Burun Estetiği oluyorum ...

Elbetteki verebilirsin cnm esma Şimşek kuyumcukente gelin ayakkabı tasarımcısı dersin buarada cook ama çoook t ederim inşallah daha güzeli sanada nasip olsun en dogalindan hemde

Eklentiler

• 20150908_141342.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 778
çok sevindim canım, teşekkür ederim. önden görünüş de harika
bu arada iş yerin de bana çok yakınmış çobançeşmedeyim bende.

Elbetteki verebilirsin cnm esma Şimşek kuyumcukente gelin ayakkabı tasarımcısı dersin buarada cook ama çoook t ederim inşallah daha güzeli sanada nasip olsun en dogalindan hemde
Bu arada şimdi kaç gün geçti op üzerinden? Hiç şişlik filan yok maşallah ya. Ay kaçtır bakıyorum doyamadım.

Bu arada şimdi kaç gün geçti op üzerinden? Hiç şişlik filan yok maşallah ya. Ay kaçtır bakıyorum doyamadım.
Aaa yakinmisiz beklerim o zaman bi gün kristal şok no 304 deyim esma Şimşek gelin ayakkabı mağazam var beklerim ben ayin 31 inde ameliyat oldum toplamda 8 gün oldu işte ay yok ya walla ALLAHIMA BİN ŞÜKÜRLER OLSUN cildimdenmi bilmiyorum ama ne morluk oldu ne şişlik o kadar rahat geçirdim ki düşün ameliyattan sonra her gün kahve sigara keyfimi yaptım iki gün sonra dışarı çıktım yürüyüş yaptım falan bugunde işte gördün halimi ben bide burda ilk günden 4. Güne kadar ki halimi hep resimlerle paylastimki olmak isteyenler görsün diye çünkü bende burdan bakarak görerek okuyarak yorumları karar verdim inşallah herkese yardimci olabilmisimdir kimse korkmasın Dr müthiş ALLAH ondan bin kere razi olsun

Çok geçmiş olsun. Harika olmuş, nazar değmesin. Keşke ben de İstanbul'da olsaydım dedim vallahi :)

Burnunuz haarikaa olmuş !! Yüzünüze daha güzel gidecek bir burun hayal edemiyorum ve daha 8. günü. İnanılmaz. Ben de bu Pazartesi Tamer Bey'e ameliyat oluyrum Çok heyecanlıyım.

Cnm mrb bende 29 ağustosta tamer beye ameliyat oldum. Benimde 4 yaşında kızım var anneyim. Özelden mesaj nasıl atılır bilmiyorum bilsem sana resim atarim

Burnun gerçekten çok güzel olmuş. Bende tamer beye ameliyat oldum yanlız bişeyi merak ettim sana alçıdan sonra tamer bey bant yapistirmadimi. Normalde alçı 7. Gün çıkıyor 4 günde bant kalıyor ya ondan merak ettim

Kızlar ne olur çok bi sorun yoksa burnunuzla oynamayın bende ameliyat olalı 2 hafta oluyor inanin kolay bişi degil ameliyat olmak en kolayı ama sonraki evre öyle zorki. Benim suan burnum normal gözüküyor ama inceleyin ce sanki hafif göçükluk var burnumu istediğim gibi yikayamiyorum rahat rahat gülemiuorum 1 yıl geçmiş kimsenin kendi burnu gibi olmuyor çoğu kişi söylüyor sümkürme öyle eskisi gibi olmuyor hiçbişey ben bunu şimdi anliuorum keşke benide uyarsalrdi. Ne olur problem çooook büyük değilse olmayin

Burda insanlar çok basit bişi gibi anlatıyor ama öyle değil evet ağrı yok ama yıllar sürecek bi rahatsizlik ve dikkat etme evresi var. Ve bikere ameliyat oldumu bilinci hiçbir zaman kendi burnunuz gibi olmiycak. Bunu daha 2. Haftadan hissediyorum. Rahatla yana yatamiyorum mesela burnum yastığa değerse. Eşime kızima sarilamiyorum hala yumuşak burnum. Lütfen lütfen çok düşünün beni kaale almadan yaptiracaklar yaptirdiktan sonra bana hak verecek. Oldum bitti değil ameliyat en kolayı inanin sonrası çok zor. Diyorum ya evet görüntü güzel ama demeye bile korkuyorum. Sanki hafif çöküntü var bu sizde olmasa bile bilinki kendi burnunuz gibi 2 yıl bile geçse olmiycak sürekli kollamak gerekecek

Burnunuz haarikaa olmuş !! Yüzünüze daha güzel gidecek bir burun hayal edemiyorum ve daha 8. günü. İnanılmaz. Ben de bu Pazartesi Tamer Bey'e ameliyat oluyrum Çok heyecanlıyım.
Cnm burnunda çok büyük sorun yoksa olma diyorum seni uyarıyorum inan arkadaş gibi. Keşke bende olmasaydim diyorum o güne dönmek için neler vermezdim bilki hiçbizaman kendi burnun gibi olmiycak bunu sakin unutma ve büyük bi sorun yoksa sakin olma diyorum

Cnm mrb bende 29 ağustosta tamer beye ameliyat oldum. Benimde 4 yaşında kızım var anneyim. Özelden mesaj nasıl atılır bilmiyorum bilsem sana resim atarim
Canım sen ne gibi sorun yaşıyorsun. Özelden mesaj atayım sana oradan cevaplarken bana resmini atabilirsen sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…