Bende de var o tırnak izi gittikçe daha yüzeyelleşiyor.umarım geçer.tam burun kökünde.benim 5 haftalik.aynada inceleyince elbet kusur buluyorum ama yine de mutluyum.hamd olsun.o şiş haline göre bin kat iyi.e ameliyat öncesine göre de mutluyum.az biraz kalkiklığı indi ona üzüldüm biraz okadar :) bu arada bantı çıkar bence oranında şişliği düzene girsin.aynaya bak ve guzel olacaksın sevgili burnum.seviyorum seni de :))
Derin;
Hangi doktora olduğunu merak ettiğim için arkadaş olarak ekledim. Ve bir sorum var ameliyattan önce burnun için ne demişti doktor kalın derili mi ince derili mi benim doktorum Muhammed dilber seninki çok kalın değil ama ince de değil 4-5 aya anca toparlar diyor :/
Merhabalar, Bende burnumdan ameliyat olalı bugün 19 gün oldu. Bandajlarım çıkalı ise 8 gün. ve ogünden beri şunu araştırıyorum benimde burun kökümde tırnak izi gibi bi iz var doktorum geçer dedi ama ben taktım kafaya bikere.sizde ki o iz azaldı mı doktorunuz size o konuda bişey dedi mi cevap verirseniz çok sevinirim sırf bu konuda sizden bişeyler duymak için üye oldum, geçermi yoksa kalırmı bida bi işlem gerekir mi acaba
merhaba derin..ameliyat olali 13 gun oldu benimde ve senin ilk zamanlar yasadigin hissiyati yasiyorum bende...msj.sayimdan dolayi fotograflarini goremiyorum beni eklermisin lutfen..birde birsey sormak istiyorum ilk 5 gunun sonunda atel ciktiktan sonra ki seklin aynisi mi oluyor sisler inince de yoksa burun 2 ay icinde sekil olarak da cok degisiyor mu?doktorun ameliyati bitirdikten yani ameliyat masasindan kalkmadan,daha sismeye baslamadan onceki sekli gibi oluyor 6 ay sonra da diye duymustum..
Burun ameliyatı oldum yaklaşık 20 gün önce, burdaki yorumların çoğunu okudum henüz erken yorum yapmak için denilse de alçıdan çıktığı gibi ne güzel burunlar gördüm.Benim alçım çıktığında ise şok yamuk bir burun, tuhaf burun delikleri kurbağa gibi, eski burun deliklerim daha güzeldi küçücüktü.Düz bir burun istemiştim de tır çarpmış gibi değil, çok üzgünüm ağlıyorum annem de üzülüyor bni böyle görünce.. Moralim sıfır işimi bırakıp eve kapanmayı bile düşünüyorum.Önceden yaptırsan daha iyi olursun diyenler şimdi ne gerek vardı yapmasaydın keşke diyor.Tekrar bir ameliyat süreci geçirmek istemiyorum offf... Bir burun ne kadar değişebilir ki ://
Buraya ilk yazdığımda ameliyat olalı 20 gün falandı sanırım ve inanılmaz kötü bir görüntüsü vardı burnumun, yani hamur gibi burun delikleri birbirinden farklı ve düşük sarkmış gibiydi burnum.Daha önce şişlikten dolayı kocaman olan, asırı kalkık olan burun görmüştüm ama şişlikten dolayı ince gözüken düşük gözüken bir burun görmedim belki ondan bu kadar umutsuzdum.50 günü geçti su an sunu demeliyim ki evet hala ufak da olsa rahatsız eden şeyler var, ama yamuklugu azaldı. Kemer gibi bir şişlik vardı o da gidiyor sanırm. Burun deliklerim tamamen eşitlenmese de (ki öyle birşey beklemiyorum) düzeliyor eskisi gibi kötü değil.Son olarak burun ucum kalkmaya toparlanmaya başladı.Bir hafta önceye kadar aynaya her ilk baktığımda bi iki saniye yabancılıyor tuhafıma gidiyordu ki aslında görüntümde hiçbir değişiklik olmadı bakışlarım yüz ifadem olsun değşmedi. Hafif yamuk da olsa doğal bir burnum oldu yapılmışla yapılmamış arası :) ve önceden ne gerek vardı diyen arkadaşlar güzel oldu sanki demeye başlıyor. Şu an resim yok ama senin için Son kez koyup kaldırcam... hiç üzülme canım yani geçiyor ufak tefek pürüzler olsa da burun oturdukca gözüne batmıyor güzelleşiyor zamanla için rahat olsun. Hiç inandırıcı gelmiyordu düzelcek dediklerinde ama bir anda toparladı.İnşallah seninkide cok güzel olcak sıkma canını hiç...
Bende de var o tırnak izi gittikçe daha yüzeyelleşiyor.umarım geçer.tam burun kökünde.benim 5 haftalik.aynada inceleyince elbet kusur buluyorum ama yine de mutluyum.hamd olsun.o şiş haline göre bin kat iyi.e ameliyat öncesine göre de mutluyum.az biraz kalkiklığı indi ona üzüldüm biraz okadar :) bu arada bantı çıkar bence oranında şişliği düzene girsin.aynaya bak ve guzel olacaksın sevgili burnum.seviyorum seni de :))
ekledimm canım.[/QUOTE
kızlar burunlarınız nsı bende aynı problemlerdeyim 15. gündeyim
senin adına çok sevindim canım, inşallah son haliyle tam istediğin gibi olur.sitedeki ameliyat sonuçlarını gördüğümde benimkide kolay olur diye düşünmüştüm çünkü herkes 10 gün sonra normal halde görünüyor.benim burun ucumçok aşagıda duruyor doktor yukarıya doğru toplanacak diyor ama hiç zannetmiyorum. şimdiden 2. ameliyatı düşünüyorum benim hiç bir arkadaşım görmedi şu haldede kimseyede görünemem heralde .Nerden kalkıştım bu işe bilmiyorum çok pişmanım.benim burnum uzundu acaba ondanmı bu kadar şiş bilemiyorum ,beklemekten başka çaremde yok galiba . resmini göremedim canım sildindemi göremedim acaba.. kib
Burun ameliyatı oldum yaklaşık 20 gün önce, burdaki yorumların çoğunu okudum henüz erken yorum yapmak için denilse de alçıdan çıktığı gibi ne güzel burunlar gördüm.Benim alçım çıktığında ise şok yamuk bir burun, tuhaf burun delikleri kurbağa gibi, eski burun deliklerim daha güzeldi küçücüktü.Düz bir burun istemiştim de tır çarpmış gibi değil, çok üzgünüm ağlıyorum annem de üzülüyor bni böyle görünce.. Moralim sıfır işimi bırakıp eve kapanmayı bile düşünüyorum.Önceden yaptırsan daha iyi olursun diyenler şimdi ne gerek vardı yapmasaydın keşke diyor.Tekrar bir ameliyat süreci geçirmek istemiyorum offf... Bir burun ne kadar değişebilir ki ://
bende hiç memnun değil ve pişmanım zaten çok kötü bir burnum yoktu sadece profilden beğenmiyordum ancak
şuadan herşey tersine döndü sanki profilden güzel önden konrkunç geniş gülünce gözlerim çukurlaşıyor
bu kadar maddi manevi emek harcıyıp insanın eski halini özlemesi iğrenç birşey psikolojim deseniz yerlerde..
Sen kacinci gunundesin?Aynı sorun bende de var. Yandan düzgün ama önden hiç ama hiç hoş değil. üstteki kemikler geniş alta doğru dar bir görüntü göz altları çok çukur görünüyor ve burun genişlemiş duruyor.
14. günümdeyim. Çarşamba günü bandlarım çıkacak.Sen kacinci gunundesin?
Bendede aynı sorun ve 2 buçuk ay olduAynı sorun bende de var. Yandan düzgün ama önden hiç ama hiç hoş değil. üstteki kemikler geniş alta doğru dar bir görüntü göz altları çok çukur görünüyor ve burun genişlemiş duruyor.
Kalın derililerde her zaman iyileşmenin geç yaşandığını heryerde okudum bence sen daha sabırlı olmasın,Bendede aynı sorun ve 2 buçuk ay oldubenim derim kalın ve eğik bir buruna sahiptim.Tamam eskisinden iyi bir burnum var ama önden hala eskisi gibi sanki doktor toparlanıcak dedi ama kafayı yemek üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?