valla bgn dısarı cıkınca farkettm onudaherkes burnuma bakıyr gbydii dikiş izimde duruyo hala seninde dutuyomrmu
tamam wens, revizyon düşünüyorum zaten ama şu an o bütçeyi tekrar elde edebilecek bir durumum yok en az iki sene beklemem gerekir. birazdan albüm yaparım. yanlız resimlerde pek belli olmuyor o tuhaf burun ucu.yine de birazdan burun olarak resimleri kırpıp koyarım.
tamam wens, revizyon düşünüyorum zaten ama şu an o bütçeyi tekrar elde edebilecek bir durumum yok en az iki sene beklemem gerekir. birazdan albüm yaparım. yanlız resimlerde pek belli olmuyor o tuhaf burun ucu.yine de birazdan burun olarak resimleri kırpıp koyarım.
corser91 ben de aynı senin gibiyim şu an malesef. zaten dısarı cıkınca kalbim sıkısıyor üzüntüden bugun bi de akrabalarımız geldi. nooldu sana, eski haline donme ihtimali yok mu? diye sordular. olmadıgını soyleyınce takma lütfen, dünyada eli ayagı olmayan insanlar var diye teselli etmeye çalıstılar.içim şişti ya bir de bayram geliyor, bütün akrabaları görmek zorunda kalıcam. nereye saklanıcağımı, sığınıcagımı sasırdım.
burnumun ucu pinokyo gibi. kavis istememiştim ama hem kavisi var hem de burnumun ucu top gibi yukarı dogru. burun kanatlarımda tırnakla bastırmıslar gıbı iz var. burun daraltıldı ama o kadar daralmışki ucu yapay barbie burnu gibi.bunca yıl düşük ve geniş burun ucu bi anda kalkık ve ince oldu. oysa hafif değişiklikler olcaktı yaşamak işkence oldu resmen, Allah başka dert vermesin ya, hayat dolu bi insanken perişan oldum.
tamam arkdşlar relax abartmayalım:) valla benim akrabalar geldi çok olumlu şeyler duyuyorum ve moralim düzeldi yemeği kesmiştim iştahımda açıldı artık bi karar aldım kimin ne dediği umrumda olmayacak ! ben yaptım istedim ne olursa olsun kabulümdür burnum ahahahahah tey tey tey:))))))))))))
iştee bu beeee sevdaaaffern kızz
ahahahhaahkim tutar bizi p
tamam arkdşlar relax abartmayalım:) valla benim akrabalar geldi çok olumlu şeyler duyuyorum ve moralim düzeldi yemeği kesmiştim iştahımda açıldı artık bi karar aldım kimin ne dediği umrumda olmayacak ! ben yaptım istedim ne olursa olsun kabulümdür burnum ahahahahah tey tey tey:))))))))))))
sevdacıımm nerdesin yaa özledim seni:)) smsm yok msjda atamıorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?