum toplamda 8 gün oldu işte ay yok ya walla ALLAHIMA BİN ŞÜKÜRLER OLSUN cildimdenmi bilmiyorum ama ne morluk oldu ne şişlik o kadar rahat geçirdim ki düşün ameliyattan sonra her gün kahve sigara keyfimi yaptım iki gün sonra dışarı çıktım yürüyüş yaptım falan bugunde işte gördün halimi ben bide burda ilk günden 4. Güne kadar ki halimi hep resimlerle paylastimki olmak isteyenler görsün diye çünkü bende burdan bakarak görerek okuyarak yorumları karar verdim inşallah herkese yardimci olabilmisimdir kimse korkmasın Dr müthiş ALLAH ondan bin kere razi olsunBu arada şimdi kaç gün geçti op üzerinden? Hiç şişlik filan yok maşallah ya. Ay kaçtır bakıyorum doyamadım.
selam canımMerhaba kizlar bende tamer beye estetik oldum merak edenlere ozelden fotograflarimi gonderebilirim
Nasil gondericem bilmiyorum amaselam canım
rica etsem yollayabilir misin ?
Bana da toplayabilir misiniz ?Merhaba kizlar bende tamer beye estetik oldum merak edenlere ozelden fotograflarimi gonderebilirim
Eki Görüntüle 1626943 Eki Görüntüle 1626944 Eki Görüntüle 1626946
Evet cnm çıktım müthiş oldu çok şükür sizden de yorum bekliyorum TAMER KÖSE MÜTHİŞ BİR DR YA O KADAR DOĞAL OLDUKİ BİRDE SORUNSUZ SIKINTISIZ ÇOK ŞÜKÜR KESİNLİKLE TAVSİYE EDİYORUM HERKESE BENDE YAPTIRMADAN ÖNCE ÇOK ARAŞTIRDIM BURAYI OKUDUM AMA BEN Bİ O ADAMA GUVENEBILDIM Eki Görüntüle 1626946 Eki Görüntüle 1626944 Eki Görüntüle 1626943 Eki Görüntüle 1626944 Eki Görüntüle 1626946
Aaa yakinmisiz beklerim o zaman bi gün kristal şok no 304 deyim esma Şimşek gelin ayakkabı mağazam var beklerim ben ayin 31 inde ameliyat oldum toplamda 8 gün oldu işte ay yok ya walla ALLAHIMA BİN ŞÜKÜRLER OLSUN cildimdenmi bilmiyorum ama ne morluk oldu ne şişlik o kadar rahat geçirdim ki düşün ameliyattan sonra her gün kahve sigara keyfimi yaptım iki gün sonra dışarı çıktım yürüyüş yaptım falan bugunde işte gördün halimi ben bide burda ilk günden 4. Güne kadar ki halimi hep resimlerle paylastimki olmak isteyenler görsün diye çünkü bende burdan bakarak görerek okuyarak yorumları karar verdim inşallah herkese yardimci olabilmisimdir kimse korkmasın Dr müthiş ALLAH ondan bin kere razi olsun
Bana da gönderebilir misiniz rica etsem ?Merhaba kizlar bende tamer beye estetik oldum merak edenlere ozelden fotograflarimi gonderebilirim
Cnm mrb bende 29 ağustosta tamer beye ameliyat oldum. Benimde 4 yaşında kızım var anneyim. Özelden mesaj nasıl atılır bilmiyorum bilsem sana resim atarimarkadaşlar selam,
son zamanlarda pek uğrayan yok sanırım buraya
neyse ben yinede paylaşmak isterim, gören olur ve bişeyler yazarsa sevinirim :)
uzun bir karar aşamasından sonra ameliyat tarihime karar vermiş bulunuyorum... 5 Ekim de kısmet olur bir aksilik çıkmaz ise Tamer Köse'ye ameliyat olacağım.
şimdiden düşündükçe heyecanlanıyorum, korkum ameliyattan yok aslında ama nedense garip garip şeyler geliyor arada aklıma, en büyük endişem nedense anestezi. ya etkisi erken geçerse acı hissedersem, ya hiç uyanamazsam ( hemen kızım geliyor aklıma) kızım o gece ben olmadan durabilecek mi... bunun gibi düşünceler.
bu yıl mart ayında eşim de ameliyat oldu Tamer beyde, onun sadece sağlık içindi aynı gün akşam eve geldi. o beni arada sakinleştiriyor endişelenme herşey iyi olacak sıkıntılarından kurtulacaksın diyor ama biraz süre sonra yine aklıma aynı şeyler geliyor.
ameliyat olmuş, tecrübe sahibi arkadaşlar, özellikle annelerbeni cesaretlendirmek için tavsiyelerinize ihtiyacım var.
ameliyat günü sabah sıkı bir kahvaltı saat 10:00a kadar dediler sonra saat 16:00'da ameliyat olacak o saate kadar yeme içme yok dediler.
hastanede kaç gece kalıcam diye sormayı unuttum ama ...
hastane için neler getirdiniz siz yanınızda?
morluk olmasını engellemek amaçlı birşey sürülüyor mu? (ben yanımda arnica getirsemmi diye düşünüyorum?)
kaç gün sonra işe döne bildiniz?
Burnun gerçekten çok güzel olmuş. Bende tamer beye ameliyat oldum yanlız bişeyi merak ettim sana alçıdan sonra tamer bey bant yapistirmadimi. Normalde alçı 7. Gün çıkıyor 4 günde bant kalıyor ya ondan merak ettimElbetteki verebilirsin cnm esma Şimşek kuyumcukente gelin ayakkabı tasarımcısı dersin buarada cook ama çoook t ederim inşallah daha güzeli sanada nasip olsun en dogalindan hemde
Kızlar ne olur çok bi sorun yoksa burnunuzla oynamayın bende ameliyat olalı 2 hafta oluyor inanin kolay bişi degil ameliyat olmak en kolayı ama sonraki evre öyle zorki. Benim suan burnum normal gözüküyor ama inceleyin ce sanki hafif göçükluk var burnumu istediğim gibi yikayamiyorum rahat rahat gülemiuorum 1 yıl geçmiş kimsenin kendi burnu gibi olmuyor çoğu kişi söylüyor sümkürme öyle eskisi gibi olmuyor hiçbişey ben bunu şimdi anliuorum keşke benide uyarsalrdi. Ne olur problem çooook büyük değilse olmayin
Cnm burnunda çok büyük sorun yoksa olma diyorum seni uyarıyorum inan arkadaş gibi. Keşke bende olmasaydim diyorum o güne dönmek için neler vermezdim bilki hiçbizaman kendi burnun gibi olmiycak bunu sakin unutma ve büyük bi sorun yoksa sakin olma diyorumBurnunuz haarikaa olmuş !! Yüzünüze daha güzel gidecek bir burun hayal edemiyorum ve daha 8. günü. İnanılmaz. Ben de bu Pazartesi Tamer Bey'e ameliyat oluyrumÇok heyecanlıyım.
Canım sen ne gibi sorun yaşıyorsun. Özelden mesaj atayım sana oradan cevaplarken bana resmini atabilirsen sevinirim.Cnm mrb bende 29 ağustosta tamer beye ameliyat oldum. Benimde 4 yaşında kızım var anneyim. Özelden mesaj nasıl atılır bilmiyorum bilsem sana resim atarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?