Burdayım tatlım:) bayramda yoğundum malum :)
suan burnum benımde bandajlı. çok sıs duruyor. amelıyatın kacıncı gunu dısarı cıktınız alısverıs yapmaya basladınız :) ıstanbulda olup evde oturmak zor. ozellıkle doktorunuza gıderken guzelım alısverıs merkezlerının gozunuzun onunden fılm serıdı gıbı akması çok acı :)))) benım burnum 12 gunluk:) yarın ıstanbula gecıcem. bu hafta gezme ıçın uygun olur mu?
haklısın rısk almamak gerek
Bugün tam 10. günüm, hala bandaj içinde.. Bandaj gözümü ne oranda yanıltıyor bilmiyorum ama yandan iyi duruyor. Deneyimli arkadaşlardan ricam, bandajlı hali ile açığı arasında şekil farkı oluyor mu acaba? Yazarsanız sevinirim.. Korkum bandajın kavisi örtmesi çünkü ben çok çok kavis istemiştim ama sanki normal derecede kavisi var gibi... Önden görüntüsünü ise pek tahmin edemiyorum.. Gerçekten zorlu bir süreç...
yaa bak şimdi üzüldüm işte( off ben çok çok az kavis istiyordum demek oluyor ki bu baya kavisli gerçekte... teşekkürler wens...
fencergirl mesela, bir 9 günlük bir de 6 aylık fotosunu koymuş yanyana... 6 aylık daha kavisli ve daha sivri duruyor...
foto konusuna gelince, valla korkuyorum kızlar ya beğenmezsem diye...(( o zaman da hevesim kaçar, koymak istemem gibi hissediyorum...
beğenilmek güzel şey ama ben başkalarının fikrine maalesef kendi fikrim kadar değer vermiyorum konu güzellik olunca.. ameliyat olmadan önce bir sürü insan bana ne gerek var zaten güzelsin diyordu, burnunda kusur filan yok diyordu, ben inanmıyordum.. bana göre kusurları vardı.. şimdi de başkaları vavv dese ben yine ikna olmam ki.. mühim olan benim beğenmem, öbür türlüsü kendini kandırmak gibi geliyor bana..
yaa bak şimdi üzüldüm işte( off ben çok çok az kavis istiyordum demek oluyor ki bu baya kavisli gerçekte... teşekkürler wens...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?