Burun estetiği sonrası hayal kırıklığı (sesli)

Ben de 2011 senesinde burun ameliyatı oldum. Ancak o zaman burnumdaki alçı çıkarıldığında psikolojim bozulmuştu. Aynaya bakınca bu ne ya falan demiştim. Meğer burundaki ödemden burnun şekli bile belli değilmiş. Biraz sabır lazım. Özellikle burun ucu ödemin tamamen gitmesi 1 yıl sürüyor. 1 yıl içinde burun şeklim oturmuştu. Şu anda da görüntü olarak seviyorum ama içerdeki kemikte yine bir eğrilik oluştu o da umrumda değil. Sen de çok umursamamaya burun odaklı yaşamamaya çalış

Öncelikle geçmiş olsun ses kaydının tamamını dinledim. Görsel atsaydin daha net yorumlar yapardık yine de. Burun ameliyatlari çok şans işi bazılarında olmayınca olmuyor bu konuda çok büyük talihsizlikler yaşamış biri olarak söylüyorum. Revizyon ameliyatlar hem maliyetli hem de riskleri daha büyük üstelik her sorunda %100 düzeltme de vadedemezler bence. Mesela ben revizyon oldum sorunlarımin bir kısmı düzeldi bir kısmı halen aynı fark ediyorum. Revizyon düşünüyor olsan bile sana tavsiyem öncelikle kesinlikle aynı doktora olma. İkinci olarak daha çok vaktin var bu kadar çok kafana takarak bu süreci geçiremezsin psikolojin bozulur. Ve bütçeni denkleştirebilirsen üst segment doktorlara ol birkaç bilindik isim var bu konuda.

Dr Eren Taştan hesabına bakarsan duayen bu konuda. Kıkırdak ekleme işi düşük burun vs hesabında zaten çok örnek var çok uç örnekleri düzeltmiş çok başarılı.

Pek anlayamadım ama ne kadar oldu kıkırdak ameliyatı olalı kaburganızdan mı eklendi beş de erime ya da kayma oldu mu
10 yılı geçti. Burun ucumdan alınmış. Ama burun ucu daralmam var şuanda da bunum için de kıkırdak lazım onu da kulaktan alacaklarmış ameliyat olursam. Kayma olmadı gözümüz gibi baktık çünkü ailecek

İyi ki yazmamişsın kayıt bile 14 dk

Çok geçmiş olsun ne güzel kulak kıkırdağı erir diyorlar ya benim doktorum burun sırtına ve ucuna kaburgamdan ekleyeceğini söyledi ama derim ince olduğu içim belli olabilir miş dışarıdan burun sırtına eklenen . Son olarak acaba kendi dokunuz gibi mi dokununca farklı gelen bir durum ya da hissizlik var mı

Merhaba bu kadar kendini harap etme burnuna çok fazla işlem yapilıp geri dönülemez hata bırakan doktorlar var benim 4 aydır hayatım kararmış burun üst kemiğimi o kadar yanlardan kırmış ki sol tarafimda çökme var gözümde çukurluk oluştu burnum aşağıya doğru kaydırak gibi ben de harıl harıl revizyon doktoru arıyorum ki eski yüzümdeki tok görüntüye kavuşmak için kırdığı kemikleri yerine koyması için burnumu mahvetti ne güzel doktorun kemerini fazla almamış bunun çaresi var yine toepuletirsin bence doktorun tecrubwliymis ki burnunu fazla törpülememiş fazla torpulenince ardında bir çok sıkıntı oluşuyor

Hayır yok. Hatta en son o bölgem kemikleşmeye başlamıştı. İlkin o nakilli bölge hissediliyor ama yıllar içinde bütünleşiyor. Çok teşekkür ederim. Size de çok geçmiş olsun.

Öncelikle merhaba canım. Ben de açıkçası 14 dakikalık ses kaydını dinleyemedim, atlayarak dinledim.
Kalın derili burunlarda, ince derili burunlara göre tamamen burnun oturması, ödemlerin inmesi daha geç olabiliyormuş. Neredeyse 2 seneyi bulabiliyor. O yüzden canını sıkma sonuç henüz belli değil. Hala birazda olsa düzülebilme şansı var ama o burun kemiği, kemerinin olduğu yer düzelebilir mi bilemiyorum fakat hemen revizyon ameliyatına karar vermemenizi öneririm. Biraz daha sabredin. O ameliyattan sonra ki psikoloji çok farklı. Ben tekrar revizyon ameliyatı olmaya cesaret edebilir miydim gerçekten bilmiyorum, sanırım edemeyebilirdim. Tekrar aynı şeyleri yaşamak çok zor olurdu. O yüzden ileride gerçekten burnunda büyük bir problem yoksa olmanı tavsiye etmiyorum.
Benimde ameliyattan sonraki 17.günüm. Şuan ki burnum eski burnuma göre daha büyük, daha geniş ve orantısız gözüküyor. Fakat takılmıyorum, düzeleceğine inanıyorum henüz cok yeni. O yüzden sende tamamen sonucu görene kadar, canını sıkma. Eğer 1 sene sonunda sonuç gerçekten seni tatmin etmiyorsa ameliyatını tekrar olursun. Geçmiş olsun.

Bende oldum 3 yıl önce benim burun kılırdkları kırıktı artık dışarıdan görünüyordu ben devlet hastanesinde muayene oldum ama bazı devlet doktorları devlette muayene edip özel hastanelerin ameliyathanesini kiralıyorlar ve fazla para alıyorlar hem hastane hem doktor kazanıyor ben o zaman 5000 vermiştim istediğim gibi oldu mu hayır ama çok kötüydü yani hem kemik vardı hem kıkırdakları kırık hemde et vardı onları yaktı ameliyat tam 6 saat sürdü şu anda kötü değil ama istediğim gibi de değil burunun oturması bir yıldan fazla sürüyor ödemler öyle kolay kolay gitmiyor arada bi gün şişer bi gün iner bi gün güzel geliyor bi gün kötü morelini bozma ilerde olursun yine bu sefer doktorunu iyi seç geçmiş olsun yaşında çok küçük keşke biraz daha bekleseydiniz yada iyice araştırsaydınız

Okumayı tercih edenler için yazsaydınız da iyi olurdu bence, çünkü ölümsüzlüğün sırrını verecek olsa bile 15 dk bir ses kaydı dinleyemem :)

uzun yazana of kim okuyacak biri ozet gecsin deniliyor ses atana da kim dinleyecek cok uzun denmiş sjsjdk

19 yaş estetik için çok küçük bir yaş bence. İnsan çocukluğundan beri burnum kötü diyip nasıl içselleştirebilir ki bu durumu. Hayır yani bir çocuğa burnu nasıl kötü gözükebilir. Muhtemelen akran zorbalığına uğradın buna çok üzüldüm.

Sürekli teyp gibi aynı şeyleri tekrar edip durmuşsun. Tezcanlısın ve bu durumu takıntı haline getirmiş olduğunu düşünüyorum. Veya gençliğinden dolayı heyecanlısın karar veremedim. Umarım ikincisidir. Herneyse bence tekrardan aynı doktora gidip tekrardan iki ay içinde bıçak altına yatmayı düşünmen başlı başına sağlıksız. Hem sana süre alır denmiş olmasına rağmen, bence bi nefes almalısın. Doktorun vaadettiği süreyi beklemelisin. Eğer o sürenin sonunda da kafaya takmaya devam ediyorsan başka bir doktora gidip düzelttirmeni tavsiye ediyorum.​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…