hahahahahahaBasta cok kotuyum diyordu sonra 13 dk filan sardirdim ayni seyi diyordu
En çok bundan bizim haberimizin olmayısı ama yeni üyenin ses kaydı ile konuya girişi.
Bir an kendimi çok cahil hissettim.
çok teşekkür ederim. diğer sözlüklerde forumlarda da link ekleriz böyle vocaroo.com dan kaydedebilirsinizÖncelikle geçmiş olsun. Böyle ses ekleme özelliği ne zaman geldi bilmiyorum ama süper olmuş.
Aşağıda bir ses kaydı yaptım sizin için. Yorum yazanlar için şimdiden teşekkür ederim. Çok mutsuzum büyük hayal kırıklığı yaşadım. Revizyon hakkında veya lokal anesteziyle burun törpüleme hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Arkadaşlar ben burada yeniyimYıllardır KızlarSoruyor'dayim ama master olmak üzereyim. Oraya da beklerim Burayıda yeni keşfwtmeye çalışıyorum güzelmis ortamınız:) Ekşi sözlükte yazar olamadım ama burayı çözücem inşallah
Merhaba burun sırtınıza mı eklendi kıkırdakSes kaydını tam dinleyemedim ama 19 yaşımda başka bi sebeple lokal anestezi ile törpüleme ameliyatı oldum. 1,5 yıl sonra burun kemiğimde erime oldu ve burnum çöktü. 1 yıl boyunca ameliyat sırası için bekledim.( burnumda problem olduğu için ameliyat oldum estetik amaçlı değil. O yüzden araştırma hastanesinde olmam gerekiyordu) 1 yıl boyunca her gün burnum ağrıdı. Ameliyatta kıkırdak nakli yapmak zorunda kalmışlar burnuma. O yüzden ben önermiyorum törpü.
Aşağıda bir ses kaydı yaptım sizin için. Yorum yazanlar için şimdiden teşekkür ederim. Çok mutsuzum büyük hayal kırıklığı yaşadım. Revizyon hakkında veya lokal anesteziyle burun törpüleme hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Biz sevgili biricik aşkımOtrera ile hep böyle konuşuyoruz forumda ama böyle konu açınca ses tanınma riski var diye bilenler böyle konu açmıyor bence
bu vocaroo uygulaması bayağıdır olan bir şey, ben de yanlış hatırlamıyorsam senden öğrenmiştim kuşumBende etiketlicektimde özelden boyle bi sesini atmiştı diye belki istemez diye şey etmedim
E beni boşattı seni alırım diye söz verdiBeni kocamdan boşatmaya çalışiyor
Sen onu değil beni aldatıp aldatmadığını açıklabu vocaroo uygulaması bayağıdır olan bir şey, ben de yanlış hatırlamıyorsam senden öğrenmiştim kuşumImTheDevil :)
siteye gelen bir özellik değil yani, sadece online olarak sesli mesaj yollamayı mümkün hale getiren bir uygulama , merak edenlere :)
Evet. Sinir uçlarım açıkta ama halen.Merhaba burun sırtınıza mı eklendi kıkırdak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?