- 24 Nisan 2015
- 62
- 8
- 36
- 45
3.5 ay oldu hala kemerim yerinde duruyor canimÜçüncü haftama girdim hala burnum şiş maalesef iyileşmem uzun sürecek televizyonda falan gösterilenler hep yalanmis sanirim ameliyat olup oyle hemen iyilesemiyormussun sanki hiç acı çekmiyormussun gibiydi reklamlarda falan ölüyordum acıdan okadar acı çektim ama deymedi sanırımpek bir şeye benzemedi ucu hala yamuk
Slm arkadaslar 3 ay önce ameliyat oldum ama hala burnum bariz sekilde şiş bu tür sorun yasayan arkadaslar
Bu benim 7 aylık burnum tam olarak sizdeki sisliklerde boyle mi? Bende burun ucu ve burnumun geri kalani hala sertEki Görüntüle 1720431 [/QUOTE Benden iyi durumdasın haline şükret Dr ne diyor
tşkr ederimgeçmiş olsun
Ben yamuk olduğunu düşünmüyorum gayet doğal görünüyor sen gelde benimkini gör yeminle bandaji cikarsigimda ağladım çünkü burun sırtı diye birsey yoktu ve ucu top gibiydi sşu an 2 hafta bitti ve indi biraz ama kesinlikle hala cok sisGenelde herkes yan profilden fotograf ekliyor ve hepsi oynanmis oluyor fotograflarin gercekte on profilden nasil gorunuyor ki hepsi mukemmel gozukuyor cildiricam ben zaman gectikce duzelicegine yamuk yumuk birsey oluyor bendeki sıkıntı yuzumun ortasında agirlik varmis gibi baski yapiyor surekli
Daha erken odemlerin inmesi icin, benim sorunlarim odemler indikçe çıkmaya başladı umarım sağlıklı nefes alabilen ve sekli istedigin gibi olan bir buruna sahip olursun geçmiş olsun.Ben yamuk olduğunu düşünmüyorum gayet doğal görünüyor sen gelde benimkini gör yeminle bandaji cikarsigimda ağladım çünkü burun sırtı diye birsey yoktu ve ucu top gibiydi sşu an 2 hafta bitti ve indi biraz ama kesinlikle hala cok sis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?