Cok gecmis olsun bende kendime kiziyorum insan en buyuk kotulugu kendine yaparmış kendimizi iyi hissetmek için çıktığımız bu yolda büyük hayal kırıklıkları yaşıyoruz umarım sonucu ve senin için sonuncusu mükemmel olurBen hiç foto atmıyayım halinize şükredin bnce bn şubatta ilk ameliyatımı oldum çökmeler vardı artı Kemer'de ekimde yani dokuz ay sonra ikinci ameliyatı oldum valla onu hiç demesem daha iyi üçüncü yolda bunu iyl biliyorum psikolojim bitti resmen artık insanlarda baktığım ilk yer burunları
amin cnm inşallah ama artık bnm kendimden pek umudum yokk neymiş bünyem yapıyormuş Nasıl bir bünyeyse artık fazlalıkları bünyesinden bir türlü atamıyor Beni maddi manevi yordu. çok pişmanım yaptırdığıma üçüncüye girip girmemekte kararsıZım varsa bu durumda olan arkadaşımız bni aydınlatsın lütfenCok gecmis olsun bende kendime kiziyorum insan en buyuk kotulugu kendine yaparmış kendimizi iyi hissetmek için çıktığımız bu yolda büyük hayal kırıklıkları yaşıyoruz umarım sonucu ve senin için sonuncusu mükemmel olur
Bence dr' nun yaptığı hatalara uydurduğu bir kılıftır bünye meselesi siz operasyon oncesi muayene kan tahlilleri vs asagi yukari konusunda uzman birinin bir öngörüsü vardır ama anladığım kadarı ile genelde meslekte uzun yıllar kalanlar pratikte iyi ama ilgisiz yeni baslayanlar ise pratikte kotu ama ilgili yani burun ameliyatı gercekten sonuclarini uzun surede alabilecegimiz suprizlere gebe bir operasyon cesidi ne cikarsa bahtimiza umarım 3.ye gerek kalmaz en az 1 sene beklemek lazim bende beklicem bakalim hakkimizda hayirlisi olsunamin cnm inşallah ama artık bnm kendimden pek umudum yokk neymiş bünyem yapıyormuş Nasıl bir bünyeyse artık fazlalıkları bünyesinden bir türlü atamıyor Beni maddi manevi yordu. çok pişmanım yaptırdığıma üçüncüye girip girmemekte kararsıZım varsa bu durumda olan arkadaşımız bni aydınlatsın lütfen
Aynen öyle bnm ameliyatımı yapan prof . hemde KBB bölüm Başkan'ı senin kaç ay oldu sıkıntıların tam olarak nedirBence dr' nun yaptığı hatalara uydurduğu bir kılıftır bünye meselesi siz operasyon oncesi muayene kan tahlilleri vs asagi yukari konusunda uzman birinin bir öngörüsü vardır ama anladığım kadarı ile genelde meslekte uzun yıllar kalanlar pratikte iyi ama ilgisiz yeni baslayanlar ise pratikte kotu ama ilgili yani burun ameliyatı gercekten sonuclarini uzun surede alabilecegimiz suprizlere gebe bir operasyon cesidi ne cikarsa bahtimiza umarım 3.ye gerek kalmaz en az 1 sene beklemek lazim bende beklicem bakalim hakkimizda hayirlisi olsun
7. Ay benim ameliyat oldugum tarihten bu yana burnumda basinç ağrı bu arada ameliyat sonrasi goz pinari kanalimin yeri degisti ve burun icinde nefes aldigim zaman usume hissi gibi birsey deri altinda oluyor yani anlıyacagin sekil olarak guzel yanlardan ama fonksiyonel olarak eziyet bir durum birde kemerin alindigi yerin yanlari odemmi kemikmi bir tuhaf anlıyacagın deveye sormuslar neren eğri diye oda nerem doğru ki demiş ozetle bu benim senin memnun olmadığın konu neAynen öyle bnm ameliyatımı yapan prof . hemde KBB bölüm Başkan'ı senin kaç ay oldu sıkıntıların tam olarak nedir
Hımm anladım eğer şekli güzelse Zamn geçtikçe ödem ve şişlikler iniyor Bnde ki sorun ilk ameliyattan sonra kemer kısmında eski burnum dan daha yüksek bir kemer artı burnumun orta kısmında ele gelen fındıktan küçük beze ve burnun orta ve yanlarında çökme oluştu kısaca eskisini aratacak bir burun oldu ikinci ameliyat 9 ay sonra oldu Allah biliyor içm o kadar rahattı ki hiç aklıma böyle olacağı gelmedi kemer kısmında şişlik ve sağa doğru blr şişlik ve kemik çıkıntısı var kısaca anlat anlat bitmiyor ve Dr bna dediği biz ondan inatçıyız yani 6 ayda belli olur duruma göre tekrar ameliyat ama ne bilim bazıları elleme daha diyor eskisini ararsın ellettikçe daha kötü olur diyorlar kafam çok karışık ne yspcam bilmiyorum7. Ay benim ameliyat oldugum tarihten bu yana burnumda basinç ağrı bu arada ameliyat sonrasi goz pinari kanalimin yeri degisti ve burun icinde nefes aldigim zaman usume hissi gibi birsey deri altinda oluyor yani anlıyacagin sekil olarak guzel yanlardan ama fonksiyonel olarak eziyet bir durum birde kemerin alindigi yerin yanlari odemmi kemikmi bir tuhaf anlıyacagın deveye sormuslar neren eğri diye oda nerem doğru ki demiş ozetle bu benim senin memnun olmadığın konu ne
senin yaş kaç?7. Ay benim ameliyat oldugum tarihten bu yana burnumda basinç ağrı bu arada ameliyat sonrasi goz pinari kanalimin yeri degisti ve burun icinde nefes aldigim zaman usume hissi gibi birsey deri altinda oluyor yani anlıyacagin sekil olarak guzel yanlardan ama fonksiyonel olarak eziyet bir durum birde kemerin alindigi yerin yanlari odemmi kemikmi bir tuhaf anlıyacagın deveye sormuslar neren eğri diye oda nerem doğru ki demiş ozetle bu benim senin memnun olmadığın konu ne
33 bu yastan sonra degisiklik olsun dedim ama basima is aldim sen ayni dr'a mi ameliyat oldun kbb ciler genelde fonksiyonel burun yapiyor estetik kaygilari yok estetikcikerde sekilci burnun ici degilde dis gorunusu onemli bence iki dr birlikte girmeli ameliyatlara biri icini duzeltsin digeri dis gorunusunusenin yaş kaç?
Bnde 32 yaşındayım bnm sağlık problemim vardı ameliyata girmişken hafiften bir törpületmek istedim dedim şeklinde bir değişiklik istemiyorum burnum çok çirkin bi burun değildi Dr un bna dediği zaten burnun ucu havada daha kaldırmaya grk yok gerçekten de öyleydi neyse Dr biz estetikçi değiliz çok doğal olacak hiç belli olmayacak estetik olduğu kısaca güzel olan burnumdan bile oldum sen estetik Dr. mı ameliyat oldun anladığım kadarıyla şekliyle ilgili bir sıkıntın yok33 bu yastan sonra degisiklik olsun dedim ama basima is aldim sen ayni dr'a mi ameliyat oldun kbb ciler genelde fonksiyonel burun yapiyor estetik kaygilari yok estetikcikerde sekilci burnun ici degilde dis gorunusu onemli bence iki dr birlikte girmeli ameliyatlara biri icini duzeltsin digeri dis gorunusunu
Pardon sorunu atlamışım evt aynı Dr ameliyat oldum zaten böyle durumlarda başka Dr elletmek yanlış oluyormuş33 bu yastan sonra degisiklik olsun dedim ama basima is aldim sen ayni dr'a mi ameliyat oldun kbb ciler genelde fonksiyonel burun yapiyor estetik kaygilari yok estetikcikerde sekilci burnun ici degilde dis gorunusu onemli bence iki dr birlikte girmeli ameliyatlara biri icini duzeltsin digeri dis gorunusunu
Evet canım estetik dr'na ameliyat oldum umarım şimdi kendimize dert ettiğimiz şeylere kısa bir sure sonra gulup geceriz bu arada demekki 30 yas oncesi metobolizma hizli calisirken ameliyat olunmali ben artik ona bagliyorum gec iyilesme suresini ama pozitif dusunelim iyi olsun kotuyu cagirmayalim hemen geliyorBnde 32 yaşındayım bnm sağlık problemim vardı ameliyata girmişken hafiften bir törpületmek istedim dedim şeklinde bir değişiklik istemiyorum burnum çok çirkin bi burun değildi Dr un bna dediği zaten burnun ucu havada daha kaldırmaya grk yok gerçekten de öyleydi neyse Dr biz estetikçi değiliz çok doğal olacak hiç belli olmayacak estetik olduğu kısaca güzel olan burnumdan bile oldum sen estetik Dr. mı ameliyat oldun anladığım kadarıyla şekliyle ilgili bir sıkıntın yok
:)))))) iyi düşünelimEvet canım estetik dr'na ameliyat oldum umarım şimdi kendimize dert ettiğimiz şeylere kısa bir sure sonra gulup geceriz bu arada demekki 30 yas oncesi metobolizma hizli calisirken ameliyat olunmali ben artik ona bagliyorum gec iyilesme suresini ama pozitif dusunelim iyi olsun kotuyu cagirmayalim hemen geliyor
yok ya gercekten bence burnun gayet hosDaha erken odemlerin inmesi icin, benim sorunlarim odemler indikçe çıkmaya başladı umarım sağlıklı nefes alabilen ve sekli istedigin gibi olan bir buruna sahip olursun geçmiş olsun.
yok ya gercekten bence burnun gayet hos
sert olması gayet normal çünkü estetik burunlar elastıkıyetini kaybeder ve doğal burunlar gibi hareketli olmaz cnm senin burnun üzerinde kırmızılık mı var yoksa fotoda mı öyle görünüyorGenelde herkes yan profilden fotograf ekliyor ve hepsi oynanmis oluyor fotograflarin gercekte on profilden nasil gorunuyor ki hepsi mukemmel gozukuyor cildiricam ben zaman gectikce duzelicegine yamuk yumuk birsey oluyor bendeki sıkıntı yuzumun ortasında agirlik varmis gibi baski yapiyor surekli
Bence çok hoş ve doğal gözüküyorBu benim 7 aylık burnum tam olarak sizdeki sisliklerde boyle mi? Bende burun ucu ve burnumun geri kalani hala sertEki Görüntüle 1720431
Arkadaslar gercekten tesekkur ederim bana yamuk yumuk gorunuyor yada ben dikkatli baktigim icin ama 7 ayda birazda olsa esnese iyiydi cok fazla gergin evet kızarıklık var ben ince deriliyim kılcal damar catlamaları oldu zaten musait bir yapim varsert olması gayet normal çünkü estetik burunlar elastıkıyetini kaybeder ve doğal burunlar gibi hareketli olmaz cnm senin burnun üzerinde kırmızılık mı var yoksa fotoda mı öyle görünüyor
Tesekkur ederim ben cok izliyorum kendimi ayna karsisinda takiyorum heralde cevremdede goremedimki nasil oluyor ameliyat sonrasi burunlari album paylasan arkadaslarin massallahi var hepsi simetrik burunlar kusursuz gozukuyoryok ya gercekten bence burnun gayet hos
valla cnm senle bn aynıyız biz seninle birebir konuşalım bn bu siteye yeni üye oldum kullanmayı pek bilmiyorumArkadaslar gercekten tesekkur ederim bana yamuk yumuk gorunuyor yada ben dikkatli baktigim icin ama 7 ayda birazda olsa esnese iyiydi cok fazla gergin evet kızarıklık var ben ince deriliyim kılcal damar catlamaları oldu zaten musait bir yapim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?