- 16 Mart 2021
- 75
- 46
- 8
- 34
Aşağıda bir ses kaydı yaptım sizin için. Yorum yazanlar için şimdiden teşekkür ederim. Çok mutsuzum büyük hayal kırıklığı yaşadım. Revizyon hakkında veya lokal anesteziyle burun törpüleme hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Pek anlayamadım ama ne kadar oldu kıkırdak ameliyatı olalı kaburganızdan mı eklendi beş de erime ya da kayma oldu muEvet. Sinir uçlarım açıkta ama halen.
10 yılı geçti. Burun ucumdan alınmış. Ama burun ucu daralmam var şuanda da bunum için de kıkırdak lazım onu da kulaktan alacaklarmış ameliyat olursam. Kayma olmadı gözümüz gibi baktık çünkü ailecekPek anlayamadım ama ne kadar oldu kıkırdak ameliyatı olalı kaburganızdan mı eklendi beş de erime ya da kayma oldu mu
Aşağıda bir ses kaydı yaptım sizin için. Yorum yazanlar için şimdiden teşekkür ederim. Çok mutsuzum büyük hayal kırıklığı yaşadım. Revizyon hakkında veya lokal anesteziyle burun törpüleme hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Çok geçmiş olsun ne güzel kulak kıkırdağı erir diyorlar ya benim doktorum burun sırtına ve ucuna kaburgamdan ekleyeceğini söyledi ama derim ince olduğu içim belli olabilir miş dışarıdan burun sırtına eklenen . Son olarak acaba kendi dokunuz gibi mi dokununca farklı gelen bir durum ya da hissizlik var mı10 yılı geçti. Burun ucumdan alınmış. Ama burun ucu daralmam var şuanda da bunum için de kıkırdak lazım onu da kulaktan alacaklarmış ameliyat olursam. Kayma olmadı gözümüz gibi baktık çünkü ailecek
Bir de mümkünse özelden resmini at bakıp yorumlayayımİyi ki yazmamişsın kayıt bile 14 dk
Hayır yok. Hatta en son o bölgem kemikleşmeye başlamıştı. İlkin o nakilli bölge hissediliyor ama yıllar içinde bütünleşiyor. Çok teşekkür ederim. Size de çok geçmiş olsun.Çok geçmiş olsun ne güzel kulak kıkırdağı erir diyorlar ya benim doktorum burun sırtına ve ucuna kaburgamdan ekleyeceğini söyledi ama derim ince olduğu içim belli olabilir miş dışarıdan burun sırtına eklenen . Son olarak acaba kendi dokunuz gibi mi dokununca farklı gelen bir durum ya da hissizlik var mı
Teşekkür ederimHayır yok. Hatta en son o bölgem kemikleşmeye başlamıştı. İlkin o nakilli bölge hissediliyor ama yıllar içinde bütünleşiyor. Çok teşekkür ederim. Size de çok geçmiş olsun.
ses kayıtlı kavgalara hazır olalım benceBurda açılacak konuları düşünebiliyor musunuz? tam 2 saat konuşurlar artık. Kabus gibi
ses kayıtlı kavgalara hazır olalım bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?