Canim benim biz burdaki yorumlar çok önemli ben mesela burak yorumlara göre kendimi gaza getirdim resmen. Sağlık apayrı bişey ama burun çok onemli ymis bi tık değişiklik bi tık rahat etmemek bile eski burnu aratiyor. Bende çok uzuldugum rahat edemediğim için insanlar bikze daha düşünsün diye uyarıyorum keşke benide uyaran olsaydı diyorum hatta. Rabbim hepimizin yardımcısı olsunBenim kendi kuzenlerim yaptırdı onların söylemesiyle tanıştım ve tamer beyi herkes çok övdü herkesin burnu farklı nasıl yapar bilemiyorum
Ben 2 yıldır düşünüyordum burda olumlu çok rahat bi süreç olduğunu duyunca daha fazla doktor araştırmaktam bikmistim fiyatta uygun diye muayne olduğum gün oldum. Burnumda önden egrilik yandan kemer içinde et vardı. O çöküklük geçer diyende var ameliyat bitimindeki resimlerde aynı yer bile bile böyle bisi yapmaz bi bildiği vardır düzelir diye umut ediyorum sadece. Ama cnm çok ta düzgün olsa zor bi süreç gerçekten zor suan burnum diyorum ya yumurta taşıyorum sanki hep dikkat hep dikkat doya doya yüzümü güzelce yıkmayi korkmadan bunu yapmayı bıle özledim. O yüzden diyorum önüne gelen olmasın kimse kolay sanmayın. Ameliyat en kolayı o bittikten sonra asıl süreç başlıyoramin canım sen direk görüşüp ameliyat olmaya nasıl karar verdin ? Benm bi arkadaşımda pendikte bir doktora oldu 1 yıl sonra burnun orta kısmında çökme gibi bi tuhaflık oldu
Merhana hanim efendi oyle bir anlatmıssiniz ki sanki bende tamer beye ameliyat olmus biri olarak durumu fazla abarttiginizi dusunuyorum bizler gibi ameliyat olan yuzlerce insan var. Herkes memnun kalacak diye birsey de yok ayrica bakiyorsun en cok övülen begenilen doktorlarin bile yaptigi burunlar cogu kez sorunlu olabiliyor yani bu kisiden kisiye farklilik gosterir. İnsanlari bu sekilde yönlendirmeniz cok yanlis ben 1 ay once ameliyat oldum istedigim gibi sümkürüp burnumu silebiliyorum onun haricende cökme olan tarafa tamer bey tekrar kücük bir operasyon yapacagini soylemis zaten. Lutfen insanlari bu sekilde yanlis yönlendirmeyin.Ben 2 yıldır düşünüyordum burda olumlu çok rahat bi süreç olduğunu duyunca daha fazla doktor araştırmaktam bikmistim fiyatta uygun diye muayne olduğum gün oldum. Burnumda önden egrilik yandan kemer içinde et vardı. O çöküklük geçer diyende var ameliyat bitimindeki resimlerde aynı yer bile bile böyle bisi yapmaz bi bildiği vardır düzelir diye umut ediyorum sadece. Ama cnm çok ta düzgün olsa zor bi süreç gerçekten zor suan burnum diyorum ya yumurta taşıyorum sanki hep dikkat hep dikkat doya doya yüzümü güzelce yıkmayi korkmadan bunu yapmayı bıle özledim. O yüzden diyorum önüne gelen olmasın kimse kolay sanmayın. Ameliyat en kolayı o bittikten sonra asıl süreç başlıyor
Ozelden yazin atarim tabi
Ben insanları yanlış yönlendiriyor um kesinlikle tam tersi olanı anlatıyorum ben 2. Ye ameliyat olmak istemiyirum ki napicam bilmiyorum bana göre ameliyat siz kadar kolay olmayabilir. Sümkürme olayina gelince siz 1 ayda rahat sümkürüp eskisi kadar mesela rahat abdest mesela alabiliyormusunz. Bana tamer bey farklı şeklini gösterdi tek deliği kapatıp çekip hafif hafif bırakma gibi. Ayrıca ben tamer beyi değil operasyonun zorlugundan bahsediyorum defalarca yazdım burnum dedim çokta güzel olsa eskisi gibi olmiycak hissi var. 8 yıl önce farklı bi doktora ameliyat olup burnunu çok beğenen ancak eskisi yaptığı hareketleri ya burun işlevini yapamayan atkadasim var. Başka bi tanıdığım yine 2 yıl oldu bunca süredir hep kolluyor ben dinlemedim burdaki yorumlarla çok basit bi durum sandım öyle olmadigini anlatıyorum. Doktorumu değil burun ameliyatini eleştiriyorm. 13 bin tl yapan doktor da olsa benim yazdıklarımı yaşamak diye bişey var. Herkes ondan düşünsün çok büyük bi sorun yoksa olmasın diyorum. Tamer bey bencede iyi bi doktor ki suan ayaktayim çabuk atlattim çöküklük belki geçicidir. Ama ben bu yapay his geçsin istiyorum umarım bu his geçicidir. Rabbim olmak isteyen herkesin yardımcısı olsun sevgilerMerhana hanim efendi oyle bir anlatmıssiniz ki sanki bende tamer beye ameliyat olmus biri olarak durumu fazla abarttiginizi dusunuyorum bizler gibi ameliyat olan yuzlerce insan var. Herkes memnun kalacak diye birsey de yok ayrica bakiyorsun en cok övülen begenilen doktorlarin bile yaptigi burunlar cogu kez sorunlu olabiliyor yani bu kisiden kisiye farklilik gosterir. İnsanlari bu sekilde yönlendirmeniz cok yanlis ben 1 ay once ameliyat oldum istedigim gibi sümkürüp burnumu silebiliyorum onun haricende cökme olan tarafa tamer bey tekrar kücük bir operasyon yapacagini soylemis zaten. Lutfen insanlari bu sekilde yanlis yönlendirmeyin.
Bende ameliyatin sizin dediginiz kadar zor olmadigini anlatmak istiyorum olacak arkadaslara yardimci olmak adina cunku bu tur yorumlari okuyunca insanlar tedirgin oluyor. Ameliyat sonrasi surec herkeste farklilik gosterebilir sorun kesinlikle tamer bey degil isteyen istedigi doktora olabilir tabi bende ameliyat olmus biri olarak goruslerimi paylasmak istedim iyi gunler dilerimBen insanları yanlış yönlendiriyor um kesinlikle tam tersi olanı anlatıyorum ben 2. Ye ameliyat olmak istemiyirum ki napicam bilmiyorum bana göre ameliyat siz kadar kolay olmayabilir. Sümkürme olayina gelince siz 1 ayda rahat sümkürüp eskisi kadar mesela rahat abdest mesela alabiliyormusunz. Bana tamer bey farklı şeklini gösterdi tek deliği kapatıp çekip hafif hafif bırakma gibi. Ayrıca ben tamer beyi değil operasyonun zorlugundan bahsediyorum defalarca yazdım burnum dedim çokta güzel olsa eskisi gibi olmiycak hissi var. 8 yıl önce farklı bi doktora ameliyat olup burnunu çok beğenen ancak eskisi yaptığı hareketleri ya burun işlevini yapamayan atkadasim var. Başka bi tanıdığım yine 2 yıl oldu bunca süredir hep kolluyor ben dinlemedim burdaki yorumlarla çok basit bi durum sandım öyle olmadigini anlatıyorum. Doktorumu değil burun ameliyatini eleştiriyorm. 13 bin tl yapan doktor da olsa benim yazdıklarımı yaşamak diye bişey var. Herkes ondan düşünsün çok büyük bi sorun yoksa olmasın diyorum. Tamer bey bencede iyi bi doktor ki suan ayaktayim çabuk atlattim çöküklük belki geçicidir. Ama ben bu yapay his geçsin istiyorum umarım bu his geçicidir. Rabbim olmak isteyen herkesin yardımcısı olsun sevgiler
Aynen onu diyorum canım eskisi gibi olmaz ve kesinlikle demek istediğim sus için yapan vazgecsin büyük bi sorun yoksa vazgecsin ama olmak zorunda olan Varsa da ben ne desem boş. Ancak buraya ameliyat olan herkes memnun olan gibi olmayan da yazabilmeli ki gerçekten insanlar fikir sahibi olsun. Ben watsapptan çöken diğer arkadasa da yaz dedim. Neden herkes bilsin böyle bi riskte var bunuda bilin diye. Ama o arkadaş yazamamak ta halli o da abartiyir olurdu. Ben burdan kimseye laf yetistirmiycem. Merak eden özelden ulaşabilir herkese cvp atarimEskisi gibi zaten olmaz olamazda ameliyat bu sonuçta kemik kırılıyor bundan ötesimi var . sümkürebilirsiniz de afedersiniz kabaca ayı gibi sümkürmede yapamazsınız tabiki onu zaten normaldede yapsanız zararlı . Gülü seven dikenine katlanır d,ye birsey var bence siz çok takıyorsunuz . Siz sürekli dokunamyıyorum sümküremiyorum falan derseniz pskolojkmen rahatsız olursunuz . Her ameliyatın zorluğu vardır . Ameliyatı süs için yaptırandan çok et kemik yamukluk vb sebeplerden dolayı yaptıranlar daha çoktur. Olunması gerekiyorsa olunur bende korktum ameliyattan ama olan ççok tanıdığım var rahatlar sıkıntıları yok
Arkadaşlar tedirgin olabilir ve olsunlar da bi kez daha düşünsün ler ya benim çöküklük için 6 ay sonra tekrar ameliyat olmam gerekirse. Çöküklügü kaburga yada kulaktan kıkırdak alarak doldurulur benim bildiğim yani başka bi uzulun daha kesilmesi demek bu. Bana abartiyor yazdınız ya. Sizde de aynı sorun olsa 2. Ameliyat riski olsa böyle basit anlatabilcekmiydiniz. Insan lari yanlış yönlendiren benmiyim sizmisiniz acaba. Evet sizin güzel geçmiş olabilir ama kötü sonuç almış insanlar da var ben gibi diger arkadaş gibi. Zor olmadigini anlatiyorsun uz ama zor olanda var işte bende bunu anlaticam. Tamer beye ameliyat olan biri olarak.Bende ameliyatin sizin dediginiz kadar zor olmadigini anlatmak istiyorum olacak arkadaslara yardimci olmak adina cunku bu tur yorumlari okuyunca insanlar tedirgin oluyor. Ameliyat sonrasi surec herkeste farklilik gosterebilir sorun kesinlikle tamer bey degil isteyen istedigi doktora olabilir tabi bende ameliyat olmus biri olarak goruslerimi paylasmak istedim iyi gunler dilerim
Kızlar tekrardan geçmiş olsun benim çevremdede ameliyat olan çok kişi var ama yeni olan burnun oturması 1, 1,5 yılı alıyor neredeyse 1 ay önce yapılan burunla 1 sene sonrası arasında çok fark olur . şişlik illaki olacak kuzenimde oldu hala şiş ama doktoru ineceğini söylemiş ameliyatın zor oldugunu araştrmadan gidip ameliyat masasına oturursanız tabiki böyle davranabilirsiniz . Herkesin burnu 4/ 4 lük yapılacak diye birşey yok en kaliteli pahalı bilindik doktora gitseniz bile çok şikayetler oluyor bu risk işi biraz da ameliyatı süs için yaptıranlar eski burnunu arayabilir ama benm gibi nefes alma problemi vs. yaşayanlar yaşanılan zorlukları çok fazla görmeyeceklerdir bence. bu da benim kendi şahsi fikrim . Burun resimlerinizi gördüm görüntü olarak şekil olarak gerçekten düzgün görünüyordu . ama bu çöküklük neyden kaynaklı bilemiyorum . Umarım şikayetleriniz çok kısa sürede düzelicektir. Birde yeni burunlar böyle acaba eski burunlar nasıl . Öyle zor burunlar var ki bazı doktorlar nasıl yapıyor çok merak ediyorum . İsim vermiycem herkesin bildiği bir hastanede randevu oldum ve orada ki doktor bana yaptığı burunları gösterdi bir bayan gördüm laz burnu gibi aşırı büyükl ve kafası kadardı neredeyse sonra ameliyat sonrası resim gördüm ve eski buruna görew kat kat iyiydi ama o burnu siz görseniz yapılmış halini beğenmezdnz çünkü aşırı zor bi burun kırılmış kesilmiş vs birçok şey . Bu ameliyatlar risk iş
Yanlız dikkat ettim biz burnunuzda çöküklük sorun yaşadık diye nerdeyse suçlu olucaz. Ya abartı demişler yada düzgün olmuş. çökük olan şey düzgün olur mu. Araştırmadan yatınca böyle davranabilirsiniz değil sorun yaşadık diye böyle davranıyor uz. Ben gerçekten inanılmaz kizginim özellikle abartiyorsunz yazan arkadasa. Bide ben tek tek cvp verdim resim attım iyi kötü taraflarını paylaştım. Bundan sonra kimseye ne resim atarim ne cvp. Neden çünkü burasi memnun olanların sayfası eğer burunda problem olursa bu kesinlikle doktor hatası olamaz burda arkadaşların dediğine. Nerdeyse biz suçlu çıkacaz ama doktor hatası değil. Ben bişi demiyorum. Buraya sadece memnun kalanlar yazar ve sorun yaşayanlar susar tabu bu tavirdan sonra.Kızlar tekrardan geçmiş olsun benim çevremdede ameliyat olan çok kişi var ama yeni olan burnun oturması 1, 1,5 yılı alıyor neredeyse 1 ay önce yapılan burunla 1 sene sonrası arasında çok fark olur . şişlik illaki olacak kuzenimde oldu hala şiş ama doktoru ineceğini söylemiş ameliyatın zor oldugunu araştrmadan gidip ameliyat masasına oturursanız tabiki böyle davranabilirsiniz . Herkesin burnu 4/ 4 lük yapılacak diye birşey yok en kaliteli pahalı bilindik doktora gitseniz bile çok şikayetler oluyor bu risk işi biraz da ameliyatı süs için yaptıranlar eski burnunu arayabilir ama benm gibi nefes alma problemi vs. yaşayanlar yaşanılan zorlukları çok fazla görmeyeceklerdir bence. bu da benim kendi şahsi fikrim . Burun resimlerinizi gördüm görüntü olarak şekil olarak gerçekten düzgün görünüyordu . ama bu çöküklük neyden kaynaklı bilemiyorum . Umarım şikayetleriniz çok kısa sürede düzelicektir. Birde yeni burunlar böyle acaba eski burunlar nasıl . Öyle zor burunlar var ki bazı doktorlar nasıl yapıyor çok merak ediyorum . İsim vermiycem herkesin bildiği bir hastanede randevu oldum ve orada ki doktor bana yaptığı burunları gösterdi bir bayan gördüm laz burnu gibi aşırı büyükl ve kafası kadardı neredeyse sonra ameliyat sonrası resim gördüm ve eski buruna görew kat kat iyiydi ama o burnu siz görseniz yapılmış halini beğenmezdnz çünkü aşırı zor bi burun kırılmış kesilmiş vs birçok şey . Bu ameliyatlar risk işi korku hepimizde var ama olması gerekn varsa olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?