Ya bende 5 yıldır uyeyim ama sadece formları takip ediyordum bende cok bilmiyorum nasil oldugunu ama bak anlasiyoruz iste insan genelde kendi gibi olanlarla iyi anlasirmis ,bu konu altinda bulunmamiz bile bir ortak nokta ya ozelden felan konusuyorlar ama belli bir msj yazma sayisini tamamlamak gerekiyor herhaldevalla cnm senle bn aynıyız biz seninle birebir konuşalım bn bu siteye yeni üye oldum kullanmayı pek bilmiyorum
Tesekkur ederim ben cok izliyorum kendimi ayna karsisinda takiyorum heralde cevremdede goremedimki nasil oluyor ameliyat sonrasi burunlari album paylasan arkadaslarin massallahi var hepsi simetrik burunlar kusursuz gozukuyor
Anladım cnm dediğim gibi pek bilmiyorumYa bende 5 yıldır uyeyim ama sadece formları takip ediyordum bende cok bilmiyorum nasil oldugunu ama bak anlasiyoruz iste insan genelde kendi gibi olanlarla iyi anlasirmis ,bu konu altinda bulunmamiz bile bir ortak nokta ya ozelden felan konusuyorlar ama belli bir msj yazma sayisini tamamlamak gerekiyor herhalde
Bence sen cok kafana takıyorsun ondandır yoksa bence gayet normal o kızarıklık lar ufak bir fondötenle hal olurTesekkur ederim ben cok izliyorum kendimi ayna karsisinda takiyorum heralde cevremdede goremedimki nasil oluyor ameliyat sonrasi burunlari album paylasan arkadaslarin massallahi var hepsi simetrik burunlar kusursuz gozukuyor
Hih iste ben dokunamiyorum dokundugum an kasiliyor toplaniyor icinde nefes alicak yer kalmiyor makyaj yapamiyorum onu gectim yuzumu yikarken bile kotu oluyorBence sen cok kafana takıyorsun ondandır yoksa bence gayet normal o kızarıklık lar ufak bir fondötenle hal olur
valla bn dHih iste ben dokunamiyorum dokundugum an kasiliyor toplaniyor icinde nefes alicak yer kalmiyor makyaj yapamiyorum onu gectim yuzumu yikarken bile kotu oluyor
bn fondeteni yüzüme bol bol sürüyorum yeter kiHih iste ben dokunamiyorum dokundugum an kasiliyor toplaniyor icinde nefes alicak yer kalmiyor makyaj yapamiyorum onu gectim yuzumu yikarken bile kotu oluyor
Benimkide su an oyle sanki yüzümde tuhaf bir sey var gibi ama makyaj yapiorum :)Hih iste ben dokunamiyorum dokundugum an kasiliyor toplaniyor icinde nefes alicak yer kalmiyor makyaj yapamiyorum onu gectim yuzumu yikarken bile kotu oluyor
Senin nekadar olmustu ya ben dokunamiyorum sanki bu basinc hissi bozulur eder diye burnumB
Benimkide su an oyle sanki yüzümde tuhaf bir sey var gibi ama makyaj yapiorum :)
Peki doktorunuz birsey demedimi cnmSenin nekadar olmustu ya ben dokunamiyorum sanki bu basinc hissi bozulur eder diye burnum
Ilk once nöropatik agri dedi verdigi ilaci kullandim bir degisme olmadi sonra kendisine soyleyince psikolojik oldugunu soyledi inan bende ne oldugunu anlamiyorum sol burun kanadimin ustunde tik gibi seğirme oluyor gun icinde bende bilemedim 6 ay dediler bekledim simdi tam oturmasi 1-1,5 yil diyorlar beklemedeyimPeki doktorunuz birsey demedimi cnm
Anladim cnm İnsallah geçer ya . Benim burnum ALLAH vergisi zaten bir şişiyor bir iniyor anlamadimIlk once nöropatik agri dedi verdigi ilaci kullandim bir degisme olmadi sonra kendisine soyleyince psikolojik oldugunu soyledi inan bende ne oldugunu anlamiyorum sol burun kanadimin ustunde tik gibi seğirme oluyor gun icinde bende bilemedim 6 ay dediler bekledim simdi tam oturmasi 1-1,5 yil diyorlar beklemedeyim
Insallah canim ya bol su tuket ve tuzu olabildigince azalt,cok fazla sıcak banyoda yapma yatarken yastigin yuksekte olsun cift yastik kullan iyi geliyor Allah yardımcımız olsunAnladim cnm İnsallah geçer ya . Benim burnum ALLAH vergisi zaten bir şişiyor bir iniyor anlamadim
Saol cnm Tskler yapıyormuydun diyemem ama yapmaya çalışıorum :)Insallah canim ya bol su tuket ve tuzu olabildigince azalt,cok fazla sıcak banyoda yapma yatarken yastigin yuksekte olsun cift yastik kullan iyi geliyor Allah yardımcımız olsun
Benimde baya kotuydu hatta kemerde olustu burun ucum baya sisti odem cok fazla oldugu icin dr o kullandiklari bantlardan vermisti yaklasik 3 ay yatmadan once bantladim burnunu sukur iyi simdi sakin dr tavsiyesi olmadan masaj tekniklerini veya baska birsey uygulama dr unla konus o sana yapman gerekeni soylerburun ucunun alti yani dikis atilan yerde sisiyormu kizlar sanki benim sarkik gibi duruyor klkiklik normale dondu artik 65 gun oldu ama bu sarkikliktan dusuk gibo duruyormu boyle olupta gecen varmi birde hala top gibi
burun ucunun alti yani dikis atilan yerde sisiyormu kizlar sanki benim sarkik gibi duruyor klkiklik normale dondu artik 65 gun oldu ama bu sarkikliktan dusuk gibo duruyormu boyle olupta gecen varmi birde hala top gibi
Mrb iki buçuk hafta oldu bende burunu okyanus suyuyla temizliyorum güzelce açılıyor ama bende içi usuyor burnunun çok ilginç hele gece uyurken sabah kalkınca vsde oluyor içi açıksa nefes alidikca usume hissi varBenim ameliyat olalı 7.ayim sag ve sol kemiklerim şiş ayni zamanda burundan nefes aldığım zaman ici üşüyor gibi oluyor ve agrıda oluyor yan kemiklerde burnumda baskı hissediyorum benim durumumda olan kimse varmı ben dr'u bir türlü ikna edemedim
merhaba kizlar ben hem sitede hemde ameliyat konusunda cok yeniyimSlm arkadaslar 3 ay önce ameliyat oldum ama hala burnum bariz sekilde şiş bu tür sorun yasayan arkadaslar varmì??
Avrupa yakasında Bezmi Alem üniversitesi var Oray'la iletişime geçmeni tavsiye ederimslm... az önce üye oldum soru ve cvplarınızı elımden geldıgı kadar okumaya calıştım bana yardımcı olursanız cok sevınıcem istanbul anadolu yakasında oturuyorum burada özel bırcok hastaneyle burun amelıyatı ıcın konuştum ve cok yuksek fıyatlar verıldı sızlerın de bıldıgınız devlet hastanesınde estettik olan varmı varsa hastane adı ve doktor bılgılerını benımle paylaşırsanız cok sevırım şimdı den tşkler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?