Burun estetiği sonrası şişlikler

Melody123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2016
23
12
38
28
Merhaba arkadaslar. Bugun ameliyat olusumun 21. gunu. Doktor bana geceleri takmam icin bant verdi. Ama burnum bana onden cok kalkik geliyor domuz gibi. O banti bir tek geceleri takmasam arada gunduz de taksam sorun olur mu?
İkincisi de gercekten cok rahatsizim yuzum garip bi hal aldi onden, yandan cok memnunum ama onden cok belli oluyor okula gitmeye cekiniyorum. Hatta babam estetige biraz karsi oldugundan ona bantsiz halimi gostermedim hic hem moralimi bozar hem de kizar. Aslinda herkesin dedigi gibi patates gibi sisko degil ama sanki yuzume sonradan yapistirmislar gibi kalip halinde duruyor. Kaba ve kalkik. İkisi birlesince felaket gozukuyor. Burun kalkikligi onden domuz gibi gozuktugunden kalkikligi insin istiyorum ama yandan guzel oldugu icin bi yandan da inmesin istiyorum ne kadar inicek yer cekimiyle? Bir de benim burnumun ucu kalin. Ne kadar incelir? Simdiden tesekkurler

Son düzenleme:
Canım derin incelmez o aynı kalır ama burun şişliğin zamanla oturacak kimsenin ne dediğine aldırma sonuçta bıçak görüyor burnun kırılıyor tabini şişecek çene yapın göz yapın sisliklerdrn dolayı değişecek zamanla oturur. İlk 6 ay çok önemli burnunu koru hiçbirşey çarpmasın veya hiçbirseye carpma. Nasıl bir bant bilmiyorum genel de hoca bant yapıştırır 2 hafta sonra cıkarr bu hocaya göre de değişir ama burnun öle kalmaz merak etme canım

Doktorunuz sizi uyarmadimi fazla incelmez kuculmez diye. Bende ameliyat olucam. Doktor soyledi fazla kuculmez kalin derilisin diye. Eski burnunuz etli ve yuvarlak ise. Yine biraz kuculmus ve yuvarlak olur. Daha cok yenisiniz kalin derili burunlarin odemlerin gitmesi tam oturmasi 1.5 yili buluyormus.

Ara ara suratim da hala sisiyor gibi size de oluyor mu burundan bahsetmiyorum genel olarak yuz kismi? Tesekkurler canim :)

Burnum uzun degil neyseki ondan memnunum aslinda incelmesi derken ben derinin incelmesinden bahsetmiyordum kabaligindan bahsediyordum yani suan sisliklerden oyle buyuk ihtimal ama o odemler gecince daha kibar ince olur insallah. O tur bi incelmeyi umut ediyorum:)

Ara ara suratim da hala sisiyor gibi size de oluyor mu burundan bahsetmiyorum genel olarak yuz kismi? Tesekkurler canim :)
Tabi ki oldu şişlik benim çene kısmımda oldu ama sonrasında geçti . Zamanla inecek yüzün sekli değişiyor ilk 1 ay ödemler azaldıkça şişlikler de azalacak insallah yüzüne yakısır burnun merak etme .

Benim de 1 hafta oldu ameliyat olalı. Bugün alçı değişimi için doktora gittim. Alçıyı çıkardığımda burnumu ilk defa gördüm. Doktor şiş olduğunu ve şimdiki görüntüsüne aldanmamamı söyledi. Ama benim moralim çok bozuldu. Kaş arası şişmişti, burun ucum kalındı, burun üzerinde kavis yoktu. İnşallah böyle kalmaz ya, keşke hiç bakmasaydım aynaya...

İlk gordugumde ben de hic begenmedim ama ayip olmasin diye bir sey de diyemedim ama emin ol ki 1 ayda bile alisiyosun ki benim suan bile cok odemli 3-6 ayda duzeliyo bazen 1 yili bile bulabiliyomus o yuzden sabirla iyilesmesini bekliyorum baska care yok ama tecrubeli olanlarin dediklerine gore gercekten de boyle kalmiyormus oturuyormus.. Sabirla beklicez umarim guzel sonuclar aliriz

Merhaba bu kadar erken karar vermeyin burnunuz için ve dert etmeyin çünkü size kendimden örnek vermem gerekirse 1 sene önce ameliyat oldum ve burun ucum hala ödemli. Burnum düşüktü ameliyat öncesi, kaldırıldığı için deri fazlalığı olmuş yani oturması zaman alıyormuş falan. Doktorum iğne yaptı o yüzden. Burun ucum dışında hiç ödemim yokken sadece ucumun ödemli olması tuhaf birgörüntü yaratıyor çok belli olmasa da. Burun ucum kalın derili üstü ince derili imiş.

Foto atma imkanınız varmı acaba benimde dediğinzi gibi ucu ayrı duruyor sanki .oda uzun görünmesine sebep oluyor.

Yukarda paylaştım :)
Bence burnunuz çok güzel görünüyor ucunun şişliği bariz o inünce mükemmel olur.benimki ayrı bi alan gibi duruyorböyle olsa asla acaba inermi demezdim ödemli çünkü.illaki inecek.6 ayda olmazsa 1 yılda.ama benimki düz iniyor aşağı taraf ayrıca uzun gözüküyor.ödemli gibi değilde tümsekli gibi.ben onu bile bekliyorum bi umut..güle güle kullanın.

Merhaba arkadaslar
Ben septum deviasyonu ve rinoplasti ameliyatı sonrası 16. günümdeyim. Burnum yanaklarıma doğru hala ödemli, ucu top gbi ve kaba görünüyo. Doktorum kalın derili olduğumu ve uc kısmına cok mudahale edemediğini söyledi. Sadece burun ucu düşüklüğüm düzeltildi ve kemiğim kırıldı. ameliyat sonrası burun kalkıklığını cok sevdim doğal olmuş. Tecrubeli arkadaslara daha sonra kalkık olan burun inermi sormak istyrm? Cunku inerse eski halinin aynısı olucak herkes hic bi değişiklik olmadığını söylüyor. Cok tedirginim

Kemik eğriliğim sola doğruydu.O yuzden sol tarafım daha şiş. Şuan burun deliklerim karsıdaN bakıldığında belli değil ama fotograflarda hic simetrik değil. Sol taraf daha buyuk ve oval sağ kucuk ve yuvarlak. Bunun sebebi ödem olabilirmi ? Zamanla düzelirmi
Tesekur ederim

Arkadaşım benimde atelin çıktığı ilk gün hafif kalkıktı yani öylede kalsa memnun kalırdım ama şuan 2,5 ay oldu maalesef o hafif kalkıklık iniyo yani en azından bende öyle oldu 1,2 milim indi.neredeyse düz yani.inşaAlalh dahada inmez diye dua ediyorum yoksa düşük görünecek çünkü.doktorum artık inmeyecek dedi ama bakalım zaman...

2,5 ay icinde burnunuzda başka gözlemlediğiniz değişikler nedir tam olarak
Biraz inceldi ve sanki ıcuda biraz küçüldü.bana ilk başta daha uzun geliyordu şuan daha iyi.delikler büyük ölçüde eşitlendi.ama birde kemer kısmında hafif bi kemer görünümü oluştu bariz belli değil ama farkediliyo.sanırım şişlikler inince belli oldu.geçer umuduyla masaj yapıyoum umarım geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…