Ustteki sanirim ameliyat sonrasi foto.Sadece kavisi mi azaltilmis biraz?
Tatlım gözaltlarına neden bişy yaptırmadın? Aynı ameliyatta svf yapılırdı çok da güzel olurdu
Ya sanki ayni gibi duruyor.Aynen yuzu gayet iyi.Ben de diyecektim de hani takmasin diye demedim.Doktor robot resmini göstermedimi ki?Tatlım gözaltlarına neden bişy yaptırmadın? Aynı ameliyatta svf yapılırdı çok da güzel olurdu
Yüzün çok güzel ama burnunu sevmedim ya, daha güzel olabilirdi
yok be neresi aynı birinde üstü eğri ve daha uzunmuş. diğeri daha kısa düz ve doğal bir burun. göz altlarına naptırabilirdi mesela dolgu mu ? aydınlık mı ?Ya sanki ayni gibi duruyor.Aynen yuzu gayet iyi.Ben de diyecektim de hani takmasin diye demedim.Doktor robot resmini göstermedimi ki?
Cok guzel olmus.Sislik de az duruyor.Doktorunuz kimdi acaba?buda benim öncesi sonrası resmim. ucu kalkık bir burun istemedim kaviste istemedim. estetik oldugu cok belli olmasın doğal dursun dedim. tamda istediğim gibi oldu. benim için öncelik nefesti %100 tıkalıydı burnum etler ve kırıklıkla. nefesim acıldı. uzunlugu kısaldı tümsek düzeldi mutluyummm .bugün 13. günüm. hiç agrım sızım ve kanamam olmadı cok rahat gecirdim evde zamanımı
balıkesir alimurat sonel. cokl memnun kaldım. hiç agru sızu kanama olmadı. tamponda yoktu bende cok rahat geçirdim. şuan 13. günüm alçı çıkınca burun kökümde biraz şişlik var inecek oda inşallah. yapar cok sekilli burunları sevmiyorum doğal istedim o yüzden nefes acılması daha önemliydi bnm için şekline o kdr takılmıyordum olmuşken oda düzelmiş oldu. cok rahat bi ameliyat gecirdim korktugum gibi olmadı hiçCok guzel olmus.Sislik de az duruyor.Doktorunuz kimdi acaba?
Bugunuye oldugum icin resime izin vermiyor forum sanırım ama insallah son ince bantim çıkana kadar verir. O zman eski yeni fotomu koycam bende. 8 mayista aml oldum kbb yard.doc.dr yüksel sarıcalı yunan bi dr. Nette pek yok aslinda yasak oldugu icin koymuyormuş hiçbirşeyi nete. Ama ben ona oldum ve en fazla bu kadar memnun olabilirdim cok şükür sorunsuz ve şu ödem lere rağmen cok guzel bi burun oldu. Cok titiz. Hemde burnumda çok işlem olmasına rağmen. Cok başarılı.Bu başlık çok iyi olmuş . Çünkü önceki başlıkta çok fazla sayfa olduğu için takip etmek çok zordu. Bende uzun zamandır araştırma içindeyim. Ama henüz karar verebilmiş değilim. Etrafımda ameliyat olan bir sürü kişi var. İsmi çok bilinmiş doktora ameliyat olup memnun olmayanlarda var. Çok uygun fiyata olup beğenmediklerim var. Ağustos gibi bende ameliyat olmayı düşünüyorum. Umarım hepimiz biran önce doğru seçimler yaparız. Keyifle takipteyim.
Evet hala sislik var ama sekli gayet guzrl olmus.BUDa benım burnum kızlar 9 ay oldu olalı hala ucunda sıslık var en az bır yılmıs ınmesı bakalım merak edenler ıcın gonderdım onden ve yandan yenı seklı
saol tskr edermEvet hala sislik var ama sekli gayet guzrl olmus.
Çok geçmiş olsun. Gayet güzel abartılı değil. Bende kavisli ucu kalkık burun istemiyorum. Darısı başıma.balıkesir alimurat sonel. cokl memnun kaldım. hiç agru sızu kanama olmadı. tamponda yoktu bende cok rahat geçirdim. şuan 13. günüm alçı çıkınca burun kökümde biraz şişlik var inecek oda inşallah. yapar cok sekilli burunları sevmiyorum doğal istedim o yüzden nefes acılması daha önemliydi bnm için şekline o kdr takılmıyordum olmuşken oda düzelmiş oldu. cok rahat bi ameliyat gecirdim korktugum gibi olmadı hiç
Guzel olmus gayet gecmis olsun canim. Ama 1 yilda tam oturmus oluyo artik ortalama 4 ile 6 ay sis kaliyo ozamana kadar da iniyo her gecen gun canim.BUDa benım burnum kızlar 9 ay oldu olalı hala ucunda sıslık var en az bır yılmıs ınmesı bakalım merak edenler ıcın gonderdım onden ve yandan yenı seklı
İnşallah Allah yardımcımız olsun. Sorunsuz bir amelyat geçiririz. Bende çok heycanlıyım.Bu başlık çok iyi olmuş . Çünkü önceki başlıkta çok fazla sayfa olduğu için takip etmek çok zordu. Bende uzun zamandır araştırma içindeyim. Ama henüz karar verebilmiş değilim. Etrafımda ameliyat olan bir sürü kişi var. İsmi çok bilinmiş doktora ameliyat olup memnun olmayanlarda var. Çok uygun fiyata olup beğenmediklerim var. Ağustos gibi bende ameliyat olmayı düşünüyorum. Umarım hepimiz biran önce doğru seçimler yaparız. Keyifle takipteyim.
Evet cok tskr ederım zaten amelyt olmak basit sıslıklerın ınmesı uzun surec eskı burnum acayıp uzundu asırı rahatsız oluordumGuzel olmus gayet gecmis olsun canim. Ama 1 yilda tam oturmus oluyo artik ortalama 4 ile 6 ay sis kaliyo ozamana kadar da iniyo her gecen gun canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?