Burun estetiği sonrası kişi psikolojisi ?

valla bgn dısarı cıkınca farkettm onuda herkes burnuma bakıyr gbydii dikiş izimde duruyo hala seninde dutuyomrmu

Canım ben kapalı oldum ama açıklarda dikisizinin geçmesi 6 ayi bulyms belkide derinin kalınlığına yada inceliğine göre değişir.sıkma tatlı canını bak ben biraz rahatladım belkide alışmaya başladım yapcak başka birsey yok sende alistir kendini eski resimleriniz kıyasla eminim daha cok beğeneceksin ben artik öyle yapiyorm

tamam wens, revizyon düşünüyorum zaten ama şu an o bütçeyi tekrar elde edebilecek bir durumum yok en az iki sene beklemem gerekir. birazdan albüm yaparım. yanlız resimlerde pek belli olmuyor o tuhaf burun ucu.yine de birazdan burun olarak resimleri kırpıp koyarım.

fotograf koyman iyi olacak canım görmeden yorum yapmak cok zor oluyo

revizyonda ayni dr a ameliyat olunca para oduyor musun?

Ben revizyonda malzeme ve anestezi parası ödemiştim sadece.

Psikolojim üzerindeki etkisine gelirsek de ikinci ameliyatta şimdi her şey düzgün gidiyor gibi olsa da her an bir şey olacakmış gibi bir moddayım, hatta ameliyattan sonraki ilk ü günde ne kabuslar gordum 3 delikli burnum bile vardı:) Şimdi elimden geldikçe iyi olmaya çalışıyorum, çünkü az çok bu sureci biliyorum ve insan takınca ufak problemler daha da buyuyor o yuzden ben kafama takmamaya calısıp çok da mutluymus gibi son derce güzel bir sekilde rol yapıyorum, umarım oyle de sonlanacak, hepimiz için güzel bitsin :)

ya arkadaşlar ilkinde burnunuzu yapamayan dr a nasıl tekrar güvenebiliyosunuz tabiki ufak sorunlar hariç,ben şahsen ücret almasada tekrar aynı doktora burnumu yaptıramam açıkçası ne yapalım 6 ay geçsin o zamana kadar para biriktirip başka doktora yaptırmayı düşünüyorum hayırlısı inşallah tekrar hüsrana uğramam..

Tatlım kusura bakma ama böyle akraba da şans işi, sana vurmuş. Ben sana bi tane geçirsem ağzın yüzün dağılsa, eski haline dönme ihtimalin var mı diye soramadın mı? Eli ayağı olmayan insanlar var evet, ama senin herşeyin yerinde. Bu nasıl bir karşılaştırma?
Bazı insanlar var bilinç altlarında estetiğe karşı öyle bir önyargı var ki, karşısındaki insanı üzmek kırmak pahasına da olsa, estetik sonrası oluşan UFACIK bir kusuru bile " estetik tu kaka" diyebilmek için büyütüp büyütüp insanın gözüne sokmaktan çekinmiyorlar. Bunun sebebi belki kendi halledemedikleri kusurları, belki de büyüdükleri çevre olabilir. Doğuştan gelen kusurları görmezden gelirken estetik sonrası oluşanları abartmakta üstlerine yok. İlla ki mükemmel olacak ki sussunlar. (zaten mükemmele de kusur bulurlar o ayrı, ben mükemmeli görmediğim için öyle diyorum:))
En güzeli doğuştan gelen kusurlarımızla barışık yaşayabilmek, ama herşeyi göze alıp bu tip bir ameliyatı olduysa kişi, karşısındaki insan kendiyle barışık bir insansa " ne gerek vardı, her halinle güzeldin, böyle de güzel olmuşsun" vb. şeklinde bir tepki verebilir, kalanların kesinlikle kendileriyle bir dertleri olduğunu düşünüyorum. Siz de bu tip sorunlu insanların saçma sapan sözlerini önemseyeceğinize, biraz aklı başında ne dediğini bilen kişilerin yorumlarına değer verin.

tamam arkdşlar relax abartmayalım:) valla benim akrabalar geldi çok olumlu şeyler duyuyorum ve moralim düzeldi yemeği kesmiştim iştahımda açıldı artık bi karar aldım kimin ne dediği umrumda olmayacak ! ben yaptım istedim ne olursa olsun kabulümdür burnum ahahahahah tey tey tey:))))))))))))

iştee bu beeee sevdaa affern kızz

işte buna cooooooooook sevindiiiiiiiiimm tatlım bnm yaa:))

Bugün tam 10. günüm, hala bandaj içinde.. Bandaj gözümü ne oranda yanıltıyor bilmiyorum ama yandan iyi duruyor. Deneyimli arkadaşlardan ricam, bandajlı hali ile açığı arasında şekil farkı oluyor mu acaba? Yazarsanız sevinirim.. Korkum bandajın kavisi örtmesi çünkü ben çok çok kavis istemiştim ama sanki normal derecede kavisi var gibi... Önden görüntüsünü ise pek tahmin edemiyorum.. Gerçekten zorlu bir süreç...

bandaj çıktıgında bence aynaya bakma çünkü çok değişiyor. bır bucuk ay boyunca sürekli değişicek

rehberlik alıştın mı burnuna? memnun olmaya başlamılsındır inşallah:) foto koycakmısın die sormuorm artık ama görmek çok isterim tabi inşallah memnun olmaya başlayıp kendin koyarsın bir gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…