- 5 Ocak 2015
- 100
- 10
- 33
Rica ederim ameliyatta olabilirler bende ilk aradigimda acmamisti ara ara ararsincevap alamadım bidaha ulaşmaya çalışacam teşekkürler tekrar :)
Hayirlii ugurluu olsun canim cok sevindim adina buarada kapali acik bisi dedimi bide resim gosterdimi hicKızlar az önce muayene oldum daha önceden gitmiştim 4000 di bu kez 2500 dediler hemen kabul ettim30 ocak günü sınavdan çıkıp ameliyata gidicem çok heyecanlandım
büt lerle ameliyat tarihi arasında ne kadar zaman var cnm. instagram aslihanabanozAyyy canimm ben korkudann cikamazdim nasill cesaret ettim bi sinavdanda kalmisim canim cok sikildi o halde nasil butunlemesine giricem simdi buaradaa instagramin falan varmi canim
hayırlı olsun canım çok sevindim :)Kızlar az önce muayene oldum daha önceden gitmiştim 4000 di bu kez 2500 dediler hemen kabul ettim30 ocak günü sınavdan çıkıp ameliyata gidicem çok heyecanlandım
Butlerin tarihi aciklanmadi daha canim ekledim senibüt lerle ameliyat tarihi arasında ne kadar zaman var cnm. instagram aslihanabanoz
Ne tarzdi gordugun burunlarResim aklıma gelmedi ama bir iki kişi gördüm tampon çıkarmaya gelmiş çok beğendim
ödem olması gerekmiyormu acaba. burnumu küçülttüğü için derideki bollaşmadan olabilir mi.
sıgara kullanmıyorum. doktor banada sormamıstı sıgara işini. istersen bir telefon et.
genellikle kapalı ameliyat yapıyormuş.
bana kapalı olacaksın diye söylemedi ameliyatı yaptıktan sonra anlattı kapalı nasıl oluyor diye.kapalı ameliyat daha kolay oluyor sanırım ama yönlendirmeyi tercihemi bırakıyor yoksa tamer bey kendimi karar veriyor..?ayyy ne zor işş 3 aydır muayneye bile gidemedim kafa karışıklıgından
rica ederim cnm inş. hayırlısı olur :)Umarim sizin gibi cesaretimi toplarim verdiğiniz bilgiler ve paylastiginiz resim için tskler en Kisa zamanda kontrole gidicem
rica ederim cnm inş. hayırlısı olur :)
pazartesi yeni resim yükleyecem :)Canim burnun nasil oldu son halini merak ediyorum
ben de bugün görüşmeye gittim şeker gibiymiş tamer hoca. kapalı teknikle 45 dk da hallederiz dedi, bu arada hala 2500 müş. Çok sevindim. Galiba yaptırıcam gibi gibi :) ama maalesef hiç kız göremedim, bugün iki tane erkek vardı onlar da bandajlı fena durmuyodu tabi. Ama şunu net söyleyebilirim ki ben hiç soru sormadan tam benim düşündüğüm şeyleri aktardı, yapması gerekeni olması gerekeni anlatıyor yani :) hiç müdahale etmedim yani ben. Bu arada tatlım instagramdan ekledim kabul edersen çok sevinicem malum resim diye yanıp tutuşuyoruz :)pazartesi yeni resim yükleyecem :)
Yaa bende 16 ocaga gun aldim kafam cok karisik kapali teknikte burun ucuna guzel sekil veremiyolarmis tam diyolar burun ucu benim icin cok onemliben de bugün görüşmeye gittim şeker gibiymiş tamer hoca. kapalı teknikle 45 dk da hallederiz dedi, bu arada hala 2500 müş. Çok sevindim. Galiba yaptırıcam gibi gibi :) ama maalesef hiç kız göremedim, bugün iki tane erkek vardı onlar da bandajlı fena durmuyodu tabi. Ama şunu net söyleyebilirim ki ben hiç soru sormadan tam benim düşündüğüm şeyleri aktardı, yapması gerekeni olması gerekeni anlatıyor yani :) hiç müdahale etmedim yani ben. Bu arada tatlım instagramdan ekledim kabul edersen çok sevinicem malum resim diye yanıp tutuşuyoruz :)
valla burun ucumu da düzelticekmiş biraz fazla yuvarlak onu toparlicam dedi bilemedim bak şimdi :/Yaa bende 16 ocaga gun aldim kafam cok karisik kapali teknikte burun ucuna guzel sekil veremiyolarmis tam diyolar burun ucu benim icin cok onemli
Acik teknikte burun ucunu sekillendirmek daha kolaymis canim kafani karistirmiyim seninde ben cunku bu pimpiriklikle kendimide delirttim evdekileride delirttim ama soyle dusun baris cakirda kapali teknik yapiyo ama harika burun uclari yapiyo insallah hersey guzel olur kacina aldin gunvalla burun ucumu da düzelticekmiş biraz fazla yuvarlak onu toparlicam dedi bilemedim bak şimdi :/
Sensin dimi canim beni ekleyen instagramdanYaa bende 16 ocaga gun aldim kafam cok karisik kapali teknikte burun ucuna guzel sekil veremiyolarmis tam diyolar burun ucu benim icin cok onemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?