Burun Estetiği oluyorum ...

Kızlar az önce muayene oldum daha önceden gitmiştim 4000 di bu kez 2500 dediler hemen kabul ettim 30 ocak günü sınavdan çıkıp ameliyata gidicem çok heyecanlandım

Kızlar az önce muayene oldum daha önceden gitmiştim 4000 di bu kez 2500 dediler hemen kabul ettim 30 ocak günü sınavdan çıkıp ameliyata gidicem çok heyecanlandım
Hayirlii ugurluu olsun canim cok sevindim adina buarada kapali acik bisi dedimi bide resim gosterdimi hic

Resim aklıma gelmedi ama bir iki kişi gördüm tampon çıkarmaya gelmiş çok beğendim

Ben doğal olsun istiyorum öyle çok kalkık falan istemem gördüğüm burunlar gayet doğaldı benim burnum biraz geniş doktor çabucak anlattı ben bişey demeden güven verdi bana sonuç önemli tabiki inşallah bi aksilik çıkmazsa amwliyat öncesi ve sonrasında bilgilendirme yaparım kızlar bu arada kapalı yada açık ameliyat konusunda bişey demedi bende sormadım çok heyecanlıydım

kapalı ameliyat daha kolay oluyor sanırım ama yönlendirmeyi tercihemi bırakıyor yoksa tamer bey kendimi karar veriyor..?ayyy ne zor işş 3 aydır muayneye bile gidemedim kafa karışıklıgından

kapalı ameliyat daha kolay oluyor sanırım ama yönlendirmeyi tercihemi bırakıyor yoksa tamer bey kendimi karar veriyor..?ayyy ne zor işş 3 aydır muayneye bile gidemedim kafa karışıklıgından
bana kapalı olacaksın diye söylemedi ameliyatı yaptıktan sonra anlattı kapalı nasıl oluyor diye.
internetten okuduğuma göre açık ameliyat doktorun daha detaylı bakması gereken durumlarda felan oluyormuş.
bence tamer bey hastanın kararına bırakmaz bunu. hastanın durumuna göre hareket eder.

Umarim sizin gibi cesaretimi toplarim verdiğiniz bilgiler ve paylastiginiz resim için tskler en Kisa zamanda kontrole gidicem

pazartesi yeni resim yükleyecem :)
ben de bugün görüşmeye gittim şeker gibiymiş tamer hoca. kapalı teknikle 45 dk da hallederiz dedi, bu arada hala 2500 müş. Çok sevindim. Galiba yaptırıcam gibi gibi :) ama maalesef hiç kız göremedim, bugün iki tane erkek vardı onlar da bandajlı fena durmuyodu tabi. Ama şunu net söyleyebilirim ki ben hiç soru sormadan tam benim düşündüğüm şeyleri aktardı, yapması gerekeni olması gerekeni anlatıyor yani :) hiç müdahale etmedim yani ben. Bu arada tatlım instagramdan ekledim kabul edersen çok sevinicem malum resim diye yanıp tutuşuyoruz :)

Yaa bende 16 ocaga gun aldim kafam cok karisik kapali teknikte burun ucuna guzel sekil veremiyolarmis tam diyolar burun ucu benim icin cok onemli

valla burun ucumu da düzelticekmiş biraz fazla yuvarlak onu toparlicam dedi bilemedim bak şimdi :/
Acik teknikte burun ucunu sekillendirmek daha kolaymis canim kafani karistirmiyim seninde ben cunku bu pimpiriklikle kendimide delirttim evdekileride delirttim ama soyle dusun baris cakirda kapali teknik yapiyo ama harika burun uclari yapiyo insallah hersey guzel olur kacina aldin gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…