Şöyle aslında ben biraz pimpirikli bir insanım en çok korktuğum şey karşıdan bakınca deliklerin bariz görünmesi idi. Bunun olmaması için çok uyardım. Hafif kavis, hafif kalkiklik olsun dedim.ameliyat sonrası çektiği foto tam istediğim gibi ama aynada gördüğüm öyle değil. Burnun aşağı doğru inen kısmını sevmedim. Karşıdan bakınca aşağı doğru inen bir bölüm var.Siz doktordan dogal bir burunmu istediniz?
Demek ki dusme payinida dusunerekten burun ucunu ona gore anlatmaliyiz. Bazi insanlar doktora cok mudahale ediyorlar. Orasini oynama burasini oynama veya dogal dursun belli olmasin diyorlar. Birazda bu yuzden sonradan begenilmiyor diye dusunuyorum.Şöyle aslında ben biraz pimpirikli bir insanım en çok korktuğum şey karşıdan bakınca deliklerin bariz görünmesi idi. Bunun olmaması için çok uyardım. Hafif kavis, hafif kalkiklik olsun dedim.ameliyat sonrası çektiği foto tam istediğim gibi ama aynada gördüğüm öyle değil. Burnun aşağı doğru inen kısmını sevmedim. Karşıdan bakınca aşağı doğru inen bir bölüm var.
Gecenlerde attiginiz resimde daha dusuk ve basik gozukuyordu. Bu daha iyi. Bence delikler gozukmesin diyince doktor cekinmistir diye dusunuyorum. Medikal estetikciler burun ucunu ameliyatsiz kaldiriyorlar.
Gecenlerde attiginiz resimde daha dusuk ve basik gozukuyordu. Bu daha iyi. Bence delikler gozukmesin diyince doktor cekinmistir diye dusunuyorum. Medikal estetikciler burun ucunu ameliyatsiz kaldiriyorlar.
Benim su an burun ucum ayni sizinki gibi dusuklugu. 19 subatta ameliyatim var. Doktora hic karismasammi diye dusunuyorum.
6 ay sonra belli olur. Duzelmezse ufacik bir operasyonla doktorunuz kaldirir.Bakın resim ekledim burnun tam ucundaki v şeklini gordunuzmu. Orasi doktorun dediğine göre sis ve şişlik inince kuculecek
Evet ben biraz pimpirikli davrandım fakat az kalkiklik ve delikler çok gorunmesin dememin sonucu bu olmamalı. Çok da zor bir süreç geçirdim ve sonucunda mutlu olamamak beni üzdü. Bunlar eski hali.kalkiklik sıfırGecenlerde attiginiz resimde daha dusuk ve basik gozukuyordu. Bu daha iyi. Bence delikler gozukmesin diyince doktor cekinmistir diye dusunuyorum. Medikal estetikciler burun ucunu ameliyatsiz kaldiriyorlar.
Benim su an burun ucum ayni sizinki gibi dusuklugu. 19 subatta ameliyatim var. Doktora hic karismasammi diye dusunuyorum.
Yinede guzel gozukuyor. Benim ki boyle olsa ucu bunada raziyim. Benim burun etli ve kalin uc kismi.Evet ben biraz pimpirikli davrandım fakat az kalkiklik ve delikler çok gorunmesin dememin sonucu bu olmamalı. Çok da zor bir süreç geçirdim ve sonucunda mutlu olamamak beni üzdü. Bunlar eski hali.kalkiklik sıfır
Ben zaten sırf görüntü için olmadım egrilik için olacakken oda olsun dedim. Ama bu duruma geleceğini hiç dusunmemistimYinede guzel gozukuyor. Benim ki boyle olsa ucu bunada raziyim. Benim burun etli ve kalin uc kismi.
Inanin guzel gozukuyor. Ama olmuskende kusursuz olsun istiyoruz anliyorum sizi.Ben zaten sırf görüntü için olmadım egrilik için olacakken oda olsun dedim. Ama bu duruma geleceğini hiç dusunmemistim
Tabi ınan hiç içime sinen bir sonuç olmadı.Inanin guzel gozukuyor. Ama olmuskende kusursuz olsun istiyoruz anliyorum sizi.
Tabiki özelden atıyorumMerhaba banada onden bir goruntu atarmisiniz cunku benim de istediğim kalkiklik olmadı. Hafif kalkik olsun demistim ama önden bakınca düşük duruyor. Doktorum sisler indikce duzelecek dedi ama bilemiyorum
Ameliyat sonrası 23.günüm. Her geçen gün daha güzel oluyor burnum boşuna endişelenmişim.Arkadaşlar bugün 16.günüm ameliyattan sonra. Ameliyattan 1 hafta sonraki görüntümü hiç beğenmediğimi söylemiştim ama şu an şişliklerim büyük oranda indi ve burnumu o kadar çok beğeniyorum ki anlatamam. Burun kenarlarında ve ucunda hala ödem olmasına rağmen çok hoşuma gidiyor, doktorum zamanla daha da güzel olacağını söyledi. Ucu hafif kalkık ve üstü kavisli bir burun görüyorum. Doktorum ödem azaldıkça ucu biraz daha kalkacak dedi. Öyle sevinçliyim ki anlatamam. Doktorum inanılmaz güzel bir iş çıkarmış helal olsun adama. Merakla sonraki günlerde alacağı şekli bekliyorum.
Merhaba bende ameliyat olalı 1 hafta oldu yarın atelim çıkacak ama şuan ki görüntüsünden hiç memnun değilim yandan bakınca delikler çok açık ucu biraz çıkıntılı ödemli olduğu için mi böyle bilmiyorum ama psikolojim bozuldu sizin ki nasıldı gün geçtikçe nasıl olduAmeliyat sonrası 23.günüm. Her geçen gün daha güzel oluyor burnum boşuna endişelenmişim.
Ameliyat sonrası 2. Aydayım. Burnumun şişliği ileri derecede indi,burun sırtı daha belirgin olmaya basladı. Önceki kadar genis görünmüyor. Burun deliklerimde asimetri vardı şişliktendir diye düsündüm ama hala gecmedi ve düzelecegini sanmıyorum. Burun ucu hic degismiyor hala top gibiMerhaba bende ameliyat olalı 1 hafta oldu yarın atelim çıkacak ama şuan ki görüntüsünden hiç memnun değilim yandan bakınca delikler çok açık ucu biraz çıkıntılı ödemli olduğu için mi böyle bilmiyorum ama psikolojim bozuldu sizin ki nasıldı gün geçtikçe nasıl oldu
bunun sebebi daha önce sola doğru yatık olan burundan dolayı, eski burnunuzun deliklerinin farklı olması. ne tarafa eğik ise, tersi olan burnun deliği küçük kalıyor o deformasyondan dolayı. ayrıca kimse aşağıdan bakmıyor burnunuza, o kadar olabilir bence. ben de aynı şeyi yaşadım ama takmıyorum. aynı şekilde kırıldı benim de sağa eğikliğinden dolayı.Kemik eğriliğim sola doğruydu.O yuzden sol tarafım daha şiş. Şuan burun deliklerim karsıdaN bakıldığında belli değil ama fotograflarda hic simetrik değil. Sol taraf daha buyuk ve oval sağ kucuk ve yuvarlak. Bunun sebebi ödem olabilirmi ? Zamanla düzelirmi
Tesekur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?