İnşallah senin dediğin gibi olur alciliyken bende cok mutluydum canım ama cikinca hayal kırıklığına uğradım aslında cekim meselesi bu iyi duşun iyi olsun
evet kızlar ilk zamanlar kimse memnun olmuyor heralde burnundan. bana da şu an hiç güzel görünmüyor. burnum eskiden de çok çirkin acayip bir şey değildi. daha da güzel olsun diye yaptırdım aslında ama bu hali bana eskisinden çok da farklı gelmiyor yani belirgin tek fark kemiğin törpüsü. onun dışında burun ucun daraltılsın demiştim ve ucu düşük o düşüklük gitsin gülünce falan özellikle çok bariz oluyor burnumun ucu düşük durmasın demiştim. ama burun ucu sanki aynı. ve burun sırtı dümdüz inerken burun ucuna gelince bir bombe var orda. şimdilik şişliklerdendir diye kendimi avutuyorum ama sabretmek çok zor gerçekten.
canım benim burnumda kalkık olmadı ve şişlikler indikçe daha da düşüyo gibi bende yukarıya doğru masaj yapıyorum dr söylemedi bi arkadaşım söylemişti ama bi değişiklik olmuyo sadece ucundaki sertlik hafifliyo yumuşuyo o kadar ama yinede yapıyorum elim alıştı galiba :))
Fotonu koyabilmisin bı eslestirme yapsam canim
ya sende değişiklik hissedilmemesi daha güzel aksine bende fazlasıyla dğeiştim ve ailem çok güzl olmuş desede ben kendime çirkin geliyorm makyajlarımıda yakıştırmıyormmaalesef ben de hiç mutlu değilim hiç böyle hayal etmemiştim burnum da fazla bi değişiklik yok burun sırtım kemikliydi ama düz geliyodu en azından ucuda düşüktü gülünce dahada düşüyordu burun sırtım törpülendi ama bi tümsek var 2 ay oldu ama inmiyo burun ucumsa eskisi kadar düşük değil ama kalkıkta değil dümdüz ve burun deliklerim hiç hoş görünmüyo ve ayrıca uzun ucu hiç kısaltılamış sırtı inceldi ama ucu uzun bi tuhaflık var ya bende kendimi çok çirkin hissediyorum her akşam eşimle burnumu tartışıyorum o da aksine iyi iyi fena olmamış demiyo mu daha da sinirleniyorum ilk zamanlar izinliydim evde daha iyiydim ama işe başlayınca insanlar farketmeyince söylediklerimde bi değişiklik yok diyince daha da psikolojim bozuldu ama ben daha güzel olacam diye hayal ederken şimdi kendimi ne kadar makyaj yapsamda çirkin hissediyorum ne zaman normale dönecem ve şuan çalışmam gerekirken ben yine bu sitede burunlarla ilgili yorumları okuyorum kendimi bu düşünceden alamıyorum...
Ucu demek istemiştim
hiç kolay değil
moralım cok bozukkk bgn alısveris merkezine gttm herkess burnuma bakıyor gibi geliyoo cok yapaymıs ondan bakıolrmıs gibi geliyor cok kalkık ya deliricemm kendmi cok kotu hssedyrm bu durrmdan ve hala otrmadıgı ıcın yapay duruyo altndaki dikiş izide cabasıı moralm bozk cok
corsercim simdi sen kendin takiksin ya burnuna ,kalkikligina, insanlar sana baktiginda burnuna baktiklarini saniyorsun,fotolardan gordugum kadariyla hiç abartili bir kalkiklik yok senin burnunda;uzme kendini,burun ameliyati sabir isi hepimiz biliyoruz bunu,oturacak daha..takintihaline getirme,kendini yipratma uzme
corser91 ben de aynı senin gibiyim şu an malesef. zaten dısarı cıkınca kalbim sıkısıyor üzüntüden bugun bi de akrabalarımız geldi. nooldu sana, eski haline donme ihtimali yok mu? diye sordular. olmadıgını soyleyınce takma lütfen, dünyada eli ayagı olmayan insanlar var diye teselli etmeye çalıstılar.içim şişti ya bir de bayram geliyor, bütün akrabaları görmek zorunda kalıcam. nereye saklanıcağımı, sığınıcagımı sasırdım.
moralım cok bozukkk bgn alısveris merkezine gttm herkess burnuma bakıyor gibi geliyoo cok yapaymıs ondan bakıolrmıs gibi geliyor cok kalkık ya deliricemm kendmi cok kotu hssedyrm bu durrmdan ve hala otrmadıgı ıcın yapay duruyo altndaki dikiş izide cabasıı moralm bozk cok
burnumun ucu pinokyo gibi. kavis istememiştim ama hem kavisi var hem de burnumun ucu top gibi yukarı dogru. burun kanatlarımda tırnakla bastırmıslar gıbı iz var. burun daraltıldı ama o kadar daralmışki ucu yapay barbie burnu gibi.bunca yıl düşük ve geniş burun ucu bi anda kalkık ve ince oldu. oysa hafif değişiklikler olcaktı yaşamak işkence oldu resmen, Allah başka dert vermesin ya, hayat dolu bi insanken perişan oldum.
valla bgn dısarı cıkınca farkettm onudaBElkide çok havalı duruyodur oyuzden bakiyolardir canım stres yapma bak senin burnun gibi burnu olmak isteyenler var yaniiiiii Benide gecmissin sen yaaaa
burnumun ucu pinokyo gibi. kavis istememiştim ama hem kavisi var hem de burnumun ucu top gibi yukarı dogru. burun kanatlarımda tırnakla bastırmıslar gıbı iz var. burun daraltıldı ama o kadar daralmışki ucu yapay barbie burnu gibi.bunca yıl düşük ve geniş burun ucu bi anda kalkık ve ince oldu. oysa hafif değişiklikler olcaktı yaşamak işkence oldu resmen, Allah başka dert vermesin ya, hayat dolu bi insanken perişan oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?