Burun Estetiği oluyorum ...

Der der merak etme cunku banada 4000 di fiyatimiz kampanya yaptik 2500 biticek articak fiyat 3000 diyolardi ama subata kaldi heralde sen 2500 den yararlanmis olursun dedi
canım selam kampanya ne zamana kadarmış? anlayamadm tam. Eğer devam ediyosa yarın arayıp cumartesi için randevu isticem.

canım selam kampanya ne zamana kadarmış? anlayamadm tam. Eğer devam ediyosa yarın arayıp cumartesi için randevu isticem.
Valla tatlim gun soylemedi bana ama dediki bu ay articak denmisti artmadi subata kaldi artis sen 2500 kampanyasindan yarrarlanirsin dedi sen al randevunu gorus bu ay artmaz tamer beyin konusmasindan anladigiim kadariyla

Bugün okmeydanı hastanesine gittim plastik cerrahiye.oradada ortalama 2600 fiyat olur demişlerdi. doktoru 2.5 saat bekledim görüşemeden döndüm moralim çok bozulmuştu bu haber bana iyi geldi mutlu oldum ya

Valla tatlim gun soylemedi bana ama dediki bu ay articak denmisti artmadi subata kaldi artis sen 2500 kampanyasindan yarrarlanirsin dedi sen al randevunu gorus bu ay artmaz tamer beyin konusmasindan anladigiim kadariyla
süpersiiinnn çok mutlu oldum hadi bakalım hayırlısıııııı :)

Özay özkaya henüz kendisiyle karşılaşamadım ameliyattaydı iki kez gittiğimdede

Ben gözümü kararttım gittim hani bugün dese hemen yatardım hastaneye ama kısmet olmadı işte bakalım yarınki görüşmede inşallah istediğim sonucu alırım dua edin kızlar

Ben gözümü kararttım gittim hani bugün dese hemen yatardım hastaneye ama kısmet olmadı işte bakalım yarınki görüşmede inşallah istediğim sonucu alırım dua edin kızlar
Bazi seyler kismett iste belkide bu isarettir sana adamla bi turlu gorusememen sen bi git tamer beyle konus insallah istedigin gibi olur

Atıştırmalık derken sadece sıvı beslenilmiyor mu? su meyve suyu alacağım teşekkür ederim söylediğiniz için :)

aaaa tatlım 2500 tl ye burun ameliyatı da mı oluyor???? Valla çok ucuz! Benim doktorum 2 arkadaşıma yaptı gerçi onlarınki zordu sanırım ama 5500 tl filan gibi bir rakam almıştı geçmiş gün yanlış hatırlamıyorsam Valla iyiymiş ben de mi yaptırsam acaba? bu estetikte çılgınlık gibi birşey insan aptırdıkça yaptırası geliyor ayooolll :)

kızlar bu arada benim fikrim muayene için ücret alınması çok doğal ameliyat olursanız ameliyat fiyatından düşüyorlar. haberiniz olsun

kızlar bu arada benim fikrim muayene için ücret alınması çok doğal ameliyat olursanız ameliyat fiyatından düşüyorlar. haberiniz olsun
Orasi oylede benim gibi 50 doktorla gorusmeye gidince hepsine muayne ucreti versem ameliyat parasini harcamis olurdum yani :)

ödem olması gerekmiyormu acaba. burnumu küçülttüğü için derideki bollaşmadan olabilir mi.
sıgara kullanmıyorum. doktor banada sormamıstı sıgara işini. istersen bir telefon et.
genellikle kapalı ameliyat yapıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…