- 5 Ocak 2015
- 100
- 10
- 33
Veriyo canim ne zaman istersen dedi bana ben bilerek 16 sina aldim finallerim var onlardan sonra olsun diyeO zaman yarın gidip görüşeyim hemen ameliyat tarihi veriyor mu yakın zamana
canım selam kampanya ne zamana kadarmış? anlayamadm tam. Eğer devam ediyosa yarın arayıp cumartesi için randevu isticem.Der der merak etme cunku banada 4000 di fiyatimiz kampanya yaptik 2500 biticek articak fiyat 3000 diyolardi ama subata kaldi heralde sen 2500 den yararlanmis olursun dedi
Valla tatlim gun soylemedi bana ama dediki bu ay articak denmisti artmadi subata kaldi artis sen 2500 kampanyasindan yarrarlanirsin dedi sen al randevunu gorus bu ay artmaz tamer beyin konusmasindan anladigiim kadariylacanım selam kampanya ne zamana kadarmış? anlayamadm tam. Eğer devam ediyosa yarın arayıp cumartesi için randevu isticem.
süpersiiinnn çok mutlu oldum hadi bakalım hayırlısıııııı :)Valla tatlim gun soylemedi bana ama dediki bu ay articak denmisti artmadi subata kaldi artis sen 2500 kampanyasindan yarrarlanirsin dedi sen al randevunu gorus bu ay artmaz tamer beyin konusmasindan anladigiim kadariyla
Doktorun adi guven yildirimmi????Bugün okmeydanı hastanesine gittim plastik cerrahiye.oradada ortalama 2600 fiyat olur demişlerdi. doktoru 2.5 saat bekledim görüşemeden döndüm moralim çok bozulmuştu bu haber bana iyi geldi mutlu oldum ya
Hepimiz icin hayirlisii olsun canimm rica ederimm :)süpersiiinnn çok mutlu oldum hadi bakalım hayırlısıııııı :)
Bi arkadasim okmeydani hastanesinin doktoruna oldu burnu egriydi benim gibi baslica amaci oydu kotu olmadi kizin burnu ama hala yamuk oyuzden sordumÖzay özkaya henüz kendisiyle karşılaşamadım ameliyattaydı iki kez gittiğimdede
Bazi seyler kismett iste belkide bu isarettir sana adamla bi turlu gorusememen sen bi git tamer beyle konus insallah istedigin gibi olurBen gözümü kararttım gittim hani bugün dese hemen yatardım hastaneye ama kısmet olmadı işte bakalım yarınki görüşmede inşallah istediğim sonucu alırım dua edin kızlar
tatlım son bişey daha muayene ücretsiz dimi :)Hepimiz icin hayirlisii olsun canimm rica ederimm :)
Atıştırmalık derken sadece sıvı beslenilmiyor mu? su meyve suyu alacağım teşekkür ederim söylediğiniz için :)cnm hiç korkmana gerek yok. bende ilk ameliyatımı oldum. sedyede ağlayacaktım az kalsın :) ameliyat masasına yattıktan kısa bir süre sonra uyudum. nasıl uyudum onu bile anlamadım. uyanınca şaşıracaksın ne zaman bitti diye :)
ben yanıma gece uyumak için kısa kollu t-shirt ve tayt almıştım. ekstra bişey almaya gerek yok. su-meyve suyu ve atıştırmalık alabilirsiniz.
Ucretsiz canim iceri girdiginde tamer beyin odasini sor kapisini cal asistani yonlemdirir seni zaten icerde biri varsa bekliyisun azcik direk odaya aliyolar sonratatlım son bişey daha muayene ücretsiz dimi :)
Orasi oylede benim gibi 50 doktorla gorusmeye gidince hepsine muayne ucreti versem ameliyat parasini harcamis olurdum yani :)kızlar bu arada benim fikrim muayene için ücret alınması çok doğal ameliyat olursanız ameliyat fiyatından düşüyorlar. haberiniz olsun
süpersin çok aydınlattın bizi kimse böyle hemen cevap yazmıyo allah razı olsun :)Ucretsiz canim iceri girdiginde tamer beyin odasini sor kapisini cal asistani yonlemdirir seni zaten icerde biri varsa bekliyisun azcik direk odaya aliyolar sonra
ödem olması gerekmiyormu acaba. burnumu küçülttüğü için derideki bollaşmadan olabilir mi.Ben sertligin odemden dolayi oldugunu biliyorum senin sert degilse heralde odem yapmadigindan olabilir bence bide ben unuttum kapalimi acikmi yapicaksiniz demeyi ya Tamer beye son olarakra sigara kullaniyomusun ameliyat oncesi nezaman en son icmem gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?