Merhaba ne tesaduftur ki benim de burun ucum kalinmis ustu inceymis suan bile burun sirti degil de sanki tum sislik burun ucundaymis gibi hissediyorum ayrica gulunce ortada bi patates yanlarda kucuk kisimlar gozukunce hosuma gitmiyor o garip goruntu sizde de var miydi ve igne yaptiktan sonra duzeldi mi suan burnunuz?Merhaba bu kadar erken karar vermeyin burnunuz için ve dert etmeyin çünkü size kendimden örnek vermem gerekirse 1 sene önce ameliyat oldum ve burun ucum hala ödemli. Burnum düşüktü ameliyat öncesi, kaldırıldığı için deri fazlalığı olmuş yani oturması zaman alıyormuş falan. Doktorum iğne yaptı o yüzden. Burun ucum dışında hiç ödemim yokken sadece ucumun ödemli olması tuhaf birgörüntü yaratıyor çok belli olmasa da. Burun ucum kalın derili üstü ince derili imiş.
Merhaba ne tesaduftur ki benim de burun ucum kalinmis ustu inceymis suan bile burun sirti degil de sanki tum sislik burun ucundaymis gibi hissediyorum ayrica gulunce ortada bi patates yanlarda kucuk kisimlar gozukunce hosuma gitmiyor o garip goruntu sizde de var miydi ve igne yaptiktan sonra duzeldi mi suan burnunuz?
Benim 17.günüm bugün durum bu.Biraz inceldi ve sanki ıcuda biraz küçüldü.bana ilk başta daha uzun geliyordu şuan daha iyi.delikler büyük ölçüde eşitlendi.ama birde kemer kısmında hafif bi kemer görünümü oluştu bariz belli değil ama farkediliyo.sanırım şişlikler inince belli oldu.geçer umuduyla masaj yapıyoum umarım geçer.
Benim de 1 hafta oldu ameliyat olalı. Bugün alçı değişimi için doktora gittim. Alçıyı çıkardığımda burnumu ilk defa gördüm. Doktor şiş olduğunu ve şimdiki görüntüsüne aldanmamamı söyledi. Ama benim moralim çok bozuldu. Kaş arası şişmişti, burun ucum kalındı, burun üzerinde kavis yoktu. İnşallah böyle kalmaz ya, keşke hiç bakmasaydım aynaya...[/QUOT
Cok sevindim sizin adiniza. Oncesi ve sonrasi fotograf gormemiz mumkunmu acaba.Arkadaşlar bugün 16.günüm ameliyattan sonra. Ameliyattan 1 hafta sonraki görüntümü hiç beğenmediğimi söylemiştim ama şu an şişliklerim büyük oranda indi ve burnumu o kadar çok beğeniyorum ki anlatamam. Burun kenarlarında ve ucunda hala ödem olmasına rağmen çok hoşuma gidiyor, doktorum zamanla daha da güzel olacağını söyledi. Ucu hafif kalkık ve üstü kavisli bir burun görüyorum. Doktorum ödem azaldıkça ucu biraz daha kalkacak dedi. Öyle sevinçliyim ki anlatamam. Doktorum inanılmaz güzel bir iş çıkarmış helal olsun adama. Merakla sonraki günlerde alacağı şekli bekliyorum.
Tabiki özel mesajdan atabilirimCok sevindim sizin adiniza. Oncesi ve sonrasi fotograf gormemiz mumkunmu acaba.
Merhaba, öndende inceldimi acaba 5 ay içinde?Kızlar ben de ilk ameliyat olduğumda çok büyük gelmişti gözüme fakat şuan 5 ay oldu baya iniyor be küçülüyor. Şuan hala şiş burnum ama ilk haftakiyle çok fark var arasında. O yüzden moralinizi bozmayın derim çok değişiyor :) öncesi sonrası fotoğraflarını da paylaşıyorum sizinle. İlk fotoğraf ameliyat öncesi ve sonrası ikincisi 1.Ay ve 5.ay arasındaki fark
Burun ucum hala şiş ve sert ama tabiki ilk ayla kıyaslandığında şişlikler indikçe inceliyor. Doktorum burun ucundaki şişliklerin daha geç indiğini söylemişti. 5 ay oldu hala şişlik var içiniz rahat olsun :)Merhaba, öndende inceldimi acaba 5 ay içinde?
Yaa sizin baya farketmiş küçülmüş ne güzel.ben 3.ayımdayım daha küçülür mü acaba 3 aydan sonrada.şişlikler baya indi aslında ucu hariç.yani 3 aydan sonrada değişim oluyormu acaba.Kızlar ben de ilk ameliyat olduğumda çok büyük gelmişti gözüme fakat şuan 5 ay oldu baya iniyor be küçülüyor. Şuan hala şiş burnum ama ilk haftakiyle çok fark var arasında. O yüzden moralinizi bozmayın derim çok değişiyor :) öncesi sonrası fotoğraflarını da paylaşıyorum sizinle. İlk fotoğraf ameliyat öncesi ve sonrası ikincisi 1.Ay ve 5.ay arasındaki fark
KEsinlikle oluyor benim hala bile değişmeye devam ettiğini gözlemleyebilirim sürekli fotoğraf çekip karşılaştırıyorum:) çok değişiyor rahat olun:)Yaa sizin baya farketmiş küçülmüş ne güzel.ben 3.ayımdayım daha küçülür mü acaba 3 aydan sonrada.şişlikler baya indi aslında ucu hariç.yani 3 aydan sonrada değişim oluyormu acaba.
İnşaAllahh çok sağolun böyle mesajlar bizide rahatlatıyor umarım benimkide küçülür.kalkıklığı çok indi dahada inmez inşaAllah diyorum önden ama küçülmesi lazım umutla bekliyorum..KEsinlikle oluyor benim hala bile değişmeye devam ettiğini gözlemleyebilirim sürekli fotoğraf çekip karşılaştırıyorum:) çok değişiyor rahat olun:)
Merhaba banada onden bir goruntu atarmisiniz cunku benim de istediğim kalkiklik olmadı. Hafif kalkik olsun demistim ama önden bakınca düşük duruyor. Doktorum sisler indikce duzelecek dedi ama bilemiyorumTabiki özel mesajdan atabilirim
Burun gövdem daha ince kaldığı için ucu daha kaba duruyor tabiki ama iğneden sonra sağ tarafın kabalığı biraz gitti henüz 5 gün olmasına rağmen bir de dokununca küçüldüğünü hissediyorum burnumun ama yandan hala aynı gibi gerçi iğnenin etki etmesi 3 haftayı bulurmuş tamamen
Offf aynı dert bende de var. Hatta benim burnum şu an bile biraz düşük.siz ameliyat olalı ne kadar oldu.burnunuzun son hali nasılMerhaba arkadaslar
Ben septum deviasyonu ve rinoplasti ameliyatı sonrası 16. günümdeyim. Burnum yanaklarıma doğru hala ödemli, ucu top gbi ve kaba görünüyo. Doktorum kalın derili olduğumu ve uc kısmına cok mudahale edemediğini söyledi. Sadece burun ucu düşüklüğüm düzeltildi ve kemiğim kırıldı. ameliyat sonrası burun kalkıklığını cok sevdim doğal olmuş. Tecrubeli arkadaslara daha sonra kalkık olan burun inermi sormak istyrm? Cunku inerse eski halinin aynısı olucak herkes hic bi değişiklik olmadığını söylüyor. Cok tedirginim
Siz doktordan dogal bir burunmu istediniz?Offf aynı dert bende de var. Hatta benim burnum şu an bile biraz düşük.siz ameliyat olalı ne kadar oldu.burnunuzun son hali nasıl
Cok guzel olmus..Burnumun ucunun son hali :) iğneden sonraki ilk hallerini önceki sayfalarda bulup karşılaştırabilirsiniz. Yavaş yavaş inceliyor derim hissedebiliyorum burda bariz sivri oldu hatta ucu tam istediğim gibi :)
Bugün ameliyat sonrası 27. günüm şişliklerim önceye kıyasla indi ama hayalimdeki görüntüye ulasamadımOfff aynı dert bende de var. Hatta benim burnum şu an bile biraz düşük.siz ameliyat olalı ne kadar oldu.burnunuzun son hali nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?