Burun Estetiği oluyorum ...

Bu isi cok arastirdigim icin yazmak istedim pozitif dusunun guzel olsun derler ya bu biraz doktorun size verdigi elektrikle alakali okadar yere gittim doktorla konustum benim burnumda egrilik nefes problemi var ve bogazici tip merkezinde burnunu muayene bile etmediler dusunun gun almistim ordan ama icime sinmesi TAMER KOSE nin ismini cok kez duydum kendisi burun egrilik problemlerini cok iyi cozumleyen birisiymis Zumazumanin burnunu gorunce cok hosuma gitti yorumlar ve arastirmalarimfa iyi oldugu kanisindaydi biraz once TAMER KOSENIN yanindaydim donanimli olusu her halinden belli oluyodu zaten size islemleri okadar iyi anlatiyoki aklinizda soru isareti kalmiyo ilk defa icime cok sinem bi doktor oldu ben ki takintili bi insanim buyuzden korkularim vardi ama benimle konusmasi cok tatmin ediciydi hem giyat acisindan olagam bir fiyat hem doktorun donanimli olmasi yaptigi ise hakimligi beni etkiledi buarada bas hekim yardimcisiymis kendisi bu sitede yeniyim sirf yorum yazabilmek olanlarin resmini gorebilmek acisindan uye oldum ozelden mesaj vs atamiyorum ilgilenen yada TAMER KOSEYE olan varsa beni instagramdan eklerse cok sevinirim dmlakeskinn instagram adim

Sim

Simdi bile harika gorunuyor masallah canım nerde oldun ne kadara nasıl gecti ameliyatı kac gün sonraya veriyo
teşekkür ederim :) incirli ethica hastanesi. metrobürte incirli durağının hemen orda. 2.500 yarısı peşin yarısını taksit yapıyorlarmış. ben peşin ödedim.
hemen ertesi güne verebiliyormuş. ben iş ten dolayı 1 ay sonraya almıştım cnm

Son düzenleme:
cnm bugün gitmedim pazartesi gideceğim 11.30 da. dediklerine katiliyorum. ilk gittiğimde ben derdimi anlatmadan o bana benim derdimi anlattı. Kesinlikle güven çok önemli. Annem bile çok sevmişti doktoru. Taburcu olurken "Herkese sizi tavsiye edeceğim çok iyi bir doktorsunuz" felan diye yardırdı baya

Ahahah banada cokk guven verdi baska fotograf yukleme sansin varmi buarada

Canm benim on gunluk bi tatilim var o surede butun işlemler bitermi yaza mi birakayim yoksa bende tamer beye ameliyat olacagim

Canm benim on gunluk bi tatilim var o surede butun işlemler bitermi yaza mi birakayim yoksa bende tamer beye ameliyat olacagim
Olanlar daha iyi bilirler ama benim olan tum arkadaslarimin 10 gunluk surecte hersey nolmale dondu is hayatinda vs seni cok etkileyebilcegini dusunmuyorum gozlemlerime gore ama tabi yinede olan insanlar daha iyi biilirler

Bende yarın ameliyat olacağım Tamer bey e hiç anestesi olmadım korkuyorum açıkçası. Hastaneye giderken yanıma ne almak lazım vs nasıl kıyafetler rahat olur yardımcı olursanız sevinirim

Bende yarın ameliyat olacağım Tamer bey e hiç anestesi olmadım korkuyorum açıkçası. Hastaneye giderken yanıma ne almak lazım vs nasıl kıyafetler rahat olur yardımcı olursanız sevinirim
Hayirlii ugurluu olsunn insallah istedigim gibi olur ayni psikolijide oldugum icin sen nekadar heycanlisindir simdi bende 16 ocakta olucam tamer beye

Daha pek heyecan yok sadece ananesteziden şüpheliyim bir de işte yanıma ne alsam vs bilmiyorum deneyimli kişilerden cevap bekliyorum :)

Daha pek heyecan yok sadece ananesteziden şüpheliyim bir de işte yanıma ne alsam vs bilmiyorum deneyimli kişilerden cevap bekliyorum :)
Valla bende senin gibi o konuda cevap bekliyorum ayriyetten anestezide bende cok korkuyorum arkadaslar ya senin burnunda egrilik nefes alamama varmi

Nasilsiin varmi bi sikinti falan canim

cnm hiç korkmana gerek yok. bende ilk ameliyatımı oldum. sedyede ağlayacaktım az kalsın :) ameliyat masasına yattıktan kısa bir süre sonra uyudum. nasıl uyudum onu bile anlamadım. uyanınca şaşıracaksın ne zaman bitti diye :)
ben yanıma gece uyumak için kısa kollu t-shirt ve tayt almıştım. ekstra bişey almaya gerek yok. su-meyve suyu ve atıştırmalık alabilirsiniz.

ameliyat olacak arkadaşlar. sizde deneyimlerinizi paylaşırsınız. merak ederim sizin ameliyat hikayenizi :)

teşekkür ederim. şimdilik sıkıntı yok. kardeşim ameliyat olduğunda burnu çok sertmiş zamanla sertliğin geçtiğini söylemişti. benimkiside tam tersine çok yumuşak. bi fikri olan var mı acep ?
Ben sertligin odemden dolayi oldugunu biliyorum senin sert degilse heralde odem yapmadigindan olabilir bence bide ben unuttum kapalimi acikmi yapicaksiniz demeyi ya Tamer beye son olarakra sigara kullaniyomusun ameliyat oncesi nezaman en son icmem gerekir

O zaman yarın gidip görüşeyim hemen ameliyat tarihi veriyor mu yakın zamana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…