Burun Estetiği oluyorum ...

Hanımefendi siz beni yanlış anladınız sanırım Ben buradaki sorunu abarttığınızı değil ameliyat sonrası süreci dediğiniz kadar zor olmadığını belirtmek istedim
Hanımefendi siz beni yanlış anladınız sanırım ben burnunuzdaki sorunu abarttiginizi degil.sadece ameliyat sonrası sürecin dediğiniz kadar zor olmadığını belirtmek istedim

Hayır cnm yapıştırmadı gerek duymadı

arkadaşlar en sonunda gün yaklaştı. pazartesi aksilik olmazsa Tamer Köseye ameliyat oluyorum. çok heyecanlıyım ilk defa ameliyat olacağım. Tamer beye ameliyat olanlar var mı aranızda azcık konuşsak :)
Mrb tamer beye ameliyat olalı baya olmuş Burun ucun ne durumda sert mi hala benim ki taş gibi de. Bide ilk ay ki haliyle şimdiki arasında fark varmı değişiyor mu burun gün geçtikçe. Tecrübeli bi arkadas olarak yorumuna ihtiyacm var

Merhaba arkadaslar ben de tamer bey e ameliyat oldum bugün alçım alındı bandaj konuldu burnum gayet

ben kararlı bişekilde gittim ona olmak için. ama ssk doktorları gibi 10 15 dk da bişeyler anlattı ayakta fotoğraflar falan gösterdi soru da sormadı geçiştirdi gibime geldi hemen yarın ameliyat yapabilirz falan dedi. burun deliklerine ve ucuna dokunmıcam dedi. vazgeçtim bende olmaktan yaklaşımı hoşuma gitmedi. diger gittiğim doktor burun deliklerini daraltmamız gerek kemeri alınca dedi. ilgilendi 1 saat oturduk konuştuk fotoğraflarımı çekti pc de tasarım yaptık beraber oturduk. iyi doktordur lafım yok ama bana güven vermedi. Umarım kararımdan pişman olmam.

Diğer doktorlar gibi çok zaman ayırmıyor doğru tasarım da yapmıyor geçiştirmesine gelince bilmiyorum. Herkesin beklentisi farklı ben beğendim ama bazıları güzel olsa da beğenmeyebilir inşallah herkes istediği gibi olur burnu

Artık işinin o kadar piri olmuş ki bende onda yaptırdım aynı senin gibi geçti muaynem ve suan o kadar.memnunum ki anlatamam çok şükür hem ne güzel burnunun ucuna dokunmuçak benimkinede dokunmadı daha iyi daha ne istiyorsun walla ben çok memnunum iyiki olmuşum ALLAH ondan bin kere razi olsun kimse anlamadı estetik olduğuma babam bile anlamadı düşünün ki bence siz çok iyi düşünün bu dru ben bir yakını değilim hastasıyım

Burun ucuna dokunulmazsa iyileşme cok kolay oluyor benim burnum genişti kanatları daralttı alçıdan sonra burnum şişti ama inecek srtık yavaş yavaş alçı çıktıktan sonra çok güzeldi burnum o görüntü beni tatmin etmişti inşallah zamanla indikçe güzelleşecek. Benim burun ucuma dokunduğu halde çok doğaldı anlamadı birçok kişi şişliğin etkisiyle

8gün önce Tamer Köse'ye ameliyat oldum. Henuz bandajlar cıkmadı fakat ameliyattan sonra kendisinin çekmiş olduğu fotoyu yüklüyorum. Bence Tamer Bey başarılı bir doktor. Evet belki diğer doktorlar gibi saatlerce oturup sizle tasarım falan yapmıyor olabilir ama yüze en uygun olacağını düşündüğü doğala yakın burunlar yapıyor. Yarın alçım cıkacak umarım istediğim gibi olmuştur endişelerim yok değil ama doktoruma güveniyorum :)

Aynı zamanda kulak burun boğaz uzmank olduğu için nefes problemimin yanında burnumda olan yanlış kemikleşme için de bir sürü kemik cıkardı. Operasyon sonrası verdi bana hatta :) ben sürekli baş ağrısı çeken biriydim ve bana baş ağrımın sebebinin bu kemiklerin yapmış olduğu baskı olduğunu bu ameliyattan sonra ağrı problemimin de büyük olçüde ortadan kalkacağını söyledi. Eğer öyle olursa kendisine hergün dua edebilirim. Böyle bir müdahale beklemiyordum ancak tomografi sonucuma göre bu müdahaleyi yapmaya karar vermiş. Umarım dediği gibi olur.

selam kızlar,
bir sorum daha olacak sizlere. özellikle ameliyat olan çalışan arkadaşlara. 10 gün rapor vereceğini söylemişti Tamer bey bana. biliyorsunuz ki 3 güne kadar rapor sonrası için ise iş göremezlik belgesi verilmesi gerekiyor. Tamer beyin verdiği sadece rapor mu, yoksa 10 günü kapsadığı için iş göremezlik belgesi mi? aydınlatabilirseniz sevinirim :)

Merhaba ben yeni ameliyat oldum evde dinleniyorum. Özel sektörde çalışıyorum işyerim bana ameliyat estetik olduğu için raporun geçersiz olduğunu söyledi ben de izinlerimden kullanıyorum. Ama tabi sizin durumu bilemiyorum Kkb ya da konka ile ilgili bir operasyon yazarlarsa rapor sayılır ama 3 güne kadar tabii. Geçmiş olsun şimdiden

Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Bende hem sağlık problemleri hem estetik için ameliyat olacağım. Konka ve deviasyon sorunum var. Bende özel sektör çalışıyorum iş yerim aynı sizin gibi raporu 3 gün kabul ediyor ancak daha uzun olduğu zamanlarda iş görememezlik belgesi verilmesi gerekiyor. Ayın 29unda tomografi ve muayenem var gidince konuşacağım rapor mu iş görememezlik belgesi mi verecekler diye

Ben de özel sektörde çalışıyorum. Normalde Tamer bey 20 gün rapor yazıyor. Ben 10 gün yazmasını istedim. Zaten bayramla da birleşip 15 gün oluyor. Yeterli olacağını düşündüm. Sadece estetik olunca kabul olup olmadığını bilmiyorum benim raporumda deviasyon da yazıyor. Ve iş göremezlik belgesi diye geçiyor yani sayfa başlığında o şekilde belirtilmiş. Sorun cıkarmadı benim işyerim kabul ettiler.

selam kızlar bugün son muayeneme gittim, ameliyat günümü 7 ekim olarak değiştirdik.
kafamı karıştıran bir durum oldu yalnız. daha önce telefon ile görüşmemde tamer beyin asistanı bana özel sağlık sigortam var ise sağlık problemi kısmının ücretinin oradan karşılanabileceğini, estetik içinse aradaki biraz farkı vereceğimi söylemişti. bugün gittiğimde ise fiyatın değişmeyeceğini öğrendim. sizlerden öğrenmek istediğim, özel sağlık sigortası ile olan varsa o ne kadara oldu? ssk ile fiyat ne kadar. bana bugün aktarılan öyle de böylede belli bir fiyat var onu ödeyeceğim oldu ve kafam karıştı biraz.
bu durumda bana özel sağlık sigortamın bir faydası olmayacak ise poliçemi bozdurmam boş yere. yorumlarınızı bekliyorum kızlar

fotoğraf atabilir misiniz acaba ?

Kızlar selam ameliyat oldum dün çıktım evde dinleniyorum. Kanamam hala az az devam ediyor. Burnumun içi iyice kabuklaştı yarın sabah tampon çıkacak inşallah o zaman daha da rahat edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…