Burun estetiği sonrası kişi psikolojisi ?

suan burnum benımde bandajlı. çok sıs duruyor. amelıyatın kacıncı gunu dısarı cıktınız alısverıs yapmaya basladınız :) ıstanbulda olup evde oturmak zor. ozellıkle doktorunuza gıderken guzelım alısverıs merkezlerının gozunuzun onunden fılm serıdı gıbı akması çok acı :)))) benım burnum 12 gunluk:) yarın ıstanbula gecıcem. bu hafta gezme ıçın uygun olur mu?

gezip gezmemek senin sağlık durumuna kalmış bişey ama ben bir buçuk ay gezmedim:) 25 günlükken çıktım sadece 2 gün hafta sonu:) birde öncesinde alçı açtırtmaya filan gitmiştim:) bence güneşe çıkma derim.. geçmiş olsun

haklısın rısk almamak gerek

bi riski yok ki... benim alçım 13.gün çıkmıştı.. yüzünü güneşten koruduğun(güneş kremi, şapka vs..) sürece istediğin gibi gezebilirsin, güneş leke yapıyormuş çünkü... beni şişlik rahatsız etmişti sadece... ama 2hafta eve hapsolunca şişliği de umursamamıştım evde durdukça kendine daha çok bakarsın şişlikler canını sıkar vs vs... gez bence moral depola biraz

benm alçım ilk çıktığında burnum şişti ve o yüzden hiç fark olmadı diye üzüldüm. bnm zaten burun ucu olmuştu. hayalimde minicik bir burun vardı çünkü ama o burun bana yakışmazdı sonuçta yüzüm iri.bir de burnuma ellemediği için üstte bir kemek tümsek gibi bir şey var o hep kafamı kurcaladı tekrar olmaya korktum lokal olacağından ama bi ara olablrm olmasamda olur artık hiç takmıyorum kimisi resmen estetik belli diyor o zaman nedense seviniyorm kimileri hoşlanmaz bu yapay durumdan =) kimiside aynı eski burnun diyor. bugüne kadr 1 kişi tümseği sordu madem estetk oldn oraya neden elletmedn diye o dönem bi kafama taktım. ama şimdi takmamaya başladım 2bucuk yıl oldu. ilk zamanlr elmde ayna anneme babama sorar dururdum ve hiç memnun değildim. şimdi oldum kurtuldm eskisnden iyi diyorum kendimi teselli ediyorum canım bir süre sonra sende takmazsın şimdi kusur ararsın

Benim burnum bandajin altinda dumduz tam istedigim gibi duruyordu,bandaj cikinca kavis meydana cikti..gerci simdi seviyorum bu kavisi insallah dahada artmaz biraz azalir,seninkide muhtemelen oyle olacaktir..yani artacaktir kavisi

yaa bak şimdi üzüldüm işte( off ben çok çok az kavis istiyordum demek oluyor ki bu baya kavisli gerçekte... teşekkürler wens...

maalesef gördüğüm kadarıyla kavisler zamanla artıyor, şişler tamamen indiğinde kavis de belirginleşiyor... bu da demek oluyor ki bandajdan sonra x2 kavis düşünmek lazım.. moralim bozuldu((

fencergirl mesela, bir 9 günlük bir de 6 aylık fotosunu koymuş yanyana... 6 aylık daha kavisli ve daha sivri duruyor...

foto konusuna gelince, valla korkuyorum kızlar ya beğenmezsem diye... (( o zaman da hevesim kaçar, koymak istemem gibi hissediyorum...

bence koyy yorm yapalımm bn bisürü koydm istersen bak ftolarmaa girip vee güzel yormlar alcıkca mutlu oldm ben cok zoer atlatanlardanım bu dönemi

beğenilmek güzel şey ama ben başkalarının fikrine maalesef kendi fikrim kadar değer vermiyorum konu güzellik olunca.. ameliyat olmadan önce bir sürü insan bana ne gerek var zaten güzelsin diyordu, burnunda kusur filan yok diyordu, ben inanmıyordum.. bana göre kusurları vardı.. şimdi de başkaları vavv dese ben yine ikna olmam ki.. mühim olan benim beğenmem, öbür türlüsü kendini kandırmak gibi geliyor bana..

canım ya seni o kadar iyi anlıyorum ki revizyondan önce ailem arkadaşlarım burnun harika gerek yok diyorlardı.revizyondan sonra annem dahil arkadaşlarımda itirafta bulundu.burnun gerçekten kötüydü üzülme diye söylemiyorduk dediler.bu sefer kendi kararlarıma olan inancım daha fazla arttı.seni rahatsız ediyorsa, düşünme.çünkü o burunla sen yaşıyorsun başkası yansımanı görüyorsa sen aslını görüyorusun.inşallah istediğine kavuşursun.

çok teşekkür ederim ruby:) inşallah beğenirim.. etrafıma çok çaktırmıyorum çok depresif takılmamaya çalışıyorum sonuçta ben istedim ve oldum ve hiç de o kadar kolay bir şey değilmiş bunu da anladım.. üzgün görünmemek için baya efor sarfediyorum ama içim içimi yiyor, kavisi fazla, kalkıklığı fazla diyor içimdeki ses.. inşallah yanılırım..

corser91 resimlerine baktım öncelikle geçmiş olsun.. eski burnunun kemeri ve septumunun biraz sarkıklığı göze batıyormuş, şimdi ise toplanmış bir septum ve de kavisli bir burun sırtın var.. sen kavisini az bulmuşsun ama bence fazla bile :) çünkü bana göre ne kadar kavis o kadar yapay burun demek. (ben düz burun seven ve de beğenen biriyim) ama sana yakışmış gerçekten.. bunu sana moral vermek için yazmıyorum, zamanla kalkıklığı biraz daha inerse bence çok daha güzel olur, onun dışında kavisi için üzülme derim, bence doktorun fazla bile yapmış dediğim gibi...

ben de kavis görünmeyen bandajlı burnuma bayılmıştım... sonra kavisi görünce tansiyonum düştü bi kaç kez, bir aydır depresyondayım çünkü kavis yapmayan bir doktora ameliyat olmuştum hesapta. şimdi bugun baktımda kavisi biraz inmiş, artık umutluyum sanki biraz daha inecek gibi geliyor.

yaa bak şimdi üzüldüm işte( off ben çok çok az kavis istiyordum demek oluyor ki bu baya kavisli gerçekte... teşekkürler wens...

uzulme,uzulmek icin cok erken bende yaptim o hatayi uzdum bos yere kendimi,burun ameliyati=sabir,bunu biliyoruz artik..bende su anki halinden cok hosnut degilim ama yapacak birsey yok,bos yere uzulmeninde bir anlami yok..eski halinden guzel mi? guzel.....keske keske nereye kadar yani..

Tamponlar 4 gûn, alçısı 1 hafta kaldi. 1 hafta da bantlı gezdim. 2 hafta boyunca gözlErimin üstü mosmordu. Görenler o halimle bir de mor far sürdügümü düşünüp kızmışlardı. Ama ben ameliyatimin ilk gününden beri inanilmaz pozitiftim. Yeni bir buruna sahip olacak olmanin özgüvenini yaşiyordum. İlk birkac ay burnumun ucundaki çikintiyi ben de dert ettim ama şimdi hiç takılmıyorum.. Aranızda depresyona girmiş arkadaşlar var, gercekten çok şaşırdım ve üzùldüm.

Son düzenleme:
olmadan önce keşke kemerim olmayaydı, burun ucum bu kadar düşük olmayaydı derdim; şimdi de amanın kavisli mi yoksa çok mu kalkık ne deyip duruyorum.. insan ne garip varlık gerçekten.. her şeyi olduğu gibi kabul etmek gerek galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…