Hanımefendi siz beni yanlış anladınız sanırım Ben buradaki sorunu abarttığınızı değil ameliyat sonrası süreci dediğiniz kadar zor olmadığını belirtmek istedimYanlız dikkat ettim biz burnunuzda çöküklük sorun yaşadık diye nerdeyse suçlu olucaz. Ya abartı demişler yada düzgün olmuş. çökük olan şey düzgün olur mu. Araştırmadan yatınca böyle davranabilirsiniz değil sorun yaşadık diye böyle davranıyor uz. Ben gerçekten inanılmaz kizginim özellikle abartiyorsunz yazan arkadasa. Bide ben tek tek cvp verdim resim attım iyi kötü taraflarını paylaştım. Bundan sonra kimseye ne resim atarim ne cvp. Neden çünkü burasi memnun olanların sayfası eğer burunda problem olursa bu kesinlikle doktor hatası olamaz burda arkadaşların dediğine. Nerdeyse biz suçlu çıkacaz ama doktor hatası değil. Ben bişi demiyorum. Buraya sadece memnun kalanlar yazar ve sorun yaşayanlar susar tabu bu tavirdan sonra.
Hanımefendi siz beni yanlış anladınız sanırım ben burnunuzdaki sorunu abarttiginizi degil.sadece ameliyat sonrası sürecin dediğiniz kadar zor olmadığını belirtmek istedimYanlız dikkat ettim biz burnunuzda çöküklük sorun yaşadık diye nerdeyse suçlu olucaz. Ya abartı demişler yada düzgün olmuş. çökük olan şey düzgün olur mu. Araştırmadan yatınca böyle davranabilirsiniz değil sorun yaşadık diye böyle davranıyor uz. Ben gerçekten inanılmaz kizginim özellikle abartiyorsunz yazan arkadasa. Bide ben tek tek cvp verdim resim attım iyi kötü taraflarını paylaştım. Bundan sonra kimseye ne resim atarim ne cvp. Neden çünkü burasi memnun olanların sayfası eğer burunda problem olursa bu kesinlikle doktor hatası olamaz burda arkadaşların dediğine. Nerdeyse biz suçlu çıkacaz ama doktor hatası değil. Ben bişi demiyorum. Buraya sadece memnun kalanlar yazar ve sorun yaşayanlar susar tabu bu tavirdan sonra.
Hayır cnm yapıştırmadı gerek duymadıBurnun gerçekten çok güzel olmuş. Bende tamer beye ameliyat oldum yanlız bişeyi merak ettim sana alçıdan sonra tamer bey bant yapistirmadimi. Normalde alçı 7. Gün çıkıyor 4 günde bant kalıyor ya ondan merak ettim
Mrb tamer beye ameliyat olalı baya olmuş Burun ucun ne durumda sert mi hala benim ki taş gibi de. Bide ilk ay ki haliyle şimdiki arasında fark varmı değişiyor mu burun gün geçtikçe. Tecrübeli bi arkadas olarak yorumuna ihtiyacm vararkadaşlar en sonunda gün yaklaştı. pazartesi aksilik olmazsa Tamer Köseye ameliyat oluyorum. çok heyecanlıyım ilk defa ameliyat olacağım. Tamer beye ameliyat olanlar var mı aranızda azcık konuşsak :)
Artık işinin o kadar piri olmuş ki bende onda yaptırdım aynı senin gibi geçti muaynem ve suan o kadar.memnunum ki anlatamam çok şükür hem ne güzel burnunun ucuna dokunmuçak benimkinede dokunmadı daha iyi daha ne istiyorsun walla ben çok memnunum iyiki olmuşum ALLAH ondan bin kere razi olsun kimse anlamadı estetik olduğuma babam bile anlamadı düşünün ki bence siz çok iyi düşünün bu dru ben bir yakını değilim hastasıyımben kararlı bişekilde gittim ona olmak için. ama ssk doktorları gibi 10 15 dk da bişeyler anlattı ayakta fotoğraflar falan gösterdi soru da sormadı geçiştirdi gibime geldi hemen yarın ameliyat yapabilirz falan dedi. burun deliklerine ve ucuna dokunmıcam dedi. vazgeçtim bende olmaktan yaklaşımı hoşuma gitmedi. diger gittiğim doktor burun deliklerini daraltmamız gerek kemeri alınca dedi. ilgilendi 1 saat oturduk konuştuk fotoğraflarımı çekti pc de tasarım yaptık beraber oturduk. iyi doktordur lafım yok ama bana güven vermedi. Umarım kararımdan pişman olmam.
Merhaba ben yeni ameliyat oldum evde dinleniyorum. Özel sektörde çalışıyorum işyerim bana ameliyat estetik olduğu için raporun geçersiz olduğunu söyledi ben de izinlerimden kullanıyorum. Ama tabi sizin durumu bilemiyorum Kkb ya da konka ile ilgili bir operasyon yazarlarsa rapor sayılır ama 3 güne kadar tabii. Geçmiş olsun şimdidenselam kızlar,
bir sorum daha olacak sizlere. özellikle ameliyat olan çalışan arkadaşlara. 10 gün rapor vereceğini söylemişti Tamer bey bana. biliyorsunuz ki 3 güne kadar rapor sonrası için ise iş göremezlik belgesi verilmesi gerekiyor. Tamer beyin verdiği sadece rapor mu, yoksa 10 günü kapsadığı için iş göremezlik belgesi mi? aydınlatabilirseniz sevinirim :)
Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Bende hem sağlık problemleri hem estetik için ameliyat olacağım. Konka ve deviasyon sorunum var. Bende özel sektör çalışıyorum iş yerim aynı sizin gibi raporu 3 gün kabul ediyor ancak daha uzun olduğu zamanlarda iş görememezlik belgesi verilmesi gerekiyor. Ayın 29unda tomografi ve muayenem var gidince konuşacağım rapor mu iş görememezlik belgesi mi verecekler diyeMerhaba ben yeni ameliyat oldum evde dinleniyorum. Özel sektörde çalışıyorum işyerim bana ameliyat estetik olduğu için raporun geçersiz olduğunu söyledi ben de izinlerimden kullanıyorum. Ama tabi sizin durumu bilemiyorum Kkb ya da konka ile ilgili bir operasyon yazarlarsa rapor sayılır ama 3 güne kadar tabii. Geçmiş olsun şimdiden
Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Bende hem sağlık problemleri hem estetik için ameliyat olacağım. Konka ve deviasyon sorunum var. Bende özel sektör çalışıyorum iş yerim aynı sizin gibi raporu 3 gün kabul ediyor ancak daha uzun olduğu zamanlarda iş görememezlik belgesi verilmesi gerekiyor. Ayın 29unda tomografi ve muayenem var gidince konuşacağım rapor mu iş görememezlik belgesi mi verecekler diye
fotoğraf atabilir misiniz acaba ?Artık işinin o kadar piri olmuş ki bende onda yaptırdım aynı senin gibi geçti muaynem ve suan o kadar.memnunum ki anlatamam çok şükür hem ne güzel burnunun ucuna dokunmuçak benimkinede dokunmadı daha iyi daha ne istiyorsun walla ben çok memnunum iyiki olmuşum ALLAH ondan bin kere razi olsun kimse anlamadı estetik olduğuma babam bile anlamadı düşünün ki bence siz çok iyi düşünün bu dru ben bir yakını değilim hastasıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?