Burun estetigi ve donum noktasi

Aa ne dicem, doktoru ikna edebilirsem bi film çektirip sana atcam hadi yine iyisin 4 ayda randevu buldum bakalım film çekecek mi gözüyle mi süzecek yine

Tesekkur ederim cok gecmis olsun sizede insan yasamadan anlamiyor hicbir derdi kucumsememek gerek gercekten

İşleri yoluna koyduğunda annesine yardım etmeyerek cezalandırılacakmış. Gerçekten pes. Daha nasıl duygusal yük olurum annemin ilgisini nasıl çekebilirimin derdinde.
Aynen annemin ilgisini cekmeye calisiyorum dogru haklisiniz cok bilginiz varmis bu konuda tesekkurler yardimlariniz icin

Sonuc alinmiyor maalesef sadece ucret iadesi, sonra baskasina hata yapiyor tekrar ucret iadesi. Sistem yanlis oldugu icin travmalarla yasiyor insanlar maalesef. Zaten doktorun cok sikayeti varmis, davasi da varmis hala devam ediyor ameliyat yapmaya ve hala ayni seyleri yapiyor keske sesimi duyurabilsem de insanlari engelleyebilsem cok isterdim ama maalesef dava surecinde de susturuluyorsunuz..

Bu burun işi garip niye doktor herkese aynı burnu yaparki her doktor böyle en ünlüleri bile. İnşallah alırsınız paranızı.

Açtığınız konuyu sizin değilmiş gibi okuyun isterseniz.
Ilgi cekmek degil konu keske benim acimdan ona kurdugum bagi o da bana kursaydi, soguk olmasaydi, benimle konussaydi, sohbet etseydik, sorsaydi, anlatsaydi, dinleseydim belki bir seyler uyanirdi kafamda herhangi bir konuda, belki farkli bakis acilari edinirdim, belki bilmedigim konularda farkindaligim artardi ve hicbir zaman yapmadigi icin en son burun estetiginde patladi ani bir cokus donemine denk gelmemle. Anlatmak istedigim bu. Ben onunla bag kurmaya calismisim karsiligini alamamisim sadece bu.

Ben tatlı değil miyim yani

Burnunuzu çooook merak ettim. Foto koydunuz mu hiç? Alanında tek, daha kötüsü yok falan diyorsunuz. Beden dismorfi bozukluğunuz olabilir mi? Eğer öyleyse burnunuz abartılı şekilde gözünüze batıyor olabilir.

Bir de annem bir şey deseydi, önleseydi diye konuşuyorsunuz ama estetik olmaya karar veren birini kimse durduramıyor. Tüm dünya bir araya gelip burnun harika dese bile ikna olmuyorlar. Hayatı boyunca burnuna en küçük bir olumsuz yorum gelmemiş, fındık kadar burnu olan kadınların burun estetiği yaptırdığını görüyorum. Beden dismorfisi diyoruz buna, konuşmakla çözülecek bir şey değil. Estetiğe ihtiyacın yok, yaptırma diyenlere sinirleniyorlar, kendisinin güzel olmasını istemediğinizi falan düşünüyorlar. fotoğrafınız var mı sitede?

Farkındalığı olan biri olmasaydı eminim ki sizi uyarırdı. Belli ki annenizde bazı şeylerin farkında değil. Bu yüzden onu suçlamak yanlış.
İlgisizlik için bir şey diyemem, ama eski nesil annelerin bir çoğu çocuklarına karşı ilgisiz maalesef.

Son düzenleme:
İnsan iyi bir yere gelmek, annesine de güzel şeyler yaşatmak ister elbette ama sizin durumunuzda tüm gelecek planlarını anne üzerine inşaa etmek ve bir partnerle hayal edilecek şeyleri anneyle hayal etmek gibi bir durum var. Daha doğrusu öyle görünüyor. Annenizin kendi hayatı olsun, sizin de aynı şekilde ve yetişkin bir insanın anneyle olan ilişkisi gibi bir ilişki oluşturun. Büyümüş ama beş yaşında bir çocuğun anne kız ilişkisini istiyor gibisiniz. Ben annemi çocukken kaybettim ama babam hayatta, yarın estetik olacağım desem babam bana hiçbir şey demez çünkü zaten yaşlandı ve yeni dünyayla ilgili algıları sınırlı. Üstelik belli bir yaştan sonra ebeveynlerimizi biz idare ediyoruz. Çocukluktan ve o algılardan çıkarsanız ki kendi başınıza yapamayabilirsiniz hayatınız düzene girer. Ama çocuklukta istediğiniz taktiri hızla bir şeyler başararak almaya çalışmış ama hayal kırıklığına uğramış sonra da depresyona girmiş gibisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…