Burun Estetiği Sonrası Psikolojim Altüst Oldu

Merhabalar, Bende burnumdan ameliyat olalı bugün 19 gün oldu. Bandajlarım çıkalı ise 8 gün. ve ogünden beri şunu araştırıyorum benimde burun kökümde tırnak izi gibi bi iz var doktorum geçer dedi ama ben taktım kafaya bikere.sizde ki o iz azaldı mı doktorunuz size o konuda bişey dedi mi cevap verirseniz çok sevinirim sırf bu konuda sizden bişeyler duymak için üye oldum, geçermi yoksa kalırmı bida bi işlem gerekir mi acaba

Herhangi birşey demedi bu konuda ama ince derili olmadığı kesin. Muhamed dilbere arkadaşım olmuştu başta çok kötüydü ama şu an çok güzel... onunda 5-6 sonra kendine gelmişti burnu...

Trnak izi ilk zamalar benimde sol tarafımda fazlasıyla belli oluyordu hem de iki tane birbirine paralel ama tamamen geçti fakat şu an sağ tarafımda çok hafif var masaj yapıkça belirginleşiyor ama inan burun ucumdaki asimetriler yüzünden onu görmüyorum bile

Atelin çıktığı ilk zamanlardaki gibi değil de atel cıktıktan sonra bandaj takmıstı daha toplu gözüküyordu burnum o hale döndü gibi tabi yamuk asimetri dolu :) Ama kesin olarak bir yorum yapamıcam ilk haline döner diye. 2 ayda burun baya toparlıyor ilk günlere göre eşitsizlikler falan azalıyor. Daha iyi bir görüntüye sahip oluyorsun sıkma canını hiç...

2.5 ayı geçti burnum baya toparlandı evet ama hala sevmiyorum...Eski burun ucumu geri istiyorum. 2.5 ay içerisinde burnumdaki değişimler; burnumun üzerinde kemer oluşmuştu baya şişti hala var ama baya bir azaldı. Burun sırtım cok ince geliyordu gözüme fakat şişler indikçe daha iyi bir görüntü oluştu fakat bazen bi iki milim daha kalın mı olsaydı diyorum ama onu bile takmıyorum artık.Burnumdaki kemerden dolayı ameliyat olmuştum evet ondan büyük oranda kurtuldum ama burun ucumu severdim ondan oldum burnumun kemiğinde yamukluk kalmadı fakat burun ucumdaki asimetriden dolayı burnum bir tarafa doğru biraz aşağıda ve yana gidiyor bu da hala asimetri bi görüntü oluşturuyor...Burun ucuma gelince burun deliğimin biri büyük biri küçük burun kanadımın biri daha açık havada gibi :/ ve eskisine nazaran burun deliklerim daha büyük oldu. Eskiden burun deliklerim gözükmezken artık gözüküyor ki ben nefret ederim boyle burunlardan Burun kanadımın biri havada digeri düz iniyor iğrenç bir görüntü gerçekten...6 aya düzelmezse burun ucumdan tekrar ameliyat olucam sanırım hiç istemesem de ama eski burun ucuma kavusamıcam sanırm cunku daraltıldı burnumun ucu..Yani kısaca çok da memnun değilim ameliyat olduğum için, memnuniyetsizliğim burun ucumdan dolayı ...Malesef bir yerden düzelirken baska yerden bozuluyor... Ve ben eski resimlerime bakıp bakıp eski burun ucuma sahip olamayacağım için ağlıyorum... Yazdıklarım yeni ameliyat olanları umutsuzluga düşürmesin.Burun ilk zamanlara göre değişti ve baya toparlandı aşırı derecede asimetri vardı onlarda azaldı. Benim sıkıntım burun ucumu beğenmemem. Baya uzun yazdım ekleme talebinde bulunan arkadaşlar için fotografım su an yok koymayı da düşünmüyorum artık...

kızlar benimde burnum önden yamuk görünüyor özellikle flaşlı fotoğraflarda çok net görebiliyorum bunu. 26. günüm bugün şişlikler azaldı gibi ama sol tarafım yamuk duruyor. Doktor masaj yap falan demedi ama ben sürekli oynuyorum burnumla yamuk gördükçe. İnecek diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum. Bir de kemerin alındığı yer zonkluyor acaba bir şey mi oldu diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Biri bana dur desin ellerim sürekli burnuma gidiyor

zamanla düzelir daha çok yeni üzülme bence

Ya bunları okuyunca bende çok seviniyorum bende ameliyat olalı 40 gün oldu yamukluk hala var burun deliklerimin biri büyük biri küçük sanki şişlikler indikçe yamukluğu daha çok artıyo gibi geliyor doktorum çok aksi birisi ve bana hiç laf söyletmiyor neresi yamuk diyor o kadar üzülüyorum ki Eğer yamukluğum geçerse her gün forma girecem ve yeni ameliyat olmuş arkadaşlarıma hep moral vericem

nasıl tırnak izi ya cokukluk olmasın o

canım burun ucun düzeldi mi aynı problem bende de var ekleyebilirmisin beni

Merhaba, yaşadıklarınızın aynısını yaşıyorum. 14 gün oldu ameliyat olalı. Nasıl oldunuz, düzeldi mi?

aynı sorundan bende muzdaribim 9 gün oldu ameliyat olalı alçı bugün çıktı ama görüntü hiç ama hiç hoş değil. kendi kafasına göre bir şeyler yapmış burun ucu düşük duruyor. dr şiş dedi bir ay sonra inicek toparlayacak dedi ama sanmıyorum şimdiden revizyonu düşünüyorum

bende hiç memnun değil ve pişmanım zaten çok kötü bir burnum yoktu sadece profilden beğenmiyordum ancak
şuadan herşey tersine döndü sanki profilden güzel önden konrkunç geniş gülünce gözlerim çukurlaşıyor
bu kadar maddi manevi emek harcıyıp insanın eski halini özlemesi iğrenç birşey psikolojim deseniz yerlerde..

Aynı sorun bende de var. Yandan düzgün ama önden hiç ama hiç hoş değil. üstteki kemikler geniş alta doğru dar bir görüntü göz altları çok çukur görünüyor ve burun genişlemiş duruyor.

Bendede aynı sorun ve 2 buçuk ay oldu benim derim kalın ve eğik bir buruna sahiptim.Tamam eskisinden iyi bir burnum var ama önden hala eskisi gibi sanki doktor toparlanıcak dedi ama kafayı yemek üzereyim

Bendede aynı sorun ve 2 buçuk ay oldu benim derim kalın ve eğik bir buruna sahiptim.Tamam eskisinden iyi bir burnum var ama önden hala eskisi gibi sanki doktor toparlanıcak dedi ama kafayı yemek üzereyim
Kalın derililerde her zaman iyileşmenin geç yaşandığını heryerde okudum bence sen daha sabırlı olmasın,
benim korkum ince derili olmama rağmen durumun böyle olması ve hiç olmasa eski burnumdan güzel diye bir avuntum yok
çünkü eski burnum daha güzeldi..
umarım hepimiz ilerleyen dönemlerde bu düşüncelerimizden pişman olucak değişimler yaşarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…