1.ayımdayım henuz . burnumn delkleri biri büyük biri küçük gelyior sizce şişlktenmidirr . ve burun ucum cok yuksekte gibi o inermi bilgnz varmı kızlar çzellkle burun delkleryle ilgli
geçer hepsi düzelicek zamanla o yükseklik bendede olmuştu ama geçti geçiyor merak etme cnm içini feerah tut tamammı:)
burun deliklerinnide biri büyük biri küçkmüydü
ben de kavis görünmeyen bandajlı burnuma bayılmıştım... sonra kavisi görünce tansiyonum düştü bi kaç kez, bir aydır depresyondayım çünkü kavis yapmayan bir doktora ameliyat olmuştum hesapta. şimdi bugun baktımda kavisi biraz inmiş, artık umutluyum sanki biraz daha inecek gibi geliyor.
bende yarın ameliyat olucam. sonrasında hayalk kırıklıgınja ugramaktan korkuyorum. off off
geçiyor o kavis benimkide ilk çok kavisliydi kavislenen yer düzeldi:)
şu an çok rahatladım biliyo musun. aynen ben de kavis yapmasın diye ISRARLA söyledim ve şu an abartı olmasa da kavisli duruyo dışarı bile çıkamıyorum herkes fark edicek burnuna nolmuş diycek diye
Bugün benim 32. Gunüm ilk atel çıktığında ne kavis vardı nede burnumun ucu kalkikti.acayip sis duruyodu.ama sin 1 haftadır acayip kavislendi ve burun ucum kalktı drm söylemişti ama ben hic duzelmiyecek sanmıştım mucize gibi bisey yani
atelden sonra burun ucu düşeni duymuştumda kalkanıda ilkkez duyuyorm:) iyimiş ya snein durum:)
Bende cok korkuyorum zaten cok araştırdım kimse bana kalkar demedi bilmiyorum belki bana öyle geliyodur ama burun ucumdaki Şişlik hafiften inince hem kibarlasti hem kalktı Yada kavisten öyle geliyor ama. Bende dusme olmadi
Burun ucu şiş inince küçülmüştür, Sana öyle gelmiyodur kendini toplamıştır o. inşllh istediğin gibi olur
İnşallah sahada iner birde seninde gözünün yanındaki kemik yani nasil anlatayım bilmemki burnunun üstündeki alnının tam ortasındaki kemiğin yani dokununca kırılmış gibi ağrıyormu sanki kaynamamış gibi ama öbür kenarında yok
evet aynen öyle ağrı bazen oluyo, ama geçiyor geçecektir. o kemikimsi şeyde yavaş yavaş sönüyor bende düz oldu şuan
32 günlük burnum var. benim alçım 2 hafta durdu. ve kontrole gitmeden bir gün önce çat dedi düştü yere. Koşa koşa aynaya gittim. Şeklini çok merak ediyorum. Burun derim soyulmuş, üstü bembeyaz çok kötüydü. Ama incecik, küçücük, biryandan da kemerli bir burnum vardı.
Ucu 2 gün sonra şişmeye başladı. Kemerim de çok tuhaftı. Önceki burun büyük olduğu için ben çok mutluydum. Böyle kemerli bile kalsa olsun diyordum :)
Doktorum masaj verdi ve benim burnum oturmaya başladı. İlk zamanlar çok korktum, sevgilim beğenmeyecek diye. Çünkü önceki halimle çok iyi anlaşan bir çifttik. Hiç yadırgamazdı burnumu. Yüzüm, ifadem çok hoşuna giderdi. Değişimin onu uzaklaştıracağından korktum. İlk 2 gün tuhaf tuhaf baktı durdu belli etmese de :)) Ben ona bakmadığım zamanlarda hep incelediğini farkediyordum.
Ve şimdi bayılıyor. Sürekli çok güzel oldun diyor. ÇOk mutlu oluyorum. En büyük destekçim de O ve ailem zaten. Onlar ilk günden itibaren olumsuzluklara rağmen çok beğendiler.
Ben de dışarı çıkmaya çok çekindim. Hep gittiğim kafeye bile gitmeye korktum. Ama gittim ve tepkiler birer birer gelmeye başladı. Hepsi "Sende bir dğeişiklik var. Zayıfladın mı? Bronzlaştın mı? " diye sorular sordu :))
Ve ben bazen bu forumda çok üzüldüm, çok umutsuzlandım. Pişman oldum, üzüldüm. Ama 10 dk geçti ve açtım ellerimi duamı ettim. Şükürler ettim. Ve gerçekten hep yüksek tuttum moralimi. Bu çok önemli bence. 30 gün boyunca kemerim vardı. 2 gündür indikçe iniyor. Bir anda. ve hala var. Kalsa da inanın bana sorun değil. Biliyorum, inanıyorum herşey daha da güzel olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?