Burun estetiği sonrası kişi psikolojisi ?

İnşallah senin dediğin gibi olur alciliyken bende cok mutluydum canım ama cikinca hayal kırıklığına uğradım aslında cekim meselesi bu iyi duşun iyi olsun

Aynen oylee etrafimda gordügüm kadariyla hic umursamamak gerek ilk baslarda cunki burun oyle degisiyokiii dogallasiyoki 6 ay sonra flan kendine geliyo Birde doktorum cok iyiydi ve dediki bi buruna elverdigince sekil verilebilir bende guvendim ve tamamen ona bıraktim :))

Aynı canım benimde öyle gözle görülecek tek fark burun sırtı inceldi ama oda düz değil çıkıntı var burun ucum önce bakınca yine düşük özellikle gülünce ..

Fotonu koyabilmisin bı eslestirme yapsam canim

ya sende değişiklik hissedilmemesi daha güzel aksine bende fazlasıyla dğeiştim ve ailem çok güzl olmuş desede ben kendime çirkin geliyorm makyajlarımıda yakıştırmıyorm çok zor bi durumdayız ve psikolojideyiz Allah yardımcımız olsun canım

moralım cok bozukkk bgn alısveris merkezine gttm herkess burnuma bakıyor gibi geliyoo cok yapaymıs ondan bakıolrmıs gibi geliyor cok kalkık ya deliricemm kendmi cok kotu hssedyrm bu durrmdan ve hala otrmadıgı ıcın yapay duruyo altndaki dikiş izide cabasıı moralm bozk cok

corsercim simdi sen kendin takiksin ya burnuna ,kalkikligina, insanlar sana baktiginda burnuna baktiklarini saniyorsun,fotolardan gordugum kadariyla hiç abartili bir kalkiklik yok senin burnunda;uzme kendini,burun ameliyati sabir isi hepimiz biliyoruz bunu,oturacak daha..takintihaline getirme,kendini yipratma uzme

inşallahh wensss inşallahhhhhhhhhh dedğin gibidir. amaa boylee aynaya baknca falan kalkık gibi geliyor cok ucu büyük gibi ne bilym anlamdm ya :s canm skkn ama düzelcek inş n

corser91 ben de aynı senin gibiyim şu an malesef. zaten dısarı cıkınca kalbim sıkısıyor üzüntüden bugun bi de akrabalarımız geldi. nooldu sana, eski haline donme ihtimali yok mu? diye sordular. olmadıgını soyleyınce takma lütfen, dünyada eli ayagı olmayan insanlar var diye teselli etmeye çalıstılar. içim şişti ya bir de bayram geliyor, bütün akrabaları görmek zorunda kalıcam. nereye saklanıcağımı, sığınıcagımı sasırdım.

senin burnundaki sorun neydi cnm (( herkes bana bakıyor sanki yaa su donemi bi atlatsamm

burnumun ucu pinokyo gibi. kavis istememiştim ama hem kavisi var hem de burnumun ucu top gibi yukarı dogru. burun kanatlarımda tırnakla bastırmıslar gıbı iz var. burun daraltıldı ama o kadar daralmışki ucu yapay barbie burnu gibi. bunca yıl düşük ve geniş burun ucu bi anda kalkık ve ince oldu. oysa hafif değişiklikler olcaktı yaşamak işkence oldu resmen, Allah başka dert vermesin ya, hayat dolu bi insanken perişan oldum.

BElkide çok havalı duruyodur oyuzden bakiyolardir canım stres yapma bak senin burnun gibi burnu olmak isteyenler var yaniiiiii Benide gecmissin sen yaaaa

bence kavisnin olması cok güzelll cok daralmaya bendee karsııymm . bi foto eklesennn yorum yapıcas aslnda bu arada sanada büyük geliyrmu burnun

rehberlik lutfen resim koy,ozel album yap sadece arkadaslarin gorebilir o zaman,sonra kaldirirsin yeniden,cok merak ediyorum burnunu,ben buraya resim koyana kadar ayni senin gibiydim,guzel yorumlar alinca biraz rahatladim,disardan bi gozun bakmasi cok farkli oluyor,sen eski goruntunu biliyorsun ama biz bilmiyoruz,yeni goruntunle degerlendirebiliriz seni..hiçbirsey imkansiz degil..baktin hiç olmuyor alisamiyorsun yeniden olursun ameliyat..eger ben cok taksaydim,hiç begenmeseydim kesinlikle revizyon dusunurdum..seni cok iyi anliyorum insanin psikolojisini inanilmaz etkiliyor bu burun isi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…