rica ederim:) kek felanda alabilirsin yumuşak olmalı alacağın şeyler üst dişlerde ve üst dudakta biraz ağrı olabilir. ama insanın pek iştahı olmuyor.Atıştırmalık derken sadece sıvı beslenilmiyor mu? su meyve suyu alacağım teşekkür ederim söylediğiniz için :)
Allah hayırlısını versın :)Ben gözümü kararttım gittim hani bugün dese hemen yatardım hastaneye ama kısmet olmadı işte bakalım yarınki görüşmede inşallah istediğim sonucu alırım dua edin kızlar
ay ben ücret ödemiştim. ameliyattanda düşmediler. neyse yapcak birşey yok :)Ucretsiz canim iceri girdiginde tamer beyin odasini sor kapisini cal asistani yonlemdirir seni zaten icerde biri varsa bekliyisun azcik direk odaya aliyolar sonra
Canım fotoğrafınlarında bayağı fark var bandajlı haliyle bile iyi iş çıkarmışa benziyor :) rica etsem şu anki halini de paylaşma şansın var mı? Sizin yazılarınızla çok heveslendim birazdan arayıp randevu alıcam. Ayhh şimdiden heyecanlandım :)ay ben ücret ödemiştim. ameliyattanda düşmediler. neyse yapcak birşey yok :)
Beni direk odasina yonlendirdiler yaaa canim kapali teknikte korkularim var benim acik teknikte daha iyi sekil veriliyo gibime geliyo bu konuda bana bilgi verirmisinay ben ücret ödemiştim. ameliyattanda düşmediler. neyse yapcak birşey yok :)
Rica ederimm canim keske bildigim daha seyler olsada yazsam artik olunca yazarim bol bol bende cok okudum bu sitede bir suru doktorun yorumunu delii gibi hemde sinirimden oturup agladim isin icinden cikamadim falan oyuzden herkesi cok iyi anliyorumsüpersin çok aydınlattın bizi kimse böyle hemen cevap yazmıyo allah razı olsun :)
ay ben ücret ödemiştim. ameliyattanda düşmediler. neyse yapcak birşey yok :)
Muayene ucreti yok suanda ben carsamba gunu gittim ucret odemedim beni odasina yonlendirdiler direk Tamer beyde ucretin articagini muhtemelen subat ayinda arttircaklarini soyledi normalde 4000 mis zaten suan 2500Muane ücreti nekdr oduyosun canim tum yorumlari okuyamadim tamer beyin amliy ucreti mi yukselecek
teşekkür ederim :) şuan hala bandajlı aynı şekliyle. pazartesi bandaj çıkıyor. o zaman bandajsız paylaşım yapacam cnm.Canım fotoğrafınlarında bayağı fark var bandajlı haliyle bile iyi iş çıkarmışa benziyor :) rica etsem şu anki halini de paylaşma şansın var mı? Sizin yazılarınızla çok heveslendim birazdan arayıp randevu alıcam. Ayhh şimdiden heyecanlandım :)
Tamer bey kapalı tekniğin hasta için daha iyi olduğunu söylemişti. burnun altını kesip deriyi kaldırmadıkları için hasta daha az zarar görüyormuş ve iyileşme süreci daha rahat oluyormuş. ameliyat süresi de ne kadar az olursa yüz şişmesi ağrılar vs. daha az oluyormuş.Beni direk odasina yonlendirdiler yaaa canim kapali teknikte korkularim var benim acik teknikte daha iyi sekil veriliyo gibime geliyo bu konuda bana bilgi verirmisin
4 bin ? bence rakamı biraz şişirmiş olabilirler. o kadar indirim yaparlar mıMuayene ucreti yok suanda ben carsamba gunu gittim ucret odemedim beni odasina yonlendirdiler direk Tamer beyde ucretin articagini muhtemelen subat ayinda arttircaklarini soyledi normalde 4000 mis zaten suan 2500
muane 20 tl ama direk doktorun odasını sor git. kayıt yaptırma para ödeme yani. ben gittiğimde yıl başına kadardı.Muane ücreti nekdr oduyosun canim tum yorumlari okuyamadim tamer beyin amliy ucreti mi yukselecek
Ben izledim dusun beni o izlediklerim bile vazgeciremedi hahah :) canim benim bi arkadasim 3500 oldu gecen yil oyuzden inanirim 4000 demesine ama arttiricaz dedigi 3000 yapicaklarmisTamer bey kapalı tekniğin hasta için daha iyi olduğunu söylemişti. burnun altını kesip deriyi kaldırmadıkları için hasta daha az zarar görüyormuş ve iyileşme süreci daha rahat oluyormuş. ameliyat süresi de ne kadar az olursa yüz şişmesi ağrılar vs. daha az oluyormuş.
açık teknikle daha güzel şekil verir mi bilmiyorum. ama kapalı teknikte başarılı ki genelde hep öyle yapıyor.
internetten ameliyatları izledim kapalı teknik inan bana daha iyi görünüyor.
ama sen izleme :) ben ameliyattan sonra izlemiştim.
heheh :)) hmm o zaman para konusunda şanslıyız :)Ben izledim dusun beni o izlediklerim bile vazgeciremedi hahah :) canim benim bi arkadasim 3500 oldu gecen yil oyuzden inanirim 4000 demesine ama arttiricaz dedigi 3000 yapicaklarmis
Ayyy canimm ben korkudann cikamazdim nasill cesaret ettim bi sinavdanda kalmisim canim cok sikildi o halde nasil butunlemesine giricem simdi buaradaa instagramin falan varmi canimheheh :)) hmm o zaman para konusunda şanslıyız :)
iki haftadır ewdeyim canım çok sıkılmıştı metrobüsle 1.5 saatlik uzakta çalışan arkadaşımı ziyaret ettim.
ewe dönüşte çok soğuk vardı atkı eldiven kar etmedi.
burnum o kadar üşüdü ki dokunamıyordum acıdı baya bi.
ameliyat olacak arkadaşlar soğuğa sakın çıkmayın :)
Bence degismiyo degisse bahsederlerdi cubku bogazici tip merkezinede gittim ben orda egrilikte bile fiyat degisiyodu burda standarrt olarak soyledi ama istersen numarasini veriyim sana asistanina bi sor telefonda oyle gidip gorusMerhaba arkadaşlar ilk ameliyat ya da revizyon ücret olarak değişiyor mu acaba?
0 (533) 656 56 96 Asistani aciyo genelde sanirim canim bi ara sor bakalimNumarayı alırsam sevinirim teşekkürler. Şuan görüşmeye gitmem imkansız en azından telefonda detaylı bilgi alabilirsem iyi olacak benim için.
0 (533) 656 56 96 Asistani aciyo genelde sanirim canim bi ara sor bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?