Burun estetiği sonrası şişlikler

Merhaba ne tesaduftur ki benim de burun ucum kalinmis ustu inceymis suan bile burun sirti degil de sanki tum sislik burun ucundaymis gibi hissediyorum ayrica gulunce ortada bi patates yanlarda kucuk kisimlar gozukunce hosuma gitmiyor o garip goruntu sizde de var miydi ve igne yaptiktan sonra duzeldi mi suan burnunuz?

Burun gövdem daha ince kaldığı için ucu daha kaba duruyor tabiki ama iğneden sonra sağ tarafın kabalığı biraz gitti henüz 5 gün olmasına rağmen bir de dokununca küçüldüğünü hissediyorum burnumun ama yandan hala aynı gibi gerçi iğnenin etki etmesi 3 haftayı bulurmuş tamamen

Benim 17.günüm bugün durum bu.

Arkadaşlar bugün 16.günüm ameliyattan sonra. Ameliyattan 1 hafta sonraki görüntümü hiç beğenmediğimi söylemiştim ama şu an şişliklerim büyük oranda indi ve burnumu o kadar çok beğeniyorum ki anlatamam. Burun kenarlarında ve ucunda hala ödem olmasına rağmen çok hoşuma gidiyor, doktorum zamanla daha da güzel olacağını söyledi. Ucu hafif kalkık ve üstü kavisli bir burun görüyorum. Doktorum ödem azaldıkça ucu biraz daha kalkacak dedi. Öyle sevinçliyim ki anlatamam. Doktorum inanılmaz güzel bir iş çıkarmış helal olsun adama. Merakla sonraki günlerde alacağı şekli bekliyorum.

Cok sevindim sizin adiniza. Oncesi ve sonrasi fotograf gormemiz mumkunmu acaba.

Kızlar ben de ilk ameliyat olduğumda çok büyük gelmişti gözüme fakat şuan 5 ay oldu baya iniyor be küçülüyor. Şuan hala şiş burnum ama ilk haftakiyle çok fark var arasında. O yüzden moralinizi bozmayın derim çok değişiyor :) öncesi sonrası fotoğraflarını da paylaşıyorum sizinle. İlk fotoğraf ameliyat öncesi ve sonrası ikincisi 1.Ay ve 5.ay arasındaki fark

Eklentiler

• A593F1E1-CE25-4C21-B4FB-2F54C5C2F840.webp
    6 KB · Görüntüleme: 1.064
  • FF2C878B-C644-4D94-8C8A-5879AFCA74B7.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 1.197
Merhaba, öndende inceldimi acaba 5 ay içinde?

Merhaba, öndende inceldimi acaba 5 ay içinde?
Burun ucum hala şiş ve sert ama tabiki ilk ayla kıyaslandığında şişlikler indikçe inceliyor. Doktorum burun ucundaki şişliklerin daha geç indiğini söylemişti. 5 ay oldu hala şişlik var içiniz rahat olsun :)

Yaa sizin baya farketmiş küçülmüş ne güzel.ben 3.ayımdayım daha küçülür mü acaba 3 aydan sonrada.şişlikler baya indi aslında ucu hariç.yani 3 aydan sonrada değişim oluyormu acaba.

Yaa sizin baya farketmiş küçülmüş ne güzel.ben 3.ayımdayım daha küçülür mü acaba 3 aydan sonrada.şişlikler baya indi aslında ucu hariç.yani 3 aydan sonrada değişim oluyormu acaba.
KEsinlikle oluyor benim hala bile değişmeye devam ettiğini gözlemleyebilirim sürekli fotoğraf çekip karşılaştırıyorum:) çok değişiyor rahat olun:)

KEsinlikle oluyor benim hala bile değişmeye devam ettiğini gözlemleyebilirim sürekli fotoğraf çekip karşılaştırıyorum:) çok değişiyor rahat olun:)
İnşaAllahh çok sağolun böyle mesajlar bizide rahatlatıyor umarım benimkide küçülür.kalkıklığı çok indi dahada inmez inşaAllah diyorum önden ama küçülmesi lazım umutla bekliyorum..

Burnumun ucunun son hali :) iğneden sonraki ilk hallerini önceki sayfalarda bulup karşılaştırabilirsiniz. Yavaş yavaş inceliyor derim hissedebiliyorum burda bariz sivri oldu hatta ucu tam istediğim gibi :)

Eklentiler

• DE47814D-0CF1-4745-A089-5A2EA91A14F6.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 1.203
Offf aynı dert bende de var. Hatta benim burnum şu an bile biraz düşük.siz ameliyat olalı ne kadar oldu.burnunuzun son hali nasıl

Offf aynı dert bende de var. Hatta benim burnum şu an bile biraz düşük.siz ameliyat olalı ne kadar oldu.burnunuzun son hali nasıl
Bugün ameliyat sonrası 27. günüm şişliklerim önceye kıyasla indi ama hayalimdeki görüntüye ulasamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…