Aa ne dicem, doktoru ikna edebilirsem bi film çektirip sana atcam hadi yine iyisinÇok tatlısınız buradaki birçok üyenin aksine
Yine sizi linçlemediler ve alay etmediler, ben sürekli dizle ilgili konu açıyorum diye linçlediler yürümeme engel olan hastalığımı küçümseyip alay ettiler. İnsanın sorunu o an neyse tabiki onu soracak daha mantıklı bişey ne olabilir.
Film olmaz diz mr ı isterimAa ne dicem, doktoru ikna edebilirsem bi film çektirip sana atcam hadi yine iyisin4 ayda randevu buldum bakalım film çekecek mi gözüyle mi süzecek yine
Tesekkur ederim cok gecmis olsun sizedeÇok tatlısınız buradaki birçok üyenin aksine
Yine sizi linçlemediler ve alay etmediler, ben sürekli dizle ilgili konu açıyorum diye linçlediler yürümeme engel olan hastalığımı küçümseyip alay ettiler. İnsanın sorunu o an neyse tabiki onu soracak daha mantıklı bişey ne olabilir.
Bu arada diz ağrınmı vardı özelden yazabilirmiyimAa ne dicem, doktoru ikna edebilirsem bi film çektirip sana atcam hadi yine iyisin4 ayda randevu buldum bakalım film çekecek mi gözüyle mi süzecek yine
Aynen annemin ilgisini cekmeye calisiyorum dogru haklisiniz cok bilginiz varmis bu konuda tesekkurler yardimlariniz icinİşleri yoluna koyduğunda annesine yardım etmeyerek cezalandırılacakmış. Gerçekten pes. Daha nasıl duygusal yük olurum annemin ilgisini nasıl çekebilirimin derdinde.
Ya arkadasim burada doktor gözüyle röntgen cekiyor yani ne diyeyim ki.. Bakalım ben talep edeceğim ama geçen sefer çekmediler. Eliyle aldi eğdi büktü bu seni daha götürür dedi yolladıFilm olmaz diz mr ı isterim
Annemi bir koseye aticam demedim ona odaklanmak yerine kendime odaklanacagimdan bahsettim, yani onceligimi degistirmem gerekiyorBu konuda ben de düşüncelerini doğru bulmuyorum ne olursa olsun anneler baş tacı
Randevuya gideyim. Sonrasında ben yazarım özelden. Şimdi ne desem yalan olur yani neyim var hiçbir bilgim yokBu arada diz ağrınmı vardı özelden yazabilirmiyim
Sonuc alinmiyor maalesef sadece ucret iadesi, sonra baskasina hata yapiyor tekrar ucret iadesi. Sistem yanlis oldugu icin travmalarla yasiyor insanlar maalesef. Zaten doktorun cok sikayeti varmis, davasi da varmis hala devam ediyor ameliyat yapmaya ve hala ayni seyleri yapiyorDava süreçleri uzun sürüyor bir sonuç aldınız mı?
Yani bir doktorun hastası özel klinikte ölmüştü operasyon sırasında onda bile ki anestezi ruhsatı yokmuş kliniğin doktor bir süre sonra çıktı hapisten ve mesleğine devam ediyor. Sizin olaydan doktora pek birşey olmaz ama en azından uğraşır.
Aynen annemin ilgisini cekmeye calisiyorum dogru haklisiniz cok bilginiz varmis bu konuda tesekkurler yardimlariniz icin
Bu burun işi garip niye doktor herkese aynı burnu yaparki her doktor böyle en ünlüleri bile. İnşallah alırsınız paranızı.Sonuc alinmiyor maalesef sadece ucret iadesi, sonra baskasina hata yapiyor tekrar ucret iadesi. Sistem yanlis oldugu icin travmalarla yasiyor insanlar maalesef. Zaten doktorun cok sikayeti varmis, davasi da varmis hala devam ediyor ameliyat yapmaya ve hala ayni seyleri yapiyorkeske sesimi duyurabilsem de insanlari engelleyebilsem cok isterdim ama maalesef dava surecinde de susturuluyorsunuz..
Tamam inşallah bişey çıkmazRandevuya gideyim. Sonrasında ben yazarım özelden. Şimdi ne desem yalan olur yani neyim var hiçbir bilgim yok
Hani nerdeAtmışsınız burnunuzu, emin olun asla kötü durmuyor
Aa aşkolsun başkalarına foto mu atmış. Bana atmadıHani nerde
Ilgi cekmek degil konu keske benim acimdan ona kurdugum bagi o da bana kursaydi, soguk olmasaydi, benimle konussaydi, sohbet etseydik, sorsaydi, anlatsaydi, dinleseydim belki bir seyler uyanirdi kafamda herhangi bir konuda, belki farkli bakis acilari edinirdim, belki bilmedigim konularda farkindaligim artardi ve hicbir zaman yapmadigi icin en son burun estetiginde patladi ani bir cokus donemine denk gelmemle. Anlatmak istedigim bu. Ben onunla bag kurmaya calismisim karsiligini alamamisim sadece bu.Açtığınız konuyu sizin değilmiş gibi okuyun isterseniz.
Benimki gibisi yok vallahi alaninda tekBu burun işi garip niye doktor herkese aynı burnu yaparki her doktor böyle en ünlüleri bile. İnşallah alırsınız paranızı.
Ben tatlı değil miyim yaniÇok tatlısınız buradaki birçok üyenin aksine
Ilgi cekmek degil konu keske benim acimdan ona kurdugum bagi o da bana kursaydi, soguk olmasaydi, benimle konussaydi, sohbet etseydik, sorsaydi, anlatsaydi, dinleseydim belki bir seyler uyanirdi kafamda herhangi bir konuda, belki farkli bakis acilari edinirdim, belki bilmedigim konularda farkindaligim artardi ve hicbir zaman yapmadigi icin en son burun estetiginde patladi ani bir cokus donemine denk gelmemle. Anlatmak istedigim bu. Ben onunla bag kurmaya calismisim karsiligini alamamisim sadece bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?