Burun estetiği sonrası hayal kırıklığı (sesli)

Before affet yapsan baksak öyle daha iyi yorum yapabilirdik bır de ses kaydı çok uzun geldi hepsini dinleyenlerin

En çok bundan bizim haberimizin olmayısı ama yeni üyenin ses kaydı ile konuya girişi.
Bir an kendimi çok cahil hissettim.
ciddi misiniz ya yazsamda okumazlardı bence o yüzden parmaklarima yazik olucagina kendi kendime dertlesim dedim Ben KızlarSoruyor'da Yoda'yım orda hep ses atarim böyle iyi

Benim güzel arkadaslarim ben burada yeniyim ilk ben mi yaptim simdi Böyle daha kolay derdimi anlatmak. Uzun diyenler olmuş arkadaslar uzun yazmiyim diye ses attim. Yazsaydim bile sesi dinlemeyenler yaziyida okumayacakti zaten.d Dertliyim öyle kendi kendime konustum yine de dinleyen dinlemeyen herkese tesekkurler

14 dk ses kaydı mı

Arkadaşlar ben burada yeniyim Yıllardır KızlarSoruyor'dayim ama master olmak üzereyim. Oraya da beklerim Burayıda yeni keşfwtmeye çalışıyorum güzelmis ortamınız:) Ekşi sözlükte yazar olamadım ama burayı çözücem inşallah

Bu sitedeyken başka sitenin reklamını yaptınız tam oldu

Merhaba burun sırtınıza mı eklendi kıkırdak

Ben de oldum aynı şekilde 2.5 ay oldu bana dikiş izi de olabilir dedi o kemer için ama direk bende de kemer var herkes kemerin kalmış diyo hatta ben oldum diyince o kadar ki belli

Biz sevgili biricik aşkım Otrera ile hep böyle konuşuyoruz forumda ama böyle konu açınca ses tanınma riski var diye bilenler böyle konu açmıyor bence
Bende etiketlicektimde özelden boyle bi sesini atmiştı diye belki istemez diye şey etmedim
bu vocaroo uygulaması bayağıdır olan bir şey, ben de yanlış hatırlamıyorsam senden öğrenmiştim kuşum ImTheDevil :)

siteye gelen bir özellik değil yani, sadece online olarak sesli mesaj yollamayı mümkün hale getiren bir uygulama , merak edenlere :)

kız 14 dakika ne. bu devirde erkek adam sevdiğine 15dk kayıt yapıp bir şey anlatmaz 5 dakika anlatsa öpüp başımıza koyarız

Forum ne zaman “Turkcell beni sesimden tanir”a dondu?

O degil de; konuyu acan kisi konuyu sildiginde nasil alintilayacagiz? Ya da yonetim geri getirebilecek mi? Genel duyurular sesli anons sistemine doner mi? Kociskom boyle seksi bakmayi nereden ogrendi gibi sorular aklimi kurcaliyor su an.

Asla ses kaydı dinleyemem çok mutsuzumdan sonrasını dinlemedim kısa özet geçersen yorum yapayım

Sen onu değil beni aldatıp aldatmadığını açıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…